Ko Lantalle. Muutama kysymys.

Rauhaa ja rakkautta

Suuntaan Ko lantalle helmikuussa ja muutama kysymys tullut mieleen hintatasosta ja käytännöistä.

-Hotellin huoneista ei löydy wlan-verkkoa, mutta hotellin aulassa tuon pitäisi toimia. Myydäänkö saarella prepaid kortteja datakäyttöön tabletille/puhelimelle? Jos löytyy, mihin hintaan?

-Puhelimeen pitäisi ostaa myös paikallinen prepaid muutaman puhelun hoitamiseen saaren sisällä. Missä hinnoissa nämä liikkuvat?

-Saako pitkähäntävenettä vuokrattua koko päiväksi ja osaako ko. kuskit kierrättää hyvissä snorklauskohteissa? Matkatoimiston tarjoamat päiväreissut kuulostavat aika hintavilta (100€ / päivä)

-Skootterin vuokrauksesta. Kannattaako vuokrata heti esim. viikoksi, vaiko päivä kerrallaan?

-Tiedän jo lähtiessä, että kyseessä ei ole bilesaari, mutta kai sarelta nyt muutama baari löytyy hotellien omien baarien lisäksi? Onko baarit myöhään avoinna, entä miten kulkeminen hotellille illalla/yöllä? Vai pitääkö matkustaa pitkällekkin, jotta edes kertaalleen hurviteltua reissussa?

-Mistä Ko Lantalta löytyy parhaimmat hinta/laatu suhteelta olevat hierontapaikat ja mitä lysti suunnilleen kustantaa (esim. 30min). Happy End paikkoja Ko Lantalta ei ilmeisesti löydy, vai olenko käsittänyt väärin?

-Osaako joku suositella ruokapaikkaa, jota paikallisetkin käyttävät?

Otan kiitollisena vastaan kaikki vinkit ja ohjeet.

1

245

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • javastauksia

      -joidenkin hotellien huoneista verkko löytyy joidenkien ei, itsellä parasta aikaa hotellin wlan toimii huoneessa, huoneen hinta 950 THB/yö, en kerro hotlan nimeä.
      -tottakai saarella myydään nettiyhteyksiä esim tablettiin, hinnat vaihtelee yhteyksien nopeuksista riippuen aivan kuin Suomessakin.
      -tottakai puhelimeen saa paikallisen prepaidin, maksaa 7/11 (paikallinen siwa) ssä noin euron ja soittoaikaa sitten oman maun mukaan 100-500 THB.
      -lonkkaria ei kannata Lantalla vuokrata, saari ei ole samanlainen kohde kuin esim. Ao Nang. snorklaukset hoituu suoraan rannoilla tai jos haluat varsinaisille snorklauspaikoille niin matkat niihin on hyvin pitkiä, kuten Phi Phi, Koh Haa jne, kestää pikaveneilläkin tunti tai enemmän yhteen suuntaan, siitä kovat hinnat.
      -125cc mootbike kandee vuokrata, hinnat 200 THB/vrk, en ota kantaa siihen kuinka pitkäksi aikaa (hinta = 5 ekee/vrk HALOO).
      -koko 20 km pitkältä saarelta löytyy baareja varmasti senverran, ettet vuodessa niissä jokaisessa aivan varmasti ehdi käymään jos yhdessä baarissa olet yhden illan. riippuu kuinka paljon on pitkälle. kysy mopotaksin tai auton puhelin numero taskuusi. on ne auki myöhää
      -voi hyvät hyssykät, on meinaan sellane kysymys toi osaako suositella ruokap..
      no kuules, siellä missä asustelet, käy katselemassa vain siinä lähiseudulla etelään ja pohjosee, kyllä sieltä varmasti löytyy sullekin useampikin hyvä safkapaikka.
      - ihan sama koskee hierontapaikkoja. Lantalla hieronta maksaa 300 Thb,kaikki hieronnat jalka-thai-öljy jne., eli on 50% kalliimpi kuin keski-Thaimaassa Hieronta-aika on aina se tunti. Jos tarpeeksi rahaa laitat tiskiin, varmasti happyendiä saat maailmassa ihan joka ainoasta paikasta, omasta kotoasi alkaen.
      -ei, edelleenkään kukaan ei osaa suosotella ruokapaikkaa, jota paikallisetkin käyttävät 20 km pitkällä saarella, jossa ravintoloita löytyy vähintään 50 metrin välein.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 129
      3521
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      94
      3219
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2388
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1841
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1569
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1534
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1476
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1451
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1390
    Aihe