Pikaista apua senioreilta!

Mikael 21

Olen menossa illalla ensi kertaa tyttöystäväni vanhempia tapaamaan ja haluaisin tehdä varsinkin isäukkoon hyvän vaikutuksen. Tyttöystäväni isä on vannoutunut rekkakuski, jonka mielestä ei ole muuta oikeaa työtä, kuin rekan ajo, jota hän on jo liki 40 vuotta tehnyt. Minä en ymmärrä alasta tuon taivaallista, mutta mitä antaisitte neuvoksi, jotta muka olisin mukana rekkamies hengessä ja äijä hyväksyisi minut. Olisiko jotain tiettyjä vaatevalintoja kenties tai muuta, joka avittaisi?

17

286

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nyt sen hokasin

      kysäse ukolta et ottaisko sut kyytille jonaina päivänä et näkisit mitä homma on

      • ikäsi 21 v?

        appiukko ajanut kiitoa 40v,eli n 60v,olet tehnyt oikean valinnan ja ottanut itseäsi vanhemman naisen.hyvä poika!


    • Näin toimit

      Kovalla, tylyllä ja rehvakkaalla asenteella menet sinne. Muistat puhua kovaan ääneen melki huutamalla ja ei oo pahitteeksi jos vanha viina hieman tuoksuu. Mustat kolitsihousut jalkaan ja tiukka rahtitakki päälle.

    • vanha ajuri

      Otat tukevan kännin ensin, oksennusta ja ruokaa rinnuksilla, nokkatipat näkyvästi verkkarihousujen etumuksessa. Aloitat jo pihamaalla kovaäänisen mylvimisen, heität anoppikokelaalle aluksi pari rasvaista ja kaksinaamaista vitsiä, joihin naurat huutamalla itse. Appiukko kokelaalle valehtelet olevasi kuski ja ajokkina 9 akselinen moduuli. Kaivat taskusta la mikin johtoineen ja puhut vain siihen huutamalla. Röyhtäilet kaffepöydässä ja pari kunnollista valittavaa pierua, joista jälkimmäinen näytteen kanssa.
      Eiköhän tolla lähdetä liikkeelle.

      • Hyvät ohjeet

        Lisäksi vielä mesoat kamalasti ja karjut siihen ällaa mikkiin kokoajan. Käpäilet sitä tyttöäs ja anoppia unohtamatta. Rekkamiehet on ronskeja sikoja, tosi karjuja. Pistät kahveen jälkeen nortiksi heti ja kaivat taskustasi putelin jonka appikokelaiden kanssa ryystät tyhjäksi, mylvien välillä. Puhut kokoajan ajojuttuja, siis KOKOAJAN. Ja kehut ittees, siitä jos jostakin tuntee rahtikukon. Kehut kaaniaa, haukut sisut, volvot yms ja haukut isännät, kuormat, asiakkaat ja muut kuskit. Ja otat naukkua putelistas. Kolitsit jalassa tutkit siellä kämpillä joka paikan ja käpäilet paskaisilla näpeilläs kaikkee, loppuillasta sitä anoppias eniten. Se on kohteliastaki.


    • vanha p..ru

      Koitat rehellisesti, mikä äijä on miehiään. Menet reippaasti sisälle ja tokaiset äijälle, että "morjensta paskamaha, eipä oo tytär isänsä näkönen, mutta eipä isä varmaan ollu kotosalla, kun tyttö tehtiin". Sitten kunnon nauru perään. Anopille sanot " moro kurppa, ai täällä olikin työn isoäiti paikalla eikä äiti". Sitten sanot äijälle, että olisit rekkakuski, mutta kun siinä työssä ei tienaa mitään ja se on vaan istumista. Sitten kysyt ämmän ammatin ja jos se on vaikka kampaaja, niin sanot, että " kaikki kampaajat on huoria, mutta kaikki huorat ei oo kampaajia". Sitten ilmotat, että olet heidän tyttären kanssa ainoastaan pillu takia ja et tyttö on ruma, mutta pillu on timmi ja se riittää tässä vaiheessa. Tärkeää on, että kokoajan kesken puheen perseesi työntää äänekkäitä ja pahanhajuisia pieruja solkenaan.
      Tällä liikkeelle.

    • tässä näet poika

      keskustelukyvyn ammattimiehien kanssa.säälittäviä pellejä. hyvä kusymys,ensimmäinen vastaus ok,sit tulee palstalle tää pas.asakki,heräävät haisemasta jostain puskista.

    • Kokemus K

      Jos kerran kunnon vanha rahtimies kyseessä, niin hae abc huoltarilta ukolle muutama viiri ja vaikka joku oranssi ledi setti. Kahvipöydässä kyselet innokkaana kaikkea alaan mielestäsi liittyvää, esim, onko mälli päällä? tai pisteletkö menemään norrat punasena?
      Anoppi kokelaalle tokaiset: Eipä ole ihme, että tytär on kaunis, kun katselee äitiä. Tuolla pääset heti anopin suosioon ja muulla ei oikeastaan olekkaan väliä, koska äijä kuitenkin haluaa tavaraa anopilta ja sitähän ei heru, jos ei vävyä hyväksytä, heh.

    • Reittäpitkin

      Jos appiukkos on selvimpäi niin tarjoappa sille viinaa. Siitä se tykkää. Jos se taas on hutikassa niin tarjoa lisää viinaa. Anopin takamukselle kunnon läpsäys heti porstuassa ja röhönaurut perään. Kehut kaikkee, mielistelet ja oot samaa mieltä vaan, niin se menee hyvin. Jos jännittää niin ota rohkaisua, mutta älä ota liikaa!

    • D. Okula

      Taksilla pihaan, kunnolla niitissä kolme päivää dokanneena. Juttu luistaa mukavasti, ja heti nakkaat lerssin pöytään ja mylväiset "SIINÄ ON MISTÄ OTTAA, NIIN TYTTÄRELLE KU ANOPILLEKKI!!!!" ja hörskivää röhösika naurua päälle!!! Heh heh!!

    • foordisti

      Ole omaitsesi tykkää tai ei, hän tuskin toivoo tyttärelleen rahtaria mieheksi.

    • varma_homma

      Todellakin, ole omat itsesi eli todella mukavassa kännissä menet sinne ja kysyppäs piruuttasi appiukolta heti "kottia" eli katso antaako rahaa sulle. Sitte annat salaa anopilles pienen paperilapu jossa lukee "tuu illala mun luo hauskaa pitämään" ja katso mitä tuleman pitää.

    • Kolitsinrankaisia

      Lervo saatettu havaita myös Kollarinkosken SEOmmäellä huoltikse paarisa pystykahveella. Oli kuulema kanja lonskunu oven suusa ja Lervo ryystäny vaan pikimustat kaffet pystyyn ku oli rahrila niin kiiru. Sanoi vaan että ei oo niittihyttäse voittanutta ja kuulema kasipari on paras vetoauto. Huuteli vielä huoltikse lällärilä peräsä tulevalle kalia hessulle jotai kuormajuttuu.

      Lervohavainnot on aina mukavaa kuultavaa. Milloin tuo kojootinpäköle on havaittu huoltikampaarilla, milloin krillimmäellä, joskus se on havaittu ajukeikalla, joskus taas kanjan hytässä. Monet vanhat rahtilehmät ovat Lervon havainneet myös krapulapaskalla ja joki oli joskus havainnut Lervon nojailemassa otsallaan kaanian päivähyttään ja kusta lorotellut eturenkaaseen.
      Lervo havaittu myö krillimmäen paarilla huoltikalla kesoililla kanjan hyttäsä. Oli makoillut päivähyttä kanjan yläpunkalla ja raapinut aju uraansa ja mutissut äl aahan ajamattomista ajuista ja kelkkomattomista keikoista.

    • takuu.varma.vinkki

      Vie sille kasviksia ruuaksi, timmit pyysät ja autovahaa.

    • ksksksksksjdjdjd

      Ostat oranssin heijastin takin, laita se pariksi päiväksi auton katolle saamaan väriä pintaan. Sitten otat sen takin sieltä, heität maahan, kuset siihen päälle ja pyörittelet vielä maassa kengän alla. Se takki niskaan, kossupullo taskuun ja eikun menoksi.

    • trukkeri__

      Heti sisään astuttuasi kaivat kalun esille ja venputat perman eteisen lattialle ja sanot "siinä sitä nyt olis"

      • wesrfded

        Isi, joku ovella näyttää pippeliä..
        Kuuluisia viimeisiä sanoja..


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      173
      7235
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4232
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2115
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2039
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1869
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1686
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      35
      1661
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1608
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1603
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1428
    Aihe