pakoon koulusta

tuumija

Yläkoulussa on huono sisäilma. Seiskaluokkalainen on jatkuvasti kuumeessa ja on päänsärkyä sekä ihottumaa. Tutkimukset koululla ovat tulossa vasta nyt tammikuussa. Lapsella taustalla homealtistus eskarissa ja astma. Kotimme on terve ja alakoulun hän sai olla hyvässä koulussa eikä tarvinnut lääkkeitä moneen vuoteen. Nyt pitäisi taas aloittaa lääkkeet, mutta se tuntuu niin väärältä. Vaihdoimme koulun naapuripaikkakunnalle nyt vuoden alusta, vaikka joudumme maksamaan itse matkakulut. Jos homeita yms. löytyy tämän paikkakunnan yläkoulusta, niin voinko saada lapsen lähikoulun vaihdettua siihen toisen paikkakunnan kouluun? Miten sitä voisi käytännössä yrittää?

10

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1+2+3+

      Eiks se oikea ratkaisu ole sellainen, että ensin koulu tutkitaan kunnolla niin, että ne oikeat vauriokohdat löytyy. Sitten ne korjataan eikä sen jälkeen ole enää mitään tarvetta vaihtaa kolulua.

      Se kunnollinen tutkimus siis tarkoittaa näytteiden ottamista rakenteista. Millään sisäilmanäytteillä (mikrobit tai VOC) ei tee yhtään mitään. Näitä vaan yriteään käyttää hyväksi niin, että kun näytteessä ei ole mitään erikoista niin koulu on kunnossa.

      Tämä on kuitenkin täysin väärä tulkinta. Sisäilmanäytteet eivät osoita, että tilat ovat kunnossa oli tulos millainen hyvänsä. Eli sisäilmanäytteillä ei tee yhtään mitään.

      • Leipätesti paras

        Miten on se leipätesti. Englantilainen. Täällähän on jo joku britti sitä kehunut kovasti.
        Mikälie musta mies ja opiskelija yliopistosta eevojen herkku.


      • home pahasta
        Leipätesti paras kirjoitti:

        Miten on se leipätesti. Englantilainen. Täällähän on jo joku britti sitä kehunut kovasti.
        Mikälie musta mies ja opiskelija yliopistosta eevojen herkku.

        Ikävää jos tutkimuksiin menee aikaa ja ihminen altistuu jos on tilassa jossa oireilee. Paljon tapauksia ollut, että korjaukset eivät onnistu. Ovat liian suppeita yms. Homedesinfioinnit ovat pahimpia. Parempi vaan pysyä poissa rakennuksesta jossa tulee oireita. Kysymyksessä on nuori ihminen. Elämä voi hyvinkin mennä piloille kun altistuu.


    • Näin

      Nyt tulee ikävää asiaa. Olen itse pahasti homeherkistynyt ja voisin hyvin toimia homekoirana. Usein pystyn asunnossa jopa haistamaan missä home on, tämä on homekoirien avulla testattu, kun on koiria asunto-ostoksilla käytetty.

      Sitten asiaan: en ole käynyt yhdessäkään koulussa, päiväkodissa tai kirjastossa jossa ei home haisisi. Poikkeuksena (Tampereella) uusi Lentävänniemen kirjasto jossa toistaiseksi haisevat vain kirjat, ei itse rakennus. Jotkut päiväkodit haisevat jopa kymmenien metrien päähän ulkona. Suomessa on rakentaminen kertakaikkiaan niin uskomattoman luokatonta että totuutta ei voi uskoa ennen kuin on itse altistunut.

      Rakennuksista 80-90% on homeessa, tämä on aivan varmaa. Jos siis on tiedossa joku koulu missä EI ole hometta, järjestä lapsesi sinne, keinolla millä hyvänsä. Jos itsellä olisi lapsia, muuttaisin Ruotsiin. Siellä rakennetaan nykyään huputettuna, joka on ainoita tapoja estää rakenteiden kastuminen (mikä on ongelman perimmäinen syy).

      • Heheehh

        No höpö höpö "homekoira", just tuollasten tyyppien takia kuin sinä oikeat oireilijat saavat hullun leiman.
        Rauhoitu vähän ja keksi joku muu harrastus.


      • sweethomemani

        Ja kuntien sopimusurakoitsijat kiittävät. Home=money, ja noita on PALJON ! Käydään vähän maalia sutaisemassa päälle ja laskua perään. Kun aivoton tilaajan edustaja käskee.


    • Hihihihihiiii

      No höpö höpö höö tosiaan. Homekusettajako se siellä taasen omia bisneksiään yrittää saada elvytettyä. Homekoira ainoa oikea ja luotettava homeenetsintä vaihtoehto rakenteita aukomatta. Rahanahneet vellihousut (tuhat tutkijat) tässä maassa ovat tuhonneet paljon irtaimistoja ja tietoisesti sekä tahallaan aiheuttaneet terveysvaaran tuhansille ja taas tuhansille.
      Kusettajat kuriin!!!! http://www.raxa.fi/node/3252/8169

    • hajuvainu

      Kyl homealtistunut ihminen haistaa homeen hyvin selvästi. Ihminen joka ei ole herkistynyt ja sairastunut ei haista välttämättä mitään. Tosin koirilla on vielä tarkempi hajuaisti. Homerakennuksessa täytyy vaihtaa kaikki saastunut materiaali uusiin puhtoisiin materiaaliin. Mihin siis tarvimme myrkkydesinfiointeja, joista ei ole hyötyä ja jotka ovat vaarallisia. Home ei ole leikin asia. Kerran altistunut ihminen on loppuikänsä sairas ja herkistynyt. Usein altistuu lisää monille muille tekijöille esim luonnonhomeet ja ruoka allergiat. Homemyrkyt vaikuttavat ihmisen kehoon monella lailla. Parempi uskoa kuin katua!

      • "Home ei ole leikin asia. Kerran altistunut ihminen on loppuikänsä sairas ja herkistynyt. Usein altistuu lisää monille muille tekijöille esim luonnonhomeet ja ruoka allergiat. Homemyrkyt vaikuttavat ihmisen kehoon monella lailla."

        - Juu, eikä tässä uutisessa kerrota vain kahvista:
        http://www.iltalehti.fi/elintavat/2015032519417456_el.shtml

        "Homesienten tuottamat aflatoksiinit ovat kolmas maksasyöpää aiheuttava riski. Aflatoksiinia esiintyy etenkin pähkinöissä ja manteleissa ja jonkin verran myös viljassa ja viljatuotteissa."

        - Täälläkin on kirjoitettu vaikka kuinka paljon siitä, että homeet aiheuttavat syöpää. Hakutoiminto ei taida vielä toimia, mutta tästä pääsee jyvälle, kuinka vakavasta asiasta on kyse:

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/11473945#comment-61562873


      • Syöpään liittyen olen juuri saanut sähköpostia osoitteesta [email protected], Chris Beat Cancer - Chris voittaa syövän, josta oli linkki tähän tapaukseen:

        How Felicity healed stage 4 pancreatic cancer in 2003
        http://www.chrisbeatcancer.com/how-felicity-healed-stage-4-pancreatic-cancer-in-2003/

        Täältä löytyy vielä enemmän tietoa, jos jotakuta kiinnostaa:
        http://hippocratesineurope.com/home/my-healing/

        Felicityn tytär menehtyi perinteisessä kemoterapiassa ja sädehoidossa, jonka takia Felicity alkoi tutkia toisenlaisia hoitomuotoja sairastuttuaan itsekin syöpään ja saatuaan vain kuusi viikkoa elinaikaa. Tutkimuksissa ilmeni, että heidän maatilansa kaivovesi oli täynnä myrkkyjä edellisen omistajan käytettyä niitä ruiskutuksissaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 154
      4403
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      115
      4000
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2701
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1891
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1757
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1659
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      20
      1641
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1561
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1553
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe