Ongelmana on kun kotona on 1 kone ja käyttäjiä 2. Koneessa XP Professional ja käyttäjätilejä 1 ja käytössä Outlook Express. Sähköpostitilejä 2.
Kun menee Expressiin, se ehdottaa aina sitä tiliä mitä käytetty viimeksi ja pyytää kirjautumiseen salasanan. Jos painaa Peruuta eikä laita salasanaa tulee ilmoitus "Käyttäjä peruuttanut toiminnon...". Punaisesta rastistista suljettua ohjelma aukea eikä mahd. uudet postit päivity.(tietysti) Mutta toinen hlö jonka ko. tili ei ole pystyy lukemaan kaikki vanhat postit. Voiko avaamisen asettaa siten ettei näin toinen voi lukea edes vanhoja viestejä? Vaikuttaako käyttäjien status?
Kun menee Expressiin, se ehdottaa aina sitä tiliä mitä käytetty viimeksi ja pyytää kirjautumiseen salasanan. Jos painaa Peruuta eikä laita salasanaa tulee ilmoitus "Käyttäjä peruuttanut toiminnon...". Punaisesta rastistista suljettua ohjelma aukea eikä mahd. uudet postit päivity.(tietysti) Mutta toinen hlö jonka ko. tili ei ole pystyy lukemaan kaikki vanhat postit. Voiko avaamisen asettaa siten ettei näin toinen voi lukea edes vanhoja viestejä? Vaikuttaako käyttäjien status?
Vastaukset 2
Vanhimmat
Itse itselleni vastaten.
Löytyi. Expressistä poistuminen :
- Tiedosto
- Lopeta ja kirjaa käyttäjä ulos
TAI
Oikealla keltaisella
- Käyttäjätiedot
- Kirjaudu ulos "nimi"
Kiitos vastauksesta.
Ole hyvä.
Aiemmin oli neljällä käyttäjällä yhteiskäytössä Windows XP ja Outlook Express. Salasanan kanssa homma toimi kohtuullisen hyvin, kunhan muisti kirjautua ulos, ettei seuraava saa suoraan avattua omia viestejä.
Kuitenkin ohjelmabugin takia silloin tällöin salasanan antamisen jälkeen avautui väärän henkilön viestit näkyviin! Oli pakko heittää Outlook roskikseen. Muutenkin Outlook on tietysti siinä mielessä onneton väline yhteiskäyttöön, että viestit ovat kovalevyllä salaamattomassa muodossa.