Mitkä Finnmatkojen äkkilähtö-hotellit?

Rikug

Eli missä hotelleissa/alueilla olette äkkilähtöläiset yöpyneet? Voisi vähän mietiskellä ja hahmotella mielessä reissu-kuvioita. Kiitosta kovin! Lähtö 18.01

30

1069

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rikug

      Oliko tähän mitään kerrottavaa?

      • palleroinen:)

        MInkälaiseen hoteliin pääsitte?


    • tuurista kii

      Riu Palace

      • 63+12

        Samoin meillä määrittelemätön hotelli oli Riu Palace. Kyllä muut asiakkaat oli happamia.


      • haluvaakans
        63+12 kirjoitti:

        Samoin meillä määrittelemätön hotelli oli Riu Palace. Kyllä muut asiakkaat oli happamia.

        Hei. Te joilla kävi hyvä tuuri ja pääsitte Riu Palaceen niin oliko teillä esim. äkkilähtö 2 vai esim. äkkilähtö 5 ??


      • Anonyymi

        itse käytän http://hespac.com/combined.htm - sivustoa..sen hakukone hakee parhaimmat hotellit ja alennukset yli 30:n tarjoajan sivulta..mm agoda ja hotels mukaanlukien.


    • Palleroinen:)
      • 63+12

        Hotelli oli on "kaikki kuuluu hintaan" eli siis ihan kaikki juomat ja ruoat ja juomat sisälty. Hotelliin ei edes saa huonetta ilman ruokia ja juomia.
        Tykättiin meksikosta.


    • hmmhh

      No mikä hotelli oli aloittajalla?

    • ekajaviimeinen

      Meille kävi vähä huonommin määrittelemättömän hotellin kanssa. Ensiksi hotelli piti olla cancunissa mut olikin pdc ssä. Tää alue on kuulemma kokonaan cancunia ja teidät voidaan heittään mihin vaan paikalla oleva opas kertoili. Hotelli on rannan läheisyydessä mut hometta ja torakoita. Koetettiin saada vaihtoo toiseen hotelliin olis maksanut 5 päivää yli 800 euroa. Ei vaihdettu. Muutenkin meksiko on tosi kallis paikka. Nyt onneksi jo kotona. Matka oli siis finmatkojen.

      • Kohta

        Muistatko mikä oli tuo torakka&homehotelli nimeltään? Kuuluiko siihen all inclusive vai pelkkä aamupala?


      • meitsinmielipide

        Meksiko sinänsä ei ole kallis maa matkaajalle, Jukatanin turistialue "jenkkilisineen" toki on asia erikseen. Siellä kannattaa ehdottomasti ottaa all inclusive- hotelli, rahoille saa hienosti vastinetta eikä tule edes kalliiksi etenkin jos itse järkkää.


      • ariva21

        Tasan ei näköjään mene nallekarkit aina. Tultiin vasta Meksikosta ja äkkilähdöllä jokerihotelliksi tuli Riu Palace Peninsula. Ihan mahtava paikka ja ihana loma. Joskus aurinko paistaa risukasaankin.


      • Kohta

        Kylläpäs kävi tuuri. Koska muuten tulitte sieltä. Tulitteko juuri tänään torstaina vai koska?


    • ekajaviimeinen

      Hotelli oli costa del mar . Meksiko on kallis maa. Autovuokra 60 e päivä. Hsmpurilaisannos ravintolassa 15e. Ravintolan sisäänpääsy 80-130 e. (Gogobongo). Xcaret seilkailupuistoon n.90e. Täs muutama esim. Kalleus on tietysti niin suhteellista. Tulumin rannalla kannattaa käydä. Yksi hienoimmista :)

    • tequila33

      Turisteilta rahat pois :D aito Meksiko on jotain muuta.

    • EIVÄLTTÄMÄTTÄÄ

      Just saavuttiin Meksikosta. Oltiin Finmatkojen äkkilähdöllä määrittelemättömässä hotelissa. Meidän kohdalla tosiaan ei noi nallekarkit menneet tasan. Olimme juuri tossa aikasemmin kerrotussa hoetelissa Costa del maarissa. Hotelli on yöbaarien läheisyydessä musiikki alkaa klo 21 ja päättyy 05. Meteli on todella häiritsevä. Huoneet ovat täysin betonista tehtyjä, kosteita homeessa olevia "bunkkereita". Ihmettelen kovasti, että Finmatkat käyttää kyseistä hotellia majoituspaikkanaan. Yritimme vaihtaa hotellia ja olisimme valmiit maksaa siitä, mutta vaihto ei olis onnistunut koko jäljellä olevalle ajalle ja olis maksanut 5 päivältä yli 700 e. Opas vaan totesti et teidäthän voi heittää mihin vaan. riski on suuri kun tollasen matkan varaa. Palumatkan lennon muuttuminenkin Finmatkoilta oli aikas erikoisesti ja väärin ilmoitettu. Siitä sitten joskus toisten. Meksiko on muuten kallis maa niinkuin tuolla aikaisemmin on kirjoitettu .

    • matkailuavartaaa

      Olisiko se loppuloma ollut AI hotellissa? Jos, niin eihän tuo mitenkään paha hinta ole etenkin jos esim. kahdesta kyse. Tai voihan sen hotellin varata itsekin netistä ja pelastaa loppulomansa. Näin ollaan joskus tehty kun superhalvalla otettu Finnmatkojen äkkilähtö ja löydetty itsemme jostain tienvarsiluukusta rantakohteessa (ei Meksiko tosin).

      • EIVÄLTTÄMÄTTÄÄ

        EI olis kuulunut edes aamupalaa..


    • Tyytyväinen

      Palasimme pari päivää sitten Playa del Carmenista, hotelli Riu Tequila. Normaali Finnmatkojen valmismatka, ei äkkilähtö. Vuorokauden hinta hotellissa n.80 €/henkilö. Se sisälsi kaiken, siis asumisen, ruoan, juomat ja ohjelman, jos halusi osallistua. Mielestämme edullinen ja helppo. Silti voi välillä käydä kokeilemassa paikallisia baareja ja ruokapaikkoja, joissa ei maksa paljoakaan.

      • yksiviimeinne

        Mistä ihmeestä te löydätte Meksikosta edullisia ruokapaikkoja, kaikkissa missä me kävimme kolmenviikon aikana ruoka oli saman hintaista tai jopa kalliimpaa kuin Suomessa.


      • namskis

        Kannattaa poiketa 5 ave.lta sivukaduille, hinnat putoaa kummasti. Rohkeasti vain paikalliskuppiloihin syömään, ei ole tacot etc. herkut hinnalla pilattu.


      • halpuuseiteehyvää

        Riu Tequila on hieman köyhempien matkailijoiden majatalo eikä se ole edes rannalla.
        He jotka pitävät Riu Tequilaa hyvänä tai edes ok hotellina ovat heitä jotka yrittävät vakuutella itselleen että halvalla saa hyvää vaikka tietävät itsekin olevansa väärässä.
        Se että hotelli on halpa, ei tee siitä hyvää. Tuulipukukansa luulee aina että halpa on sama kuin hyvä.


      • PDC-man

        Tultiin just äkkilähtö ykköseltä. Kokemus oli kokonaisuutena ihan ok. Lähtö tosin yllättäen viivästyi reilun kolme tuntia Tuiflyn oman koneen hajottua edellisenä päivänä. Lohtua asiaan toi mukavasti se, että varakone oli 200 paikkaa isompi Jumbojet eli Boeing 747 eli pääsi kerrankin matkustamaan Pullmantur Airin Jumbolla ja tilaa oli kaikilla pareilla vähintään yksi penkki ylimääräistä. Lisäksi lennolla saimme ruuan vaikkemme olleet sellaista tilanneet ja maksaneet etukäteen. Tylsää oli kuitenkin se, että punkku oli loppu heti alkuun. Lohdutukseksi lentoemo tarjosi sitten meille oluet veloituksetta. Hienoa tilannetajua espanjalaiselta lentoyhtiöltä siis.

        Perille Cancunin kentälle viimein päästyämme puolen tunnin porttipaikkaodottelun jälkeen tullimies söi heti eväämme eli banaanit ja omenat:) Oma moka, sillä unohdimme ne syödä koneessa. Tiesimme toki ettei niitä saa viedä, mutta koomista oli että ukon tartti tutkia niitä ensin pari minuuttia ja sitten hän vasta vei ne. Muu selvittely kävi mukavasti ja opas kertoi meille arvotun hotellin nimen ja pikkubussin numeron ja sitten lähdimme matkaan. Matka kesti reilun tunnin Playa del Carmeniin, jossa saavuimme hotelliimme Playa del Karmaan. Kuski ja kuskin repsikka alkoivat heti toimia maan tavalla eli kerjäämään tippiä. Hellyin sitten heittämään kuskille 5 egee eli aikas ison rahan paikallisittain. Kovasti vääntyi kuskin suupielet sillä rahalla hymyyn:)

        Olimme lopen väsyneitä lähes vrk:en matkustuksen jälkeen ja ensivaikutelma hotellista oli, että mikä murju se oikein on. Hotelli on tosiaan aika murjun oloinen, mutta toisaalta siellä kaikki toimi ilmastointia ja seiftipoksia myöten ja vieläpä ilman veloitusta. Myös telkkari huoneesta löytyi. Ainoa ikävämpi puute oli, ettei huoneessa ollut lainkaan jääkaappia. Hyvä puoli siinä oli tietty se ettei tullut ryypiskeltyä sitten niin paljoa :) Hotellin sijainti oli lähes paras mahdollinen. Pääkadulle oli vain 5min kävelymatka ja vastaavasti toiseen suuntaan marketteihin sama 5min.

        Hotellilla ei ollut aamupalaa ja aamukahvin kuulumisesta hintaan kuulimme vasta muutaman päivän jälkeen. Ilmeisesti kahvi on kallista Meksikossa, sillä päällikkö yritti pärjätä pienellä 12 kupin keittimellä 28 huoneen täyteen buukatussa hotellissa. Hän kertoili, että pitää tarkkaan aina laskelmoida, että kuinka paljon kannattaa keittää ettei mene hukkaan. Toisella viikolla hän joutui nöyrtymään isoon kahvisäiliöön, sillä asiakkaista puolet oli suomalaisia, joten kahvia meni paljon. parina päivänä kahvi oli kuitenkin kokonaan loppu, joten aika nuukalta toiminnalta vaikutti tuo aamukahvin tarjoaminen.

        Kokonaisuutena hotelli oli kuitenkin arvotuksi hotelliksi ihan hyvä. Torakoita ja liskoja toki oli hieman ja ehkä homettakin, mutta nehän kuuluvat tuolla parempien hotellienkin varustukseen. Hauska yksityiskohta oli myös hotelin kissa, mikä teki tupatarkastuksia huoneisiin aina tilaisuuden tullen. Myös siivous toimi hyvin pyyhekoristeluineen ja oli antaa hieman tippiäkin hyvin hoidetusta työstä loman päätteeksi. Meillä kävi myös hyvä säkä sillä emme joutuneet vaihtamaan hotellia kertaakaan koko kahden viikon aikana. Tosin useimmat äkkilähtöläiset samalla reissulla joutui vaihtaamaan hotellia ja osa kahdestikin, joten siihen kannattaa varautua, että se on hyvin todennäköistä. Eli seikkailumieltä tuo valinta vaatii. Jos haluaa varmuutta lomalta, niin kannattaa aina valita määritelty hotelli.

        Ja muuten se, että joku väittää päässeensä äkkilähdöllä RIU Palaceen, niin voin todeta olevan täyttä BS:ä. Pelkkä hotelli maksaa Finnmatkoille enemmän kuin äkkilähdön hinta, joten se on täysin mahdoton yhtälö. Eli älkää sen takia ottako koskaan äkkilähtöä, että kuvittelisitte säkällä pääsevänne loistohotelliin. Nuo jutut ovat vain provoja, jotta muita ottaisi päähän ja varsinkin niitä, jotka ovat maksaneet niistä monta tonnia/nuppi. Eli ne horinat ei ole totta. Kannattaa ottaa äkkilähtö vain siinä tapauksessa, että pystyy asennoitumaan siten, että huone voi olla vessaton, ilmastoimaton ja jaettu vielä jonkun muun porukan kanssa, jos se on osa suurempaa huoneistoa. Nirppanokille en siis suosittele :)


      • Taivahantosi

        Ei kannata puhua vastoin parempaa tietoa. Itse olin äkkilähdöllä jokin aika takaperin ja hotellina oli riu palace mexico. Tiedän etten ole ainut joka on ollut hyvässä hotellissa jokeri matkalla ja ei koske pelkästään meksikon matkoja.


      • playacara
        halpuuseiteehyvää kirjoitti:

        Riu Tequila on hieman köyhempien matkailijoiden majatalo eikä se ole edes rannalla.
        He jotka pitävät Riu Tequilaa hyvänä tai edes ok hotellina ovat heitä jotka yrittävät vakuutella itselleen että halvalla saa hyvää vaikka tietävät itsekin olevansa väärässä.
        Se että hotelli on halpa, ei tee siitä hyvää. Tuulipukukansa luulee aina että halpa on sama kuin hyvä.

        höpöhöpö. Hyvä hotelli ja mukava muutaman minuutin kävely rannalle on plussaa. Kokeile joskus käydä Meksikossa, jos vain saisit säästetyksi matkarahat.


      • halpuuseiteehyvää
        playacara kirjoitti:

        höpöhöpö. Hyvä hotelli ja mukava muutaman minuutin kävely rannalle on plussaa. Kokeile joskus käydä Meksikossa, jos vain saisit säästetyksi matkarahat.

        Säästäminen ei kuulu tapoihin kun rahaa jää ylimääräistä ilman säästämistäkin sen verran ettei tarvi tuulipukkukansan seassa majoittua.


      • playacara

        Elikkä et paljoa Viroa kauempana ole tainnut käydä kun luulet että maailmalla tuulipuvuissa......


      • PDC-man
        Taivahantosi kirjoitti:

        Ei kannata puhua vastoin parempaa tietoa. Itse olin äkkilähdöllä jokin aika takaperin ja hotellina oli riu palace mexico. Tiedän etten ole ainut joka on ollut hyvässä hotellissa jokeri matkalla ja ei koske pelkästään meksikon matkoja.

        Joo en tosiaan tiedä varmaksi ettet ole päässyt tuohon hotelliin äkkilähdöllä, mutta pidän sitä erittäin epätodennäköisenä, sillä tuon hotellin hotellihuoneen hinta maksaa Finnmatkoillekin enemmän kuin mitä ne saa äkkilähtöhinnasta, joka siis sisältää myös lennot. Mieluummin siis kannattaisi jättää penkit tyhjäksi koneessa kuin ostaa äkilähtömatkaajajille huone viiden tähden hotellista. Toki itsekin tiedän tapauksen, että kaveri pääsi Thaimaassa neljän tähden hotelliin, koska hotelli mihin hänet piti laittaa oli ylibuukattu ja muissa TUI hotelleissa ei ollut tilaa. Vastaavanlaisessa tapauksessa saattaa toki olla mahdollista, että olet todella hyvällä tuurilla päässyt tuohon RIU Palace Mexicoon, mutta tällainen tuuri käy vain aniharvoin. Onnittelut siitä, jos näin tosiaan kävi, mutta sanon silti, että äkkilähtömatkaajan kannattaa aina varautua pahimpaan henkisesti, niin ei ainakaan järkyty :)


      • Toluca

        Olipas siinä meikäpojalle ihmettelemistä, tässä ketjun mielipiteissä siis!
        Saanko kertoa omia reissujani? (koskaan en ole Mexicoon mennyt matkatoimiston avulla).
        Liftaamalla U.S.A.sta ensimmäinen kerta, ja oli tosiaan elämisenarvoista aikaa! Joku majatalo vaan jonka kysyttäessä joku neuvoi, tai osui omiin silmiin siltään. Eväitä katukeittiöistä.
        Raunioilla kiertelyä rajoitetusti, kuin myös rantaelämää. Palenque tuli nähtyä.
        Toinen reissu vaimon kanssa vähän samaan tyyliin ja telttaillen. Kymmeniä paikkoja ympäri Mexicon. Makea Tulumin hiekkaranta teltassa. Munan kaupungissa pieni majatalomja rauniot Uxmal. Campechen maakunnassa Champoton ja huikeat illatsut perheravintolan tanssi-illassa.Tampico majatalossa.
        viimeksi vielä oli mukana 15-vuotias kolmannen polven edustaja, kun lennettiin Nykin kautta ominpäin. Cancunin rannat ja turistialueen ulkopuolen kuppilat kierrettiin. Sitten taas Tulumia pojalle näyttämään. Edelleen Munan kautta Champotoniin ja sieltä Meridan kautta palaamaan Cancunin kentältä kotiin machetet rinkassa. Ei ollut kallista, vaan oli kaikkien inhoamaa kansan keskellä kulkemista. Eikä yksikään taksi tai muu paikka ole ollut vaarallisen tuntuista.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      1922
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe