Aihe

Oletko syntynyt 9.8 ?

siiri

Kiinnostaa tietää onko samana päivänä syntyneet luonteeltaan samanlaisia. Just menossa 30:n kriisi
ja etsin itseäni =)

Itse olen positiivisuuden huippu, selviytyjä, koska asiat jotenkin järjestyy kuten hannu hanhella, Ihmiset pyörii ympärillä vaikuttamalla siihen itse mitenkään ja olen opetellut sanomaan jo ei vaikka se joskus satuttaisi toista sekä ilmaisemaan mielipiteeni kiertelemättä. Toiselta odotan myös suoraa puhetta/vastausta.

On myös hetkiä jolloin nautin ja kaipaan yksinäisyydesta.

13

701

  Vastaukset

  • eli olen syntynyt 10.08. ja lohduttavaa huomata, että joku toinenkin itsensä löytääkseen pohtii samaa. Tapasin viikko sitten laivalla samana päivänä syntyneen tytön,ja valehtelematta tunsin sen, ja totesinkin sen hänelle. Nyt harmittaa, kun jäi juttu kesken ja tarkemmat yhteystiedot jäi vaihtamatta, ja arvaa kuinka moni ymmärtää, että toiseen koihtaa löytää vain sen takia, että löytäis itsensä?(ehkä toinen jellona?). Yksi kaverini on syntynyt 9.8. ja jotain samaa, mutta myös paljon erilaista meissä on , vaikuttaahan kuitenkin kasvatus ja ympäristö ym. paljon

   onnea sinulle itsesi löytämisessä, olet kuitenkin todennäköisesti joka tapauksessa ainutlaatuinen ja ihana leijonaitsesi

  • Olen syntynyt 10.8. kuten tähän ketjuun vastannut Terokin. En nyt muista, tunnenko 9.8. syntyneitä. Omana päivänäni tunnen ainakin kolme, myös naisia. Kyllä meillä keskenämme on samoja piirteitä: jonkinlaista omanlaista keskipisteenäkin olemisen halua ja erotiikkaakin, leikittely ja tummat varjot vuorottelenevat olemuksessamme.

   Itse en usko haluavani leijonaa: kerran oli yksi lyhyt juttu. Keskustelun jälkeen minua alkoi pian heikottaa ja vieroksuttaa. En usko että se olisi itselleni ollut hyväksi. Toinen leijona halusi heti päällepäsmäröidä, määritellä asioita konsensuksen kautta. Ihastunut kyllä olin, mutta vaaran merkit olivat liian ilmeiset.

   Yksi tuttuni on synt. 8.8. ja hänellä on kunnianhimoinen musiikkiura.

   • Minä ja mieheni olemme molemmat syntyneet 10.8. Rakastamme ja riitelemme kuin vain kaksi leijonaa voi tehdä. Kuningaspari? No, ainakin saamme katseet kääntymään.


  • Moi täällä olis yks 9.8 syntynyt ja vaikeuksia on ollut jo monta vuotta mut vielä mennään eteenpäin.Positiivisestä en olis niin varma ehkä enemmänkin realisti olen.Luulen et näiden kriisien kautta oppii nöyryyttä ja sitä myöten vahvemmaksi leijonaksi...;=)

   • Eli voisko päätellä et leijonat kärsii eniten mm. vanhentumisesta?
    Sekin ois oman luonteen oikku...


  • 9.8. syntynyt, olen vain aika paljon nuorempi. uskon myös että asiat sutviintuu jotenki, ei itse tarvitse edes hirveästi ponnistella sen eteen :) tosin kaverit pitävät kai laiskana :)

   • Kuulostaa tutulta ja tätäkin olen ihmetellyt kun asiat menee joskus liian helposti, lutviutuvat itsestään. Eli miksi edes miettiä syitä..
    Olen kuullut että muistutan lähinnä Hannu Hanhea...


   • Ei tarvi uskoa, asiat vaan lutviutuu jotenkin :)
    Ei asiosta tarvi murehtia..
    ja kavereitten sanomisista ei tarvi huolehtia, niitä tulee ja menee. Ystävät pysyy, olet kuin leijona vaan!! Ja kaikki on ookoo!!!


  • ikuinen selviytyjä, jostain aina tulee jotain mikä auttaa jatkamaan eteenpäin..yleensä otan vain päivän kerrallaan mutta tavoitteita on usein myös, liikaakin ja yleensä aina liian korkealla, mutta jos ei yritä niin ei saa, usein leijonat, ainakin minä olen tosi päättäväinen ja jos jotain haluan niin varmasti teen sen eteen kovin töitä.itsepäinen, tuuliviiri, lojaali ja omanarvon tunteva, ylväs leijona nainen..itserakas ja laiskakin

  • Syntynyt 9.8.1971
   Minä olin tohon vajaat parikymppiseen asti aina se joka jollain tapaa pääsi kuin koira veräjästä. Oli asia mikä tahansa.
   Niihin aikoihin tuli eka kunnon tiputus korkeelta ja kovaa, kun parisuhteeni päättyi.
   Elämä veti maton mun jalkojeni alta, totaalisesti.

   Itseni kasaan saaminen vei monta vuotta ja vasta viime vuosina elämän maku on alkanut tuntumaan suussa siltä miltä sen pitääkin.

   Kokemieni myötä rakastan tasapainoa ihan kaikissa asioissa ja osaan ottaa oman tilani toistenkin kustannuksella, mutta mikään ilkeys en sentään ole. Ja hiljaisuus luonno keskellä ilman kiirettä; mikä sen ihanempaa.

   Vaistoan ihmisten mielialat sekä tuntemukset melko hyvin ja usein osaan toimia niiden pohjalta ihmisten ilmoilla ollessani (ehkä se on se leijonan osa). Tiedän nimittäin aina mitä muut ihmiset odottavat minulta. Ilman sanojakin.

   Vaikka olen perusluonteeltani miellyttäjätyyppi (terapeuttini ilmaisu)=auktoriteettisen kasvatuksen tulos, on olemuksessani jotakin kovaakin.

   Vaistoan nimittäin joidenkin uusien ihmisten "pelkäävän" ítseäni. Ja tilannetta ei yhtään helpota se että luonteessani on perus "pohojalaasta" jäykkyyttä.

   30 kympin kriisistä sen verran, että uskoisin kyllä että olet jo löytänyt itsesi (tottakai leijonana olit jo lapsena varhaiskypsä, ihan tosiasia olematta yhtään narsistinen).

   Sulta on vaan elämän pyörteissä mennyt se peili hukkaan, josta itsensä näkee. Ja kyllä se löytyy...viimeistään tossa neljänkympin hujakoilla.

   Tällainen minä olen.

  • 9.8 on hyvä päivä!!!! Muuta en ala säveltämään tässä nyt. =o)

  • Minä oon 9.8.96 syntyny 20 kriisi edessä ;)

  • Olen tavannut 2 kpl jotka on syntyneet täsmälleen samana päivänä ja samana vuonna eivätkä ole ollenkaan samanlaisia kuin minä.

   Horoskoopit on puppua!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   13560
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   300
   6297
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   100
   5158
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   98
   3414
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   206
   2670