Minkälainen työpaikka on Abloy?

työmaistuisi

Palkka duunarihommista? Ilmapiiri?

85

14650

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • metallimiesjns

      Yritys on hyvä työpaikka ja kouluttaa tehtäviin

      • 00000

        Miten sinne noin yleensä päästään töihin? Liki 15 vuoden hakemisella kouluttautunut ja kokenut ei vielä pääse. Toki minä ymmärrän että työtä tehdään talkoilla, mutta että työmatka lyhenisi 100 km. Ennen liian nuori, nyt jo liian vanha. 2000-luvun alussa sentään halusivat haastatella ja toiselta puolen maata tullut sai voileivän.


      • 13+8
        00000 kirjoitti:

        Miten sinne noin yleensä päästään töihin? Liki 15 vuoden hakemisella kouluttautunut ja kokenut ei vielä pääse. Toki minä ymmärrän että työtä tehdään talkoilla, mutta että työmatka lyhenisi 100 km. Ennen liian nuori, nyt jo liian vanha. 2000-luvun alussa sentään halusivat haastatella ja toiselta puolen maata tullut sai voileivän.

        Taitavat nykyään ottaa työvoimavuokrausfirmojen kautta. Sitten jatkavat pätkiä tilaustilanteen mukaan.


      • Kiitoseienää
        13+8 kirjoitti:

        Taitavat nykyään ottaa työvoimavuokrausfirmojen kautta. Sitten jatkavat pätkiä tilaustilanteen mukaan.

        VMP:N kautta palkkaavat. Työsopimus tehdään kuukaudeksi kerrallaan, uusi kuukauden jakso saattaa sitten varmistua päivään ennen kuukauden vaihtumista. Siinä on mukava suunnitella omaa elämäänsä kun töiden jatkumisesta ei ole mitään tietoa.


    • anon111

      Abloy on siitä erikoinen työpaikka että sinne tuntuu pääsevän vain ns suhteilla jos et ketään tunne abloy:ta niin sinne on hyvin vaikea päästä töihin siinä tilanteessa, eli melkein ns joku tuttu pitää olla siellä töissä että suosittelee sinua työnantajalla joka kiinnostuu ja palkkaa sitten töihin

      • niinpä niin

        Niinpä "sukutehdas" se tosiaan on...siellä on yleensä koko suku töissä tai suojatyöpaikassa... ukot, akat, siskot, veljet, lapset, lastenlapset, miniät, vävyt, kälyt, serkut jne...Sinne vaan hakemuksia laittelemaan jos onnistaisi, kun aika vähissä taitaa tällä alueella olla tehdastyöt ja yleensä työpaikat.


      • Sisäpiirinulkopuolella

        Tämä pitää muuten täysin paikkaansa. Ulkopaikkakuntalaisen on todella vaikea päästä töihin, avoimiin paikkoihin löytyy usein "sopivia" hakijoita jo Abloylla työskentelevien perheistä, lapsista jne.


    • Yksi hakija...

      Kuten tässä tuli jo todettua, kysy siltä tutulta, joka on Abloylla töissä. Muussa tapauksessa et tietoa tarvitse.

      Sama tuttujen suosimisongelma koskee tietenkin kaikkia pikkupaikkakuntien mielenkiintoisia työnantajia. Ilmiö korostuu heikomman suhdanteen aikana. Hyvään aikaan ei suhteilla tulijoita tahdo riittää, joten muillakin on mahdollisuuksia.

      Ilmiö on tietenkin jossain määrin ymmärrettävä, joskaan ei siinä pidemmän päälle ainakaan työnantaja voita. Kuppikuntaisuus ja sisäänpäin lämpiävyys ei ole vielä koskaan johtanut kovinkaan innovatiiviseen ja avoimeen menestykseen.

      • palkkaakiitos

        Pääsisinköhän viimein, jos haen ja ilmoitan olevani Roisto ja kokemusta löytyy lukoista sekä autopuolelta, että asuntomurroista. Innovoisin taatusti teille hyvät lukot paremmin kuin tanttarat, joita sinne jonossa pyöräilee aamulla peräkanaa.


    • muna lukko

      kehitysvammaisten suojatyö paikka.ropotti töitä.yhtä ja samaa.jos ei ole oma aloitteisuutta mene abloylle.

      • sekuvain2

        Taitaa olla aika huonot palkatkin muilla kuin johtajilla. Suurin osa on ruohonjuuritasolla. Vähän omalaatuisia yhteydenottoja lähettäneet kun on työpaikkaa hakenut.


      • lukottaja
        sekuvain2 kirjoitti:

        Taitaa olla aika huonot palkatkin muilla kuin johtajilla. Suurin osa on ruohonjuuritasolla. Vähän omalaatuisia yhteydenottoja lähettäneet kun on työpaikkaa hakenut.

        Munat. Paras työpaikka on aplo. Turhaa huudella kusaivot. Minä tiiän. On kokemusta. Perrrkeelee. Aplolla pärjää vaan parhaat.


      • tehtaanvarjossa1625

        Sinnehän pääsee vain tietyt "sisäpiiriläiset", suku ja poliittinen tausta. Näinhän se on kaikilla TEHTAILLA!!


      • Liian_iäkäs
        sekuvain2 kirjoitti:

        Taitaa olla aika huonot palkatkin muilla kuin johtajilla. Suurin osa on ruohonjuuritasolla. Vähän omalaatuisia yhteydenottoja lähettäneet kun on työpaikkaa hakenut.

        Omalaatuisia yhteydenottoja minä myös olen kokenut. Erään kerran hehkuttivat jotain helevetin sähköistä lukitussensaatiota, joka jäi tulematta. Olivat kai keksineet taas uudelleen oven sähkölukon, jollaisia on ollut jo 1970-luvulta lähtien. Pitäkööt tunkkinsa. Uusi vuosi, uudet ulosmarssit.


      • Anonyymi

        Jos et osaa tehdä mitään vaativaa työtä, kyllä ablouylta löytyy sinulle joku pätevyyttäsi vastaava työ. Menet vaikka lakaisemaan piha-aluetta.


    • työntekijän_taivas

      Ainakin kovat palkat siellä Abloylla. Metallimiesten vuosiansiot on luokkaa 80k€/v. ei missään muussa työpaikassa saa niin paljoa. Kasauksessa hyvä jos päsee 50 k€/v. Hyvä työpaikka omat lääkärit sun muut edut.
      Sinne ei pääse omakehuilla pitää olla osaamista ihan oikeasti.
      Kukaan ei lähde ikinä sieltä jos onnistuu pääsemään sisään.

      • Anonyymi

        Tässä juuri Abloy-liikkeessä työskentelevä rikollinen avasi ajatuksiaan. Niitä riittää lukkoalalla.
        Kummallista kyllä asiasta ei paljon puhuta julkisuudessa, mutta näitä lukkoexperttejä on rikollisilla poluilla vaikka kuinka paljon. Järjestetään murtautujille ovia auki kun tiedetään sarjoitusten salat.
        Menestyviä lukkoseppiä tutkintaan.


    • suksivittuun121

      Suksi nyt vittuun! Ei saako joku 30te vuodessa. ikälisineen voi saada 40te vuodessa.

      • Mene_sossuun

        Noin on. 30 - 40 tuhatta/vuosi on työntekijöiden palkkahaitari. Ja tuo 40 tuhatta on jo hyvin ja aika harvinaista. Jos haluat saada paljon liksaa tekemättä mitään, yritä töihin Uimaharjun sellutehtaalle. Abloylla on tehtävä töitä palkkansa eteen ja se ei monelle nykyajan ihmiselle sovi.


    • Abloy-boy

      Kaikki työpaikat ottavat työntekijänsä niin kuin parhaaksi näkevät. Ei firmat ole esim. kommareille tai demareille tilivelvollisia siitä, miten työpaikkansa täyttävät. Parhaat yleensä valikoituu töihin, nykyään varsinkin. Joskus on voinut suhteillakin päästä, eikä sekään ole huono tapa valita työntekijöitä. Yleensä hyvät työntekijät ehdottavat tuntemiaan hyviä työntekijöitä, jotka sitten saavat paikan. Nykyään kun on paljon työttömiä, niin myös tarjolla on paljon ja hyviä työntekijöitä. Ja lopulta aina parhaat saavat työpaikat ja huonoimmat ja ammattitaidottomat kouluttamattomat jäävät työtä vaille. Kouluttautukaa, hankkikaa ammattitaitoa, sivistäkää itseänne. Antakaa itsestänne hyvä, sivistynyt ja ammattitaitoisen hakijan kuva kun haette työtä ja varsinkin jos pääsette haastatteluun asti. Ja jos ette saa töitä, miettikää oliko kenties syy teissä itsessänne.

      • Codeofperse

        Monella isommalla firmalla on eettinen ohjeisto ja menettelytapaohjeisto (code of conduct), joissa nepotismi kielletään. Useimmat ohjeistuksen omaavat firmat rikkovat omia ohjeistuksiaan vakiintuneen tavan mukaisesti. Itse olen töissä yhdessä sellaisessa. Ohjeet tulevat ylimmän johdon konsulteilla teetättäminä, mutta rekrytoinnit hoidetaan kuten aina ennen. Henkilötestauksessa kaksi kolmesta on ylensä kirittäjiä sille kaikkein sopivimmalle. Ihmeellisiä sattumia kun tehtaalla on paljon siskoksia, veljeksiä ja perheitä. Ammattitaito ja ahkeruus kulkevat ilmeiseti suvuissa.

        Jouluna ei edes johtoryhmän kehuja tai kiitoksia vaikka tavoitteeseen yllettiin jälleen.


      • Codeofperse

        En ole enää samassa työpaikassa, mutta pyytelivät taas töihin. Ei avointa hakua, vaikka on kaikki state-of-art -säännökset. Joka kerran keksitään, sitä aina pyydetään. Ihan palkollisia ollaan.


    • Rekrytoija

      Voi olla vaikka mikä eettinen ohjeisto ja koodi, mutta käytäntö voi olla tosi raadollinen. Tällä meidän suurella tehtaallakin tiedetään, että jotkut on jopa perseellään töihin päässeet. Eikähän siinäkään mitään pahaa ole, kahden kauppa jne. Tietenkin voisi perseellään työpaikan hankkinut hiukan edes hävetä, eikä nokka pystyssä tarvitsisi kulkea ja niskojaan nakella.

      • Jompenaikaamuistellen

        Etkai vaan tarkoita erästä vapaa-ajallaan fitnesstä harrastavaa ja myös kuviaan somessa esittelevää? Siinä meillä vasta onkin assistentti :)


      • Rekrytoija

        Tarkotan ihan eri tehdastakin kuin Abloyta. Tarkotan tätä sellunpilluupaikkaa.


    • japer230569

      paska sisäsiittonen perseen nuolenta pilkunviilaus paikka.kuvittelevat olevansa parempia kuin onkaan,esim kesä pitäs talvella puupäille tehdä

    • jepjep3

      Joensuu-sisäsiittolassa monille neste nousee päähän jo siitä että ovat töissä, työttömät, eläkeläiset jne... ovat "nobodyja" näille.

    • Swedish

      Nyt sieltä lähtee 20 tärkeää toimihenkilöä, issakaista !

    • niinjustiisa

      Toivottavasti lähtee kohta myös duunareita...siis niitä reinoilijoita...joita siellä riittää...

    • kuppakylä

      Joensuu on niin kuppanen kylä ettei sielä tiedetä mistään mitään.

      • wpoifjpojef

        Ja sinäkö sitten tiedät?

        Miksi et muuta sinne, missä on hyvä olla!


    • hohoijaat

      Hyvä työpaikka se on sellaiselle jolle kelpaa työ.

    • rollir

      Niin...mutta törkeää käyttäytymistä Abloylta irtisanottuja kohtaan...Hyvä työpaikka ei toimi noin. Onneksi joku oli jo kommentoinut tekstiviestillä paikallisessa lehdessä. Mukamas arvostettu brändi ja jne.

    • Ex-assa

      Ketä sieltä oikein erotettiin? Onko kellään nimiä

    • saan

      On nimiä, mutta eihän niitä täällä voi kertoa...suurin osa pitkään Abloylla palvelleita...suurin osa jo yli 50-vuotiaita. Yllätyksenä tullut monelle...sinne on jäänyt vähemmän aikaa olleita varmaan "ruskeen kielen omaavia"

    • nähtyon

      Turha pomoja nuoleskella.Iso luuta ei säästä edes mersu miestä..

      • pollepal

        Osa pomoista puusilmiä jotka eivät tajua mitään...siellä eräät tyypit saavat lässyttää päivästä toiseen tekemättä mitään!


      • tottakainelässyttää

        Tottakai ne saa lässyttää päivästä toiseen tekemättä mitään kun ovat pomojen tuttavia/sukulaisia, ja siskon kummin kaimoja, eihän abloylle muuten pääsekkään töihin kuin vain ja ainoastaan suhteilla


    • Näinnäen

      Hyvä työpaikka jos sattuu koulutus olemaan sellainen, jota duunari voi hyödyntää ja pääsee erikoistumaan Abloyn tarvitsemiin erilaisiin kulloinkin haussa oleviin hommiin. En voi vertailla muihin työpaikkoihin, koska tämä on ainoa josta on kokemusta. Kansainvälinen, menestyvä ja yli satavuotias firma ei voine olla kovin huonosti johdettu? Ilmapiiri muotoutuu näinkin suuressa yrityksessä kaikkien yhteisestä ponnistelusta yhteisen hyvän tuloksen saavuttamiseen? Henkilöstön ikärakenne on varmaan nuorentunut niistä ajoista kun työskentelin firmassa itse?

    • Dunaska

      Abloy on OBOY ei enää se entinen Ab lukko Oy. Nyt ruotisista tulee hesaan ohjeet ja tää Digitan pois potkittu nyk. abloy johtaja kantaa lentokoneessa mukanaan joensuun tehtaalla kaiken sitin.

    • Vuodesta01

      Eipä ole kummoiset liksat. Urallakehittymistä ei huomioida palkassa mitenkään.. Taitaa kohta nousta kytkin.

      • Nimetönpillipsmedisais

        Ja nyt nousee kytkin yhdellä jos toisella. Kannattaisi johdolla alkaa miettiä niitä palkka hommia. Muoviteollisuus naapurissa maksaa 25% parempaa liksaa.


      • Anonyymi
        Nimetönpillipsmedisais kirjoitti:

        Ja nyt nousee kytkin yhdellä jos toisella. Kannattaisi johdolla alkaa miettiä niitä palkka hommia. Muoviteollisuus naapurissa maksaa 25% parempaa liksaa.

        Ei muuten maksa. Se on juuri päinvastoin, tuo liksan maksu. Ei ikinä enää muoviin.


      • Anonyymi

        Noh, nousiko se kytkin vai nostettiinko?


      • Anonyymi
        Nimetönpillipsmedisais kirjoitti:

        Ja nyt nousee kytkin yhdellä jos toisella. Kannattaisi johdolla alkaa miettiä niitä palkka hommia. Muoviteollisuus naapurissa maksaa 25% parempaa liksaa.

        Ei pidä paikkaansa, muovi tien toisella puolella ei todella maksa. Pomot on perseestä.


    • Anonyymi

      Nousi äsken kytkin, nimittäin Nissanista. Laitoin vaikonopeudensäätelykuristimen päälle ja Lähdin Kimmelistä löytyneen 25:n lapsen yksinhuoltajatytsyn kanssa Bogalian näkötornille katselamaan perhosta. Matkalla iski melekonen kakitus, niin sammutin vakionopeusturauttimen ja yksinhuoltajatytsy jäi pitelemään hätävilkkuja päälle ja kävin kakilla liikennepylpyrässä. Sitten kohti Bolgolian näkötornia ja loppumatka sumuvalot päällä, kun meni ilma aika hämäräksi.

      • Anonyymi

        Hiukan erilainen kirjoitustyyli, kuin tällä perushäiriköllä. Onkohan nämä pöteröt sukua keskenään...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hiukan erilainen kirjoitustyyli, kuin tällä perushäiriköllä. Onkohan nämä pöteröt sukua keskenään...

        Käkäkäkäkäkäkäääääää. Boooooooo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hiukan erilainen kirjoitustyyli, kuin tällä perushäiriköllä. Onkohan nämä pöteröt sukua keskenään...

        eiku tuo on kakki-nissanisti. se on vähä eri koulu kuntaa. mie en tykkää jos ylpyröihin kakitaan. mänöö nissanin pyörät kakkaan ylpyrässä rinnakkain ajaissa ja ohitellessa. lisäksi saattaa vakonopeuspuhistin tukkeutuu jos sinne mänöö kakka


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        eiku tuo on kakki-nissanisti. se on vähä eri koulu kuntaa. mie en tykkää jos ylpyröihin kakitaan. mänöö nissanin pyörät kakkaan ylpyrässä rinnakkain ajaissa ja ohitellessa. lisäksi saattaa vakonopeuspuhistin tukkeutuu jos sinne mänöö kakka

        Mitähän helevettiä? Kyllä on jutut oikeessa ketjussa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitähän helevettiä? Kyllä on jutut oikeessa ketjussa.

        Ajoneuvot ja liikenne olisi oikea palsta nissanisteille.


    • Anonyymi

      Työntekijöiden lapset sinne vain pääsevät töihin.

      Kädet hajoavat lukkoja tehdessä!

    • Anonyymi

      Onkohan mitenkään muuttunu ilmapiiri yms aiemmista vuosista?

    • Anonyymi

      Tuo paikka on suhteilla toimiva työntekijöiden kannalta..Sisäänpäin lämpiävä kuten suurin osa pohjois Karjalan työpaikoista.

      • Anonyymi

        Kuulostaa ailtä, että olisit ollut suurimmassa osassa Pohjois-Karjalan työpaikoista. Mikäköhän sai lähtemään niistä kaikista?


    • Anonyymi

      Työntekijöistä ei välitetä, koska työpaikkakiusaajia vaan taputellaan päähän

      • Anonyymi

        Juuri tuon takia ne paikat monella vaihtuu.Miksi pitäisikään jotain typerää käytöstä kestää pikkurahan takia.Pitäkää tunkkinne.


    • Anonyymi

      Keskijohtoa on kohta niin paljon että eivät kerralla mahtuisi edes jumbojettiin.

    • Anonyymi

      Palkka 9,89e tunti, kun menet vuokrafirman kautta sisään ja tämä on fakta.

    • Anonyymi

      En voi suositella. Kuten joku aiemmin mainitsi, keskijohtoa on aivan liikaa ja muutenkin johtoa voisi uudistaa, firma elää ikään kuin olisi teknologian aallonharjalla ja oikeasti ollaan edelleen jumiuduttu 90- ja 00-lukujen väliin.

      • Anonyymi

        Tämä ei varmaankaan itse työntekoa haittaa, vaikka sitä keskijohtoa olisi miten paljon hyvänsä. Tuskinpa se työntekijä joutaa sitä tyopaikan hierargiaa miettimään.


    • Anonyymi

      Ajkaaako aplo ukot&akat nissanilla? Vai ajjaako ne tojotalla? Jos aplou jatoinen suuri ruotsalainen hansa tappelisi? Niin kumpi näistä ruotsalaisista aplou vs hanassa tuontekijoista voiettas? Kyllä volvoll itze ajjaisin.

      • Anonyymi

        Skjootalla ja relluilla ajjettaan mualimantappuin. Kakitus jos iskee niin on neljiäsylinteriset huussit loskat hyuhtelemassa.


    • Anonyymi

      Kuulemma tuli uusi pomo sinne HK on täysi kyrpyyri

    • Anonyymi

      Abloy ei tarkista ollenkaan yrityksiä joille antaa valtuutuksen esimerkiksi Lukkoluket Oy. Tässä firmassa on ehkä kamalin omistaja mitä suomesta löytyy hän pakottaa työntekijöitä ilmaitteeksi töihin lupailemalla turhia ja syyttämällä työntekijää huonoudesta. Esimerkiksi jos työhön on laskettu aikaa 4h niin työntekijä saa ottaa siitä palkkaa vain 2h jos työssä kestää kauemmin niin se on työntekijän vika ja hänen pitää tehdä loppuaika palkattomasti. Lisäksi firman ohjeistukseen kuuluu että myyntiä pitää saada vaikka se olisi turhaa, lukot vaihdetaan vaikka ne olisivat ehjiä ja hirveät haukut tulee mikäli myyntiä on ollut liian vähän. Tämä yritys pystyy usein mukamas halpoihin hintoihin huijaamalla nuoria ja omistajalla onkin 7 lasta ja kaikki he ovat pakotettuina työskentelemään yrityksessä minimi palkalla, omistaja käyttää hyväksi isä asemaa ja jos lapsi ei tottele niin ei hän kuulu enään perheeseen

    • Anonyymi

      Ihan ok firma. Ei niin sisäsiittoinen kuin peura

    • Anonyymi

      Kertokaahan muutkin millainen paikka?

    • Anonyymi

      Paska

    • Anonyymi

      Joensuussa abloy on sellainen pohjois-karjalan sisäsiittoisin työpaikka. Eli et pääse työpaikkahaastatteluun abloy:lle jos et tunne ketään kuka on abloy:lla töissä, myös sihteerit etc on pakotettu abloy:n tehtaan johtajien kanssa yöpymään samassa hotellihuoneessa jos ovat jossakin reissussa.

      • Anonyymi

        Siivoojia ei yhtään arvosteta, vaikka nykyisin myös ilta vuoro tekee hommia. Wct ym yleiset tilat ei roskista osata käyttää, ja tuotanto puoli yhtä kamala. Avi on käynyt katsomassa, mutta ei mitään hyötyä. Herroja ei kiinnosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siivoojia ei yhtään arvosteta, vaikka nykyisin myös ilta vuoro tekee hommia. Wct ym yleiset tilat ei roskista osata käyttää, ja tuotanto puoli yhtä kamala. Avi on käynyt katsomassa, mutta ei mitään hyötyä. Herroja ei kiinnosta.

        Iltavuoro kirjoitetaan yhteen.


      • Anonyymi

        Toivottavasti abloy:n johtoportaassa olevien henkilöiden vaimot ovat tietoisia miehensä tekemisistä työreissuilla mitä touhuavat sihteerinsä kanssa samassa hotellihuoneessa. Vaikka toisaalta äkkiähän näiden herrojen vaimojen tiedot voisi selvittää ja ilmoittaa mahdollisesta uskottumuusepäilystä näiden johtajien vaimoille. Siinä hyvin äkkiä menee herroilta puoliomaisuutta vaimolle eron tullen :D


    • Anonyymi

      PASSSKA

    • Anonyymi

      Miksi paska?

    • Anonyymi

      Kyllä työntekijää täällä kannustetaan kun palkkioita puotetaan jo valmiiks huonotulosilta tuotannon työntekijöiltä 1€-3€ riippuen osastosta. Ja alunperänen lupaus oli että vaikutus uudistuksilla max. ~0.5€ +-

      • Anonyymi

        Miten ne voi pienistä palkoista enää tiputtaa, kun elinkustnnukset nousee jatkuvasti...paska duunipaikka.


    • Anonyymi

      Ihmettelen miten joku lukkojen valmistus voi kannattaa Suomessa? Luulisi että tuotanto siirretty jo aikoja sitten Kiinaan.

    • Anonyymi

      Yhtä surkea kuin deere.

    • Anonyymi

      Mikäs deeressä vikana?

    • Anonyymi

      Ei hyvä: töitä joutuu tekemään.

    • Anonyymi

      Surkeaa paskaa koko työhomma suomessa.Mitään järkeä tehdä yhtään mitään.Ajattelin ryypätä itseni tärviölle ja laittaa yhteiskunnan maksamaan sen kun ei kerran töitäkään järjesty.Täällä mitään kannata,yksiä sisäisiä persläpejä nuo hommelit.otanpa taas putelin kun alko rustokorvat vatuttaa.

    • Anonyymi

      Persläpi luuseri olet itse.Kurjuus on yleensä itse aiheutettu itselle.

      • Anonyymi

        Hahaa,Siinä taas yksi sisäinen persläpi pässinkives🤣🤣tuossa mitali 🥇


    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2651
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1104
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1064
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe