Riu Funana 2015

Fun Funana

Hei te Funanan kävijät.
Matkaan lähtö lähenee ja mielelläni kuulisin mikä niistä 5 talosta olisi suositeltavin jos saisi valita? Onko kerroksella väliä, onko jostakin kunnon merinäköala tai muuta huomioitavaa.
Altaiden läheisyydessä varmaan on enemmän vipinää. Minkä talon lähellä ravintolat sijaitsevat? Onko jotain muuta huomioitavaa vaikka pääasiahan on se loma oli se talo sitten mikä vaan.
Muitakin vinkkejä ja kokemuksia kuunnellaan mielenkiinnolla.

7

290

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 11 päivää reissuun

      Ei ole mitään suoraa yhteyttä altaiden kanssa, elikkä ihan rauhassa saa olla jokaisessa rakennuksessa. Jos merinäköalaa olet vailla niin nro 5 vois olla hyvä vaihtoehto. Ravintolat on ns.keskellä, ettei varsinaisesti minkään "talon vieressä"... Meillä tulee nyt kolmas talvi peräkkäin funanassa... joten kysy mitä vaan, jollet ole jo reissussa :-)

    • Fun Funana

      Kiitos vastauksestasi, meillä lähtö vasta loppukuusta mutta matkakuume kova jo nyt. Vielä olisin kiinnostunut niistä ruokapaikosta, onko todellakin niin että niihin teemaravintoloihin pitää varata pöytä 3 päivää aikaisemmin? Miten se ruoka muuten laadullisesta, ja kuinka kaikki toimi noin isossa paikassa?
      Oletteko olleet jollakin retkellä mukana, väittävät että siellä ei oikein mitään katsottavaa ole mutta kiva olisi nähdä saarta vähän laajemmaltikin. Oikein hyvää matkaa teille ja jos jotain vinkkejä tulee mieleen niin laita ihmeessä tänne tulemaa.

    • 10 päivää...

      Kannattaa varata heti ensimmäisenä iltana jokin teema-ravintola (varsinkin jos olette viikon matkalla), yleensä sai seuraavalle päivälle. Vähän "kikkailla" voi että sitten aamulla käyt varaamassa seuraavan ravintolan... :-) Ainakin se aasialainen ravintola on todella hyvä, ihania grilliribsejä kaiken muun lisäksi, samoin allasravintolassa illalla oleva grilli, afrikkalainen, on hyvä.
      Ruoka on oikeasti todella laadukasta. Olemme syöneet siellä ihan kaikkea, esim kaikenlaisia majoneesipohjaisia juttuja, eikä kertaakaan ole tullut mitään.
      Ruokaa on pitkät pöydät...omat alkupaloille, jälkiruuille jne ja kokit laittavat ruokaa koko ajan siinä silmien alla...
      Kaikki toimii, koska alue on suuri ja ihmiset "häviävät" sinne kummasti.
      Ei rynnimisiä, eikä jonoja tai odottelua ainakaan meidän lomilla ole tullut vastaan. Ainoa jonotus on sisään kirjoittautumisessa.
      Ekalla kerralla olimme joulun ja uudenvuoden, ruokaa oli ihan laidasta laitaan... alkaen norjalaisesta lohesta :-)
      Eli hyvin toimii, henkilökunta on todella mukavaa ja ystävällistä.

      Kannattaa aamulla ottaa taksi ja hurauttaa santa marian kalastuslaiturille, kun kalastajat palaavat mereltä.... ainakin meille ihan uusia lajeja ja hieno elämys.
      Samoin jos saarta haluaa kiertää,niin kannattaa ottaa paikallinen kuski. Ainakin siinä rannalle mentäessä kauppaavat edullisesti. Vievät kaikkiin nähtäviin paikkoihin ja vaikka "suolajärvelle" uimaan. Ja saat itse päättää kauanko kiertelette. (ainakin finmatkojen retket hirveen hintaisia).
      Respasta saa hiilihapotettua vettä ja ihan normivettä pyytämällä pulloissa. Kannattaa muistaa juoda, vaikka ei paahteista olisikaan.
      Sinuna katsoisin viestiketjua "seniorit reissaa", sieltä löytyy hyviä vinkkejä...
      Ja mukaan tietysti hydrocortison, mahdollisten hyttysten varalle. Sieltä et mitään vastaavaa löydä... ja auttaahan se palovammoihinkin jos sellaisia tulee :-)

    • kapua

      kävelimme laiturille katsomaan kalastajia. Rantaportilta otimme jeeooisafarin 25e/hlö, oli tosi kiva ja mukavat oppaat.
      Tykkäsimme Kap verdelaaisesta ravintolasta, suurin piirtein samaa ruokaa isossa salissa, mutta näissä varattavissa illoissa rauhallinen meininki kun otetaan vastaan vain varannet asiakkat henkilökohtaisempaa tarjoilua.
      Kävimme kävelemässä keskustassa ja saimmee nuoren miehen oppaaksi, vei meidät sinne minne pyysimme (supermarket), oli oikein kohtelias, maksoimme 5 e vaikka ei pyytänyt. ihmiset tällä saarella niin kohteliaita ja eivät tyrkkyjä kauppiaita kuin jossain toisessa lomakohteessa.

    • Löhöilyä

      Ei mitään väliä mihin niistä taloista menee.kaikki samanlaisia ja.yhtä pitkät matkat ravintoloihin.itse olen menossa kuukauden päästä.vuosi sitten oltiin ja aivan mahtava paikka.

    • Onnenpekka1

      Moikka kaikki. Tässä suunnittelen matkaa maaliskuussa vaimoni kanssa tähän samaiseen hotelliin. Olisi aika häämatkalle :) Vaimo ei oikein pidä viinistä, niin kysynkin, että kuuluuko tuohon allinclusiveen esim. drinkit? Muuten paikka vaikuttaa kyllä varsin ihanalta :)

    • löhöilyä

      Kyllä kuuluu drinkit ja kaikki juomat laidasta laitaan.Ruuat on todella hyviä.Rannalla on oma baari mistä ei saa kun olutta ja alkoholittomia virvokkeita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2819
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      386
      2690
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2210
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1876
    5. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      74
      1855
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1793
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1784
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      143
      1718
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1603
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1502
    Aihe