minun ja riinan hellä hetki (tarina)

naikkonen999

Hänen vartalonsa on hiukan parempi kuin minun. B-kupin tissit ja pyöreämpi perse. En tuntenut Riinaa entuudestaan. Sovimme tapaamisen keskustan ravintolaan ja sieltä matka jatkuisi hänen kerrostaloasunnolleen… Laitoin nettiin ilmoituksen lesbo tai bi-seuraa etsivästä naisesta, joka suostuisi mihin vain. Olen haaveillut paljon mm. toisen naisen alistuksesta. Saavuin Riinan luokse paikkaan johon sovittiin. Otettiin yhdet drinksut ja juteltiin niitä näitä ja siitä mitä toinen haluaisi toiselle tehdä. Paikat kostuivat jo tämän keskustelun aikana.
Olin pukenut päälleni parhaimmat alusvaatteeni ja stay-up sukat. Jalkaan farkut, päälle hihaton toppi ja villatakki. Saavuimme Riinan asunnolle ja hän neuvoi minut sohvalle kysyttyään tarvitseeko minun käydä vessassa tai haluanko jotain juotavaa. Vastasin hänelle että haluan katsella kun hän vähän tanssii minulle. tästä alkoi toisen naisen alistaminen. Riina teki työtä Käskettyä ja alkoi keinuttaa lantiotaan. Hän hyväili tissejään ja heilutti tukkaa. Sitten lähti paita. Sanoin että nyt riittää, haluan hoitaa itse loput. Asetuimme Riinan kanssa sohvalle ja aloimme suutelemaan. Kummankin kädet vaelsivat pitkin toisen vartaloa. Riisuin Riinan topin. Sen alta paljastuivat söpöt b-kupin tissit punaisissa rintsikoissa. Halusin päästä maistamaan niitä. Suutelin ihania tissejä ensin rintsikat päällä ja sitten avasin hakaset. Puristelin niitä käsissäni ja imeskelin kovettuneita nännejä.
Riina aloitti housuistani ja veti ne alas. Hän läiskäisi muutaman kerran persettäni ja puristi. Käskin hänen puristaa kovempaa. Hän jätti vielä pikkuhousuni jalkaan. Käskin Riinan kontalleen lattialle käsillä sohvaan nojaten. Kiihottava näky. Pyöreä perseinen Riina ilman paitaa vain hame päällään. Nostin Riinan hameen ja laskin pikkuhousut alas. Sanoin hänelle, että saat nyt vähän piiskaa. annoin muutaman läimäytyksen tälle ihanalle perseelle nahkavyölläni. Otin pikkuhousut kokonaan pois. siirryimme Riinan leveälle sängylle. riisuimme toisiltamme loputkin vaatteet. Siinä me oltiin ilman vaatteita minulla vain stay-upit jalassa. Makasin selälläni ja Riina halusi nuolla tissejäni, pidin ja vähän ravistelinkin häntä tukasta. Riinalla oli puoliselkään olevat ruskeat hiukset. Vähän samantapaiset, kuin minulla. Käskin Riinan siirtyä alemmas. Avasin jalkojani ja Riina alkoi suudella minua aivan hirvittävän kosteasta pillustani. Käskin Riinan nuolla kovempaa ja hän teki työtä käskettyä. Sitten hän olikin käynyt koko pilluni läpi viimeistä sopukkaa myöten. Hän kiusoitteli klitorista. Vikisin ja kiemurtelin, niin hyvältä se tuntui. Sitten minä tulin, sain klitorisorkun.
Sitten oli minun vuoroni. Komensin Riinan mahalleen makaamaan ja levitin hänen jalkojaan. Aloin hieromaan perseestä. Niin hyvännäköinen se oli. Levittelin persettä että näen kaiken. Tästä olin aina haaveillut. Ihana karvaton perse aukesi minulle. Nyt levitin lisää että näen pillun. Työnsin kaksi sormea sisään ja aloin liikutella niitä edes takaisin. Pillu vain litisi ja lotisi kun liikuttelin sormiani. Riina alkoi vikistä. Kävin käsiksi myös kakkoseen. Nuoleskelin sitä ja työnsin sormen sisälle. Riina vingahti. Liikutin sormia yhtä aikaa ja Riina voihki. Käänsin Riinan selälleen ja sidoin kädet sängyn päätyyn kiinni. Aloin leikkimään kielelläni ja pääsin nuolemaan tätä ihanaa vakoa. Se oli kostea ja maistui kiimanesteiltä. Voi taivas kun Riina näytti hyvältä kiemurrellessaan sängyllä. Liikutin sormiani edestakaisin pillussa ja nuolin, Riinakin tuli.
Otin Riinan itseäni vasten ja halasin häntä kovaa. Maattiin siinä sängyllä jonkin aikaa ja päätettiin vaihtaa puhelinnumeroita. Otetaan joskus uusiksi, Riina sanoi. todellakin otetaan, vastasin.

0

1825

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Melkein lähetin viestin.

        Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
        Ikävä
        129
        1817
      2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

        Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
        Ikävä
        78
        1687
      3. Ikävöimäsi henkilön ikä

        Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
        Ikävä
        56
        1313
      4. Liikenne onnettomuus

        Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
        Orimattila
        69
        1131
      5. Tiedätkö autereen?

        Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
        Tunteet
        8
        809
      6. Kuka jäi auton alle

        Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
        Kuortane
        2
        785
      7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

        kaivattusi kanssa?
        Ikävä
        45
        757
      8. Oli kyl kunnon reissu

        Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
        Kuhmo
        10
        749
      9. Vähän pelottaa

        Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
        Ikävä
        41
        725
      10. Plösö ja synttäriruusut

        Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
        Kotimaiset julkkisjuorut
        150
        702
      Aihe