Pilasiko viina joulusi? Tukikeskustelu

Vihaan alkoholia

Ajattelin , että tälle voisi olla paikkansa.

Meillä alkoi joulu jo aatonaattona juomisella ja päin helvettiä meni taas koko homma. Tarkoitus oli vaan tissutella hillitysti ja nauttia saunasta, hyvästä ruuasta ja huolella valituista lahjoista. Kaikki viinat oli tietenkin juotava heti ja nopeasti, sillä tuloksella, että väkivaltainen yhteenotto seurasi keskellä yötä, onneksi!!! mitään vakavampaa ei sattunut, vaikka omasta mielestä se, että mies hakkaa tyhjällä viinapullolla mua, kun olen peiton alla, niin on todellakin vakavaa. Otan kyllä riidasta syytä itsellenikin, kävin päälle, kun mies ärsytti tarpeeksi kauan. Hän hakee aina hyvän syyn siihen, että kusipää saa alkaa kännissä riehumaan.

Tästä voisi saada sen käsityksen vamaan moni, että mitähän sakkia tuokin on, mutta ehei, olemme ns. sivistyneitä ja "kunnollisia" ihalituja yhteiskunnan jäseniä!

Viina ei sovi kummallekkaan, tuloksena aina tappelu ja vaikka yritän hillitä miehen viinanhimoa, niin aina tulee juhlapäivistä yhtä helvettiä.

Juon itsekkin mukana, vaikka tänäkin jouluna tein parhaani, suostuttelemalla miestä, ettei alkoholia edes ostettaisi kotiin niin paljoa, että sitä voisi juoda liikaa.

Aamulla sitten heräsin paikat kipeänä ja koti huolellisesta laittamisesta ja siivouksesta huolimatta sotkuisena, kun mies riehui.

Nyt se krapulassa nukkuu tuossa ja koitan itse päästä jotenkin asian yli.

Aina tulee vannottua, ettei enään, enkä hyväksy, että juo asunnossani, mutta vaikka itseltäni onnistuu alkoholittomuus hyvin, niin hän painostaa juomaan ja ostaa aina liikaa viinaa. Jouluni on pilalla, ennen kuin se alkoikaan, en edes yritä enään mitään muuta.

Vihaan itsekkäitä juoppoja ja viinaa, joka pilaa elämääni jatkuvasti. Miestä en voi jättää, yli kymmenen ihan hyvää vuotta takana, mutta tätä tulee AINA!

Varokaa, ettei viina pilaa jouluanne!

4

101

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Jotain kokenut

   Vielä on Joulua jäljellä ihminen hyvä. Se on Jeesuksen syntymäjuhla, eihän kenenkään lapsen juhlissa sovi riidellä ja voida pahoin. Tehkää vierellä olevan ihmisen kanssa sopu, antakaa anteeksi toisillenne ja jatkakaa paremmalla mielellä, vielä on aikaa.

  • jolu-ukko

   No kyllä pilas perkele! Oli tarkotus ottaa ihan vaan siideriä ja pikkusen kirkasta glögin sekaan. No kaikki meni hyvin siihen asti ku kakarat meni maaten ja muija oli jo aiemmin sammahtanut. Mutta muijan sisko ja lankomies taas yllätti viskipullolla puolen yön jälkeen ja sitä särvittiin aamuyöstä, huhhuh! Nyt kersat jo hereillä, mutta muut makaa rapuloitansa lattioilla, kiitos viinan, ois pitäny pysyä miedoissa, ni ois sit ottanu vaikka pari loivaria...

  • Ei pilannut.

   Täytyy kyllä sanoa, että jättäisin mieheni jos pilaisi minun ja lasten joulun juomalla.
   Tai ylipäätään minkään päivän...
   Yhteisiä vuosia on takana yli 20v ja ainakaan vielä ei ole tullut viinan takia huonoa päivää, joten toivottavasti ei tule jatkossakaan.

   T: Äiti & vaimo & absolutisti

   • I know

    Voi miksi jatkuvasti annat anteeksi, uskoisitko mua jos sanon että kerran se kirpasee kun hankkiudut eroon mokomasta ukosta. Saat näin viettää monta ihanan rauhallista joulua tulevaisuudessa ilman räyhäävää juoppoa.

    Lähde ajoissa! Jos tosissasi haluat elää rauhassa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   290
   1926
  2. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   443
   1855
  3. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   1063
  4. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   45
   1059
  5. Eikö olenkin niin, että

   jos sinulla mies on ikävä, niin sinä otat yhteyttä vaikka sinua olisi kielletty. Jos, oikeasti tuntee ja haluaa, sitä taistelee.. eikös? Teen vain
   Ikävä
   64
   899
  6. Millanen oli tunnereaktio

   Millanen tunnereaktio oli viimeksi ku kaipauksen kohteen näit?
   Tunteet
   59
   840
  7. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   67
   837
  8. Martina taistelija.

   WSOY tällä hetkellä listan kärjessä, eli myydyin kirja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   716
  9. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   157
   694
  Aihe