PYHÄ HENKI

Sami Sundström

Pyhä Henki on sitä, että Herra Jeesus antaa suuhusi oikeat sanat, oikeaan aikaan, jotta sinun ei tarvitsisi tappaa päällekävijää. Tässä tiivistettynä koko "Joutsenpolulla"- novellini. Amen.
Sami F-37 Haukkuva Haukka.

2

199

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Cuthalu

      Olen siis selkeästi juuri pyhän hengen vaikutuksen alaisena väitellyt uskovaisia vastaan satoja kertoja ja todistanut, ettei "Jumala" ole kaikkivoipa tai etenkään kaikkihyvä.

      (Aikuisten oikeastihan pyhä henki on oman pään sisäinen asia, tunnetila; ei liity mikään oman pään ulkopuolinen, "Jumala" etenkään.)

      • Sami

        Sinä et ole todistanut yhtään mitään. Laitapa
        vastaus ja lukumäärä monesko sadas väittelysi tämä on. Yksi sana Jumalalta ja sinä saat aurinkoa lämmittämään ettei tarvi olla avaruuden pakkasessa absoluuttisessa nollapisteessä. Siellä on sen verran kylmä että tarvitaan ainakin tumput (käsineet) käteen vaikka ollaankin niin kovia tyyppei eikä pipoa käytetä paitsi jos se ei vaan satu olemaan muotia.

        Vai oletko kenties niitä ihmisiä jotka uskoo vuorenvarmasti että esi-isänsä söivät osmoosin avulla. Kerropa kaikki kehitysvaiheet.

        Yksi sana Jumalalta, sinä saat anteeksi kaikki mahdolliset pahat tekosi. olet vain turvautunut omaan ymmärrykseesi, kuten minäkin valitettavan monta kertaa. Jos olisin kuunnellut Jumalaa, olisi mennyt moni juttu helpommin. Yksi sana Jumalalta ja aikasi loppuu vaikka salamaniskuun ja sinua ei enää ole. Kuten ei ollut yhtä ystävääni joka tuosta vain kuoli aineisiin. Häntä ei enää yhtäkkiä alle kolmekymmentävuotiaana vain ollut!!!!!!!!!!! Jos olisin edes kerrankin aikoinani rikkonut konservatiivista käyttäytymis-etikettisääntöä toisen kotona, kaverini voisi olla elossa.

        Silti Jeesus sanoo aina viimeisen sanan. Et sinä, etkä minä. Oli pakko ottaa taiteilijanimi jotta saisin olla vapaalla jalalla ja oma itseni!!!!!!!!!! Jumala kasvattaa ja kurittaa minua, niin kuin lapsiaan yleensä. En suostu tämän maailman muottiin, en voi tietää millaiselta ystävästäni nyt tuntuu, siis siltä kuolleelta.

        En vaadi sinua vastaamaan. Haluan vain sinun miettivän asioita vähän eri kantilta. En minäkään tiedä, milloin tulee aikani lähteä, vaikka en kovin vanha vielä olekaan. eräässä leffassa tyyppi sanoi toiselle: "et ole jumala". toinen vastaa" mikset paina liipasinta ottaaksesi selvää"

        Olin ottanut vuosikausia henkisesti turpiini, koska en halunnut satuttaa toisia. Sen jälkeen kun keitti yli, niin keitti yli totaalisesti.

        Joku päivä sinä olet viimisellä tuomiolla , kuten minäkin. Toivottavasti minä pelastun edes vaivoin. Sinä voit, jos uskot, olla korkea-arvoisempi vieras ns. Karitsan häissä, juhla-aterialla. Minulle on yhdentekevää olenko pelastuneista viimisellä sijalla vaiko sijalla 5797830904589890007 arvoasteikossa ja ilman kirkkaita palkintosijoja rohkeuskokeen jälkeen. Sitä uskollisuus-ja rohkeuskoulua käydään täällä maan päällä viimeiseen hengenvetoon asti. Kaikki samalla viivalla. Jeesus sai kultaa. Minulle pääasia että tyyppejä pelastuu. Saatana saa lättyynsä, ou jeeeeeeee!!!!!!!!!! joka ainut kerta, kun joku ottaa Jeesuksen vastaan.

        Jumala käyttää siksi tällaisia "ateria" ja -"hää"- termejä,koska me ihmiset olemme ajatuksinemme rajoittuneita muurahaisia, ja Jumala haluaa kommunikoida kanssamme. Legolas-juliste "Sormusten herrasta" oli ihan kiva seinällä aikoinaan, mutta koska sitä tyyppiä ei oikeasti ole olemassa, minä opinkin Jeesuksen opetuksesta soittamaan ja ampumaan. Jeesus on totta. Olen saanut myös hieman lahjoja taivaasta, toivottavasti saan lisää.

        Jeesus siis otti murkun hahmon. Kristus kantoi syntimme, nousi ylös ja tulee lopettamaan sodat sekä tuhoamaan saatanan lopullisesti. Silloin se joka ei ottanut armoa vastaan ON TODELLAKIN KUSI SUKASSA JA PASKAT HOUSUISSA !!!!!!!!! puhuinko tarpeeksi ymmärrettävästi????

        Sami S.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 126
      3299
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      91
      3031
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2298
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      26
      1809
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1539
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1514
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1447
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      20
      1427
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1355
    Aihe