Kuuma hengenpelastaja ja kiihko

tuntuu hyvältä

Olin kylpylän uimaosaston viimeinen asiakas ja loikoilin porealtaassa uusissa melko paljastavissa bikineissäni. Vallitsi syvä hiljaisuus ja paikalla ei ollut lisäkseni muita kuin nuori mies, hengenpelastaja, joka taitteli pyyhkeitä sivummalla. Päätin lähteä ja nousin altaasta. Lähdin kävelemään kohti pukuhuonetta, kunnes nilkkani taittui ja kaaduin. Mies riensi luokseni.

"Oletko kunnossa?" hän kysyi.
"Luulisin"

Yhtäkkiä hän tarttui minuun ja alkoi kantaa minua kohti lepotuoleja. Hän laski minut tuoliin ja asetteli pyyhkeen päälleni. Hän alkoi tunnustella nilkkaani. Silmäilin häntä. Hänen paidaton ylävartalonsa oli täydellinen, hyvän vatsalihakset, leveät hartiat, vahvat kädet, salaperäinen hymy.

Hän vilkaisi minuun ja huomasi himoitsevan katseeni. Hänen toinen suupielensä kohosi ja muodosti ovelan hymyn. Mies kurotti kohti vesipulloa ja samalla jalkani osui hänen lihaksikkaaseen rintaansa. Värähdin ja hän huomasi sen.

Hän alkoi hivellä nilkkojani ja sääriäni. Pian sormer korvautuivat suudelmilla, jotka etenivät pitkin jalkojani aina polviini saakka. Suudelmat jäivät paikoilleen ja tunsin hänen sormensa omissani. Hitaasti ne alkoivat hellästi kosketellen vaeltaa pitkin käsivarsiani. Huokaisin. Hän vilkaisi minuun ja veti pyyhkeen pois päältäni. Makasin tuolissa bikineissäni.

Kädet saavuttivat olkapääni ja suudelmat jaloissani loppuivat. Mies siirtyi polvilleen ylleni, mutta ei kuitenkaan istuutunut päälleni tai nojannut minuun. Hän kumartui ja tarttui hellästi päähäni. Hän suuteli minua. Ensin varovasti ja sitten kovemmin. Suudelmat jatkuivat ja kädet siirtyivät kasvoiltani hartioilleni. Ne alkoivat vaeltaa sivellen kohti rintojani. Käsien saavuttaessa rinnat suudelmat siirtyivät kaulalleni.

Hän hiveli rintojani bikinieni päältä ja alkoi hiljalleen puristaa yhä enemmän. hively muuttui hieronnaksi ja toisella kädellä hän tarttui pöydällä olleisiin saksiin. Hän leikkasi bikinieni yläosan pois ja siirsi sivuun. Kädet hieroivat nyt paljaita rintoja, mutta eivät vielä koskettaneet kiihotuksesta kovia nännejäni. Aloin huokailla ja suljin silmäni.
Hänen sormensa alkoivat lähestyä nännejä ja saavuttaessaan nännini ne alkoivat pyöriä hieroen niitä. "Ah" voihkaisin. "Taidat pitää tästä" hän sanoi viettelevästi ja hieroi rintojani yhä vaativammin.

Tunsin pian kielen oikealla rinnallani. Hän hieroi yhä vasenta kädellään, mutta oikeasta käsi oli korvattu kielellä ja käsi silitti vatsaani. Kieli pyöri nännilläni ja otti sen lopulta suuhun. Aloin voihkia. Se tuntui niin hyvältä. Sama toistui toiselle rinnalle, kunnes kädet alkoivat vaeltaa alaspäin pitkin vatsaa. Kun ne saavuttivat lantioni, ne siirtyivät reisilleni. Hellästi sivellen kädet levittivät reiteni auki ja siirtyivät kohti bikinien peittämää alapäätäni.

Sormet hivelivät alapäätäni bikinien läpi. "Aah" voihkaisin. Se tuntui uskomattoman hyvältä. Samassa hänen sormensa luiskahtivat bikinieni sisään ja alkoivat silittää häpyhuuliani. Hän tarttui toisella kädellään saksiin ja leikkasi bikinini pois. Alapääni oli nyt paljaana hänen edessään. Hän levitti häpyhuuliani ja kosketti klitoristani. Hän koski sitä yhä uudelleen ja uudelleen kuin täpyttäen sitä. Se tuntui ihanalta.
"Mmm aah, ala lopeta" voihkin nautinnossani.
"En toki, mutta ensin on tehtävä pieni puhdistus", hän sanoi ja otti sormensa pois.

Hän tarttui vesipulloon ja valutti jonkun verran vettä. Vesi valui pitkin vaginaani. Hän levitti sitä sormillaan, mutta pian tunsin kielen. Mies pyöritteli kieltään ympäri alapäätäni ja klitoristani. Aloin voihkia yhä enemmän. "Aaah.. mmmh" Hengitykseni nopeutui. Hän pyöritti kieltään klitoriksellani.

Pian tunsin taas sormen, mutta tällä kertaa se meni sisääni. Se alkoi tehdä edestakaista liikettä. "Aaah.. aah.. mmhm uuh" Vartaloni alkoi myötäillä miehen liikkeitä ja tunsin lähestyväni huippuani. Se tuntui taivaalliselta. "AAAAAHH" suorastaan huusin.

Kroppani taipui kaarelle ja hyvän tunteen aalto kulki läpi kehoni. Olin hengästynyt, mutta onnellinen. Se oli tuntunut uskomattoman hyvältä. Makasin alastomana lepotuolissa. Mies nosti pyyhkeen ja asetteli sen päälleni. Hän suuteli minua viimeisen kerran ja lähti.

1

662

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • häntäheikki

      Kas kun ei pannu vaikka torttu oli valmis

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5810
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3687
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1948
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1782
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1232
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1187
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      957
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      51
      951
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe