Marleenan jouluaatto

Verneri.

Marleenan romanssi oli ajautunut karille. Ei hänellä ollut sinkkututtujakaan, eikä kehdannut tyrkyttäytyä jonkun tuttavaperheen jouluun mukaan. Hän oli siis yksin, mutta joulu lähestyi.

Marleena oli hyvin kaunis, vaalea pitkä tukka, enkelimäiset kasvot kauniissa hymyssä, vartalo kuin jumalattarella ja hänen vittunsa oli kerta kaikkiaan suloinen. Pienet häpyhuulet pilkistivät sievästi esiin vitunraosta. Aivan ihana. Ikääkin oli vasta 21 vee.

Mies oli osoittautunut juopoksi hunsvotiksi, niin juopoksi, että nussiminenkin oli usein epäonnistunut ihan vain sen takia, että hänellä ei ottanut eteen. Marleenan oli ollut lopulta pakko lähettää hänet ulkoruokintaan.

Hän mietti, mitä voisi tehdä tulevana jouluna. Yksinkään ei haluttanut olla. Ja silloin sytytti, Nyt oli kerrankin aika olla rohkea. Jos epäonnistuu, niin epäonnistuu, ja sillä siisti, mutta pannaan rauta kuumenemaan.

Lehdessä oli monia ilmoituksia raittiista joulupukista. Yhdessä ilmoituksessa kerrottiin, että opiskelija on tienaamassa pieniä lisäansioita. Marleena soitti ja tavoitti miellyttävä-äänisen pukin ja tilasi hänet jo kello kolmeksi aattona. Ei kertonut, että on sinkku, kertoi vain, että pukkia tarvitaan.

Marleena katsoi kuvastosta sopivan asun, punaisen baby dollin ja punaiset stay up -sukat. Hän kävi ostamassa ne seksiliikkeesta ja toisesta liikkeestä tonttuhatun. Mallaili peilin ääressä ilman pöksyjä ja pöksyjen kanssa. Päätti jättää pöksyt pois. Vielä punaista lakkaa kynsiin ja punaväriä huuliin. Vaikutelma oli häikäisevä. Hän oli kuin itse joulu, joka on tupsahtanut tupaan.

Aattona Marleena kävi kylvyssä ja huolitteli vittunsa voiteella aivan kokoposliiniksi ja puki hepenet päällensä. Kevyttä parfyymiä sinne tänne, mutta ei sukupuolielimiin. Ihastuttavaa. Hän katsoi moneen kertaan itseään peilistä. Otti muutamia selfieitä, myös sellaisen, jossa hän oli polvet notkollaan ja hänen vittunsa oli auki paljastaen kaiken ihanuuden, samoin myös takaapäin. Että hänellä olikin kaunis takapuoli ja sen alla suloistakin suloisemmat häpyhuulet.

Hänen teki hurjasti mieli onanoida, mutta hän sai kuin saikin itsensä hillittyä. Jos suunnitelma kaatuu, ei se saa kaatua ainakaan siksi, että seksituuli on ohi. Aamulla hän oli kyllä ollut pakotettu masturboimaan, mutta aamusta oli jo monia tunteja, pukin tuloon enää vajaa tunti.

2

3687

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Verneri.

      Ovikello soi melkein minuutilleen. Marleenasta tuntui, kuin pala takertuisi kurkkuun, mutta hän päätti, että nyt tai ei koskaan. Hän aukaisi oven herttaisissa hepenissään ja paljasvittuisena. Hän hämmästyi. Pukki oli kuin Adonis, miellyttävän näköinen, täydellinen alfa pukin vaatteissa.

      Marleena kutsui hänet sisään jä kysyi saisiko olla joulukahvia. Hän oli jo valmiiksi keittänyt. Nissejä ja Nassejakin olisi. Ennenkuin pukki istui, Marleena huomasi, että tämä oli saanut voimallisen seisokin. Siinä kahvia juodessa Marleena sanoi suoraan, ettei hän tarvinnut pukkia lahjojen jakoon, kun ei täällä ole lapsiakaan, vaan hänellä olisi lahja pukille. Hän antaisi vittuansa, jos pukki vain tahtoo.

      Siltä istumalta pukki vastasi, että taatusti tahtoo. He menivät sängylle. Marleena asettui selälleen. Pukki riisui housunsa ja rupesi nuolemaan hänen kosteaa, sykähtelevää ja turvonnutta vittuaan. Se tuntui aivan ihanalta. Pienet häpyhuulet ja klitoris olivat kuin tulessa. Lopulta pukki survoi paksun kyrpänsä hänen vittuunsa. Kuului vain heikkoa katkonaista uikutusta ja pian he saivat rajähtävän orkun.

      Pukki sanoi, että koska hän oli sopinut ajat puolen tunnin välein, hän ei voinut olla pitempään, mutta haluaisiko tämä, että hän tulisi kierroksen jälkeen takaisin klo 10. "Niin muuten, olen Vesa, meinasi ihan unohtua."

      "Odotan sinua villisti kello 10."

      Kun Vesa tuli uudestaan, tuntui että panemisella, hellimisellä ja herttailulla ei ollut loppua. Välillä Vesa piti kyrpäänsä hänen vitussaan pari tuntia, ja he vain juttelivat ja suukottelivat. Sitten he kuitenkin laukesivat sellaiseen rentouteen, etteivät jaksaneet enää.

      Vesa suuteli hiljalleen hänen vittuansa, kunnes he molemmat nukahtivat suloiseen uneen. Aamulla Vesa sanoi: "Sinä olet varmaan unelmieni vaimo. Jos suoraan sanotaan, sinun välitön rohkeutesi ja kiihkea aloitteellisuutesi saivat minut rakastumaan sinuun ensi silmäyksellä."

      Marleena vastasi, että Vesan miellyttävä ääni puhelimessa oli antanut hänelle rohkeuden, sillä jo silloin hän oli rakastunut Vesaan, ilman silmäyksiäkin.

      Vesa toi tavaransa Marleenan kämppään.

      Ja he elivät onnellisena elämänsä loppuun asti.

      Hyvää Joulua kaikille! :)

    • pukin klitoris

      Marleenasta tuntui, kuin häpyhuulet ja klitoris takertuisi kynsiin. Vesa piti heikkoa kyrpäänsä notkollaan pari tuntia. Lopulta pukki survoi paksun kyrpänsä Vesan kurkkuun. Pukki oli tupsahtanut esiin vitunraosta. Vesa rupesi nuolemaan sykähtelevää ja turvonnutta kyrpäänsä. Välillä Vesa piti kyrpäänsä pukin vaatteissa. Marleena kuului rajähtävän kämppään paljasvittuisena. Vesa piti heikkoa katkonaista uikutusta pari tuntia puhelimessa. Hänen teki hurjasti mieli onanoida peilin ääressä päällensä. Pukki sanoi, että koska hän oli saanu tvoimallisen seisokin puolen tunnin välein, hän ei voinut onanoida kahvia juodessa suoraan kurkkuun. Ja häpyhuulet pilkistivät vitunraosta elämänsä loppuun asti. Hyvää kosteaa, sykähtelevää ja turvonnutta Joulua kaikille! :)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2042
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      165
      1582
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      153
      1521
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1338
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1270
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      275
      1105
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      129
      1019
    8. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1012
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      993
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      52
      828
    Aihe