Huonosti hoidetun työmaan tunnistaa sateisena aamuna!

märät sievin kengät

On se kyllä kumma kuinka voi olla tyhmiä mestaria eräillä rakennusliikkeillä.

Nyt kun on jälleen satanut yöllä lunta ja menet seitsämään duuniin, ajat auton aukaisemattomalle parkkipaikalle, vaihdat sisävaatteet päälle ja reisit duunikengissä umpihangessa työsi ääreen niin 7.20 tulee mestari sanomaan että täytyy lähteä autoja siirtämään jotta voidaan tehdä lumityöt !

Eikö löydy sen vertaa järkeä että hoidettas lumityöt ennen kuin työmiehet tulee töihin ja tuovat autonsa parkkiin ?

20

885

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Täyttä asiaa

      Oletteko nähneet ulosottovirkailijaa ulosotossa?

      • Anonyymi

        Vois nistiä kaikki muutenkin. 😂 Ne on ihan täysiä horoja kaikki. Köh. Voroja siis. Kaikki voudit on huortsuja mut kaikki huortsut ei oo voutejaaa


    • Tuttu vitsaus

      "...reisit duunikengissä umpihangessa työsi ääreen niin 7.20 tulee mestari sanomaan että täytyy lähteä autoja siirtämään jotta voidaan tehdä lumityöt !"


      Niin, ja sitten taas puolen tunnin kuluttua taas autoja siirtämään, kun rekka tuo tavaraa työmaalle ja työmiesten autot estävät sen peruuttamista. Autoille kun ei ole vaivauduttu teettämään parkkipaikkoja, vaan niitä joutuu tilavankin tontin kyseessä ollen siihen liittymän varteen jättämään, minkä mihinkin asentoon kenottamaan.

      Muistelen, että joillakin työmailla tämä autojen siirtely kuului lähes jokapäiväisenä ohjelmaan ja välillä useamman kerran päivässä.

    • tosi on

      Tuttu vitsaus tosiaankin, eiköhän sovita porukalla että tälläisillä työmailla aloitetaan jatkuva keljuilu tästä asiasta mestareille, ei ne muuten opi.

      Kannattaa muuten viivytellä tahallaan näillä auton siirto reissuilla jos teette tuntihommia, siinäpähän sitten menee työaikaa hukkaan firman piikkiin.
      Näin ainakin minä teen.

      • märätsievinkengät

        Toinen asia josta kannattaa ryhtyä vi.....lemaan on se kun työmaan ovet tullaan avaamaan vasta tasan seitsämältä tai vasta useita minuutteja sen jälkeen. Kaikkihan ei käy vaihtamassa vaatteitaan työmaa kopissa joten tapana on tulla jo ennen seitsämää työmaalle.
        Nostetaampas näistä asioista kunnon meteli niin ehkä tilanne korjaantuu.


      • kannatankeljuilua

        Asiata täällä kirjoitellaan, niimpä nostan tämän aloituksen tuonne kärkeen niin saadaan mahdollisimman suuri joukko voima taakse muuttamaan asioita parempaan suuntaan työmailla.


    • teretulemastraksale

      Meida työmaal me viro asentajat teemma lumityöt ja palkk 3.5e/h ja meil ei ole minkalaisi työvehkeit eli me ole lenkkikenkämiehi ja asumme työmaparakeisa jossa vain yksi suihkiu ja kattovalo ei toimi jos emme tee lumitöit nii pomo sano että painu vittu homo


      ystävällisin terveisin

      Khjolek knbknasjev

    • oletko_sokerista

      Silloin kun tulee lunta niin lumikalustot on kiinni tärkeämmissä putsauksissa kuin yksittäisen rakennustyömaan epämääräisellä parkkialueella. Eihän raksamiehet ole sentään pumpulista ja sokerista tehty ?? Kun tulee lunta, niin raksatyömaa elää sen mukaisesti. Autoja siirrellään jos on tarvis. Täysin ymmärrettävää.

      • VaiVieläSokerista

        "Autoja siirrellään jos on tarvis. Täysin ymmärrettävää. "

        Ei tämä autojen siirtely-kysymystä suinkaan nostettu esiin työmaiden parkkipaikoilla tapahtuvan lumenputsauksen tuottaman tarpeen takia.

        Autojen siirtelyä koskeva kysymys työmailla yleisesti vallitsevana epäkohtana koostuu siitä, että työmiesten autoille ei ensinkään raivata tai varata mitään parkkialuetta, vaikka tontin koko sen mahdollistaisi. Työnjohdolta ei riitä tällaisten asioiden pohtimiseen päättelykykyä tai pitkäjännitteisyyttä.

        Niinpä tämä autojen siirtelyoperaatio koituu siitä, että kun paikoitustilaa ei ole järjestetty, niitä parkkeerataan sinne, mistä sattuu tilaa löytymään. Yleinen käytetty vaihtoehto on tietenkin työmaan liittymän läheiset kadun- tai tienvieret. (Sama esietty ylempänä.)

        Ja sitten, kun rekka tuo työmaalle tavaraa ja tarvitsee tilaa kääntyäkseen tai peruuttaakseen työmaan liittymään, alkaa tämä autojen siirtoralli. Tätä rallia käydään päivittäin ja monesti vieläpä monta kertaa päivässä. Tarvista autojen siirtelyyn todellakin ilmaantuu ilman lumen putasausrevohkaakin!

        No, kuluuhan se päivä siinäkin hommassa...


      • likastaon

        Usealla työmaalla on urakoitisijoilla sellaiset koneet pihassa että ne voivat tulla tunnin puolitoista aiemmin töihin ja hoitaa lumityöt, koneen aika ei siis ole mistään muusta poissa.
        Lisäksi jos mestari ei ole mikään vähä-älyinen niin hän määrää jonkun apumiehen hoitamaan polut, rappuset ym paikat joihin kone ei mahdu hoitamaan lumityöt lapiolla ja kolalla niin että valmista on jo reilusti ennen klo 7.00
        Muistakaa myös vaatia hiekoitus liukkauden torjuntaan, jos hommaa ei ole älytty hoitaa niin mainitkaa työturvallisuuden laiminlyönnistä !


    • Pablo250

      Kyllä suomalainen työ on melko tuottavaa kun pystyy työpäivästä jopa 1.5h käyttämään auton siirtelyyn yms...

    • märätsievinkengät

      Nyt on taas riittänyt lumisia aamuja, olettehan muistanut "kouluttaa" tyhmimpiä mestareita sen jälkeen jos lumityöt ovat aamulla tekemättä ?

    • Terppatenujaps

      Viddu tuun pirssillä työmaalle putkitongit mukana. Viddu soitan pomolle että tuo putkee tai viddu mä alan vetää viikon putkee

    • Anonyymi

      Taas on riittänyt lumisia aamuja.
      Jos joka paikassa työmaalla vaaditaan kypärää ja suojalaseja on työntekijöillä oikeus myös hiekoitettuihin kulkureitteihin työmailla.
      Niissä ole huomannut suuria turvallisuus riskejä.
      Karhakasti vain työnjohdolle asiasta keljuilemaan joka äijä.

    • Anonyymi

      raksahommissa lumi ja pakkanen on aina haaste. Milloinka raksamiehistä on tullut aloittajan edustamaa pölysokeria. Valmiiseen pöytään on helppo tulla. Itse kun olin 80 luvun alussa raksahommissa ei minulla ollut omaa autoa. Tarvitsin aika lailla sisua kun piti mennä kaupunkialueen ulkopuolella rakennettavaan uuteen betoniasumalähiöön. Se tarpominen vaati lujuutta. Ensin kahdella bussilla ja sen päälle 2 km tarpomista lumessa ja pakkasessa. Bussiaikaulutkaan ei olleet parhaat. Osan matkaa oikaisin kuusimetsän läpi. En ollut sokeria vaan mies. Ei minulle tullut mielenkään että mestarin pitäisi minua palvella tai edes sääliä.

      • Anonyymi

        Nykyisin tehdään suuremmassa määrin urakkatöitä ja nykyiset turvallisuusmääräykset vaativat todellakin ettei liukkailla poluilla tarvitse kenenkään itseään särkeä.
        Ennen oli moni muukin asia toisin.


      • Anonyymi

        Nykyään on me, vuokratyöläiset kaikkia paskahommia tekemään. Kaikki ne mitä muut ei viitsi. Varsinkin kaikki ulkohommat talvella yms. Toki itsellä ei ole varaa vaatia parempiakaan hommia. Ei apuhommis vikaa, mut opetelkaa kattoo sääennusteita


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nykyään on me, vuokratyöläiset kaikkia paskahommia tekemään. Kaikki ne mitä muut ei viitsi. Varsinkin kaikki ulkohommat talvella yms. Toki itsellä ei ole varaa vaatia parempiakaan hommia. Ei apuhommis vikaa, mut opetelkaa kattoo sääennusteita

        Ja sit hälyyttäkää vuokraukot töihin venyttää selkäänsä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nykyisin tehdään suuremmassa määrin urakkatöitä ja nykyiset turvallisuusmääräykset vaativat todellakin ettei liukkailla poluilla tarvitse kenenkään itseään särkeä.
        Ennen oli moni muukin asia toisin.

        Tämäkin on totta


    • Anonyymi

      Virolaisten kamut nyt töihin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      61
      6314
    2. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      69
      4422
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      58
      2772
    4. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      54
      1500
    5. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      347
      1203
    6. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1144
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      13
      1008
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      863
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      841
    10. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      29
      823
    Aihe