Naisten polttarit

Novelisti Kylmis

Kaveri sen oikeastaan keksi. Oli tuijottanut jotain naisten polttareista kertovaa elokuvaa vaimonsa kanssa ja saanut päähänsä, että minä, tavallinen Virtanen, voisin viihdyttää daameja naistenilloissa.
Kun se sitten puhui siitä minulle tavallisena lauantai-iltana saunan lauteilla, purskautin oluet suustani syliini ja nauroin epäuskoisena. Mutta Arttu ei nauranut, vaan hoki tuntevansa ihmisiä, etenkin naisia, ja uskoi tietävänsä, että minulla olisi kysyntää. Kun se vielä taputteli minua olalle hokien kuinka minulla oli juuri sellainen vartalo josta naiset vaikka maksaisivat, olin melko kiusaantuneena sitonut pyyhettä lanteilleni ja pudistellut kiivaasti päätäni mörissen jotain perin umpimielistä ja miehekästä.
Arttu teki asiasta numeron siitä illasta lähtien joka ikinen kerta kun tapasimme. Ylipuhui minua innostumaan ideastaan. Lupasi hoitaa kaikki järjestelyt. Minä vain menisin paikan päälle ja vähän heittelisin vaatteita pois. Se sai sen kuulostamaan helpolta.
– Jos ne haluaisi nähdä kaiken, niin näytät. Mikä siinä nyt on mahdotonta, se oli inttänyt. Ilmoittanut ottavansa sitten keikoista provikat.
Minulla ei ollut mitään duunia. Liiallisen vapaa-aikani olinkin sitten käyttänyt urheiluun ja kieltämättä olin tikissä kunnossa. Lihasta oli riittävästi ja mikään ei roikkunut. Kyrpä oli kuin hevosella. Synnyinlahjana saatu keskimääräistä kookkaampi penis oli aina tuonut itsevarmuutta. Ei sitäkään tarvitsisi hävetä.
Arttu puhui rahasta niin kauan, että yhtenä iltana vastarintani petti.
– Olkoot. Mä teen sen. Jos homma kusee, lopetan heti.
– Hei kaikki onnistuu. Ota ihan rennosti, Arttu oli hokenut ja hieronut käsiään yhteen.
ja sillä oli heti keikka. Sen pikkusiskon kaveri suunnitteli naisten iltaa, joka ei tällä kertaa pyörisi meikkien ja vaatteiden ympärillä. Tajusin, että minut oli jo ennen suostumustani buukattu.
– Naisia siellä on kymmenen. Vedät sellaisen puolen tunnin setin, vähän vaatetta pois, vähän tanssia tai jotenkin heilut siinä. Keinutat lannetta. Kunhan hoidat sen tyylillä, ettei tarvitse hävetä.
– Mihin se luottamus katosi, olin ärähtänyt puolivakavissani.
Ja viikkokausien jankuttamisen jälkeen olin tässä. Seisoin valkoisen tiilitalon ovella, ja otsani oli hiessä jännityksestä ja helteestä. Huomasin ikkunan takana liikettä ennen kuin ovi avautui. Terävästi meikattu vaalea lyhyt nainen avasi minulle oven vauhkosti hymyillen. Artun pikkusisko, tajusin ja poskiani kuumotti. Innostunut blondi esitteli itsensä aivan kuin emme tuntisi, ja olin leikissä mukana. Samassa tajusin, että nämä olivat sittenkin varmasti hänen juhlansa.
Katselin ympärilleni: näin vain valkoista seinää ja ylellistä kalustetta ja kymmenen toinen toistaan näyttävämmän näköistä naista. Kolmekymppisiä, ajattelin, hieman vanhempia kuin minä. Arttu olikin aina ollut minulle kuin isoveli.
Sen pikkusisko taikoi minulle jostain lasin, ja olohuoneessa kilistimme hänelle. Selvisi, että vietimme kaunokaisen syntymäpäiviä. Lasi tyhjeni äkkiä, ja seisoin hetken lamaantuneena miettien mitä pitäisikään tehdä. Naiset tuijottivat häpeilemättömän uteliaasti. Niiden silmät mittailivat minua jo nyt, kun seisoin siinä farkuissa ja puserossani. Pikkusisko pisti musiikin soimaan, naiset tekivät puoliympyrän eteeni istuen valkoiselle valtavalle kulmasohvalle, limittäin ja sylikkäin.
En ollut miettinyt tarkkaan jokaista siirtoani vaan olin uskonut hetken inspiraation voimaan ja kauhukseni huomasin, että pieniä käynnistysvaikeuksia oli. Aloin liikkua siten kuin kuvittelin tilanteeseen sopivan. Yritin muistella jotain näkemääni kohtausta, mutta mieleeni tuli vain naisia, jotka strippasivat. Kun avasin farkkujeni nappeja, naiset alkoivat kiljua ja huomasin, ettei minulta odotettukaan sen kummallisempia kevätjuhlaliikkeitä vaan naiset halusivat nähdä varustukseni.
Riisuin kuitenkin ensin puseroni. Tein sen nappi kerrallaan, ja vatsalihakseni saivat naisten silmät hehkumaan. Itsevarmuuteni kasvoi. Käännyin ympäri ja laskin farkkujani niin että pakarani näkyivät. Naiset tirskahtelivat ja huudahtelivat. Vedin housut takaisin lantiolle ja seisoin nyt naisten edessä ilman paitaa ja housun napit auki. Otin pari askelta ja lähestyin päivänsankaria, joka istui naisten keskellä, tartuin häntä niskan hiuksista kiinni ja pyöritin housujen sisällä pullottavaa vehjettä hänen kasvojensa korkeudella. Nainen painoi huulensa alavatsaani ja huomasin kuinka minulla seisoi. Sen huomasivat kaikki naisetkin.
– Riisu housut pois, tumma isorintainen nainen systerin vierestä käski ja kurotti koskemaan pullottavaa housujen etumustani. Hilasin farkkuja hieman alas mutta eihän se niille riittänyt.

– Näytä se meille, joku huokaisi. Samassa yksi naisista alkoi laskea farkkujani alas, niin että hetkessä seisoin housut kintuissa bokserit jalassani ja kahden naisen kädet etumuksellani ja joku puristeli persettäni.

2

3001

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Novelisti Kylmis

      – Haluatko sä panna? nainen kysyi tuijottaen vihreillä silmillään koko ajan tiiviisti minuun. Odottaessaan vastaustani se upotti kullini suuhunsa ja katsoi minuun edelleen.

      – Sua vai, kysyin käheästi.

      – Meitä kaikkia? Milla sanoi sohvalta ja katseli minua raukein silmin. Se pyöritti vaaleaa hiustupsua sormissaan ja toisella kädellä hieroi pyöreää rintaansa. Pallot mukavasti puskivat esiin matalan kauluksen alta.

      Sohvan nurkassa kaksi hetki sitten äänekkäästi huutelevaa naista olivat päätyneet suutelemaan toisiaan. Huomasin kuinka niistä toisen käsi liukui polkkatukkaisen enkelin mustan mekon alle ja tämä huokaisi. Mihin olinkaan joutunut. Punapäinen korsettimaiseen yläosaan pukeutunut villikissan näköinen nainen tarjosi minulle samalla juotavaa, kun tumma nainen leikki kullillani yhä keskittyneemmin ja Milla oli siirtynyt rinnoiltaan jalkoväliinsä. Milla makasi edessäni sohvalla jalat levällään, reiteen ulottuvissa pitsisissä sukissa ja mekko vyötäröllä. Katselin kuinka hänen sormensa leikkivät läpinäkyvän kostuneen valkoisen pikkuhousujen kankaan päällä ja kuinka pillun muodot paljastava kangas siirtyi syrjään ja paljaaksi ajeltu kumpu odotti minua. Tummahiuksinen mimmikin huomasi tämän ja ehkä hieman alistuen luovutti minut talon emännälle, koska pakkohan minun oli kutsuun suostua. Hyvä, etten roiskaissut lastia saman tien pillun päälle, sillä niin hyvältä se näytti. Työnsin sisään. Naiset ympärillä katsoivat, paitsi ne kaksi jotka olivat toistensa kimpussa, toisen jo sormettaessa toista.

      Laittelin rauhallisesti vähän aikaa, kunnes Milla kurotti ylös, otti minua kiinni niskan takaa ja käski panna niin lujaa kuin pystyn. Annoin palaa. Joku läpsi minua kankulle. Toinen käsipari kävi puristamassa pakaroitani. Joka puolella oli kiihottuneita nälkäisiä naisia. Minun alkoi tulla hiki. Pumppasin ja sain Millan voihkimaan.

      Tumma nainen kaivoi Millan rinnat esille ja nuoli kielensä kärjellä pystyjä vaaleanpunaisia nännejä kunnes he suutelivat. Sitten tämä mustahiuksinen kurvikas kaunotar keksi mennä nelinkontin Millan päälle ja pyllisti minuun päin nostaen mekkonsa ylös. Treenatut pyöreät pakarat pyörivät hitaasti edessäni, keinuivat houkutellen, kunnes tartuin kiinni ja kiskaisin vakoa nuolevat mustat tangat sivuun pillun päältä ja upotin kyrpäni hänen märkään koloonsa. Se upposi sinne heti. Pillu tuntui liukkaalta ja tiukalta, puristi kulliani sopivasti ja sai minut huokaisemaan. Milla läiski tummaverikköä leikkisästi pakaroille ja vuoroin hieroi pilluaan.

      Naiset saivat orgasmin yhtä aikaa. Milla hieromalla klitoristaan ja minä löysin tummaverikön oikean pisteen, jolloin tämä värähdellen herpaantui irti minusta ja jäi makaamaan tyytyväisenä kihertävän Millan päälle.

      En jäänyt sekuntia kauempaa yksin malttamattoman kullini kanssa, kun seurueen seksikkäimmin pukeutunut ylimeikattu punapää, joka näytti enemmän pornotähdeltä kuin kotirouvalta, tarttui kulliini ja ohjasi minut sivummalle, kääntyi ja kumartui nojaamaan sohvan käsinojasta otetta hakien ja avasi jalkojaan. Hän vilkuili taakseen ja painoi selkänsä notkolle ja hymyili aseistariisuvasti. Aivan liian lyhyt hame nousi pakaroiden yläpuolelle, pikkuhousuja ei edes ollut. Nainen liikkui kuin kissa ja lantio keinui käsieni alla, kun tartuin häneen ja hieroin ensin pillua kädelläni. Nainen pyöritti pyllyään ja pyysi sisään. Tuntui miltei julmalta työntää iso kaluni niin pieneen naiseen, joka vikisi ja kiljahteli kuin tapettava mutta vaati jatkamaan. Näin miten sen kynnet tarttuivat sohvan kankaaseen kiinni ja kuinka se sitten irrotti otteensa ja levitti rakoaan enemmän auki. Levitti paksuja pillunhuuliaan ja tarttui kulliini, veti sen ulos ja uudelleen sisään. Sitten jatkoin jälleen, ja vihdoin vehkeeni liukui sisään paremmin ilman kitkaa. Ensin ajattelin, ettei mimmi mikään kuuma lähde ole, mutta kostuihan se pikkuhiljaa. Mutta kun todella olin vauhdissa ja panin vihdoin vain omaa orgasmiani ajatellen, mimmi sittenkin purkautui ja naisen nesteet valuivat pitkin sen kapeita reisiä alas nilkoille ja kullini kastui suihkusta. Saman tien laukesin itsekin ja ruiskasin satsin punapään selän päälle.

      Naiset vihelsivät. Muistin yleisöni. Olinkohan tehnyt kaikkeni heidän viihdyttämisekseen, mietin ja haroin hikisiä hiuksiani. Jotenkin arvelin, että saisin jäädä juhlimaan koko yöksi.

    • teini pulinoist

      Tämähän on ihan selkeä suolistotarina :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1505
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1102
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    7. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe