Suuri klitoris, mitä mieltä miehet?

Häpeilevä

Klitorikseni on todella suuri. Sisäiset häpyhuuletkin kurkistavat ulkoisten häpyjen välistä, ne ovat noin 2cm .. Ehkä hieman alle. Mutta häpeän tätä suuresti. Välttelen seksin harrastamista. Entinen miesystäväni piti sitä hieman outona, mutta ei kumminkaan luonnottomana. Nykyinen imee näitä ja ei oikein kommentoinut tähän mitään, mutta ongelma taitaa olla minun korvien välissä, häpeän sitä nimittäin niin paljon, etten osaa nauttia mieheni antamasta seksistä, varsinkaan suuseksistä. Mieheni rakastaa antaa suuseksiä, joten en halua ottaa tätä asiaa poiskaan. Siksi keksin aina tekosyitä seksiä välttääkseni. Sain myös nuoruudessani kuulla ilkeitä kommentteja uimahallissa kavereiltani klitoriksestani. Se on jättänyt minuun ikuisen arven ja häpeän alapäätäni kohtaan.
Mutta miehet mitä mieltä yleensäkkin olette suurista klitoriksista ja onko täällä ketään naista joka on kohtalontoveri?

55

3384

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • anski1

      Kun minä näen suoran viivapillun, tarkotan että näkyy vaan suoran viivan eikä mitään näkyvää tule sieltää viivasta ulkopuolelle niin se kiihotta kaikesta vähiten ja on myös kaikesta vähiten seksikkään näköstä mutta eipä sillä, kyllä sellainenkin käy.
      Ajattelen tuota naisten kiusaamista, onko se niin että ne kadehtivat isoja häppäreitä ja isoa klitorista, samaten niinkuin miehet pienellä kikkelillä kadehtivat isoa peenistä saunoissa. Pane sinä vaan vaikka valot päälle ja anna miehen imeä isoja häppäriäsi ja klitorista, ei ainakaan niitä kannata hävetä, kaikilla ei ole sellaiset.

    • anski1

      On pelättävissä että menetät miehesi jos pihtaat seksistä, ennemmin kun siitä että sua hävettää pillusi, ei muuta kun alat nauttimaan täysin siemauksin joka kielen kosketuksesta ja annat orgasmin tulla jo siinä vaiheessa aina välillä. Tiedät varmaan kun mies haluaa nuolla, se myös tykkää siitä.

    • ota iisisti, m

      "Häpeilevä", yhtä varmasti kuin tämä asia tulee uudestaan esille, vastaus on aina sama: kaikenlaiset naisen sukupuolielimet ovat aivan ihanat, mutta erityisesti, jos
      klitoris ja sisemmät häpyhuulet ovat vahvasti näkyvissä.

      Tyttöjen kuvia voi katsella vaikka palstoilla FTV, Femjoy, Joymii tai Rylsky Art. Tytöt, joilla on kaikkein suurimmat häppärit ja klitoris, näyttävät vittuansa suorastaan hekumallisen tietoisina, että miehet kiihottuvat. Heidän vittunsa on yleensä kokonaan sheivattuna, jotta suloisen suuret elimet näkyisivät erityisen runsaana.

      Jostakin syystä kautta maailman jotkin tytöt luulevat, että viivavittu olisi miehille erityisesti mieleen. Kyllä sekin käy ihan hyvin, mutta rehevä vittu on erityisen mieluinen.

      Naisilla on muutenkin vääriä luuloja ulkonäköasioissa. Luullaan, että silikonirinnat ovat miesten mieleen. Tosiasiassa ne inhottavat miestä. Luullaan, että paksunnettu ylähuuli viehättää miehiä. Päinvastoin se kuvottaa. Luullaan, että laiheliini olisi miesten mieleen. Korkeintaan keskenkasvuisten poikien.

      Naiset saavat luulonsa toisilta naisilta, naistenlehdista ja teeveesarjoista, harvoin miehiltä.

      Jos haluat oikein miellyttää miestäsi, pidä vittusi ylpeästi esillä, myös seksitilanteitten ulkopuolella. Sheivaa niin, että klittasi varmasti näkyy, mieluummin ihan posliiniksi. Ole usein alaosattomassa asussa, kauniissa lyhyessä paidassa tai puserossa.

      Sinun vittusi on aivan ihana. Onnittelut! :)

      • yhyyy

        Mulla on liian iso löylykauha se ei mahu perseeseen


    • Normimies69

      Iso klitta kuulostaa tosi kivalta!

    • klitskläts

      Omalla vaimollani on aika pieni klitta,jota kyllä mielelläni imeskelen ja nuolen.Toivoisin että se olisi hieman suurempi,kunhan ei nyt ihan mulkun mittainen.

      • konkretiaa mies

        Ota kuva kännykkä ja liitä se tähän aikaa.com kautta...anonymous taattu.Muuten tämä vastaili täällä on pelkää sanahölinää.


      • konkretiaa mies
        konkretiaa mies kirjoitti:

        Ota kuva kännykkä ja liitä se tähän aikaa.com kautta...anonymous taattu.Muuten tämä vastaili täällä on pelkää sanahölinää.

        Aijaa com siis,kännykkä näitä sanoja muuttelee


    • korvien välistä

      Sain myös nuoruudessani kuulla ilkeitä kommentteja …
      – tuo lienee pelkkää kateellisten panettelua. Kannattaako hävetä sellaista mitä muut kadehtii?

      On typerää syyttää upeaa klitorista tekosyynä seksin välttämiseen. Vika on päässä (asenteessa), ei klitoriksen koossa.

      Mutta miehet mitä mieltä yleensäkkin olette suurista klitoriksista … ?
      – luomuna se on erityisen seksikäs ja hieno asia. Niinkuin isot nännitkin.
      – toisaalta iso klitoris voi olla kehonrakentajien pillereiden sivuvaikutus.

    • erittäinkokenut

      Ole iloinen itsestäsi sillä kaikki on omanlaisiansa ja kauniita.Isot häpyhuulet ja klitta on kaunista ja kiihottavaa katseltavaa sekä usein parhaantuntuiset pantaessa.
      Ole ylpeä.
      Kokemattomat pojat jotka katsoneet liikaa pornoleffoja ei tiedä vielä mitään oikeesti saatika osaavia sanomaan mitään.

      • hmmmn....

        On se ruman näköstä jos huulien välistä paistaa lerputin omalla vaimolla ihanan sopiva


    • äläpä turhaan häpeile iso klitoris ja kookkaat häpyhuulet on ihanat...

    • kieliaitoa

      Mulla seisoo kun ajattelenkin että levittäisin sormilla häppäreitäsi ja nuolisin klitoristasi. Minusta on vain kaunista kun sinulla on selvästi korosutuvat naisen nautinnon elimet.

    • amejak09(ät)yahoo.fi

      Aaargh! Sinulla on täydellinen klitoris jota tekisi mieli lutkuttaa aamusta iltaan ja sitten häpeilet ja peittelet sitä etkä haluaisi harrastaa edes suuseksiä sen takia. Ei tasan käy onnen lahjat :(

      Ihan mielenkiinnosta on pakko kysyä miten tarkkaan (esi)teinitytöt oikein esittelevät pilluaan toisilleen? Tyttöystävällä on puolestaan hirveä trauma pienistä häppäreistä jotka roikkuvat ulkona. Kun yritin selittää että ne ovat ihan kivat ja normaalit, tämä kertoi yksityiskohtaisesti millaiset häppärit muutamalla parhaalla kaverilla on sillä tarkkuudella joka onnistuu vain jos pillu on levitetty sormin aivan auki. Se halusi samanlaiset kuin "kaikilla oli vielä joskus yläasteella kun pienet häppärit ja klitta näkyivät vasta kun isot huulet levitti auki".

      • 7*7

        En ymmärrä ,luulis sulle riittävän että miehes tykkää. Mitä muilla miehillä on väliä. Makuja on monia toiset tykkää toiset ei.


    • isot häppäeit ja iso klitta on tosi kiihottava yhdistelmä

    • keskiverto

      :-) Se on aivan ok, minun mielestä. Miun vaimo valittaa kun minul on liian isokyrpä ettei meinaa sisään mahtua vaiks on märkä, keskiverto pituus ja halk. 4,5 cm kovana. Se vähän ihmetyttää miks naiset haaveilee isoista vehkeistä kun keskivertoki meinaa sattua.

    • 0+0

      Se on miesten mielikuvituksen tuote, että naiset haaveilevat isoista peniksistä :)

    • aatoksissain

      Voi hyvä nainen. Mitä runsaampi sen makeampi. Sinun pillu on aivan varmasti ihana, varsinkin imemiseen ja varmasti antoisa sisään työntyvälle kullillle. kiihottaa ajatuskin.
      Turhaan häpeät, toiset naiset kadehtivat. Miehet himoitsevat. Tsemppiä sinulle.

    • Aloitusviestittäjä

      Kiitos tosi paljon vastauksista! Jännää, mutta tuntuu niin kevyeltä.
      Ehkä minun on keskityttävä vain nauttimaan täysillä. Elämä on lyhyt.

      • ota iisisti, m

        ... ja pidä vittuasi esillä niin paljon kuin suinkin! On ilo, että pystyimme keventämään mieltäsi. Eikä meidän edes tarvinnut "selittää parhain päin". Vittusi on todella ihana! :)


      • korvien välistä

        Tuollaisessa pimpissä voi olla vain sellainen ”paha vika”, että häpeät sitä etkä halua näyttää.
        Älä kuitenkaan ala rehvastella sillä vaikka nyt tiedätkin omistavasi aarteen.


    • Anski1

      Just niin ja ylpeänä voit näytellä sitä ennen aktia ja anna mielihyvän tunteet päästä valloille kun mies imee ja maiskuttaa isoja huuliasi ja klitorista, huomaat kun se hullaantuu sinuun ja pilluusi, haluaisin niin olla se mies.

    • SeksiseuraaVailla?
    • turuuuth

      no missä se vittu nyt on linkitä se äkkiä tänne jotta pääsemme kommentoimaan

    • skarppaxx

      olen mies .. en näe mitään huolta sinulla ... jos joku nuori mies kavahtaa .. asia johtuu ainoastaan siitä ettei hän tiedä asiasta yhtään mitään ...
      jokainen nuori mies säikähtää sellaista asiaa mistä ei kukaan kaveri ole osannut häntä neuvoa ... so what ... opetelkoot elämään sanon minä ... eli ... äidiltä tai iskältä kysymään ... :D
      kaverit ei tiedä ... jne ...
      Mua saa isompikin poika lähestyä....
      mut jättäkää tytöt rauhaan jos ette tiedä :::
      T. MERIVOIMIEN SKARPPAXX
      PS.muistakaakin se

    • ibu5dd

      Kysyt miehiltä?

    • Hierova_m48tre

      Älä häpeile vaan anna se käytettäväksi... Mikä miehelle sen mukavampaa kuin pyörittää kielellä kunnon klittaa samalla sormi sisässä ja myös itsellesikin kun vain uskallat vapautua turhasta häpeästäsi...

    • sinä imet

      munaa ja mies klitorista 96

    • panomään

      Aivan mahtavahan se sellainen pillu on. Muutaman kerran olen päässyt maistamaan ja herkkua oli.

    • Anatomy

      Siis kai sä tajuat että klitoris ja roikkuvat häyhuulet on eri elimet ? Sisemmät häyhuulet siis tulee esiin sun uloimpien häpyhuulten sisältä,ne ei siis ole klitoris vaan klitoris löytyy su häpyhuulten yläpäästä.Kato nyt joku kuva googlesta missä on selitetty naisen anatomia. voi hyvänen aika !

      • väärä tuomio M

        "Anatomy", luehan tarkemmin, mitä aapee sanoo. Hän kertoo sekä klitoriksesta että sisemmistä häpyhuulista. Ei ole syytä esiintyä kovin ylimielisesti. Häpeä! :(


    • Hämeenlinna

      Ihanaa olis saada nuolla ja imeä isoa klitorista. Olis kyllä aivan mieletöntä kun sais sellaista.

      • pimppamies..

        Ei se niin ihanaa ole,isot häpärit vielä menettelee mutta liian iso klitta näyttää lähinnä huvittavalta pikkunorsun pippeliltä


    • huulten suutelia

      Hei! Olet naisellinen nainen,sinuna olisin ylpeä mitä omistat.olen jo ehtoon puolella elämässä mutta kiinnostunut naisista ja heidän klitoriksetaan.ainakin minua kiihottaa valtavasti kaltaisesi pillut, Näkisimme sinut.

    • halukassuutelia

      Ole ylpeä pillustasi, jopa toiset kadehtii sua.olen mies ja haluaisin kielellä kosketella sinua

      • ei todellakaan kade

        Täytyy kyllä näin naisena sanoa että te miehet näköjään luulette ,että toiset naiset karehtii. Itse en missään nimessä haluaisi tollasta pullua. Haittaa esim.pyöräilles ja on oikeesti ruma. Itse oon tyytyväinen nättiin pilluuni josta ei haittaa esim.urheillessa.


      • nytk, m
        ei todellakaan kade kirjoitti:

        Täytyy kyllä näin naisena sanoa että te miehet näköjään luulette ,että toiset naiset karehtii. Itse en missään nimessä haluaisi tollasta pullua. Haittaa esim.pyöräilles ja on oikeesti ruma. Itse oon tyytyväinen nättiin pilluuni josta ei haittaa esim.urheillessa.

        Ei molla väitetty, et KAIKKI naiset ois kateena.


      • ei kyll kateutta
        nytk, m kirjoitti:

        Ei molla väitetty, et KAIKKI naiset ois kateena.

        Totta uskon ,ettei kyllä ole montaa naista joka kadehtis. Naiset on esteetikkoja ja haluaa pillunsa näyttävän vähemmän rumalta. On kuitenkin hyvä ,että on miehiä jotka tykkää.


    • 0+1+2

      Mua ei taas naisena haittaa yhtään omat suuret häpyhuuleni yms. eikä kyllä oo miehiäkään näyttänyt ne haittaavan :) Näillä mennään mitä on saatu, ja eihän ne mitenkään "käyttöä" haittaa... Eli aloittajankaan ei kannattaisi olla niin kauhean epävarma itsestään (niinkuin yllä olevista kommenteista voi huomata)!

      • nautiskelia

        On totta ,että makuja on monia. Hyvä niin. Täytyy vaan jokaisen olla tyytyväinen omaansa, sen on syntymälahjaks saanu. On meitä täällä kaikenlaisia muutenkin eihän siitä mitään tulis jos vaan joku tietty kelpais, silloin vaan moni jäisi vallan ilman. Ja jos oikeasti jotain karehtii ,ni asioita olis paljon tärkeämpiä mistä toiselle olla kateellinen. Ne siis jotka näkyy kaikelle kansalle koko ajan, kuten ulkonäkö. Antaa kaikkien kukkien kukkia.


      • eipäs oo karehtimista
        nautiskelia kirjoitti:

        On totta ,että makuja on monia. Hyvä niin. Täytyy vaan jokaisen olla tyytyväinen omaansa, sen on syntymälahjaks saanu. On meitä täällä kaikenlaisia muutenkin eihän siitä mitään tulis jos vaan joku tietty kelpais, silloin vaan moni jäisi vallan ilman. Ja jos oikeasti jotain karehtii ,ni asioita olis paljon tärkeämpiä mistä toiselle olla kateellinen. Ne siis jotka näkyy kaikelle kansalle koko ajan, kuten ulkonäkö. Antaa kaikkien kukkien kukkia.

        Naiset ei karehdi toisten pilluja on miesten harhaluuloa. Miehet karehtii isokaluisia miehiä. Naisilla ei vastaavaa. Naiset karehtii toisen ulkonäköä ja ns ulkoisia avuja. Tämä miehille tiedoksi.


      • höpöö, m
        eipäs oo karehtimista kirjoitti:

        Naiset ei karehdi toisten pilluja on miesten harhaluuloa. Miehet karehtii isokaluisia miehiä. Naisilla ei vastaavaa. Naiset karehtii toisen ulkonäköä ja ns ulkoisia avuja. Tämä miehille tiedoksi.

        Ja höpöhöpö, ulkonäkökeskeiset kadehtii toisia, oli sitten mies tai nainen. Ei tää oo sukupuolittunu kysymys.


      • ei kade
        höpöö, m kirjoitti:

        Ja höpöhöpö, ulkonäkökeskeiset kadehtii toisia, oli sitten mies tai nainen. Ei tää oo sukupuolittunu kysymys.

        No voi hyvänen aika. Itsellä useita naiskavereita jonka kanssa esim.käydään saunassa ni voin kyllä käsi sydämellä sanoa, etten kyllä oo millään lailla kiinnostunu niitten pillusta saati karehtisin jonkun lörppähuulia voi hyvänen aika. Kyllä ootte yksinkertaisia jos tollasta luulette.


      • Piparilla rahaa
        eipäs oo karehtimista kirjoitti:

        Naiset ei karehdi toisten pilluja on miesten harhaluuloa. Miehet karehtii isokaluisia miehiä. Naisilla ei vastaavaa. Naiset karehtii toisen ulkonäköä ja ns ulkoisia avuja. Tämä miehille tiedoksi.

        Puhuuko naiset saunassa miten rikkaan miehen ovat saaneet iskettyä piparillaan?:D


      • ei kade
        Piparilla rahaa kirjoitti:

        Puhuuko naiset saunassa miten rikkaan miehen ovat saaneet iskettyä piparillaan?:D

        Juu kyllä naiset karehtii, mutta kenenkään pillu ei kuulu kyllä tohon. Kauneus.paksut hiukset, rinnat. Ei pillu se ei vaan kuulu tohon. Sori


      • ei kade
        ei kade kirjoitti:

        Juu kyllä naiset karehtii, mutta kenenkään pillu ei kuulu kyllä tohon. Kauneus.paksut hiukset, rinnat. Ei pillu se ei vaan kuulu tohon. Sori

        No ei varsinaisesti. Kyllä seksijuttuja tulee juteltua paljonkin.


    • näyttävyyttä

      Ei tarvi hävetä. itse olin ainakin ylpeä kun entisellä naisystävälläni oli mitkä näkyivät ja tuntuivat. Suurta klitorista kaipailen !

    • tshiihihi

      toi kuulostaa niin tyhmältä ku puhutte pillusta sanalla vittu :D

    • Anonyymi

      Sehän on paras

    • Anonyymi

      H­­­e­i! Kutsum­­­me sinu­­­t kä­ym­­ään uude­­­ss­a chatissa! Mei­­­tä on yl­­­i mil­jo­ona! 👉 https://ryhmaseksi.pics/H/H6x5V7

    • Anonyymi

      🦋 on paras ❤️❤️❤️💋

    • Anonyymi

      Iso klitoris ja isot sisemmät häpyhuulet ovat ihania. Naidessahan sitä ei niin erota, mutta suuseksiä antaessa kyllä. Välillä on pakko lopettaa kielityöt, jotta voi ihastella luonnon luomaa kauneutta 😍😍😍.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kookkaasta klitoriksesta on minulle esteettisyyden sijaan enemmän haittaa sen herkkyydestä, kuinka se pienestäkin hankauksesta tai kosketuksesta yliherkästi reagoi. Toisaalta orgasmien tuottaminen käy tämän takia nopeasti ja helposti mutta eihän sitä kukaan jatkuvasti jaksa eikä jatkuvasti elää kiihoittuneessa mielentilassa.
      N.48

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      132
      2071
    2. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      375
      1548
    3. Hauskaakin jopa...

      Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
      Sinkut
      227
      1146
    4. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

      kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
      Ikävä
      108
      962
    5. Koen, että minua tavallaan vainotaan

      Kyllä minä vain satun tietämään, että täälläkin on joitain serkun kaiman kummeja jotka kiusaavat minua. Lisäksi sairas n
      Ikävä
      126
      949
    6. Toivottavasti vielä kohdataan mies

      Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
      Ikävä
      92
      923
    7. Vanhemmalle naiselle

      Aikataulu muutos. Ensi viikolla pistetään asia vireille. Ei juhannukseen asti aikaa. Kannatti valehdella!
      Ikävä
      55
      908
    8. Herätänkö minä sinut itkullani nainen

      Kysyn tässä kun kaipuun aallot lyövät ylitseni ja ihmettelen missä olet toivoessani, että olisit tässä vierelläni. On va
      Ikävä
      25
      848
    9. Vastaa nyt kun kuitenkin valvot!

      Vai pelkäätkö että miehesi herää? Ppm:lle 😉
      Ikävä
      111
      788
    10. Seksuaalinen halukkuus ja kyvykkyys

      Tulee mieleeni kysyä, onko palstalla enää ihmisiä joilla olisi se voimakas seksuaalinen halukkuus vastakkaiseen sukupuol
      Sinkut
      99
      691
    Aihe