Saunalahtii/Elisa

ex-PPO:n asiakas

Ensinnäkin pirun hämäävää, että laajakaistaa tarjoaa pulju, jossa esiintyy kaksi nimeä ja PPO jossain taustalla vielä kummittelemassa.

Mutta onko kenelläkään tietoa, missä tahdissa Elisa/Saunalahti purkaa laajakaista/lankapuhelinliittymät (ne PPO:n entiset tällä seudulla)?

Joissain on jo purettu ja joihinkin paikkoihin on tullut ilmoitus parin kuukauden varoitusajalla, että laajakaista/lankaliittymä lakkaa toimimasta.

Aikataulua purkuhommista kaipaisin paikkakunnittain.

5

118

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • PPAP2

   Mikset ota suoraan yhteyttä Elisaan? Paremmin sieltä saa vastauksia tämän kaltaisiin kysymyksiin.

  • Hei ex-PPO:n asiakas!

   Siirtoja ei valitettavasti voida tehdä joka asunnossa samaan aikaan, jonka takia tuota on porrastettu tapahtuvan eri aikoina. Jokaista asuntoa kyllä tiedoitetaan tarkemmin, milloin kyseisen talouden siirto tulee tapahtumaan :)

   Jenica / Palstatiimi
   http://elisa.fi/palsta

  • ex-PPO:n asiakas

   Asiakaspalvelustanne mies vastasi, ettei Elisalla ole mitään systemaattista aietta purkaa lankaverkkoja. Jossain on purettu paikallisten sähkötöiden takia laajakaistaliittymät/lankapuhelinverkot. Onko Elisalla aie jollain aikataululla purkaa kokonaan joka paikasta lankaverkot vai ei?
   Eikä se niin valitettavaa ole, jos ette pura.

   • kuitu sähköyhtiön kanssa

    Elisa olisi saanut ilmaiseksi tai jollain pienellä hinnalla ostettua sähköyhtiön vanhat pylväät, niin silloin langat olisivat säilyneet, vaikka sähköyhtiö kaivaa kaapelit maahan.

    Mutta miksei elisa olisi kaivanut kuitua sähköyhtiön kanssa tai sopinut että haluaa säilyttää pylväät ja puhelinjohdot? Varmaan kustannus syistä. Pomojen bonukset olisivat pienentyneet.


  • Itse haluaisin myös tietää etukäteen, milloin linja puretaan, että voin tilata määräaikaisen tuplalaajakaista sopimuksen ja toivoa että saan ilmaisen valokuidun kuparin tilalle.

   Täältä löytyy jonkinlaista tietoa kupariverkkojen purusta http://carrierservices.elisa.fi/ajankohtaista/?tag=all

   Kirjautumalla sisään pitäisi nähdä tarkemmat tiedot ja aikataulut, mutta kotiosoitteeseeni ei palvelu vielä ilmoita purku aikaa, luultavasti Elisa ei ole niitä vielä päättänyt.

   Tiedotteiden mukaan on jossain entisen PPO:n alueella kuparit korvattu kuidulla ja jossain mobiiliyhteyksillä. Kuidun ovat asiakkaat ilmeisesti saaneet ilmaiseksi, mutta mitäkähän maksaa ilman asiakkuutta hinnaston mukaan vaiko joku alennettu hinta vaikka 500€?


   Eräästä paikasta muutamaa kuukautta ennen ilmoitettiin kupariyhteyksien purusta ja ilmoitetun ajan päästä yhteys katkaistiin mutta linjat säilyi useamman kuukauden. Tällähetkellä Elisa ei tiedä saako alueelle valokuitua ja kohta on vuoden selvittänyt asiaa, joskus PPO:n aikana alueelle lienee kaivettu valokuitu.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   534
   1772
  2. Mitä ihmettä? Sofia Belorf kauppaa omaisuuttaan

   Onko vuokrat maksamatta, vai miksi myy käytettyjä luksusasusteitaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   95
   1015
  3. Syöksit minut syvälle masennukseen

   Olit se suurin syy suruuni, jos olen rehellinen. Mutta ethän voinut tietää. Et voinut tietää, että poljit rikkimennyttä. Mielestäni et ollut rehelline
   Ikävä
   139
   828
  4. Harmittaako sinua että pilasit välisi

   Ikävöimääsi ihmiseen tämän palstan takia?
   Ikävä
   61
   657
  5. Ihanat kulta

   ne sun uudetkin hiukset...😍 Oot niin kaunis ja seksikäs ettei meinaa uskaltaa ees katsoa ettei uppoa liian syvälle katseesi lumoihin, mites siitä enä
   Ikävä
   35
   626
  6. Jos en järkeilisi tätä

   olisin jo antautunut sinulle kokonaan. Tämä himokin on ihan jotain käsittämätöntä. En tiedä mikä sinussa on, mutta olet saanut tämän naisen ihan sekai
   Ikävä
   21
   609
  7. Näin ajattelen.

   Jos en ollut sen arvoinen, että selvität asiat kanssani oikeassa elämässä. Jos et uskonut minuun, vaan epäilit minun valehtelevan. Mistään. Sinä voit
   Ikävä
   33
   590
  8. Entä jos me törmätään mies

   Sattumalta joskus?
   Ikävä
   29
   572
  9. Mitä aikuisen ihmisen pitää ymmärtää ihmissuhteista.

   1) Ihmiset jäävät elämääsi, jos ovat jäädäkseen. Heillä on vapaa tahto ja valinta. Jos he eivät valitse niin tehdä, se hyväksytään ja ymmärretään. Ilm
   Ikävä
   59
   543
  Aihe