Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Syyrian pakolaiset: Sudet vaarallisempia kuin ISIS.

sielläasiantuntioita

Torstain uutinen kertoi, että joukko irakilaisia ja syyrialaisia pakolaisia on ollut jo kaksi päivää syömälakossa Ruotsin Östersundissa. He ovat kieltäytyneet poistumasta bussista ja majoittumasta armeijan entiseen tukikohtaan. Perusteluiksi turvapaikanhakijat kertovat, että Östersundissa on liian kylmä, se on kaukana suurista kaupungeista ja siellä on karhuja, susia ja muita eläimiä.
Miltä tulijat hakevat turvaa jos ympäristössä liikkuvat sudet nähdään ääri-islamilaista ISIS-järjestöäkin suurempana uhkana.

http://www.kp24.fi/uutiset/Default.aspx?newsid=380931

6

96

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sepe susi

      Sykäräisten metsästysyhdistyksen toiminnanohjaajan mielestä Toholammin ja Lestijärven alueella on tällä hetkellä liikaa susia.
      Asun itse tällä alueella eikä se ole niin hääviä. Illalla ei huvita lähteä tuonne pimeään lenkille, mies toteaa keskipohjanmaa lehdessä.
      Voisko kunta harkita kyyditystä Toholammin keskustaan vaikka kerran viikossa että saisivat tehdä iltalenkkinsä pelotta nämä "metsien miehet".

    • näläkäki

      Haistakaa pas'ka ja homeper'sevit'tu siellä on iät ja ajat eletty ja asuttu niin nyt on muka pedot nurkan takana kimpussa.

      Sanokaa nyt milloin siellä on viimeksi susi käynyt ihmisen kimppuun, ja olisko tuo nyt niin kauheaa jos susi todellakin veisi jonkun, niin pääsisi näitä kovia aikoja näkemästä.

      Kerrotaan, että joskus 1800-luvulla on susi käynyt ihmisen kimppuun raukkaparka nälissään;)

    • seminolo

      Tuholammilla on sisäsiittoisuus, sukurutsa ja perinnölliset sairaudet tuhonneet geeniperimän ihan tarkkaan. Jos jo metsästäjä pelkää sutta iltaisin vaanimassa häntä nurkan takana.

      Voi hyvä jyssäys, ja äkkipyssäys, voiko naurettavampaa olla ennää, mutta ymmärrän kyllä, Tuholampi ellää kovia lopun aikoja ja silloinhan kaikki vääristyy ja heittää häränpyllyä.

    • cuhnur

      Sykäräisissä on nyt joku sairaus ja tuhovimma. Eihän tuo nyt tervettä enää voi olla jos jo metsästästysyhdistyksen toiminnanjohtaja puhelee lehdissä täysin pehmoisia.
      Olisikohan siellä nyt joku legioonalaistauti levinnyt koko kylän väkeen ja sekoittanut ne muutenkin jo pimeät päät ihan tarkkaan.
      Pitäisikö siellä saattaa pakkohoitoon pian kaikki?
      Ehkä terveysviranomaisten ja mielellään muualta tulleiden viranomaisten olisi puututtava asiaan.

      • jbvghilgh52ioj

        Kuinka kaukaa se "kuhunuri" nuata "viisauksiansa" jakeloo??


    • amnesty

      Joo, pitäähän niiden nyt pakolaisten saada pääkaupunkiasunnot, tuntuvat korvaukset että on varaa koreissa vaatteissa keikkua ja hekumassa ellää, ei kai niitä nyt saa laittaa korpeen kärsimään pakkaseen ja susien ja kerhujen pelkoon.

      Eihän tuo nyt mitään kun ollaan päästy armottomat lunnaat salakuljettajille ym rosvoille maksamalla "länteen" niin siellä pitää pitää kiinni oikeuksistaan ja osata vaatia vain parasta.

      Onhan täällä varaa antaa, meillä riittää hyvinvointia ja pitäähän nyt pakolaisia auttaa hädässä. Eihän ne ole kuin nuoria ja parhaiten pärjääviä jotka ovat hädin tuskin päässeet poissa ankarista karuista oloista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      63
      1355
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      71
      1241
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe