Tunteetonta peliä...

aivanmurtunut

Sinulta. Kuinka voit jättää minut noin vain, ilman minkäänlaista selitystä? Viimeksi kuin näimme, kaikki oli pelkkää hymyä ja ihanuutta, uutta näkemistä molemminpuolin odotellen. Olen aivan rikki ja pois tolaltani, et voi leikkiä muiden tunteilla näin.

Olenko nyt tullut käyttöikäni päähän, eikö minusta ole enää hyötyä? Senkö takia teit tämän minulle? Vai onko se nyt niin, että vain kun herralle käy, niin silloin olemme yhteydessä ja näemme?

Omaan arvoonsa jättäminen ja asian unohtaminen on helpommin sanottu kuin tehty, olet liian tärkeä minulle. Ja olen/olin myös tärkeä ihminen elämässäsi, eikö tämä merkitse sinulle mitään?

Toivon, että kuulen vielä sinusta. Parempi varmasti olisi, että en kuulisi... Mutta en ole päivääkään voinut olla ajattelematta sinua, liikaa kivuliaita muistoja eri paikoista, joissa yhdessä kävimme. Joissa oli ihania hetkiä.

Voisitko palata elämääni ja selittää käytöksesi? Voisiko kaikki palata ennalleen..?

Olen aivan rikki, ja mitä lähemmäs joulu tulee, tunnen hajoavani sisältä päin totaalisesti, ilman sinua...

6

298

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sait valita

      Näin sen halusit.

    • ihan varma

      Varattu.

    • Murtuneelle infoa

      Kuulehan, minulla aivan samanlaista ja olen jo oppinut ymmärtämään häntäheikkiäni:D Totuus on se että hän erittäin miellyttävä, puhdas, hyväkäytöksinen ja ennen kaikkea hyvin SUOSITTU. Senvuoksi hänellä ei millään riitä aika kaikkien tyydyttämiseen eikä tapaamiseen ja hän joutuu tekemään kipeitäkin ratkaisuja jotta rauha säilyisi ja myös mielenrauha. Hän on ottanut sen kannan ettei anna itseään kenellekkään. Tällä hetkellä hän on sen kanssa jolla eniten hänelle annettavaa ja jonka hänen kaikki vanhat kaverinsakin jo tuntevat ja erään sisar. Ja heillä aina hurjia bileitä. Minun luokseni hän palaa aina jos vain niin haluan. Välillä en halua mutta koska rakastan niin sylini avoin enkä voi olla mistään vihainen koska tiedän jo hänen tapansa. Ei hän tietoisesti ketään halua loukata. Hän vain on sellainen kaikkien naisten yhteinen sulo-pupu:D Sinä jouduit kai sitten kokonaan paitsioon paitsi en usko että hän sinustakaan luopumassa on. Odota vain, vielä sinulakin on varmasti joku sateinen päivä käyttöä ja varsinkin jos kaikilla muilla juuri silloin jotain menoa ja kun häntä taas alkaa panettaa. Puhun suoraan koska noinhan se juuri menee. Itse olen samalla tavalla kärsinyt jo vuosia mutta ymmärrät varmaan minuakin koska itsekin niin olet häneen tykästynyt. Hän on ihana eikä siitä mihinkään pääse. Ymmärrän jo häntä että välillä hänen täytyy saada olla aivan itsekseenkin paitsi tuskin onnistuu :D Joka tapauksessa hänellä on pitkäaikainen vakihani joka katsoo läpi sormien hänen pelehtimistään ja jopa ehkä saa pikkukiksejä itsekkin miehensä kertomuksista :D Koska tokihan he yhdessä kaiken jakavat kuten kuuluisat taiteilijat Diego ja Frida. Heillä oli muitakin intiimejä suhteita mutteivat antaneet sen häiritä, kunnes... Kuppa tuli väliin:D ja sehän tässäkin aidsin lisäksi on vaarana koska suojaahan hän ei käytä.... Kuppa ja kuusi kulkutautia. Et varmaan kykene hänestä luopumaan mutta älä välitä, en minäkään. En halua eikä ole mitään syytä koska rakastan tulisesti, suurella lielillä. Rakkauteni aitoa, pitkämielistä.

    • Kokemusta on....

      Tunteetonta peliä kirjoittaneelle! Etkö herranjestas ymmärrä että panomies kyseessä. Juokse nyt jo niin lujaa kuin vaan kintuista pääset tai saat katua loppuelämäsi imppaajasta joka käy sinua vain riistämässä silloin kun hänelle sopii ja kun alapäässä painetta. Muuhun ei panomiehistä naisten kanssa ole, usko pois mutta toki voit kokeilla lyödä päätäsi seinään ja tyhmähän olet jo nyt koska tänne ruikutat etkä etsi itsellesi kunnon miestä. Eivätkö kiltit Taavit kiinnosta vaan pitää olla joku kaikkien tavoittelema kiilusilmä, pilluhaukka. Kyllä ne jätkät liehittelyt osaa se varma ja valehtelevat, juonivat ja käyttävät sinua kilttiä naista vaan omien tarpeidensa tyydytykseen. Kysy itseltäsi miitä sinä saat? Tautipelon!

    • katkera ämmä

      saman teki minulle :/ enkä saa mielestäni. Tiedän, että ottaa yhteyttä kun ja jos ero nykyiseen tulee. toivon ja samalla en.
      Joskus on parempi vain antaa olla. katsoa ymärille ja todeta ettei hän ole ainoa. On muitakin ihania miehiä ja paljon permpia. Ei siitä ois ikinä tullut mitään.
      mä aianakin luovutan ja hän saa kirjoittaa niin paljon kuin haluaa.. en meinaan aijo vastata.
      Ansaitsen paljon parempaa.

      • tiutau1

        Kuka hän on? Vinkkejä


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2042
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      165
      1582
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      153
      1521
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1338
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1270
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      275
      1105
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      129
      1019
    8. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1012
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      993
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      52
      828
    Aihe