Oletko menossa intiin? Tätä se on...............................

Oletko menossa intii

14

267

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Alkoiko sinulla intt
      • trfe3

        tack :)


      • ukji8ylki

    • llinen ja tuoda esii

      Pari ystävääni astuvat heinäkuun alussa armeijan saappaisiin. Omistan tämän kirjoituksen erityisesti heille, sekä tietysti teille kaikille muillekin, joille inttijutut ovat ajankohtaisia.

      Omasta armeija-ajastani alkaa olemaan jo yli 3 vuotta, joten muistot alkavat pikkuhiljaa haalistua, mutta sen verran niitä vielä löytyy, että muutaman vinkin pystyn antamaan. Seuraavat vinkit ja jutut perustuvat pääasiassa omiin kokemuksiini, mutta olen varma että muut armeijan käyneet pystyät niihin yhtymään. Toisin kuin muiden inttisivustojen vinkit, nämä tänne keräämäni eivät ole kovinkaan konkreettisia, vaan liittyvät lähinnä siihen, miten asioihin kannattaa suhtautua.

      Omasta armeija-ajastani voin sanoa sen verran, että palvelin merivoimien sotilasvalokuvaajana ensin Upinniemessä ja sen jälkeen Suomenlinnan Merisotakoulussa yhteensä yhdeksän kuukautta. Loppua kohden toimin varusmiesjohtajana, olematta kuitenkaan alikersantti. Kokemukseni oli pääasiassa aivan upea (erityisesti näin jälkeenpäin), mutta myös synkkiä hetkiä mahtui joukkoon.

      Yksi syy miksi haluan tämän tämän jutun kirjoittaa on myös se, että useimmat inttivinkkisivustot eivät käsittele tiettyjä armeijaympäristön synkkiä puolia, jotka useimmille ovat kuitenkin täyttä todellisuutta. Omasta puolestani haluan kuitenkin olla rehellinen ja tuoda esiin myös ne. Vaikka jutut saattavat kuulostaa paikoin hyvinkin negatiivisilta, viihdyin armeijassa kuitenkin valtaosan ajasta todella hyvin ja voisin jopa kuvitella meneväni sinne uudelleen, mikäki mahdollisuus tarjoutuisi.

      Sen pidemmittä puheitta asiaan. Seuraavat vinkit ovat sattumanvaraisessa järjestyksessä, mutta kaikki kannattaa lukaista. Olisin aikoinani itse ollut kovin kiitollinen, jos olisin tiennyt näistä asioista etukäteen.

      http://elaparemmin.fi/blogi/kuinka-parjata-intissa/

      • Turha koulutus

        "Johtajakoulutusta mainostetaan Suomen Puolustusvoimissa jonkinlaisena työelämäänkin soveltuvana kouluna. Älä usko tätä. Olen nähnyt muutaman armeijan menetelmiä soveltavan tyypin työelämässä, ja jälki ei ole kaunista. Armeijan johtajakoulutuksella ei ole mitään, niin tasan mitään paikkaa oikeassa työelämässä, eikä tähän mainostukseen tule uskoa."

        Tämän kun saisi niille aukin käyneille "johtajille" taottua päähän.


      • Ohhohhohoh

        " Olen nähnyt muutaman armeijan menetelmiä soveltavan tyypin työelämässä, ja jälki ei ole kaunista."

        -Hevon***kaväitteen tunnistaa monesta asiasta ja yksi on että väittämä on niin ympäripyöreä ettei siinä faktan tynkääkään. Kuten tässä.
        Tai voit toki yllättää kaikki (se alkuperäinen kirjoitaja) ja hiukan yksilöidä väitettäsi.
        Moni odottaa mielenkiinnolla sitä mitä oikeasti halusit sanoa.


    • : Alokkaan ajatuksia
    • Entinen spade

      Pojilla tulloo olemaan varmaan helvetin kivaa alokas aikanaan sykkii korvessa helevetin kovassa pakkasessa. Onneksi itellä on jo 10 vuotta intistä.

    • Suojeluskunta..

      Miksi näissä "Military Power" videoissa on aina tuo saatana paska muusikki taustalla? Vahvistaako se stondista asehulluilla vai mikä siinä on?

      • iu7689

        Juuri näin, kestoerektio on taattu :D ja musikki on makuasia pässi! jos sä diggaat kansantanhuja niin se on sun asias.


    • JOIN_THE_ARMY

      jep kannattaa kaikkien mennä inttiin!! todella makeaa toimintaa kuten videosta näkee! pääset tankkien, hävittäjien yms kyytiin. hypitään helikoptereista ja olla kuin sotavideopelissä mutta IN REAL LIFE! sitten istutaan notskilla ja paistella makkaraa ja vaahtokarkkeja! kasarmilla on huippuruokaa ja vapaa-aikaa paljon! sählyä yms vaa pelaillaan siellä!
      niin ja täällä jotkut huutelee intin "homoudesta". noh he ovat vain itse homopeppurunkkaajia jotka eivät halua teidän menevän inttiin sillä muuten heillä ei ole siviili puolella niin paljon "markkina valikoimaa" kun kaikki lähteekin inttiin ja osa ei palaa kun siellä on niin mahtavaa! joka päivä teidän tyttöystävänne voi tulla sotkuun ja vessassa voi jyystää sitä sitten. myös joka päivä pääsee iltavapaille ja yleensä lähdetään yökerhoon bilettää, sotilaspuvulla saa aina joten pillu on taattu! kasarmillekaan takastulo ei ole niin tarkkaa vaikka se venähtäiski seuraavaan päivään!

    • homojenkeksintö

      -- armeijjaan homojen vituiltavaksi , -- siis ei surkeampaa homo koplaa maailmassa kuin suomen armeijjan räyhäävät ja räkättävät homot

    • uyhj6

      Suomen erikoisjoukot pidetään piilossa julkisuudelta – tällaisia taistelijat ovat
      Suomalaisten erikoisjoukkojen luominen on vienyt Puolustusvoimilta kymmenen vuotta

      Puolustusvoimissa on kaksi erikoisjoukkoa, joiden jäsenet ovat palkattuja ammattisotilaita: Maavoimien erikoisjääkärikomppania ja Merivoimien erikoistoimintaosasto. Utin jääkärirykmentin komentaja Petri Mattila ja Rannikkoprikaatin komentaja Raimo Pyysalo kertovat niiden toiminnasta.
      video
      Puolustusvoimat on kymmenen viime vuoden aikana luonut kaksi matalalla profiililla toimivaa joukkoa, joiden merkitys kasvaa koko ajan.

      Utin jääkärirykmentin erikoisjääkärikomppania ja Rannikkoprikaatin erikoistoimintaosasto eivät juuri julkisuudessa näy, vaikka ne ovat Puolustusvoimien nopeimmin käytettäviä korkean valmiuden joukkoja.
      http://www.hs.fi/kotimaa/a1425623986600?jako=d6715b63d01e6974c7ea91e31835e6a0&ref=tf_iHSisboksi300-artikkeli&utm_campaign=tf-hs&utm_source=iltasanomat.fi&utm_medium=tf-desktop&utm_content=articlepage

    • lrtikainenb

      en ole menossa inttiin, koska kävin sen jo ja paskaa oli.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      93
      6738
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      29
      2676
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2263
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      80
      1931
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1681
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1477
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1377
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1294
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1243
    Aihe