Ressiä !

epätoivonen.

Lopetin e-pillerit joskus syys-lokakuussa. Olen syönyt niitä useamman vuoden ja vaihdellut merkkejä ym. Halusin lopettaa koska halusin saada hormonit tasapainoon. Olen parisuhteessa ja sovimme että yritetään lasta jos tärppää, mutta ei oteta siitä ressiä.
Nyt alkaa silti pikkuhiljaa ressi tulemaan. Miehellä on jo lapsi. Itsellä on semmonen olo etten saa lapsia. Semmoinen intuitio. Kokeilin ovulaatiotestejä ja 13 päivän kohdalla oli kaks viivaa. Eli ovuloin siis normaalisti? Miksei sitten tärppää? :/ Nyt odottelen menkkoja alkavaksi ensi viikolla. Rinnat ovat olleet kipeät viime kuussa ennen menkkoja ja nyt jo muutaman päivän, vaikka menkat alkais ens viikolla. Toivoisin kovasti raskautta, mutta :/ Onko tärppi-ideoita? Neuvoja? Ym?

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kas vain

      Monilla menee vissiin kuukausia ennen kuin onnistaa, joten yritä olla stressaamatta asiaa. Jos haluat kokeilla poppakonsteja, akupunktio voisi auttaa. Monet juo greippimehua ennen ovulaatiota ja jotkut vannoo punaviinin nimeen samoihin aikoihin otettuna. Orgasmi, siis sinun, heti siemensyksyn jälkeen kuulemma parantaisi raskaaksi tulemisen mahdollisuutta. Olen kuullut sellaisenkin "takuuvarman" keinon, että nostaa seksin jälkeen jalat seinälle ja pysyy siinä asennossa puoli tuntia. Ja siemennesteen laadun takaamiseksi seksiä olisi hyvä harrastaa vain joka toinen päivä - kuulemma.

      • Joo ei sais ressata ja jotku yrittää vuosia lapsia ettei tässä ole hätiä. Tulee vaan mieleen että itsessä vika ku miehellä kuitenkin jo lapsia. Onhan tässä vielä aikaa olen vata 23. Ihmetyttää nuo rinnat että mikä hormoonihäiriö on päällä, kun aikasemminkin olen ilman pillereitä ollut eikä ole erikoisen kipeäksi rinnat tulleet. Nyt ovat tosi tosi arat ja kovat. Pitääpä kokeilla tuota jalat seinää vasten hommaa ja greippimehua. Punaviinistä en perusta. Ovulaatiotikut oli aivan jees keksintö, koska tässä kierrossa ovu oli 13 päivänä.


    • jfye

      Minulla meni pillereiden jälkeen puoli vuotta ennenkúin raskauduin. Käsittääkseni se on ihan normaalia pillereiden jälkeen. Ei kaikilla, mutta osalla. Anna ajan kulua ja kehon palautua, jos vauvauutisia ei tule, käy kevään/kesän päälle lääkärillä!

    • luonto hoitaa

      Asiantuntijat sanovat että pillereiden lopettamisen jälkeen terveet ihmiset raskautuvat yleensä 1 vuoden sisällä. Jos menee yli vuosi kannattaa olla yhteydessä lääkäriin.

      4 kuukautta yritystä on muutenkin todella lyhyt aika. Jokaisena kuukautena sinulla on 25 % mahdollisuus tulla raskaaksi. Vaikka ovuloit normaalisti ja seksiä on ollut ovulaation lähellä niin juuri tuo 25 % on siitäkin huolimatta mahdollisuus.

      Juuri tuo huolehtiminen nyt on sitä stressiä. Älä laske ovulaatioita, älä tikuta, älä mieti koko asiaa. Harrastakaa vain seksiä jokapäivä/ joka toinen päivä ja jonain päivänä kun kuukautisesi pitäisi alkaa voit todeta että sinulla on outo fiilis etteivät alakaan ;)

      Kärsivällisyyttä ja onnea yritykseen.

    • Tiiuli::

      Itse en mitään ovulaatioita seurannut paitsi kalenterista, mutta sekin oli vaikeaa, kun kierrot olivat epäsäännöllisiä. Otimme vain "projektiksi" miehen kanssa harrastaa seksiä mahdollisimman usein, korkeintaan kolmen päivän välein. Siten se parhaiten kai tärppää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      337
      3357
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      226
      2063
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1652
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1487
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      83
      1356
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      286
      1257
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      83
      1101
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1091
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      85
      1064
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      149
      925
    Aihe