Nyt joku vesimies! Olet kultaa jos autat!

veskarineiti

Palsta ei taida olla oikea, mutta jostakin sitä apua on revittävä. Jos tiedät paremman palstan ja olet hyväsydäminen, voit kertoa sen minulle. Jos tiedät tällaisen henkilön tai luulet että ehkä tiedät, arvostaisin todella kovasti, jos kertoisit minulle!

Olen nuori vesimies, 17-vuotias, pian 18, naispuolinen. Ei ole deitti-ilmoitus! Vesimiehistä tietävät varmaan ymmärtävät tilanteeni joten kuten. Olen masentunut ainakin, mutta tiedän, että reissu mielisairaalaan tuhoaisi minua. Ei varmaan tarvitse perustella, miksi. Tarvitsisin auttajan, joka voisi olla vesimies merkiltään. Hän osaisi varmasti auttaa minua pääsemään masennuksesta rakentavalla tavalla, kun ymmärtää paljon, millaista on olla vesimies. Mielellään tietysti sellainen, joka kokee, että elämässä menee erityisen hyvin tilanteeseen nähden. Pitkiä puheita ja sellaista. Varmasti osaa rakastaa ja ymmärtää kaikesta huolimatta, sellaisia he kai ovat. Jotta palais usko maailmaan, jotta lukot aukeaisivat...
Oon elänyt aika sumussa elämäni 15-vuotiaaksi asti, hirmu huono isä, äiti ei ymmärtänyt lähteä ajoissa. Ja minä kun olen tämmöinen suunnattoman herkkä ihminen... Manipuloiva, rikoksiin houkutteleva "kaveri", kaverit jättäneet monta kertaa, ehkä vaarassa hylätä nyt jopa parhain ystävä, mitä on koskaan ollut. Liian suppeisiin olosuhteisiin itseni sopeuttanut, ei täysi-ikäisen itsenäisyyttä, ei ole ymmärtänyt kunnolla hankkia kaverisuhteita tai harrastuksia... Kauheen syvällinen ihminen oon ja mokannu isoja juttuja, vaikka päälle päin pieniä, niin paljon oli pelissä. Tosiaan maailmanpelastajatyyppiä olen, en tietenkään kuvittele, että voin koko maailman pelastaa tämän elämäni aikana, mutta realistisissa mitoissa haluan auttaa ihmisiä voitavani mukaan. Uskon, että minulla voisi olla ihan hyviä ideoita, mutta ei kai kukaan halua, että ne tukahtuvat?
Minä itse myös teen itselleni iloa elämään sen minkä voin, yritän järjestää porukkaa, jonka kanssa toteutettaisiin jotain hienoja ideoita, esim. elokuvan tekeminen, jospa se myöhemmin kantaisi vielä tekemään oikeasti isoja elokuvia, kuten hienot lavasteet ja vaikka mitä muuta!
Todella suuri kiitos Teille, jotka ehkä autatte.

7

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Masennus ja ystävä

      Voisi olla niin, että joku aivan muu olisi hyvä näkemään tilanteesi. Jos puhut astrologiasta, periaatteessa kaikki ihmiset voivat olla hyviä, siis merkit. Kyse on luonnollisesti koko kartasta ja mitä se kartta pitää sisällään. Tämä voi nyt toimia sinulle opettavana kokemuksena astrologiasta - Kaikki ovat ystävällisiä, kaikki ovat hyviä. Kyse on asiasta, jota haetaan. Sinä ilmeisesti haet vertaistukijaa, vierelläkulkijaa, auttajaa, ymmärtäjää. Kun Vesimiehellä on Merkurius Skorpionissa, Venus Skorpionissa, kuu Skorpionissa, tai jotain vastaavaa tiukkaa suhdetta elämään, onko hän se Vesimies, jota kaipaat? Saturnuksen haastava kulma luo masennuksen, Pluto voi viedä hermot, samoin Uranus, niin. Anna jollekkin syntymätietosi niin hän katsoo, mitä sinulla. Opettele astrologian laaja kuva niin ymmärrät elämää paremmin. Astro.fi tarjoaa itse luotavan katsauksen, jos menisit sinne ja täyttäisit vain tarvittavat tiedot.

    • 31.

      Oletko ajatellut soittaa terveyskeskukseen ja tilata aika lääkärille. Vaikka astrologia voi nähdä yhtä sun toista se ei ole jokapaikan parantava juttu. Tilanteesi tulisi saada päivitettyä ja ajantasalle.

    • veskarineiti

      Entä miten olis joku semmonen tyyppi jonka kans vois vaan kirjotella juttuja elämästä? Jos löytyy täältä lukijoista sellain nii saa ilmoittautuu. Ei sitä tartte pelkästään valittaa asioista. :) Anteeks, ku en vastaa nyt pidemmin teidän kommentteihin, en oikeen ehdi. Mut arvostan kovasti ku ootte antanu neuvoja. :)

    • Keskustella ryhmä

      Tämä on astrologia-palsta. Facebook on täynnä erilaisia keskusteluryhmiä. Etsi sieltä.

    • GreenLantern

      Suosittelen terapiaa. Saat sieltä diagnoosin ja tarvittaessa lääkityksen. Pakkohoitoon ei ihmisiä masennuksen takia määrätä. Ellet sitten vakavasti harkitse että teet jotain itsellesi. Itseäni terapia auttoi. Siellä tajusi esim. ettei tarvi olla samanlainen kuin muut, vaan on okei olla oma itsensä vaikka olisi miten outo.

    • 6+12=18

      Mun mielestä on hienoa että kirjoitit. Itse oon nousumerkiltäni vesimies ja tunnistan aika paljon kirjoituksesi piirteitä itsestäni. Omalla kohdalla urheilu on auttanut enemmän masennukseen kuin lääkärin reseptit.

      Fiksuna tiedätkin jo mitä sun kannattaa tehdä. En tiedä voiko kukaan pelastaa sua masennukseltasi vai onko niin että sen kanssa oppii elämään. Tavallaan tykkään kuitenkin ajatuksestasi mentorista joka tukisi sua.

      Joskus itse nuorena luin Anthony de Mellon Havahtumisen ja se jotenkin auttoi ymmärtämään paremmin itseäni ja maailmaa. Sitä miten loppupeleissä jokainen on täysin yksin itsensä kanssa, kukaan muu ei voi koskaan täysin ymmärtää sua tai päästä pääsi sisään.

      Laita joku random-meiliosoite tms. jos haluat vaihtaa ajatuksia 30 naisen kanssa.

    • veskarineiti

      Arvostan vastauksianne, ja olen iloinen, että on tullu niitä. Anteeksi, en jaksa keskittyä vastaamaan kaikkeen. Mielenterveyslääke jota on mulle syötetty on tullu elämään huonolla hetkellä, ja luulenpa että vaikuttanu persoonaan negatiivisella tavalla... Enpä oo oikeen koskaan ollu lääkkeiden ystävä ellei oo joku suuri kipu tai jotain... Terapiaan pääsen kyllä. Ja on totta että astrologia ei ole vastaus kaikkeen, pahimmassa tapauksessa sekottaa pään. Enkä mä usko et kaikki muut merkit olis jotenkin huonompia kuin vesimies, samantyyppistä ajatusmaailmaa tässä vaan hain. Kuulostaa mielenkiintoiselta tuo kirja.
      [email protected]. :) piristitpäs päivääni viestilläsi, 6 12=18.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5209
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4686
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2986
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1747
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      109
      1735
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1730
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1633
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1571
    Aihe