Kuuma hengenpelastaja ja upea orgasmi

tuntuu ihanalta

Olin kylpylän uimaosaston viimeinen asiakas ja loikoilin porealtaassa uusissa melko paljastavissa bikineissäni. Vallitsi syvä hiljaisuus ja paikalla ei ollut lisäkseni muita kuin nuori mies, hengenpelastaja, joka taitteli pyyhkeitä sivummalla. Päätin lähteä ja nousin altaasta. Lähdin kävelemään kohti pukuhuonetta, kunnes nilkkani taittui ja kaaduin. Mies riensi luokseni.

"Oletko kunnossa?" hän kysyi.
"Luulisin"

Yhtäkkiä hän tarttui minuun ja alkoi kantaa minua kohti lepotuoleja. Hän laski minut tuoliin ja asetteli pyyhkeen päälleni. Hän alkoi tunnustella nilkkaani. Silmäilin häntä. Hänen paidaton ylävartalonsa oli täydellinen, hyvän vatsalihakset, leveät hartiat, vahvat kädet, salaperäinen hymy.

Hän vilkaisi minuun ja huomasi himoitsevan katseeni. Hänen toinen suupielensä kohosi ja muodosti ovelan hymyn. Mies kurotti kohti vesipulloa ja samalla jalkani osui hänen lihaksikkaaseen rintaansa. Värähdin ja hän huomasi sen.

Hän alkoi hivellä nilkkojani ja sääriäni. Pian sormer korvautuivat suudelmilla, jotka etenivät pitkin jalkojani aina polviini saakka. Suudelmat jäivät paikoilleen ja tunsin hänen sormensa omissani. Hitaasti ne alkoivat hellästi kosketellen vaeltaa pitkin käsivarsiani. Huokaisin. Hän vilkaisi minuun ja veti pyyhkeen pois päältäni. Makasin tuolissa bikineissäni.

Kädet saavuttivat olkapääni ja suudelmat jaloissani loppuivat. Mies siirtyi polvilleen ylleni, mutta ei kuitenkaan istuutunut päälleni tai nojannut minuun. Hän kumartui ja tarttui hellästi päähäni. Hän suuteli minua. Ensin varovasti ja sitten kovemmin. Suudelmat jatkuivat ja kädet siirtyivät kasvoiltani hartioilleni. Ne alkoivat vaeltaa sivellen kohti rintojani. Käsien saavuttaessa rinnat suudelmat siirtyivät kaulalleni.

Hän hiveli rintojani bikinieni päältä ja alkoi hiljalleen puristaa yhä enemmän. hively muuttui hieronnaksi ja toisella kädellä hän tarttui pöydällä olleisiin saksiin. Hän leikkasi bikinieni yläosan pois ja siirsi sivuun. Kädet hieroivat nyt paljaita rintoja, mutta eivät vielä koskettaneet kiihotuksesta kovia nännejäni. Aloin huokailla ja suljin silmäni.
Hänen sormensa alkoivat lähestyä nännejä ja saavuttaessaan nännini ne alkoivat pyöriä hieroen niitä. "Ah" voihkaisin. "Taidat pitää tästä" hän sanoi viettelevästi ja hieroi rintojani yhä vaativammin.

Tunsin pian kielen oikealla rinnallani. Hän hieroi yhä vasenta kädellään, mutta oikeasta käsi oli korvattu kielellä ja käsi silitti vatsaani. Kieli pyöri nännilläni ja otti sen lopulta suuhun. Aloin voihkia. Se tuntui niin hyvältä. Sama toistui toiselle rinnalle, kunnes kädet alkoivat vaeltaa alaspäin pitkin vatsaa. Kun ne saavuttivat lantioni, ne siirtyivät reisilleni. Hellästi sivellen kädet levittivät reiteni auki ja siirtyivät kohti bikinien peittämää alapäätäni.

Sormet hivelivät alapäätäni bikinien läpi. "Aah" voihkaisin. Se tuntui uskomattoman hyvältä. Samassa hänen sormensa luiskahtivat bikinieni sisään ja alkoivat silittää häpyhuuliani. Hän tarttui toisella kädellään saksiin ja leikkasi bikinini pois. Alapääni oli nyt paljaana hänen edessään. Hän levitti häpyhuuliani ja kosketti klitoristani. Hän koski sitä yhä uudelleen ja uudelleen kuin täpyttäen sitä. Se tuntui ihanalta.
"Mmm aah, ala lopeta" voihkin nautinnossani.
"En toki, mutta ensin on tehtävä pieni puhdistus", hän sanoi ja otti sormensa pois.

Hän tarttui vesipulloon ja valutti jonkun verran vettä. Vesi valui pitkin vaginaani. Hän levitti sitä sormillaan, mutta pian tunsin kielen. Mies pyöritteli kieltään ympäri alapäätäni ja klitoristani. Aloin voihkia yhä enemmän. "Aaah.. mmmh" Hengitykseni nopeutui. Hän pyöritti kieltään klitoriksellani.

Pian tunsin taas sormen, mutta tällä kertaa se meni sisääni. Se alkoi tehdä edestakaista liikettä. "Aaah.. aah.. mmhm uuh" Vartaloni alkoi myötäillä miehen liikkeitä ja tunsin lähestyväni huippuani. Se tuntui taivaalliselta. "AAAAAHH" suorastaan huusin.

Kroppani taipui kaarelle ja hyvän tunteen aalto kulki läpi kehoni. Olin hengästynyt, mutta onnellinen. Se oli tuntunut uskomattoman hyvältä. Makasin alastomana lepotuolissa. Mies nosti pyyhkeen ja asetteli sen päälleni. Hän suuteli minua viimeisen kerran ja lähti.

0

324

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

        Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
        Maailman menoa
        348
        3945
      2. En sitten aio sinua odotella

        Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
        Ikävä
        83
        1729
      3. Muistatko kun kerroin...

        että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
        Ikävä
        43
        1520
      4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

        Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
        Kotimaiset julkkisjuorut
        61
        1487
      5. En vain ole riittävä

        Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
        Ikävä
        28
        1328
      6. Kuka sinä oikeen olet

        Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
        Ikävä
        51
        1302
      7. Oon pahoillani että

        Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
        Ikävä
        58
        1295
      8. Persut vajosivat pinnan alle

        Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
        Maailman menoa
        194
        1251
      9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

        Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
        Ikävä
        6
        1190
      10. Taasko se show alkaa

        Koo osottaa taas mieltään
        Ikävä
        26
        1177
      Aihe