Terveyskeskus hoono soomi- saat mitä annetaan

98768769876876897687

Tervari siis meinaa pakottaa lääkärille kuin lääkärille- katuosoitteen mukaan. Toivotaan, ettet JUURI sinä ole se yksi, tai toinen, kuka saa sen tumpeloimman, idiooteimmaan ja surkeimman arvauskeskuksen arvaaja-lääkärin. Voi olla vielä, ettei puhu edes kuin mongerrellen suomea. Mutta jokainenhan sitä multiin joskus joutuu, toki huonot lääkärit voivat hyvin vähän vauhdittaa prosessia.

Marja Valta - terveysjohtajalla alkaa vuodenvaihteen jälkeen luultavasti lähtölaskenta hommistaan, liittyen juuri tk-uudistukseen.
Kotkassa eivät terveyspuolen pomot ole kauaa viihtyneet, ja nähtäväksi jää, miten tämä tilastonikkari hommassa viihtyy tai saa pysyä. Kanteluja on jo lähtenyt toiminnasta eteenpäin -- koska tk:ssahan ei toimi mikään. Ei ole lääkäreitä tarpeeksi, ei hoitajia tarpeeksi, ajanvaraukset eivät toimi sekä odotusajat lääkärille ovat liian pitkät. Menevät juuri ja juuri lain puitteisiin, mutta kuten jokainen tietää, soittaessa ei lääkärinaikoja ole useimmiten tarjolla ollenkaan...ei nyt eikä vuoden päähän. Kun ei ole listoja lääkäreiltä ja kaikki ajat ovat menneet. Eli, terveyskeskus saa "myydä" ei-oota ihan vapaasti. Porukka voi sitten soitella joka ikinen viikonpäivä hamaan tulevaisuuteen, kunnes sattuu aikoja saamaan. On siinä meininkiä kiireettömien hoitoaikojen kanssa. On todella kiireetöntä jo tarjoajan kannalta, kun tarjolla on tyhjää.

Kansa saa siis rauhassa Kotkassa sairastella....siihen ei ainakaan rahaa satsata. Betonipylvää ja lasimuseot joo....ja kaupunkilaiset sitten mitä sattuu jäljelle jäämään. Ja velkaa silmät korvat täynnään. Hienosti on kaupunkia hoidettu.

5

270

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asdasdsdf

      Asukas voi vaatia kielitaitoisen lääkärin. Ei ole pakko hyväksyä ketä tahansa.

      Toisaalta, tiedänpä useammankin tapauksen, jossa esimerkiksi idän suunnasta tullut lääkäri on todella laittanut vauhtia asioihin ja hoitoon pääsyyn kotimaisen vaihtoehdon jakaessa lähinnä buranaa ja sairauslomaa.

    • tyytyväinenolen

      Itäpuolelta tai eteläpuolelta tulleilta lääkereiltä olen saanut ongelmitta lähetteen keskussairaalaan jos on tohtorista tuntunut että omat diagnoosit on epävarmoja.

    • kkk-c

      Eräs hoonosoomi määräsi kokeisiin, mitkä lähetettiin Helsinkiin Hyksiin...viikko. Sitten selvisi että puuttui samasta näytteestä x-juttu, ja sitten vaan uutta näytettä...toinen viikko. Ja homma siitä kiinni, että ulkomaan p-e ei ymmärrä Suomen kieltä. Onneksi ei ollut kiire asia. Joku toinen kerta jollain toisella voi olla. Ei kai kukaan luule, että lääkärit pelkäävät hoitovirheitä hups.... heillä on sitä varten taatusti kunnon vakuutukset. Ja johan KOKS sekin taisi olla Suomen neljänneksi vaarallisin paikka tilastoissa, mitä tulee Suomen sairaaloiden hoitovirheisiin.

      Eräs tuontituote- lopetti potilaalta lääkkeet samointein -- vaikkei sellaisia saa lopettaa yhtäkkiä. Kyse potilasturvallisuudesta.
      Moniko näistä jaksaa itkeä kuin kotonaan ja jossain somessa. Kun pelkää varmaan, että kostetaan. Ja syö mitä saa, sitä itteään.

    • Jukka Ratia

      Nykyinen johtaja on saanut aikaan pienessä ajassa enemän kun kukaan koko karhulan terveyskeskuksen aikana.Parhaat kiitokset sinne johtoon koita jaksaa hyvä tulee,kokemusta on ja paljon aikasemista käytännöistä.

    • Länsi-Kotka kiittää

      Minulle kelpaa ammattitaitoinen Eestiläinen.ystävällinen naislääkäri.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5564
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2486
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1967
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      56
      1704
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1591
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1269
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe