Samsung rähmällään!

l520

16

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sen toisaalta uskoo kun Samsung tunkee turhaa roinaa malleihinsa. Monet eivät halua sellaista puhelinta jossa on paljon tällaisia.

      • Sam Dung

        Mitä "tällaisia"? Siitä sun tauhkastako on taas kyse?


      • 38888

        Eiköhän se Samsung myy miljoonia puhelimia kuukaudessa enemmän kuin nämä kannymanin vaihtoehdot. Taitaa olla että alle 0.1% kuluttajista välittää onko puhelimessa tauhkaa vai ei. Elämässä on paljon tärkeämpiä asioita.


    • Suomessa jonotetaan aamusta alkaen muoviämpäreiden perään joten moni ostaa halvalla Samsungin.

      • WP8.1

        Kyllä se taitaa olla niin että halpoja Samsungeja ostetaan enemmän muualla kuin Suomessa. Suomessa tiedostettu muuta maailmaa paremmin WP:n paremmuus halvoissa älypuhelimissa


    • tietäjä.

      Samsung on kasvanut liian isoksi. ostajat hakee vaihtelua.

    • Simplee..

      -Samsung on kasvanut liian isoksi. ostajat hakee vaihtelua.-

      Osittain totta mutta kyllä tuo ylim.turha "tauhkakin" alkaa syömään sampan markkinaosuutta,sitä kun ei ole puhtaassa androidissa mikä on iso etu.

    • Näin on. LG on ottanut tämän osittain huomioon G3 mallissa. Siinä on tauhkaa paljon vähemmän kuin edellisissä malleissa. ( Ja osan voi poistaa).

      Harva haluaa esimerkiksi sellaisen tietokoneen minkä mukana tulee kymmeniä kokeilu ja muita ohjelmia joita ei voi helposti poistaa.

    • windowskin vikisee

      Voiskos tuo uutisotsake yhtä hyvin kuulua, että Windows rähmällään...
      "Windowsin osuus on vuodessa pudonnut ennenkin vaatimattomasta 3,6 prosentin siivusta tasan 3 prosenttiin."
      Huolimatta meidän wphone "huumasta".
      Toivottavasti eivät päivittele 8.1 solmuun, kun jotain pitäis tehä.

    • pelihullu1

      Voiskos samsungin romahdukselle olla syynä se että ihmiset haluaa vaihtelua. Galaxy s3 - s5 on malleiltaan niin samanlaisia pikkumuutoksilla. Näyttääkin samanlaisilta niin ulkoapäin kuten ohjelmistolta. Minä taas en usko pätkän vertaa että kuluttajat lähtee sampan leiristä turhan tauhkan takia. :D Perus kuluttajaa tuollainen ei kiinnosta vähääkään. :D

      Samsung silti tekee edelleenkin parhaat näytöt alypuhelimiin. LCD roska ei pärjää televisiopuolella plasmalle, eikä lcd pärjää puhelinpuolella amoledille. Ainut asia mitä jäin kaipaamaan tässä lg g2 mallissani on amoled näyttö mikä löytyi galaxy s3:stani.

      Onhan samsung vihdoinkin jättänyt sen "ämpärimuovin" pois ja ruvennut käyttämään metallia huippumalleissa (Alpa, galaxy note 4) ja onhan nuo tyylikkäitä puhelimia.

      • keller

        Muotoilu silti samaa paskaa näissä uusimmissaki Samsungeissa. Samaa mieltä tuossa "tauhka-asiassa" että se ei kiinnosta ketään tavallista kuluttajaa ja sillä ei ole mitään tekemistä Samsungin alamäessä.


    • Kiinnostaa aika moniakin. Kaikki ei vain tiedosta sitä'.

      • lukija a

        Oikeastaan se kiinnostaa vain teitä nörttejä. Kukaan tuttavapiirissä ei ole koskaan sanonu "tauhkasta" mitään kun on puhelimista ollut puhetta. Vai täältä palstalta lukenu asiasta.

        Eli täysin toisarvoinen asia. Ei hidasta puhelinta niin että siitä olisi tavalliselle käyttäjälle haittaa. Tärkeämpiä on hyvä akkukesto, laadukas näyttö ja kamera.


    • He eivät vaan ole huomanneet niitä. Nopeudessa on huikea ero jos vertailee samaa puhelinta puhtaalla ja muokatulla Androidilla.

    • pelihullu1

      Vapunen/kannyman joittenkin elämä ei kaadu 0.5 tai edes 2 sekunnin nopeuseroihin puhtaan ja likasen anteron välillä. Yks kirjoittaja ylempänä sanoi hyvin että se kiinnostaa vain nörttejä. Samaa porukkaa jotka vaivautuu niitä custom romeja asenteleen.

      Mutta sinulle kannyman/vapunen puhelimen määrittää pelkkä softa. Sama kuinka surkeita muut ominaisuudet olis, kuten akkukesto tai kamera.

      Kaverini omisti note 3 pitkän aikaa ennenkuin näyttönsä rikkoi. Myönsi että luurissa esiintyi silloin tällöin jumittamista tai nykimistä mutta se ei kokonaisuutta haitannut koska se oli hänelle paras puhelin. Kehui akkukestoa, näyttöä, ja ominaisuuksia jota s-kynä tarjosi, puhuttamaan moniajo ominaisuuksista. Nuita ei puhas antero tarjoa. Tämä kaverini oli lisäks soneralla töissä joten pääsi aika monta luuria vertaileen. Näköjään niistä ""tauhka" androideista jotkut tykkääkin ;)

    • l520

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      4992
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2320
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1857
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1556
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      39
      1538
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1181
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1176
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    Aihe