Tervetuloa Hartolaan!

Härskiä touhua

Ja taas saimme lukea lehdestä täysin vääristeltyä tietoa Itä-Hartolan Vesiosuuskunnan konkurssin tiimoilta. Nyt asialla oli Itä-Häme joka kirjoitti että "Itä-Hartolan vesiosuuskunnan verkostokaupasta ei valituksia." Ja "Konkurssiin päätyneen Itä-Hartolan vesiosuuskunnan runkoverkoston ostaminen Hartolan kunnalle ei juutu valituksiin."

Tästä saa käsityksen että entisten Itä-Hartolan vesiosuuskunnan osakkaiden tekemä valitus Hämeenlinnan Hallinto-oikeuteen olisi koskenut juuri kunnallistamista. Ja sitähän se ei todellakaan koskenut! Vaan se koski Hartolan kunnan suunnitelmaa maksattaa entisillä osakkailla takaamansa vesiosuuskunnan laina, noin 1.2 miljoonaa euroa. Ja koska osakkaita on 58, tämä tekee osakasta kohden hieman yli 20 000 euroa. Lisäksi kunta maksattaisi talohaarat uudestaan erikseen.

Osuuskuntalain mukaan osakas ei ole vastuussa osuuskunnan lainoista. Tämän Hartolan kunta aikoo kiertää kiristämällä, jos et maksa liittymääsi uudestaan yli tuplahinnalla alkuperäisestä osuuskunnan kanssa sovitusta hinnasta, katkaisemme veden ja viemärin.

2

167

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Poliisi apua

      Perikse perkele anneta.

      • Härskiä touhua

        Periksi antaminen ei todellakaan ole tässä vaihtoehto, Hartolan kunta sentään on aikeissa pilata 58:n osakkaan elämän ja tulevaisuuden tuolla täysin mielipuolisella esityksellään.

        Koko soppa on täysin Hartolan kunnan päättäjien omaa syytä. Jos kunta antaa takauksen noin tolkuttomalle lainalle mitä se on Itä-Hartolan Vesiosuuskunnalle antanut, pitkälti toista miljoonaa euroa, pitäisi kunnassa selvittää juurtajaksaen mihin ne rahat on tarkoitus käyttää. Nyt näin ei kunnassa toimittu vaan uskottiin jonkun höpöhöpöjuttuihin liittyjien määrästä, niitähän piti olla satoja. Kunnassa on todella pahasti laiminlyöty faktojen tarkistus! Olisi ollut hallintojohtajan tehtävä.

        Kaiken lisäksi liittymiä pakkomyytiin uhkaamalla että koska kiinteistön ohi kulkee vesijohto / viemäri, siihen on pakko liittyä, kunta ei antaisi lupaa oman puhdistusjärjestelmän asentamiseen.

        Ja nyt sitten ollaan kiristämässä moninkertainen hinta lisää! Olisi jo aika tehdä telkkariin juttu tästä, A-studioon tai MOT:iin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2823
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2390
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2170
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1972
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1816
    6. 160
      1804
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1777
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe