Moottorivene.info

hyvä foorumi

Onkohan tilapäisesti vai iäisesti kaatunut sivusto?

48

649

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lopetettu

      Moottorivene INFO on lopettu, syynä vähäinen kävijämäärä sekä rahoituksen loppuminen.:(

      • Tervetuloa vaan keskustelemaan tänne kaikesta moottoriveneilyyn liittyvästä!
        Myös moottoreista. Perämoottoreille on oma palsta, valitettavasti se on vaan nyt aika pilalla jonkun häirikön takia.

        T: luotsi


      • Raum

        Moottorivene info toimii.


      • Raum
        Raum kirjoitti:

        Moottorivene info toimii.

        Toimii


    • enemmistön mielipide

      Saatais vielä moottoriveneet loppumaan tai ainakin vähän vähenemään. Oikeastaan luonnossa polttomoottorilla liikkuvien pitäis maksaa kolminkertainen polttoainevero.

      • ihan sama mitä mielt

        Lässynlässyn, luuletko tosiaan että se ratkaisisi jotain? Paskaan me hukutaan. Toisin sanoen lihan tuotannossa syntyviin jätteisiin ja niistä aiheutuviin ongelmiin. Jos joku vässykkä tahtoo kohotta miehisyyttään huristelemalla pärisevällä muovikipolla niin antaa sen kaikessa rauhassa tehdä itsestään vitsin.


      • Nestori Miikkulainen

        Mikäs keleen tonttu tänne on tervevene/kahvelipurje osastolta eksynyt. Sovitaanko, että sinä huolehdit omista saasteistasi ja me moottoriveneilijät omistamme.


      • John Holmes
        Nestori Miikkulainen kirjoitti:

        Mikäs keleen tonttu tänne on tervevene/kahvelipurje osastolta eksynyt. Sovitaanko, että sinä huolehdit omista saasteistasi ja me moottoriveneilijät omistamme.

        Osu ja uppos


    • Mercury 2,4EFI 280hv

      Toivottavasti sivuilla on taas joka vuotinen, alkuvuoden "päivitys" kuvio taas meneillään. Harmi jos loppu; sen jälkeen ei juuri järkeviä keskusteluita veneistä, eritoten vauhtiveneistä / -veneilystä käydä millään sivulla...

      • hitaastiiiiiii

        280hv = mopo.


    • Merc ProMax 300x

      Harmi jos on näin että on lopettettu. Rusetin jälkeen ainoa hyvä forum, ei niin
      hyvä kun rusetti mut kuitenkin.

    • Näivettynyt sivusto

      No itse olen sitä mieltä että se on näivettynyt niin paljon että se pitäisi uusia jotenkin. Saada uutta porukkaa mukaan, uutta verta mukaan.

      Jotkut hyvin ahdasmieliset henkilöt kommentoivat vain aina samalla tavalla.

      Tämä moottoriveneily sivusto toimii nyt hyvin kun on luotsi. Kirjoitellaannkaikki tänne, tulee suurempi yleisö.

    • Mrshell

      Joo, ei Öljysuojaraharsosta riitä enää rahaa näiden itsensäropaajien tukemiseen.

    • Muutama pätevä.....

      Se etu siellä oli, että oli muutama aikamoinen asiantuntija vanhoihin jenkkikoneisiin. No, vanipalstalta saa autojen tietoja, varsinaiselta velholta, pitää koettaa veneeseen sitten soveltaa.

    • Kyllä

      tälläkin palstalla on kaipaamiasi aikamoisia asiantuntijoita... Suurin osa palstalaisten tekeleistä ei kestänyt lähempää tarkastelua.

    • aloittaja69

      Perämoottoripalstan on E.-tec uskovainen ja nelariuskovainen onnistunut täällä pilaamaan. Kenties toinen on joku E-Tecin jälleenmyyjä ja yrittää saada edustamalleen merkille nostetta. Mottoriveneinfon puolelta saa asiallisia kommentteja vanhojen moottorien vioista/vianetsinnästä ja kunnostamisesta; muutakin kuin osta uusi nelari tai E-Tecci.

    • 12+3

      Moottorivene.info sivuto on ollut ainakin 4vuoona peräkkäin pois pelistä näin vuondenvaihteen jälkeen.
      Syytä en tiedä.....
      On arveltu maksujen myöhästelyä yms.

    • Hyvä et kaatui

      Samat länkyttäjät ja "asiantuntijat" siellä homehtuivatkin vuodesta toiseen.
      Kuollut paikka, itsensäropaajat neuvovat toisiaan ja lopputuloksena yleisesti iso öljylätäkkö järvessä ja kasa alumiinimurskaa.

      Täällä asiantuntevampia perä ja sisäperäihmisiä.

      • Makuasioita... Oliko se täältä joltain pois, että moottoriveneinfo oli olemassa? Mun mielestä hyvin asiallista ja asiantuntevaa keskustelua, toisin kuin täällä jossa kaiken maailman tyhjäntoimittajat laukoo mielipiteitään ymmärtämättä asioista hölkäsen pöläystä.

        Toivotaan, että kaatuminen on väliaikaista. Menee muuten hieno foorumi unholaan, eikä ole mitään tilalle...


    • EI OLE

      Ei ole täältä pois. Päinvastoin, harmi jos nuo asiantuntijat moottorivene.infosta
      siistyvät tänne toitottamaan "tietouttaan" oikeiden asiantuntijoiden joukkoon.
      Perämoottoripuolikin on ihan asiallista luettavaa täällä.
      Paljon faktaa ja asiallisia ohjeita saa moottoreihin liittyen täältä nopeasti.
      Älkää tulko tänne pilaamaan asiallista keskustelua ja tiedonjakokanavaa
      potkurinviritys ja moottoriviritysohjeittenne kanssa, KIITOS JOOKOSTA??

    • venemies

      Ketäs täällä niitä asintuntijoita on? vm41, eetekki urpo? Huvittuneena seurannut perämoottoripalstan "sivistynyttä" keskustelua... ei paljoo tyhmempää tarinaa saa aikaiseksi. Siellä minfon puolella sentään joku roti oli. Kaitpa se kirjautumis pakko pahimmat häiriköt piti kurissa.

    • Ei harmita yhtään...

      Tuon moottorivene.info sivuston keskustelujen tasokin oli hohhoijjaa tasolla.
      Kaukana ne asialliset ja rakentavat keskustelut. Teinit virittelevät wanhoja 2-tahtiromujaan 4-5 tuulilasiveneisiinsä. Joku valtsu pätee joka plastalla...

    • minfolla

      kukas ne minfon asiantuntiat ovat? abo ja swaltsu sun muut itseopiineet rasvaajat ja nopeusmittaaja-amis pippelin nyplääjät?
      ne poijaat kun antaa veneohjeita niin tuloksena on savuava moottori ja iso öljylammikko vedessä. täältä on aina saanut oikeita ohjeita perämoottoripuolella, minfolla ei ole. oikeat veneilijät ja moottorimiehet löytyy suomi24.fi

    • moottoriveneinfo
    • Mercury 2,4EFI 280 h

      Ikävä on todeta, ettei täältä löydä minkäänlaista keskustelua niille joita vauhtiveneily kiinnostaa ja siihen liittyvät elementit mm. jo tämänkin jutun yhteydessä "parjatut" potkurit, hissit jne. Täällä käytävien keskusteluiden perusteella > 40 solmua kulkevat veneet ovat heti "täysiä turhakkeita", bensarosvoja tai omistajan täytyy olla "täysi tollo", vesiä saastuttava jne. Kyllä nelari Pirkkojen kulutuksista jaksetaan jauhaa ja niistäkin useimmiten saadaan riita aikaan...
      Jokainen vene moottori kokonaisuus on omansalainen paketti! Yhtä samaa vastausta ei ole m.infossa eikä täällä, mutta omalla nimellä (nimimerkin takana tunnettu) käytävissä keskusteluissa on joku roti säilytettävä ja kunnioitettava toisen näkemystä, toisaalta myös kyseenalaistaa näitä näkemyksiä... Eikös tällaisista elementeistä synny keskustelu? Jos ei siihen kykene, olisi parempi siirtyä seuraavaan aiheeseen...

    • Joopajoooo

      tässä on käynnyt niin että m.infossa jäänyt hiekkalaatikko maksamatta, ja sitten naapurihiekkalaatikossa pitäisi leikkiä teidän mukaan.

    • Info.fi

      tässähän tämä on nyt niin että MINFOLLA on jäänyt parranajokoneet maksamatta
      ja rahat menneet niiden kuolettamiseen. Toivottavasti amisviikset eivät tule tänne virittelemään veneitään.

    • Vanha Kunnon

      Olen itse kirjoitellut moottorivene.infoon aivan alusta asti, sitä ennen ja sen aikanakin olen kirjoitellut myös tänne, tosin eri nimellä. Jokainen palsta aivan hyviä, omanlaisiaan.

      Moottorivene.infossa oli aika kattava paketti kaikenlaista tietoa laidasta laitaan, itselläkin pari rojektia aikoinaan siellä, no ne ovat nyt mennyttä kauraa, ei voi mitään.

      Minfon kallistumista virittelyn puolelle eräiden aktiivisten kirjoittelijoiden ansiosta kritisoitiin myös muutamassa Minfon säikeessä, "tavalliset veneilijät" lähtivät lätkimään koska kirjoittelu oli niin yksipuolista. En minäkään sitä loputonta viilaamista jaksanut enää seurata joten vaihdoin muualle.

      Turha alkaa mitään sotaa virittämään nettisivujen välille, voiko turhempaa murhetta tässä maailmassa olla. Kyseessä kun on vain netti...Ja saattaahan tuo vielä virota henkiin, tai stten joku avaa uuden.

    • Mörkötollo

      Tämä yksi amiksista kirjoittava henkilö on nähtävästi pahoittanut mielensä, ja vihaa moottorivene.info sivustoa.
      Mutta on sinne kirjoitettu paljon hyvää tietoa. Ja aina pystyi laittamaan kuvan tai huoltokirjan sivun mukaan liteeksi.
      Tällä on välillä hyviä keskusteluja, mutta myös joitain henkisesti heikkoja jotka eivät käyttäydy kovin asiallisesti.

      • Toivotaan toivotaan

        Aika vähissä on asialliset vene foorumit jos m.info loppui. Luotan että kyseessä on vain huolto katko.


    • m.info

      m.infolla rahat loppu ja voorumi suljettu. swaltsu kulutti rahat 60 luvun "trimmatun"
      terhin käytettynä ostettuihin väljiin mäntiin ja tiivistesilikooniin kun koneessa olevat männät sulivat. abo laittoi männät sisään ja venalaja laittoi käytetyt sytytystulpat paikalleen. jande meni kyytiin 5 litraa vanhaa bensaa tankkiin ja mittasivat nopeuden. sitten vaan takaisin minfolle ja tulokset esille pippelinvenyttäjä amiksien kummasteltavaksi

    • lskdjfhgyunb

      Asiatonta kirjoittaa tolla tavalla toisella foorumilla rekisteröidyistä henkilöistä. Osoittaa vain että kirjoittajalla ei ole käytöstapoja.

      Kertoo myös eron siitä jos kirjoittaa omalla rekisteröidyllä nimimerkillä tai nimettömänä.

      Nyt tuntuu että kaipaan mvene.infoa vielä enemmän...

      • En nyt oikein ymmärrä mikä pointti on mollata toista foorumia... minfo ja suomi24 ovat täysin erityylisiä foorumeita ja molemmille varmasti löytyy omat seuraajansa.

        Täällä voi olla asiallistakin keskustelua joukossa ja täältä voi saada joitain pistevastauksia yksittäisiin kysymyksiin. Minfo taas oli huomattavan paljon paremmin strukturoitu foorumi, josta löysi helpohkohkosti itseä kiinnostavat keskustelut. Siellä oli myös paljon mielenkiintoisia projekteja kuvineen, laidasta laitaan vanhoista puuveneistä niihin s24 joukkueen kammoksumiin nopeampiin veneisiin. Harmi jos se on lopullisesti kuopattu ja hienot projektit ja arvokkaat keskusteluketjut ovat kadonneet bittiavaruuteen.

        ... niin ja ei tarvitse pelätä, en aio tulla tänne sotkemaan teidän tuttuja kuvioitanne. Jään odottamaan jonkun uuden asiallisen venefoorumin putkahtamista pinnalle ;)


    • JEEE!!!
      ... taas toimii Moottoriveneinfo.
      Kiitokset hätäavusta s24, poistun takavasemmalle...

      • Joakim1

        Toimii? Sivu kyllä aukeaa, mutta kaikesta tulee tietokantavirhe.


    • Mercury 2,4EFI 280hv

      Allekirjoitan "joopasjoon" ajatukset, eikä näitä foorumeita voi 1:1 verrata! Jäsentely minfossa on juuri yksi merkittävin erottava seikka... Sielläkin voi käydä keskusteluja aivan tavallisista veneilyyn (moottori :-) ) liittyvistä aiheista. Ostaa / Myy palstoilta löytää "aarteita" niin vanhempiin veneisiin / moottoreihin kuin "vauhtiveneisiin".
      Ja ilolla voin todeta, että Minfo "rokkaa taas"!
      PS1. Varmasti vierailen myös Täällä, kommentoin vain jos kommenttini liittyy aiheen "kehittymiseen" ja silloin käytän Minfo nimimerkkiäni
      PS2. Jäät vahvistuu... Joka vuosi ne on Juhannukseen mennessä lähteneet... Hyvää Kevättä tämän keskustelun osalta...

    • Venalaja

      Onkos minfo taas suljettu kun ei toimi?
      Swaltsukaan ei vastaa puhelimeen.:(

    • HJUkkola

      Eilen pääsi vielä foorumille pikku takkuilujen jälkeen, toivottavasti ei ole mennyt pysyvästi kiinni kun projektikin vielä kesken :)

    • mievaanveneilen

      Nurin on taas sivusto?

    • 2Brute

      Niin on, mutta oli välillä pystyssä tänä vuonna.

    • Waverunner2016

      Vieläkin moottorivene.info alhaalla. Kyllä joku onneton tunari tuota taitaa hoitaa. Sinne saisi helposti myytyä tuhansilla euroilla mainostilaa / kk mutta ei taida kiinnostaa?!?

      Saiskohan tuon ostaa?

    • isopepe

      Edelleen nurin?

    • 2Xbravo3

      Edelleen nurin.

    • pökäle

      vahvasti näyttää että moottoriveneinfo on lopullisesti ajettu alas, ei lähe enää käyntiin. missä swaltsu ym keskustelee veneilykokemuksista nykyään?

      • Retard1x

        Kuulemma Mikkelin torilla telttakahvilassa keskustelee, mutta käyttää kypärää ja juo kahvii pillillä.


    • Prutkuilija

      Moottorivene.info, tietääkö kukaan sivuston kohtalosta?
      Olisiko jotakin muuta sivustoa moottoriveneilystä, heittäkääpä vinkkiä!!!

    • hannes_11111111111111

      Moottorivene.info on taas toiminnassa ja entinen sisältökin on tallessa, hienoa!

    • Argon86

      Onko moottorivene.infon vuosittainen 2 viikon joulu ja uudenvuoden tauko alkanut taas? Noh tämä oli lähes arvattavissa, joten vauhtiveneilyn vaihtoehtofoorumi palvelee tarvittaessa: https://moottoriveneily.foorumi.eu/

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1635
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1499
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      66
      1398
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      34
      1363
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      49
      1314
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1238
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1136
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe