Sukupuolineutraali avioliittolaki syrjäyttää vapauden

Näkökulma.

Sukupuolineutraalin avioliittolain kannattajien mukaan aatteessa on kyse vapaudesta rakastaa ja mennä naimisiin. Brittiläisen The Spectator-lehden artikkelissa Gay marriage and the death of freedom ( http://www.spectator.co.uk/australia/australia-features/9390702/gay-marriage-and-the-death-of-freedom/ ) Brendan O'Neill summaa hyvin lain ajamiseen liittyvän paradoksin. Homoliittojen hyväksyminen on rajoittanut kansalaisten vapautta siellä, missä se on mennyt läpi. Tämä on näkynyt muun muassa keskustelun jäädyttämisenä, kriitikkojen sosiaalisena syrjimisenä ja uskonnonvapauteen puuttumisena. Kirjoittaja listaa esimerkkejä.

Ranskassa homoliittojen hyväksymistä vuonna 2013 vastustaneet mielenosoittajat saivat vastaansa kyynelkaasua ja iskuja ( http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/9951490/Police-tear-gas-anti-gay-marriage-protesters-in-Paris.html ). Perinteistä avioliittoa kannattaviin T-paitoihin pukeutuneita pariisilaisia pidätettiin. Valtio puuttui tässä vapauteen osoittaa mieltä.

Yhdysvalloissa valtion ei ole edes juuri tarvinnut puuttua asiaan. Ne jotka vähänkin uskaltavat kritisoida homoliittoja joutuvat sosiaalisen syrjinnän kohteeksi. Ihmisiä on savustettu pois työpaikoiltaan. Yrittäjiä on kiusattu ( http://www.huffingtonpost.com/2013/09/02/sweet-cakes-by-melissa-closed-_n_3856184.html ) ja boikotoitu jopa liikkeen sulkemiseen asti. O'Neill toteaa, että vapaus mennä naimisiin päihittää omantunnonvapauden.

Sukupuolineutraalin avioliittolain mentyä läpi Britanniassa kampanjoijat vaativat O'Neillin mukaan katolisia kouluja opettamaan, että homoliitot ovat yhdenvertaisia heteroliittojen kanssa. Hyvästi uskonnonvapaus!

Uusi avioliittolaki on Troijan hevonen

Miksi homoliittoliike pyrkii rajoittamaan yksilönvapautta tällä tavalla? Miten se voi olla niin käsittämättömän tiukkapipoinen, että vaatii kaikkia omaksumaan mielipiteensä?

"Yksinkertaista: homoliitoilla ei ole pätkääkään tekemistä vapauden kanssa. Tämä uusi insituutio.. on paremmin ymmärrettävissä Troijan hevosena, joka tuo uuden moraalin, sellaisen, joka kyseenalaistaa vanhat elinikäisen sitoutumisen.. ihanteet ja korvaa ne kevytmielisyydellä ja joustavuudella, jotka usein liittyvät homosuhteisiin."
Brendan O'Neill

O'Neill huomauttaa lisäksi, että perinteinen perhemalli tuntuu modernin yhteiskunnan mielestä epämukavalta. Sukupuolineutraali avioliitto on hyvä tapa horjuttaa sitä ihan valtion taholta. Kirjoittaja siteeraa amerikkalaisen Christopher Laschin terävää havaintoa:

"Edistysretoriikka peittää sosiaalisen kriisin ja moraalisen romahduksen esittämällä ne uuden järjestelmän synnytyskipuina."
Christopher Lasch

Homoliittoliike ei ole liberaali. Se on kontrollifriikki liike, joka pyrkii hallitsemaan kaikkein yksityisimpiä mielipiteitämme. Lisään varmuuden vuoksi, että kaikki saavat toki puolestani olla kenen kanssa haluavat ja arvostan homoseksuaaleja ihmisenä yhtä paljon kuin muitakin. Mutta älkäämme olko sinisilmäisiä avioliittolain suhteen. Sen muuttajilla on agenda (http://blogbook.fi/sebastiantynkkynen/hlbti-vaatimukset-tahtaavat-suomen-sukupuolineutraaliuteen-kaikilla-tasoilla/). Annatko vaientaa itsesi?

http://sinisterministerr.blogspot.fi/2014/12/sukupuolineutraali-avioliitto-tuhoaa.html

7

73

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kala86

      Sitä odotellessa... :/

      • Aloittaja ei siis hyväksy sitä, että lakia ja toisten oikeutta ei saisi vastustaa vapaasti, ja siitä joutuu vaikeuksiin joissakin paikossa maailmalla. Ei kuitenkaan Pohjoismaissa, ja Venäjällä vaikeuksissa ovatkin ne homot. .

        No jokainen voi omassa mielessään olla vastaan mitä haluaa, mutta jos itse vaikka aikaisin aktiivisesti vastustaa esimerkiksi kouluruokailua yrittäen estää niiden jakamista, niin varmaan minulle tulisi vaikeuksia viranomaisten kanssa. Ei aina kannata "olla oikeassa".


    • Ihmisillä on kai edelleen oikeus elää suhteissaan vuosikymmeniä avopareina, avoliitossa, susipareina tai miten nyt avioitumattomuus halutaankin pitää. Ei kai oikeus rekisteröidä suhteensa pakota ihmisiä edelleenkään joko avioliittoon A tai avioliittoon B? Mahdollisuudet nyt vaan mielestäni lisääntyvät, eivät edelleenkään ole ketään pakottavia, sen enempää kuin kaikkien heteroiden olisi heteroina ihan pakko mennä avioliittoon.

      Jos en homona halua homoliittoon, vaikka siihen olisi mahdollisuus, niin ei siihen mikään tai kenenkään agenda pakota. Se on minun ja kaverini YKSITYISELÄMÄN ratkaisu, miten eletään.

    • ArtoTT

      Jo nyt koulussa lasten käytöksessä heijastuu uusioperhekokeilut ja vanhempien parisuhderallit, todellinen kärsijä on lapsi jolla ei ole isän ja äidin muodostaman avioliiton suojaa.

      • reyalis

        Miten avioliiton suoja oikein vaikuttaa siihen ? On naurettavaa väittää,että avioliitto takaisi jotain erikoista suojaa.


      • ARTOTT. Niin, miten avioliitto suojaa ketään? Eroja otetaan ja uusioperheitä tulee, jää myös yksinhuoltajia ym. Ja avioliitoissakin tapahtuu välillä kaikkea vähemmän mairittelevaa lapsia ajatellenkin.

        Isä ja äiti vanhempina on ollut yksi ratkaisu, mutta on olemassa myös kahden naisen ja kahden miehen lapsiperheitä. Ei heidän avioliittonsa voi ainakaan pahentaa kokonaistilannetta. Moni hetero on epäonnistunut perhe-elämässään.


      • torre12 kirjoitti:

        ARTOTT. Niin, miten avioliitto suojaa ketään? Eroja otetaan ja uusioperheitä tulee, jää myös yksinhuoltajia ym. Ja avioliitoissakin tapahtuu välillä kaikkea vähemmän mairittelevaa lapsia ajatellenkin.

        Isä ja äiti vanhempina on ollut yksi ratkaisu, mutta on olemassa myös kahden naisen ja kahden miehen lapsiperheitä. Ei heidän avioliittonsa voi ainakaan pahentaa kokonaistilannetta. Moni hetero on epäonnistunut perhe-elämässään.

        Niin, hemmetti, suojaisista, tasapainoisista ja auvoisen onnellisista heterogeenisistä ydinavioperheistä ne entiset ja nykyiset homot on ihan kaikki tähänkin asti maailmaan pukattu :(

        Ei kuulkaas ihan toimi sekään malli, eikä geeniperimä :( Heterojen täytyisi siis ilmeisesti lopettaa kokonaan lasten teko, ettei vaan oma lapsi...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      87
      4688
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      134
      4203
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      36
      2785
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      209
      1817
    5. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      37
      1357
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      25
      1339
    7. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1316
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      67
      1278
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1233
    10. Seiska: Konsta Hietanen ja Aami-rakas iltamenoissa - Salkkareista Aami täräyttää: "Sarja oli..."

      Konsta Hietanen jätti Salatut elämät -draamasarjan tänä syksynä. Konstaa kyllä kaivataan vieläkin Salkkareissa! Lue li
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1212
    Aihe