Iissä on paljon Perussuomalaisia.

olipa kiva kuulla...

Lomareissulla Joulun ja Uuden Vuoden aikaan tuli tavattua paljon vanhoja tuttuja Iiläisiä.

Kaiken muun jutustelun ohella puhuttiin myös maailman menosta, mm.politiikasta. Olipa erikoista, että eräs,pöydässä istuva, kova kommunisti, sanoi olevansa nykyään persu, sanoi että; entisenä Vasemmistolaisena ei hyväksy sitä, että Vasemmistolaisista on Arhinmäen johdolla tehty homojen ja mamujen puolue.

Kaveri sanoi, että Perussuomalaiset on ainoa puolue Suomessa, jotka yrittävät Suomalaisuudesta, Suomalaisten oikeuksista huolta pitää, vaikka media kokoajan mollaa. Pöytäseurue oli samaa mieltä.

10

112

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vfdcdvgf

      Eivätkö homoseksuaalit ole mielestäsi suomalaisia vai eikö heille kuulu samat oikeudet kuin muillekin suomalaisille?

      Syrjintä seksuaalisen suuntautumisen perusteella ei ole mikään oikeus.

    • Olipa noloa kuulla..

      Taitaa olla ylipäälliköltä saatu käsky alkanut tehota. Siis Halla-ahohan sanoi juuri, että persujen on otettava maahanmuuttoon entistä tiukempi kanta. Tästä se lähtee sanoma eteenpäin menemään syvissä kansan joukoissa. Tiedämpä Iissäkin erään Perussuomalaisen, jolla aikanaan oli hyvänä ystävänä homoseksuaali. Onkohan vanhat ystävyssuhteet heitettävä romukoppaan kun käsky käy. Uskoisimpa, että ainoa rehellinen Persu olikin Arja Juvonen, joka uskalsi tuoda edustamiensa ihmisten mielipiteen julki, eikä puolueen virallista linjaa. Se on totta, että kovista kommunisteista ja entisistä SKDL: sistä on tullut Persuja. Siihenkin onkin arvaus. 1970 luvulla SKDL oli kovassa huudossa koko Suomessa, oikea jytkyjen jytky. Muutama vuosi sitten Persut oli kovassa huudossa, oikea jytky. Se on vaan on niin kiva kuulua johonkin isoon ja mahtavaan. Vaikka sitten suurimpaan puolueeseen, Facebookkiin, Kärppien kannattajiin ja muihin älämölön pitäjiin..... onhan noita sopuleita.

      • entinen vasuri......

        Enpä tunne Perussuomalaisia, jotka homoja vihaavat, tavallisia tallaajia me kaikki ollaan, sukupuolisesta erinlaisuudesta huolimatta.

        Eiköhän se ole se ylisuvaitseva vihervasemmisto, joka muutamien fanaatikko homojen ja median avulla on luonut "tunnelman", että homous on elämää suurempi asia.

        Ei ole vuosiin ollut päivääkään, ettei radiossa, lehdissä ja televisio ohjelmissa näyttävästi korosteta homoutta. Lähes joka ohjelmassa pitää olla homous esillä.

        Suomessa on n. 4 % väestöstä homoja, heistäkin suurin osa elelee normaalia elämää, eivät ole erinlaisuuttaan joka paikassa toitottamassa. Elikä mielestäni homotusta korostetaan aivan liikaa, siitä ei valtaväestö oikein tykkää ja ylilyöntejä sen takia tulee.

        Vasemmistoliiton päällikkö Arhis heilutteli Moskovan kisoissa homolippua ja esitteli sateenkaari sukkiaan eduskunnassa.
        Sanomattakin tuollainen käytös ärsytti kansaa, äijähän oli silloin Ministeri, ehkäpä kalasteli äänestäjiä tuleviin vaaleihin, koska tavalliset rautakourat oli puolueen jättämässä.
        Elelläänpä sopuisasti.


    • Tom of Ii

      Kiva kun kävit, mukavampaa kun lähdit. Tervemenoa! Mene seuraavalla lomareissulla Venäjälle, niin ei homotus häiritse.

      • aidsperäkykissä

        Homomus, lesbous on muoti-ilmiö,, halutaan erottua
        Kuka älykäs se nyt samaa sukupuolta...yäks

        Kyllä peräkylillä ottavat mallia TV, ,
        Eihän kyllä lestadiolaisten pitäis katsoa TV!?


    • A.kraatti

      Ilman mitään kaunaa, kammoa tai kannatusta homoseksuaaleja, kommunisteja, perussuomalaisia kohtaan olisin kysynyt olisiko, jotakin asiallisempaa esittää esim. kansakuntamme tulevaisuuden turvaksi, kuin se keskustelu, mitä juuri tässäkin käydään. Olisihan tuota tärkeämpääkin pohdittavaa kuin nuo asiat, mistä kylläkin Stubb, Arhinmäki, Hakkarainen ja monet muutkin kansanedustajat vaahtoavat mediassa. Vai onko sitä helpompi kehua tai haukkua homoja, kuin tehdä järkeviä päätöksiä. Onneksi eräs puolue on gallupeissa tulevien vaalien ylivoimainen voittaja ja puoluen pääministeiehdokkaan innovatiivisilla ajatuksilla ja teoilla saadaan Suomi nousuun. Loppuu se höpötys!

    • ei persu(ksista)

      Eipä mene sitten Iilläkään kovin kaksisesti.

    • Julius

      Erinomaista vaalityötä PS,lle tekevät nämä kulttuurihenkilöt ihan itse. Olen liikkuva äänestäjä ja tuntuu, että ainoa vaihtoehto alkaa olemaan mahdollisimman maahanmuuttovastaisin puolue. Jopa median "rasimisuodattimen" läpi, tilanne Euroopassa vaikuttaa huolestuttavalta.
      Ruotsin raiskaustilastot ovat järkyttävät.... Tästä ei hyvä seuraa.

    • Kalastaja-Pekka

      Iissä on paljon Perussuomalaisia.
      olipa kiva kuulla...

      Olipa erikoista, että eräs,pöydässä istuva, kova kommunisti, sanoi olevansa nykyään persu, sanoi että; entisenä Vasemmistolaisena ei hyväksy sitä, että Vasemmistolaisista on Arhinmäen johdolla tehty homojen ja mamujen puolue.



      Iissä on paljon Perussuomalaisia.

      olipa kiva kuulla...

      Lomareissulla Joulun ja Uuden Vuoden aikaan tuli tavattua paljon vanhoja tuttuja Iiläisiä.

      Kaiken muun jutustelun ohella puhuttiin myös maailman menosta, mm.politiikasta. Olipa erikoista, että eräs,pöydässä istuva, kova kommunisti, sanoi olevansa nykyään persu, sanoi että; entisenä Vasemmistolaisena ei hyväksy sitä, että Vasemmistolaisista on Arhinmäen johdolla tehty homojen ja mamujen puolue.



      Kyllä se”exkommari” on oikeassa,Arhinmäki on onneton ”pölvästi”, vasemmistolaisissaitsessään on vikaa Arhinmäen kohdalla, miesei tiedä mikä on osinko, ei sellainen ole mikään hyvä johtaja puolueelle, mutta on siinä jotain hyvääkin, kannatuksen alamäki jatkuu.

    • nukkuva.äänestäjä

      noilla persuillakin on se vika että oman edun tavoittelu menee kaiken muun edelle... persut tekee eniten laittomuuksia ja pimeitä töitä... nähty se on iissäkin... ainut koko porukassa joka ei ole ryvettynyt millään lailla taitaa olla itse puolueen puheenjohtaja timo soini...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      263
      2501
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      91
      1997
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      77
      1596
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      157
      1417
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      66
      1258
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1185
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1076
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1074
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1010
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe