Stockmann henkilökunnan hyvinvointi

Uskokaa tai älkää

Pakko kirjoitttaa kun Stockmann niin kovasti ihmisiä puhuttaa.
Olen työskennellyt Stockmannilla monta vuotta. Onneksi en enää :)
Se miksi te asiakkaat ette saa hyvää palvelua , on tuotava vihdoin esille.
Stockmannilla myyjät ovat välineitä joilla tienataan rahaa, heitä ei pidetä inhimillisena ihmisinä. Jos myyjä sairastuu ja soittaa töihin, hänelle kyllä ensimmäiseksi kerrotaan ettei hän nyt varmaan niin sairas ole ja pyydetään tulemaan töihin. Jos sitten kipeänä olet töissä ja vielä huomaa että kuume nousee, niin siihen käsketään ottamaan buranaa ja jatkamaan töitä. Eihän vähistä myyjistä ole kenelläkään varaa sairastua.
Kun siten ehkä joskus saa jäädä kotiin sairastamaan, se työkaveri on töissä yksin. Hän ei pääse syömään eikä vassaan kun ei ole sijaisia. Esimiehen mielestä eämäkin on ihan ok.
Myyjän työmotivaatiota kyseenalaistetaan koko ajan. Palkitsemista tai kehuja on turha odottaa.
Jos erehtyy jollekin kertomaan näistä kokemuksista, myyjä joutuu puhutteluun mihin tulee monta ihmista ylimmästä johdosta ja kerrotaan että jos tämmöiset puheet jatkuvat niin hänet irtisanotaan.
Reilua vai mitä?
Tämän kohtelun llisäksi on turha toivoakaan pääsevänsä oman lapsen joulujuhliin tai synttäreille. Varsinkin jo on useampi lapsi. Vuorotoiveita saa olla vuodessa vaan 12 ja viikonloppuja ei voi toivoa vapaaksi.
Kukaan perheellinen ei voi tehdä töitä näillä ehdoilla. Lapset ja perhe ovat kaikille niin tärkeitä.
Nyt uuden strategian tullessa myyjien työvuoroja keskitetään ruuhka aikoihin. Kiva meille asiakkaille, mutta miten tama vaikuttaa myyjiin. Minäpä kerron: he tekevät neljän tunnin työvuoron ilman taukoa!
Eli työvuoron pituus on neljä tuntia.
ja tämän kaiken kohtelun jälkeen tämän alistetun myyjän joka haluaisi olla oman lapsensa syntymäpäivillä, täytyy tulla hymysuin palvelemaan asiakkaita ja tekemään tulosta. Sillä jokaisen myyjän tekemiä kuittejahan seurataan... Jos niissä vain yksi rahastettu tuote niin seuraa taas puhuttelu.
tästä johtuen ei työmotivaatio ja ilinen asiakaspalvelu oikein siellä toimi.
Suuri osa vanhoista myyjistä onkon lähtenyt ja jäljellä opiskelijoita oille tama on vain väliaikainen työ.
Joten älkää enää ihmetelkö miksi myjät apeita ja työmotivaation kadottaneita. Tämä kaikki pysyy salassa vain siksi että myyjiä on uhkailtu niin paljon ettei kukaan puhu!
tama on fakta ja tuli esille jo pelastakaa stockman Facebook ryhmässä. Ryhmän perustaja oli saanut paljon myyjiltä viestejä tästä ja kaikissa pyyntö ettei saa julkistaa koska myyjät pelkäävät työnsä puolesta!

9

304

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pitäkää puolenne!

      Sairaana saa olla pois töistä! Sairaana ei tarvitse tulla ja edes saa tulla töihin! Sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan antama todistus sairaudesta riittää palkanmaksun perusteeksi sairauslomapäiviltä.

      Myyjälle kuuluu työehtosopimuksessa ilmoitetut, lakisääteiset tauot ja ruokatunti, työpäivän pituuden mukaan. Kaupan alan työehtosopimuksen mukaan myyjän 4 tunnin työvuoroon kuuluu lakisääteinen 15 minuutin tauko. Stockmann rikkoo siis lakia, jos lakisääteistä taukoa ei saa pitää.

      Missä laissa sanotaan että vuorotoiveita voisi myyjällä olla vuodessa vain 12 ja viikonloppuja ei ovi toivoa vapaaksi? Ei missään eli ei varmasti ole lain mukaista touhua tämäkään!

      Onko teillä luottamusmiestä tai työsuojeluvaltuutettua? Ammattiliittoon kuuluvat jäsenet voivat ottaa yhteyttä omaan ammattiliittoon. Työsuojelupiireissä on tarkastajia, joille voi tehdä ilmoituksen työpaikan epäasiallisista työskentelyolosuhteista, työntekijän epäasiallisesta kohtelusta ja lakirikkomukista (mm. taukojen ja ruokatunnin puute).

      • uskallus puuttuu

        Ongelma on se että kukaan ei uskalla sanoa edes luottamusmiehelle kun pelottelulla johdetaan itse en enää onneksi siellä työskentele mutta moni ystäväni kyllä. Asia ja stockmann henlilöstöpolitiikka on saatava ihmisten tietoon. Onneksi edes toimisto työtä siellä tekevät ovat ottaneet liittoon yhteyttä ja liitto ja laisinkaan lehdessä huolensa henkilöstön kohtelusta. Ihmisten on vain vaikea uskoa tällaista asiaa
        . Työntekijän on vain alistuttava tai hänet irtisanotaan tai annetaan huonommat työvuorot. Lääkäri missä stockkalaisten on käytävä on työnantajan palveluksessa. Sen oma lääkäriasema joka sijaitsee pää stokka tiloissa. Sieltä ei puolueetonta hoitoa saa eikä sairauslomaa. Jatkotutkimuksiin ei pääse kun siinähän menee stokka rahaa.


      • NäinSeOn

        Ihan tiedoksi, että 4 tunnin päivään kuuluu 10 min tauko! Sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan todistus saikusta ei kelpaa ellei se ole stockmannin omasta työterveydestä eli ei kovin reilua. Ja toiveita saa olla 12 vuodessa, joiden määrää nostettiin nyt 18 toiveeseen, mutta jos löytyy jo vakituinen toive saa tyytyä siihen 12 toiveeseen. 12 toiveesta noustiin 18 toiveeseen luottamusmiesten takia. Myös on ilmoitettu, että tämä työ tulee ensimmäisenä työntekijän elämässä, vaikka olisit opiskelija niin tämä työ tulee ykkösenä. Jos ei tule ensimmäisenä ja tärkeimpänä, tulee sinun etsiä toinen työ. Tuo asia on ilmoitettu niin monelle ja niin monta kertaa.


    • Taloussanomissa

      YtN siis julkisesti tiedottanut täsät ongelmasta ainakin taloussanomista. Käykää lukaisemassa netissä

    • simo sijoittaja

      Ostan Stockmannin osakkeita heti, kun ammattiliittoänkyrät on pois palkkalistoilta. Antaa kurssin siihen asti tippua.

      Jokainen teistä voi myös ostaa Stockmannia ja elellä osingoilla. Ei paljon sairaslomat kiinnosta :)

      • kysyn vaa

        Millä osingoilla elelet kun tuosta ei synny ?


      • kysyn vaa

        Millä osingoilla elelet kun tulosta ei synny ?


    • simo sijoittaja

      Osinkoja maksetaan edellisten vuosien vapaasta pääomasta. Viime vuonna (2014) Stockmannin osinkoprosentti oli päivän kurssista 5,7% ja osinko 0,4e/osake. http://www.kauppalehti.fi/5/i/porssi/porssikurssit/osake/?klid=1058

      Että eiköhän niillä rahoilla elä, kun riittävästi on osakkeita takataskussa ;) Ja kuten sanoin, en osta Stockmannia ennen kuin änkyrät on pihalla ja käänne on tapahtunut.

    • Anonyymi

      Sillä yhdellä työntekijällä stockmannilla oli niin vitun pienet lasit että paskoin housuun

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      153
      10980
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3083
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      210
      2922
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2157
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1918
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1729
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1716
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. 84
      1603
    10. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      49
      1584
    Aihe