Ovatko rekkakuskit vammaisia?

HYI SOOTANA

Kävin aikuiskoulutuskeskuksessa yhdistelmäkuljettajan tutkinnon. Puolen vuoden aikana silmät avautuivat ja tajusin minkälainen tämä ala onkaan..

Omalla luokalla keski-ikä oli noin 30 vuotta. Mukaan mahtui tietenkin pari sellaista suhteellisen autistista tapausta.

Pahempi tapaus: Noin 30 vuotias, sinkku, kaksi lasta jotka asuivat äitinsä luona. Tämä lasten isä on varmasti lapsellisin ja tyhmin henkilö jonka olen koskaan tavannut. Hampaitaan ei ollut harjannut varmaan koskaan (näyttivät keltaisilta riiseiltä), ruma "leukaparta", joku Vapaavalinnan 50 euron kiinalainen nahkatakki, noin 10kg ylipainoa, puhevika..
Luokassa käyttäytyi kuin 14 vuotias luokan kovis, oli hauska seurata kuinka aikuinen mies taantuu yläastelaisen ikäiseksi. Ja kauhea selitys jostain Volvon puoliperistä ja B-junista. Jos jollain meni huonosti peruuttaminen, tämä vittuilee siitä vaikka itse kusee homman kaks nolla. Haukkui muita luokkalaisia homoiksi ja vittuili päin naamaa. Todella lapsellinen tyyppi. alkoi nuuskaamaan ja polttamaan tupakkaa koska muutkin "rekkäijät" tekee niin.. HUHHUH.

Muut tapaukset jätän mainitsematta..

Ja huomasin myös minkälaisia kusipäitä alalla oikeasti on. Puhutaan selän takana paskaa kuin viimeistä päivää ja vittuillaan ja se vittuilu ei ole mitään "läppää". Olihan niitä mukaviakin seassa mutta nämä kusipäät paistavat läpi paremmin niin sanotusti. Luulevat oikeasti olevansa jotain sellaista, jota ihmiset kadehtivat, kun pääsevät ison auton ratin taakse veivaamaan. Siis hyi hitto mua ällöttää rekkauunot!!

15

1089

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 15 vuotta ratissa

      Yleensä pahimmat ääliöt on niitä, jotka kiertävät firmasta toiseen ja lähinnä pienempiä firmoja, joiden isännät on usein melkein yhtä ääliöitä. Isommissa taloissa noi ei pääse edes työhaastatteluun asti. Kyllä suurin osa on kuitenkin ihan asiallista porukkaa. Toki tässä 15 vuoden työuran aikana on itsekin tullut nähtyä kaikenlaista sukankuluttajaa. Toisaalta tietää, että kun omat hommansa hoitaa asiallisesti, riittää töitä varmasti aina. Sen verran pyörii seassa noita kuvailemiasi tapauksia, joiden ohi pääsee jokaiseen menemisen arvoiseen työpaikkaan hakiessa. Sana kiirii niin hyvässä kuin huonossa ja nykyiseen työhönikin pääsin, vaikkei ollut edes ilmoitettu avointa paikkaa.

    • puukenkä

      Juu. Ikävä kyllä kuvailemasi tapaus on alalla aika yleinen. Pyydän ettet yleistä kuitenkaan. Kyllä meitä on ihan itsenäiseen ajatteluun pystyviä normaalejakin tapauksia alalla. Nämä besserwisserit jotka ei voi myöntää etteivät tiedä kaikkea kaikesta , eivät ole kovin kovaa valuuttaa työmarkkinoilla. He vain luulevat tekevänsä vaikutuksen sillä että mukamas osaavat kaiken, lisäksi luulevat että kuuluu puhua sitä väsynyttä super rahtariläppää. Mutta jos osaat asiakaspalvelun ja olet avoin uusille tiedoille sekä pystyt olemaan oma luonnollinen itsesi niin voit olla varma, että töitä riittää. Ainakin jos löydät sen oikean paikan. Varmimmin löydät sen isosta perinteikkäästä kuljetusfirmasta . Itselläni tämä onni on. Älä kysy, en kerro.

    • hurttis

      Tuntuvat olevan ainakin tämän palstan perusteella. Aikuiset ihmiset naureskelee joillekkin lervon pissakakka jutuille kuin pikkulapset, tsiisös.

      • lervoilua since-04

        Mutta hienoa nähdä että myös naisia on saatu lervoilun piiriin. Monessa perheessä hulvaton nauru raikaa kun lervojuttu lentää. Pojasta vaariin, tytöstä mummuun, niin kaikki pitävät lervon ketseistä!


    • En lue tätä palstaa

      Niin joo, Vammalan pöpilässä lentää se läppä, kiesus mikä Tonokki kaarti täällä luulee olevansa oikeita vitsiniekkoja.

      • Lervoileva leidi

        Kokoajan luet täällä lervo ketsejä. Siitä millainen läppä Vammalan pöpilässä lentää entiedä mutta sinä näemmä tiedät.


    • Misuli:=)

      Me missikiertue 2015 kandinaatit luemme kaikki lervoaiheiset ketsit täältä städista. Meidän ihanne mies on juuri Lervoketsejä suoltava raaka rahtikarju, jonka käsialaa ovat sadat takuu mureat brojoaiheiset lervoketsit täällä tsäddissä. Meillä jokaisella missillä menee aina pikkarit vaihtoon, kun kuulemmekin Brojon tirskahtavan kolitsimallisiin kolitsihousuihin, joiden uljas kantaja on valtava rekkasonni.

    • sonnin vaimo

      ainoastaan aito rahti-karju tietää, miltä lämmin kauan vattassa muhinu sonta tuntuu kolitsihousuissa. se sonta pidetäänkin hartaasti housuissa, koska on kiva istua sen päällä ajuja ajaessa kanikalla. huoltarilla päät kääntyy, kun sonninjulli saapastaa krillille sisään valtava läjä broinaa kolitseissa. rakastuin mieheeni juuri vain ja ainoastaan sen takia, kun hän sontii kollareihin ja ajaa ajuja kanikallaan. kotonakin aina ennen rakastelua tuo uljas maanteiden ritari laskee kunnon läjän makuuhuoneen nurkkaan, ennen rajuatakin rajumpaa aktia. joka jumalan työnnöllä päälläni häneltä pääsee pieru ja sekös kiihottaa minua.

    • Äkkiä

      Hoitoon.

    • sättiunto

      lervokin joskus sompaili aikuiskoulutus keskuksen tuntumassa kovassa hutikkassa ettien jurriön kesoilia, lomotteli siinä kolmenvartin kossu lekaa ajellessaan kun huomasi koulutuskeskuksen pihassa meneillää olevan peruutus harjotuksen, äkkiä kossun sumentamat aivot kirkastuivat ja lervo hoksasi samalla hetkellä missä oltiin karjaan trunkking festifalsseilla samalla silmän räpäyksellä lervo lompotti pullon tyhjäksi ja nappasi uuden kanjan peilin varsi kossuleka telineestä ja kietaisi puolipulloa saavuttaakseen kunnon rahti stätti kunnon ja kurvasi koulutuskeskuksen pihaan 111 kanjan putket mustaakin mustempaa tuupaten ja törvet ja urkoolit soiden lervo kaarsi koulutuskeskuksen rekan viereen ja rupesi samantien karjumaan rahti sätti juttuja La:han aikansa koululaiset ihmettelivät kopissa karjuvaa lervoa kunnen kouluttaja meni avaamaa lervon kolmitolppa kanjan oven ovesta levahti ensin voimakas vanhan ja vielä voimakkaampi uuden viinan haju ja sen jälkeen tyhjiä kossupulloja tipahteli maahan toista kymmentä lervo konysi tämän jälkeen itse pihalle pelkkä rahtari takki päällään ja ryhtyi heti kusemaan vetopyörään ja mölyämään kalja teltasta, rahdin ajusta vaanosta siltahessusta kaljamaunosta kossusta ja lihiksistä ja nortitsta jonka jälkeen lervo löntysteli koulutuskeskuksen ruokalaan lihikselle persevako ilkeästi vilkkuen ja kossua lomottaen.

      • hyvä ketsi

        TÄÄ ON HUIPPUA!!! HITTO, LISÄÄ TÄLLÄSTÄ SKETTIÄ TÄNNE DÄZIIN!! :D

        TOSTA EI MONI LERVO KETSI PARANE!! ;)


      • sontuuli Tuuli

        must toi oli hyvä ketsi, mutta tärkein puuttui, eli missä helkutissa siinä puhuttiin brojon laskusta kollareihin? Toisaalta onhan itsestään selvyys, että kunnon ajukonnalla on aina sonukat kollareissa. Minä en antaisi tuhveroa miehelle, jolla ei ole kolitseissa paskaa, paljon paskaa.


    • totuudentorvi1

      Rekkakuskit ovat monesti liikunnallisia ja monilla on ennestään muut tutkinto alla, esim. DI, FM jne.
      Liikenteessä ovat rautaisia ammattilaisia joilta kaikki voivat ottaa mallia, eihän sitä muuten 100 000 € rekan puikkoihin päästä!

    • lervon kossu

      Myös LERVO on liikunnallinen. Menee aina kävellen krillille ja baariin. Hytästä. Kerran käveli liki 40m yhtäsoittoa ja mylvi ihan vimmatusti.

    • Lervoo fanittava

      Lervon jutut täällä senssi palstalla on parantunut koko ajan. Mahtava lukea rattoisaa lervon viihdettä täältä ja huomata että meitähän on monta, kymmeniä!

      Jatkakaamme lervo ketsejä hamaan tappiin asti!!

      LERVO MÄÄRÄÄ TAHDIN!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1183
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1126
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1109
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1094
    Aihe