keinotekoinen psykoosi

Skitso

Olisin kiinnostunut tietämään onko kenelläkään tietoa keinotekoisesta psykoosista? Itse olin suljetulla osastolla psykoosin takia keväällä ja lääkäri totesi siellä että vain yhdelle ihmiselle on aiheutettu keinotekoisesti psykoosi. En silloin älynnyt kysyä asiasta lisää mutta jälkeenpäin olen miettinyt mitense on tehty. Ja tämä kai todistaa että kuitenkin yhdelle on voitu aiheuttaa psykoosi keinotekoisesti. Onko kenelläkään tietoa tästä tapauksesta, jäi kiinnostamaan miten se on toteutettu ja saiko uhri mahdollisesti miljoonakorvaukset tai jotain vastaavaa?

35

2396

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • psykiatri.

      Ei kenellekään ole tahallaan aiheutettu psykoosia. Kyseessä oli tieteellinen koe jossa vapaaehtoiselle koehenkilölle aiheutettiin psykoosi LSD:n avulla. Sinä olet todennäköidrsti skitsofreenikko ja ollut asiaankuuluvassa hoidossa.

      • Hhkolo

        Ei LSD:n aiheuttama tila ole psykoosi. Sillä on enemmän tekemistä unen näkemisen kanssa. Unikaan ei ole psykoosi. LSD:tä nauttinut tajuaa kaiken olevan harhaa ja pystyy nauttimaan kokemuksestaan.


      • Justiinpajuuu

        LSD:sta on mahdollista puhjeta psykooseja, jopa ikuinen sellanen. Ja se trippailu voi mennä erittäin pahaksi ettei todellakaan nauti mistään mitä tapahtuu..


      • Anonyymi
        Hhkolo kirjoitti:

        Ei LSD:n aiheuttama tila ole psykoosi. Sillä on enemmän tekemistä unen näkemisen kanssa. Unikaan ei ole psykoosi. LSD:tä nauttinut tajuaa kaiken olevan harhaa ja pystyy nauttimaan kokemuksestaan.

        Puhtaat huumeet eivät aiheuta psykoosia.
        Peräsuolessa kuljetetut ovat näinollen eriasia.


    • Ttalon psykiatri JKL

      Mikäli haluaa tietää mielenterveysongelmista ja päihteistä enemmän, suosittelen tutustumista Napoleonin muistelmiin.

    • jotain1

      Tuosta en tiedä, mutta kerronpa tässä semmoista, että sairastaessa osasin itse aiheuttaa itselleni psykoosin, kunhan ajattelin hetken ikäviä tilanteita. Muistin , että olin epäonnistunut jossain sosiaalisessa tilanteessa, en tiedä miten siinä toimisin toisia ihmisiä kohtaan. Näin esimerkiksi tätä kautta vaipuu oman pään sisälle: alussa ahdistaa, korvissa humisee, aistit tunnetusti vääristyy, päätä särkee päälaen päältä, keho jäykistyy, kokee hetken hyvää oloa, myöhemmin puolikuollutta, vatsa menee sekaisin ja pahoinvoi.

      Muistui tuommoinen, että testasin psykoosiherkkyyteni ja tutustuin päänsisäiseen, jos uskalsin. Sairastan erilastumatonta skitsofreniaa.

      • Apri

        Mitä nää sun sosiaaliset tilanteet oli? Tuli mieleen, koska oma psykoosi laukesi juuri tollaisessa tilanteessa.

        Otsikkoon: http://fi.wikipedia.org/wiki/Sensorinen_deprivaatio Pitkään jatkuneena aistiärsykkeiden poistaminen johtaa hallusinointiin ja muuttuneeseen tajunnantilaan. Varmaan psykoosiinkin, muistaakseni esim. Yhdysvaltain vankiloiden eristyssellit aiheuttaa mielenterveysongelmia. Tutkimuksia on tehty kelluntatankin lisäksi laittamalla tutkija täydelliseen virikkeettömään pimeyteen, joka on myös aiheuttanut tunneissa pelkotiloja ja harhoja.


    • Seinätkuiskailee.com

      Joo ja kyllä on ja vielä nykyajan Suomessa. Itselleni koitetaan sitä tehdä jo uudestaan. Ensimmäisellä kerralla kesto oli vain hetken kun mieleeni vaikutettiin. Nyt sitä on jatkunut jo pitkään. Olen kirjoittanut itseeni kohdistuvat uhkailut ja kaikenlaisen kidutuksen ylös. Kidutus jatkuu 24/7.

    • virojoki2013

      Vain yhdellekö? Mistä se lääkäri tietää kuinka monelle?

      • uord

        Se valehteli, niinkuin psykoottisetkin tekevät. Kenties jopa oli psykoottinen itsekin.


    • melkeinseonnut

      Riippuu, mikä luokitellaan psykoosiksi. On hyvin tunnettu ilmiö, että esimerkiksi täydellisessä eristyksessä oleva ihminen uppoutuu ajan myötä täysin mielikuvitukseensa, ja hallusinaatiotkin ovat tällöin yleisiä (googlaa "sensory deprivation" jos osaat englantia).
      Itselläni oli jonkin aikaa hiukan psykoottispiirteisiä oireita taas koulukiusaamisen myötä. Kuvittelin, että ruokanikin on myrkytetty ja ajatuksianikin luetaan ja niille nauretaan. Parannuin näistä pikku hiljaa itsekseni kun kiusaaminen loppui, mutta perheenjäsenelläni taas puhkesi oikea skitsofrenia, eli olin mahdollisesti ihka oikean psykoosin rajoilla. Sanoisin, että mikä vain pitkään jatkunut rääkki saattaa järkyttää mielenterveyttä ainakin väliaikaisesti, mutta se, tuleeko siitä psykoosi, riippunee siitä, onko henkilö sille muuten altis.

    • Itse kuvittelen, että olen aiheuttanut itse oman psykoosini ja koen siitä huonoa omaatuntoa. En sitten tiedä, että olisiko sellainen edes teoriassa mahdollista - ainakin siltä tuntuu.

    • ert4rtwsfs

      Oletteko kuulleet termin "sähköyliherkkyys"? Siitä voi aiheutua psykoosi.

      Sähköyliherkkyyttä tuottaa puolueiden tai järjestöjen agentit sekä ulkomaista että kotimaasta käsin erittäin korkeateknologisella tutkaverkolla. Järjestelmä on yhdistelmä satelliittiteknologiaa ja oletettavasti matkaviestinverkon sekaan kätkettyä seuranta- ja häirintälaitteistoa. Ilmeisesti taajuudet menevät sopivasti matkaviestimien kanssa samaan taajuusalueeseen, joten antennien kokoa ei tarvitse kovin paljon muuttaa.

      Tässä on kuva: https://leaksource.files.wordpress.com/2015/04/lacrosse5.jpg

      Kiinnittäkää huomiota kohtaan 'experimental beams'. Tehkää sen jälkeen haku MK Ultra. Se on nyt koodattuna ja käytössä elektronista seurantaa ja häirintää varten. Operaattori näkee näytöllään kohteestaan tarkempaa reaaliaikaista tutkakuvaa kuin karttapalveluiden satelliittikuvat. Koska kyse on tutkakuvasta, näkyvyys ei rajoitu missään oloissa - ei sisällä tai ulkona. Häirintää vastaan voi ja pitää suojautua tarvittaessa EM-suojuksin.

      Netissä asiasta kerrotut kertomukset saattavat kaikki pitää paikkansa - psykoosi, huutoa suoraan pääkoppaan, painajaismaisia näkyjä päivin ja öin, sähköinen tunne ja nipistely genitaalialueella ym. Myös niinkutsuttu "katuteatteri" tuotetaan reaaliajassa tällä laitteistolla, eivätkä katuteatterin esittäjiksi valikoituneet ihmiset tiedä olevansa tutkasäteen ja tietokoneen tai operaattorin ohjauksessa.

      Katseessa voi tarkkaavainen erottaa häivähdyksen ja lasittumisen kun tutkan säde lukkiutuu aivoihin (nk. peura autonvaloissa -katse). Ihmiset on siis jo robotisoitu melko pitkälle.

      • gangstalking

        http://www.mindcontrol.se
        Tuon sivuston mukaan ihminen robotoidaan psykokirurgiassa. Vuoteen -45 mennessä koko ihmiskunta on robotteja, jotka lukevat toistensa ajatuksia.

        Aloittajan aihe, keinotekoinen psykoosi, aiheutetaan varmasti gang stalkingin uhreille. Stalkkaajat aiheuttavat monia neurologisiakin sairauksia uhreilleen.


      • dgrdfgdgfdfgd

        Kiitos mielenkiintoisesta linkistä. Oma käsitykseni on kuitenkin se, että mitään implantteja ei tarvita vaan elektroniset tutkapulssit riittävät etähypnotisointiin, ajatusten luentaan ja biologisen olennon kauko-ohjaukseen. Tämä toiminta pitäisi saada kuriin, mutta se ei ole aivan helppoa. Tehokas suojautuminen ainakin kotioloissa ja kontrolloiduissa tiloissa on mahdollista tiheän metalliverkon avulla, jonka on ympäröitävä saumattomasti ja yhdistettynä maapotentiaaliin.

        Suojuksen toimintaperiaate on täsmälleen sama kuin mikroaaltouunin oven suojuksessa.


    • ds4sfsdsdfs

      Tässä on esimerkki elektronisella häirinnällä aiheutetusta psykoosista ja etäohjauksesta: https://youtu.be/l5HpQtWxotk

      Häirinnän kohteeksi joutuva tyttö ei kuitenkaan ole ns. targeted individual, vaan mies jota vastaan tyttö ohjataan hyökkäämään. Huomatkaa esim. yritys iskeä rintakehään ja aiheuttaa sydänkohtaus. Tällä mahdollisesti elektronisella hyökkäyksellä saatiin kaksi henkilöä yhteiskunnan toimenpiteiden piiriin. Tietysti olisi voinut käydä vielä pahemmin. Kyse on siis "katuteatterin" äärimmäisestä versiosta eli tappavasta hyökkäyksestä. Myös kuvaaja on saman laitteiston etäohjauksessa, ja ohjataan mutisemaan mm. "I think she's drugged out".

      Tässä puolestaan lienee esimerkki suuren eläimen etäohjauksesta: https://youtu.be/kIgvCUXxh1Y

      Tutkajärjestelmä on "tietoinen" pelikentän tilanteesta ja pelureista eli ihmisistä ja suurikokoisista eläimistä. Järjestelmä lienee sama, jolla Google kohdistaa mainoksia ja hakutuloksia ajatuksen tarkkuudella. Suurissa tietokonesaleissa kerätään ja analysoidaan ihmisten ajatuksia ja toimintaa.

      Niistä luodaan myöhemmin robotteja, joiden tarkoitus on korvata ihmiset ja eläimet.

    • r4sdfwefsfds

      Tässä artikkelissa puolestaan Googlen johtaja puhuu tietovälineiden röntgen-kuvaamisesta arkistointitarkoitukseen: http://www.bbc.com/news/science-environment-31450389

      Jos kovalevyn sisältö voidaan etäanalysoida röntgen-kuvaamalla, aivojen tilanne lienee pitkälti sama. Ja kun tällaisen yrityksen johtaja kertoo mitä ikäänkuin on tulevaisuudessa luvassa, se lienee jo pienellä piirillä käytössä.

      Näitä "etäkäyttäjiä" lienee kaikilla laajalevikkisillä keskustelupalstoilla, mutta satuin vahingossa sellaiselle kansainväliselle palstalle, jossa "elektroniset etäkäyttäjät" alkoivat kertomaan mitä pystyvät näkemään ja tekemään. Eikä asia jäänyt pelkästään kertomuksen tasolle vaan todellakin demonstroivat kaiken myös käytännössä.

      Elektronisia etäkäyttäjiä sijaitsee sekä lähellä että kaukana.

    • helppoa.on

      Ei tarvitse kuin eristää ihminen tarpeeksi pitkään, niin jokaiselle saadaan aiheutettua psykoosi.

    • kauoille-kauoille

      Meiltä FOLIOHATUT nyt erikoishintaan!
      Osta kolme, saat hilavitkuttimen kaupanpäälle!

    • saku456

      Onhan noita vaikka kuinka paljon:
      Aivopesu - esim. teinillä tavallinen jolloin uskotaan johonkin aatteeseen (islamiin käännytetyt jne.).
      Psykedeelit - Riittävän isona annoksena aiheuttaa psykoosia, jopa kannabis ja hasis. Voi aiheuttaa ongelmia moneksi vuodeksi.
      Eristys - lievänä esim. mökkihöperyys jne.

      Jne. jne.

      • psyykkinen

        Psykoosin syvintä olemustakaan ei vielä ymmärretä ollenkaan, joten on edes turha koettaa keskustella psykoosista, koska emme edes oikeasti ymmärrä mitä se on. Jotkut voivat sanoa omasta kokemuksestaan, mutta se ei aukene ulkopuoliselle, koska jos ei ole kokenut psykoosia, ei todellisesti voi ymmärtää sitä. Moni huijaa itseään luulemalla, että ymmärtävät sitä, mutteivat todellisuudeessa ymmärrä.


      • olenkohullu

        Tuo on hyvin sanottu. Olen kokenut useamman psykoosin ja tiedän että se ulkopuolisista vaikuttaa täysin sekavalta. Ja sekava tietysti on olokin mutta se on myös jotain muuta, jotain mitä on vaikea selittää. Kerran sanoin sen olevan kuin olisi rinnakkaistodellisuudessa. En tiedä kuvaako tuo kenenkään muun mielestä psykoosia. Itse koen että psykoosissa pystyy näkemään ja ymmärtämään asioita joita "normaali"tilanteessa ei pysty.


      • jotenkin_noin
        olenkohullu kirjoitti:

        Tuo on hyvin sanottu. Olen kokenut useamman psykoosin ja tiedän että se ulkopuolisista vaikuttaa täysin sekavalta. Ja sekava tietysti on olokin mutta se on myös jotain muuta, jotain mitä on vaikea selittää. Kerran sanoin sen olevan kuin olisi rinnakkaistodellisuudessa. En tiedä kuvaako tuo kenenkään muun mielestä psykoosia. Itse koen että psykoosissa pystyy näkemään ja ymmärtämään asioita joita "normaali"tilanteessa ei pysty.

        Rinnakkaistodellisuus on aika hyvin sanottu. Ikään kuin näkisi toiseen ulottuvuuteen. Ja sitten ulottuvuudet voi kans limittyä omissa ajatuksissakin. On omat ajatukset, mutta ikäänkuin toisesta rinnakkaisulottuvuudesta.


    • Anonyymi

      Olen kuullut eräästää suomalaisesta tyypistä jolle on jotkut ovat järjestäneet eräänlaisen "jäynän" jossa tämän ympärillä olevia ihmisiä on neuvottu yskimään ja käyttämään sanoja "kiva" tai "nice" ilmeisesti salaisen Facebook ryhmän välityksellä ja vaikuttaa ilmeisesti hyvin laajalle levitetyltäkin.

      Ei siis mitään "tapa ittes"-juttuja vaan sellaisia keinoja joihin muiden on helppo lähteä mukaan. Mutta eikö teistäkin kuulosta aika sadistiseslta neuvoa tuolla tavalla ihmisiä aiheuttamaan toiselle psykoositiloja? Miten heitä on pitänyt motivoida mukaan tällaiseen?

      • Anonyymi

        Olisin kiinnostunut psykologian opiskelijana tästä nimenomaisesta tempauksesta, voisiko joku vinkata miten siihen pääsee mukaan?:)


      • Anonyymi

        Porukkassa kuiskauksia ja kikatteluja. Moro on horo ja muita yskimisiin piilotettuja haukkuja. Öisin koputellaan ikkunoihin ja oviin. Onhan noita..
        Huumeet ja viha motivoi.


    • Anonyymi

      kun kaveri vetäs flindan daijuun housut kinttuun ja virkaatekevä nais(tai mies, naiseksi luultiin, mielikuvien perusteella täysnatsi) aikuinen nauro ja käski tekemään lisää - beebob -maratooni piti laittaa
      t. shredder

      • Anonyymi

        2. epäsymbioosi saattoi tulla aina kokeen eessä koulutiellä. älä kerro niille, kokeill tulee paha mieli
        virkaatekevä naanen. 5. lk. ohi on
        -"- mies. dium äks as oksager
        heil soile
        kiitti ku stoulasit "bärddelin järven"
        ..
        poijaat. kuulkoo. naaset. korvakkii.
        Allieen-mielikuvat puollusti soassa meijän ukkiaki. elkkää viduilkko. mää en kestä 5:ttä kaveria. mee yritettii vallata se takasi. tääl ei oo lakii ollenkaa. tosi on. varokaa ettei tuu nappi ottaan. kuka maksaa. se voi olla et ei kukaa. t. put it in rather his-tory, tän jur winner stori.
        ..
        nuijataan tää teksti
        sanoo hautalainen
        se oli aika iso lampi
        kyläläiset kävi
        yks pärhe imasi sen
        jos joku kehtaa vttuilla
        ole ylpeä epäkarakterista


    • Anonyymi

      Kirjottasin nu akke palstalla
      jos ei ois tiaknooss
      doh
      maaseudulla
      on fantasia
      nuijia naapuri(se hyvis)
      meidenki konnuilla
      harva se päivä
      ..
      poliisi, suojelee
      vain omiaan
      Ihmismielikuvat ei ole ilmaisia
      Silti osa pikkuhitlereistä
      Suosii niiden ilmaiskäyttöä
      Tervemenoa horsmaksi, vaan,
      toteaa joku varajeesus
      instavideossa
      ..
      niille, joiden ajatusketju ei katkea,
      suosittelen unhoittamaan
      virkamieskopiolla ajattelut

    • Anonyymi

      bahismielikuvissa
      on fffminen ja sitä
      alistettuna
      olemisen metonymiaa
      "en se mää ollu"
      "libas auges vahingossa"
      "aammuuttii teije baabeli
      hajal vahingossa"
      "boliisi ei tuu meie
      luo meil on enemmä
      asei ku teil"
      ..
      boliisi hyvä pata
      aseenkantoluvallisten
      kanssa?
      niin huvo että
      sa rikko paikkoi?
      niinpa
      boliis ei ol laki
      boliis toteutta
      byyntö
      et saa pyyntö läpi
      ellet
      a. oo meilisairaaloi vastaa
      b. haluu tappa (esittä) kaikki soas
      c. tuatta satatuhat muksu (esittä)
      uaah
      lassuus oi
      pelekkä
      sykoosi aamust iltta!
      ja se jatku
      se jatku kosk te välittä
      vain omast syntaksist
      se ei muutu tarp nopeasti
      hyvä et ilmasto muuttu
      jo
      auringonsäteet hakka täälpäi
      reiki iho
      ei se kettä kinosta
      sikku joku uus massailnes
      ja uus numrlappu käes
      mietit
      kui mun parasdna
      ei hlevetti kestänykkä
      heheh.
      tämä viesti ei heikkohermoisille
      ja naisille jä miele?
      !..
      sori. suomi ei varustaudu sotaa
      ulkomait vasta.
      vaan sisä.
      ei oo ydinasei.
      ei oo pelotet.

    • Anonyymi

      Puukottakaa patrick kane

    • Anonyymi

      Lue uutisiamme tai saat tuta

    • Anonyymi

      Haluatko kuolla vai munaa nuolla

    • Anonyymi

      Voi voi.

      Minä tartutan huomennakin koronaa ihmisiin.

    • Anonyymi

      Sanoman toimittaja saa puukosta, jos ei lopeta trollaamistaan.

      Kunnolla uutisoivat toimittajat ovat turvassa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      173
      7235
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4232
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2115
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2039
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1869
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1686
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      35
      1661
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1608
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1603
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1428
    Aihe