Crossnord Trading Ltd Oy, kokemuksia?

Kohta työtön

Elikkä tahtoisin vähän tietää omakohtaisempia kokemuksia tästä firmasta. Nettisivuja ollaan luettu, eikä ole joutunut mihinkään haukkumalistoille, mikä nyt on aika lupaavaa...

Kiitos etukäteen!

57

9844

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pruitti22

      Toiminnan "laajentuessa" hakee jatkuvasti uusia kuljettajia, tehnyt niin jo pitkän aikaa. Eikö SE kerrokin jo aika paljon?

    • töitä on on

      Eipä ole kokemusta ko firmasta. Kuitenkin huono firma....

      • Ivary

        Nyt Crossnord Trading Ltd OY uusi sijaintipaikka Vuosaaren Satama , gatehousen kerros nro 3.


      • irtoperä

        Anna kun arvaaan vielä että kilometripalkka tietysti? Tai tuntipalkka ilman mitään lisiä?


      • Ivary

        Jos km palkka tulevaisuudessa- en mitään ihmettä. Nyt takaisin Italia'a. Viron yrityksella palkka väh. pienem'i , mutta kaikki asiat/ sopimukset rehelliset. Taas kun ihmine, ...en itään orja,- noin kun Crossnordilla. Kyllä Suomen Poliisi ja palkkaturva ymmärtää ... Nyt tulee ca kuukausi...ja en mitään palkka. 3.päivä rehellista töytää maksaa myös mitään... Mihin suunta tuo 3. päivan palkka menii? Kysimus en rahassa,vain...


      • Ivary

        Rahaa matkustaa kun DNB Nord'aa. Onko see vitsi...


    • Kohta työtön ap

      Siis voi vittu ku täällä kaikki saa kirjoittaa toisten nimimerkeillä!

      En nyt ihan usko että mikään huono firma on. Vähän taustatutkimusta ja selvis että talous on nousussa ja kaikki muutenkin hyvin. Ja jos ei ole kokemusta firmasta EI SE TARKOITA että on huono firma.

      Ja Pruitille vastaten:

      Tuonkin voi katsoa monesta näkökulmasta.

      • Anonyymi

        Tähän kommenttina että firmalla talous nousee kyllä, kun jättää palkat maksamatta


    • turr1

      Tessin palkalla ajavat, autot aika uusia, lidli janakkala ja vehniä lastaus äänekoski joensuu ja sit kärry satamaan ja uutta perään, ainoa miikka että autossa saa melkein viikon asua riippuen tietty missä päin asut.

    • tulevakuski

      vaaditaanko siellä collarit täynnä brojoa että pääsee töihi?

    • Dailinjet

      Eikös tämä firma ole venäläisomistuksessa? Kannattaa pysyä kaukana sellaisista, saa pian palkkansa ruplissa.

      • Anonyymi

        Kyllä. Ja hyvin on venäläinen työpaikkailmapiirikin :D Harasoo vaan!


    • Heipparallaa

      Ei hyvältä vaikuta täytyy pysyä kaukana

    • Haiskahtaa tuo liian hieno firman nimi? mahtaako olla talous kunnossa?

    • JKLO

      Kävin, näin, lähdin. En voi suositella pahimmalle vihamiehellekkään.

      • Ivary

        Sama mieltä. Siellä hämärät toimintot. 17- 19.syysk. siellä töyssä. Siis kenkä...kun sanosin että en aika kusella... Jos kuka yrittäjä on huijari - aja monella digikortilla, sen jälkeen vielä kiekoautolla -tämä katkeaa normaali työtori ja rehelliset yritäjät kärsivät tappion. Myös rehelliset kuljettajat.


      • Ivary

        Nyt lokakuu 4. päivä. Työ alussa sanotti, että TES-palkka. Sain Crossnord`a ero 19. syysk`a. Mennyt 16 päivä. Sen 3`n päivän töystä en maksettu vielä en yhtää mitään. Tuntuu ikään kuin se olisi sanoittu BEZ- palkka (venejän k = en palkka /// without salary). Viivästyskorko kasvaa;)


      • nääs
        Ivary kirjoitti:

        Nyt lokakuu 4. päivä. Työ alussa sanotti, että TES-palkka. Sain Crossnord`a ero 19. syysk`a. Mennyt 16 päivä. Sen 3`n päivän töystä en maksettu vielä en yhtää mitään. Tuntuu ikään kuin se olisi sanoittu BEZ- palkka (venejän k = en palkka /// without salary). Viivästyskorko kasvaa;)

        3viikkoa ja olen epäpätevä kuljettaja,hyvä mieli kun lähdin pois.rotanloukku koko talo.


    • nääs

      ei kannata tuhla elämää tuohon työpaikkaan.

    • z2131241

      markus eli wannabepomo, antaa ohjeita jotka muuttuvat koko ajan. ja polttoainekortteja ei oo

      • Pertti..K

        Homojen paikka


      • irtoperä

        Miten siellä sitten hoidetaan tankkaukset?


      • Ivary

        En ole vielä maksettu syyskuun palkka!! VARKAPESÄ SIELLÄ!


      • Anonyymi
        irtoperä kirjoitti:

        Miten siellä sitten hoidetaan tankkaukset?

        herra iso herra tulee vuosaaren kylmäasemalle antamaan


    • Ivary

      At moment KPOCCHOPD , wretches looking new truckers again. Swindlers over there. My recommend - keep a long way from theys KPOCCHOPD comrades! / Ivary, Long distance trucker from 1983. // (send explanation so to BODE , Reinfeld, Germani and so LKW Walter, Wien, Austria).

    • irtoperä

      Siis kuuluuko tämä firma niihin virolais/venäläis firmoihin, jotka ei maksa oikeaa määrää palkkaa, autojen kanssa ongelmia, kommunikaatio ei toimi ja muutenkin teettävät töitä alihintaan?

      • Anonyymi

        Kyllä


    • Jani901

      Tämä Markus ( läski) jätti palkat maksamatta. No viedään asia liittoon. Ja jos tulee vastaan kadulla, niin tarjoan kyllä kaljat;) Ja pojalle myös.

      • Anonyymi

        Taitaa olla läskille (eiku siis Markukselle) mahdotonta saada maksettua oikein. Aika amatööri kun ei edes palkkoja saa osumaan oikein :D


    • Anonyymi

      eikö ole hieman liikaa noita ylläpidon poistamia vastauksia... niissä kerrotaan totuus

    • Anonyymi

      Eikös ole ihmeellistä, että vuosiluku on vaihdettu 2015, voin sa noa, ett ne on 2018 kirjoitettu ja toukokuun jälkeen ei ole yhtään kommenttia

    • Anonyymi

      Todella surkea talo. Pomot ( isä) Markus ja (poika) Christian egoistisia narsisteja. Ei perehdytystä. Keskustelu ei onnistu ja vika poikkeuksetta kuljettajassa. Kehuuvat että rahaa on, mutta heti eka tilistä puuttui 1/3 (eli ei taida olla rahaa, kun ei töistä kykene maksamaan). Jatkuvasti saa palautetta ely keskukselta pitämättömistä tauoista ja muista rikkeistä. Autot myös poliisin silmän alla. Kaluston kunnossapito tapahtuu hiekkakentällä jakoavaimien voimin virityksiä tehden, sakkorenkaat monessa autossa ja konttikärryissä.. :D Työvuoroja buukkaavat tahalleen päällekkäin varmuuden varalta, että edes 1 kuski lähtisi oikeaan aikaan (ilman keikkaa jäänyt sitten ilman palkkaa odottelee, josko jotain keikkaa tai ylipäänsä vetoautoa jossain kohtaa löytyisi) :DD. Työvuorot saa tietää edellisenä päivänä (jos huomaa kysyä)

      Eli mikäli haluaa töihin firmaan, jossa mikään ei toimi, kalusto hajoaa käsiin, palkat saa hakea oikeusteitse ja kaupanpäälle saa vielä vi....lut joka asiasta niin suosittelen. Muussa tapauksessa suosittelen välttämään viimeiseen asti!

      Jos kuitenkin eksyt näille sankareille töihin niin pyydä ehdottomasti kirjallinen työsopimus, liity liittoon ja nauhoita keskustelut, koska todisteita tulet tarvitsemaan. ;)

    • Anonyymi

      Tästä talosta ei siis ole kun ongelmia? Enpä haekkaan töihin tuonne vaan pysyn nykyisessä täyperä jakelutyöpaikassani.

      • Anonyymi

        Hyvä talo, saa ajaa km-palkalla ja ajua on paljon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä talo, saa ajaa km-palkalla ja ajua on paljon.

        Ivary/ 19.07.2020: Sen keväänä saapui palkkaturva'a salainen sähköposti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ivary/ 19.07.2020: Sen keväänä saapui palkkaturva'a salainen sähköposti.

        ...jatkuu... siellä oli viesti, että Crossnordin isäntä voi maksaa vain apukuljettajan muutuman päivan palkan. Mutta... kuka oli siis vielä hytissä mukana yöt ja päivat?? Ja palkkaturvalle olin lähettänut kaikki digimittarin tiedot.


    • Anonyymi

      Palkka kuulemma ihan ok mut ite en silti menisi

    • Anonyymi

      Oli pakko ottaa lopputili, kun tuli autoihin alkolukot.

      • Anonyymi

        Sen kenellä on aina aamulla problemi alkaa ajaa... alkolukku en autta. Minulla oli yksi kerta Saksassa CEMT ' ajolla vapaa viikonloppu... Saapui viesti naiselta, että sorry vaan - sinä siellä, minä kuivalla. Oli nuori naine, ymmärtän. Työkaverein kanssa ravintalon matkaa. Siellä viinianlasin takaa tuntui, et no problem- elämä on aina kaunis... Kun takaisin Lyypekin kämpalla siis nukkuma Volvon hytti. ...Ja kun unessa olin starttanut, ajanu yli pieni Konstinkai silta...mootorintiellä turvaalisesti. Todennäköisesti suunta Skandinavienkai ja nukkuma taas...? Ja ilmoittai ca "omat". Lyypekissa en suomalaiset. See yksikortainen tapahtuu, -yli 30 v ajokokemista. Kyllä ajanut myös turvallisesti rantaa... Poliisi pysähti minua mootorintiellä. Sen jälkeen Lyypekin sairalaan. Hyvät tohtorit, hyvät lääket, hyvää rautasänki. Ja hyvät lääket aja rautasänkillä "vettä" ulos. ... Aamulla "vesi" pois , housut märjat, bootsit kuivat ja terveys hyvin kunnossa. Poliisiasemalle suihkun jälkeen. Sanotti with smile, että " You are welkome, but 9 months you can't drive truck in Germani". Oli sama mies kuka pidät. minua tiellä. Suomen isäntä oli sanonut, että ymmärtä minua, mutta jos ajokielto... Kiitos suomalaiselle ja saksan kuljettajalle kuka hakesit minua pois rautassängiltä! Hieno kokemus. Sain oma lap-topi ja korttit. Sen jälkeen kun pakulainen 1 v Irlantissa. Irlantin jälkeen ajo taas Suomen yrituksella. Norjan työ ja taas Lyypekin CEMT ajo. ...Mutta cemt ajolla tapahtui noin , että uusi isäntä en maksannut palkka siis kun oikea aika
        Saapuin Espanjan matkalta, en ruokarahaa, en ruoka noin 1 viikko. Nälkä ja väsynyt kaikesta. Vaihtasin kärry Traveen satamassa... Noin kun väsinyt ja stressissä pitkän matkan jälkeen unohtin käsijarru pois. Vetuauto liikui takaisin sen aikaa kui laitasin sähköjoht. ja ilmanputkei vetuauton ja kärryn välillä. Viimeisellä hetkellä hyppäsin pois... kun vetuauto liikui kärryn vasta. Vuosaarellä näin vuosi sitten sen sinistä DAF'i -hytti en korjattu. For every bullsiths have reason. Crossnordilla oli kuski myös Lyypekin cemt ajostta... Ymmärtän, että Suomen firmat menit hukka iso EL lajent. jälkeen. See kaikki iso paskaa! 90' - 2000 luvulla olit työviisumit ja kaikki toimii. //// Nyt Euroopan ajot, rekka siisti kun Lyypekin hospitali.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sen kenellä on aina aamulla problemi alkaa ajaa... alkolukku en autta. Minulla oli yksi kerta Saksassa CEMT ' ajolla vapaa viikonloppu... Saapui viesti naiselta, että sorry vaan - sinä siellä, minä kuivalla. Oli nuori naine, ymmärtän. Työkaverein kanssa ravintalon matkaa. Siellä viinianlasin takaa tuntui, et no problem- elämä on aina kaunis... Kun takaisin Lyypekin kämpalla siis nukkuma Volvon hytti. ...Ja kun unessa olin starttanut, ajanu yli pieni Konstinkai silta...mootorintiellä turvaalisesti. Todennäköisesti suunta Skandinavienkai ja nukkuma taas...? Ja ilmoittai ca "omat". Lyypekissa en suomalaiset. See yksikortainen tapahtuu, -yli 30 v ajokokemista. Kyllä ajanut myös turvallisesti rantaa... Poliisi pysähti minua mootorintiellä. Sen jälkeen Lyypekin sairalaan. Hyvät tohtorit, hyvät lääket, hyvää rautasänki. Ja hyvät lääket aja rautasänkillä "vettä" ulos. ... Aamulla "vesi" pois , housut märjat, bootsit kuivat ja terveys hyvin kunnossa. Poliisiasemalle suihkun jälkeen. Sanotti with smile, että " You are welkome, but 9 months you can't drive truck in Germani". Oli sama mies kuka pidät. minua tiellä. Suomen isäntä oli sanonut, että ymmärtä minua, mutta jos ajokielto... Kiitos suomalaiselle ja saksan kuljettajalle kuka hakesit minua pois rautassängiltä! Hieno kokemus. Sain oma lap-topi ja korttit. Sen jälkeen kun pakulainen 1 v Irlantissa. Irlantin jälkeen ajo taas Suomen yrituksella. Norjan työ ja taas Lyypekin CEMT ajo. ...Mutta cemt ajolla tapahtui noin , että uusi isäntä en maksannut palkka siis kun oikea aika
        Saapuin Espanjan matkalta, en ruokarahaa, en ruoka noin 1 viikko. Nälkä ja väsynyt kaikesta. Vaihtasin kärry Traveen satamassa... Noin kun väsinyt ja stressissä pitkän matkan jälkeen unohtin käsijarru pois. Vetuauto liikui takaisin sen aikaa kui laitasin sähköjoht. ja ilmanputkei vetuauton ja kärryn välillä. Viimeisellä hetkellä hyppäsin pois... kun vetuauto liikui kärryn vasta. Vuosaarellä näin vuosi sitten sen sinistä DAF'i -hytti en korjattu. For every bullsiths have reason. Crossnordilla oli kuski myös Lyypekin cemt ajostta... Ymmärtän, että Suomen firmat menit hukka iso EL lajent. jälkeen. See kaikki iso paskaa! 90' - 2000 luvulla olit työviisumit ja kaikki toimii. //// Nyt Euroopan ajot, rekka siisti kun Lyypekin hospitali.

        Crossnord Trading Ltd viimeisenpääle hyvä luukku.


    • Anonyymi

      Palkkat maksamatta, isäntä kiusaa, kalusto laitonta yhdistelmä, kontti pitää alle 30 min sisällä olla purettuna, en susitteleen, kävin , kokeiliin, näin, lähdin.

      • Anonyymi

        Digikortit punasella joutuu ajaan


    • Anonyymi

      Paska talo. Älkää. Iso ei. Oikeasti älkää. Kortiton kuski veti hctn ojaan väsyksissä!!! Kulma on velkaa moneen suuntaan.

      • Anonyymi

        Crossnord Trading Ltd Oy (1802065-9) liikevaihto oli 1,4 miljoonaa euroa 2020 ja työllisti 10 henkilöä. Liikevaihto nousi 10,2 %. Liiketoiminnan voitto oli 41 000 euroa ja liikevoittoprosentti oli 2,7 %. Yhtiön omavaraisuusaste oli 8 %.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Crossnord Trading Ltd Oy (1802065-9) liikevaihto oli 1,4 miljoonaa euroa 2020 ja työllisti 10 henkilöä. Liikevaihto nousi 10,2 %. Liiketoiminnan voitto oli 41 000 euroa ja liikevoittoprosentti oli 2,7 %. Yhtiön omavaraisuusaste oli 8 %.

        Jep velkaa todella moneen suuntaan. Eiköhän tuo leikki kohta lopu😁


    • Anonyymi

      Kävin omalla autol nykäisee niiden keikkoi nii ei oo rahoi näkyny eikä enään vastaa mihinkään. Paska talo.

    • Anonyymi

      Ei kerkee linnas tekeen niin nopsaan uusii kilpii nordin kamppeisiin ku wallesmanni ruuvaa vanhoi irti!

    • Anonyymi

      Talo täynnä RYSSEJÄ,kuka haluaa enään niitä tänne?eihän niiden sanomikseen voi uskoa!!!ikinä !!! RYSSÄ ON AINA RYSSÄ VAIKKA VOISSA PAISTETTAISI!!! Menköön Puutin huomaan !!

      • Anonyymi

        Mahtavan kowa bulju.


    • Anonyymi

      Tää on kyllä sellanen seppä firma....

    • Anonyymi

      Rahat loppu maksut hoitamatta

    • Anonyymi

      Aivan paska firma! omistajat täysiä mulkkuja!

    • Anonyymi

      Mihinkäs entiset omistajat ovat kadonneet, kun uusi toimari ja puheenjohtaja on merkittynä kaupparekisteriin!

    • Anonyymi

      Joko viimein kaatuu? Omistajat vaihtuneet ainakin näennäisesti paperilla. Kalusto hävinnyt, myyty ja makaa pitkin Espoon takametsiä.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4463
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      94
      4454
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4066
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2997
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2611
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2163
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      342
      2115
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      204
      2079
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1705
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1462
    Aihe