Elämä kohta käytetty

Pelataus

Olen jo vuosia ollut videopeliriippuvainen ja ajattelin jos täältä saisin uusia ajatuksia pelaamisen vähentämiseen.

Olen 22.vuotias opiskelija ja hoidan tällä hetkellä vielä asioitani. Silti elämäni koostuu pelkästään koulussa istumisesta ja pelaamisesta. Pystyn helposti istua tietokoneella aamusta yöhön ja lyhyillä yöunilla sama homma. Pelaaminen myös häiritsee rauhoittumistani ja nukahtamista. Aina kun alan nukkumaan mielessäni vain pyörii jokin peli mitä on juuri neljä tuntiä pelannut. En myöskään ole vuosiin nukkunut ilman lääkkeitä.

En ole ikinä oikein pyydellyt kavereita tekemään mitään, joten se on minulle täysi mahdottomuus. Olen vaihtanut koulua ja paikkakuntaa ja muuttanut useasti, mutta ikinä ei ole se itselle lupailemani muutos alkanut. Tykkään liikunnasta, mutta ei sitä tule lähettyä kun kone kutsuisi. Tämänkin aloittaminen oli aluksi hankalaa, sillä ajattelin vain että pari peliä ja sitten. Se ei kuitenkaan olisi pariin peliin jäänyt.

Tällä hetkellä koulu olisi tulossa suoritetuksi ja varmaan työtkin sen jälkeen, mutta en silti voi olla parhaimmillani jos kaikki aika menee peleihin. Olen pitkään ajatellut että ainut mikä minut saisi vähentämään pelaamista olisi vauva. Tiedostan kuitenkin että se ei ole tällä hetkellä hyvä vaihtoehto.

Toivoisin pääseväni keskustelemaan aiheesta vähäänkään kiinnostuneiden ihmisten kanssa. En tee ''lähde ulos'', ''sammuta kone'' tai ''ryhdistäydy'' kommenteilla mitään. Ne voidaan jättää pois ja kirjoittaa kokonaisia lauseita.
Kiitos

2

89

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei!

      Huomaan, että viesti ei ole oikein tuore, mutta vastaan silti. Itsekin olen alkanut vähitellen myöntää itselleni videopeliriippuvaisuuden.

      Olen 21-vuotias, olen parisuhteessa, olen opiskellut 2 alaa ja pian pitäisi suorittaa varusmiespalvelu.

      En ole ehkä hirveän riippuvainen videopeleistä, koska en pelaa esim. yöllä ja jätän yöunillekin aikaa. Pelit eivät myöskään pyöri koko ajan päässä.

      Tähän ongelmaan voi yrittää vaikuttaa. Itse olen yrittänyt vaikuttaa olla miettimättä pelejä, pyrkinyt menemään kävelylle, keksimällä jotain järkevää tekemistä ja liikunnalla.

      Erilaisilla motivaattoreilla olen pystynyt edellä mainittuihin asioihin. Olen ymmärtänyt tällaisen riippuvuuden johtuvan lievästä masennuksesta ja syrjäytymisestä, ainakin omalla kohdallani.

      Syrjäytymiseen en voi vaikuttaa enkä ole voinut hirveästi vaikuttaa. Yksi asia onkin puhua asiasta, saada tukea ja kannustusta. Voit lisätä minun käyttäjäni halutessasi Skypeen: teemuM94.

    • Dfhjkloiuhv

      Olisiko kukaan sattumalta menossa esim. kesälomareissulle Ruotsin Uumajan suuntaan? Saisi mielellään käydä nykäisemässä töpselit ulos tietokoneista erään hakkerin asunnosta. Mahdollisesti sama molopää hakkeroi seuraavaksi juuri sinun tietokoneesi, matkapuhelimen, television tai vaikka auton tällä saatanan nykypäivän tekniikalla.

      Seuraavksi tulee lähiaikoina vielä muutamien toisten ilkivaltaa harrastavien hakkereiden nimet ja osoitteet tälle foorumille kuvien kera, ja ne ovat ihan kotimaassa joten saattaa reissut osua paremmin kohdalleen näille. Hyvää kesää!

      Andreas Frost

      1969-08-13-XXXX

      TELEFONNUMMER

      090-13 82 72

      ADRESS

      Mariehemsvägen 39 E

      906 52 Umeå

      http://i.imgur.com/OnOs1xD.jpg

      https://se.linkedin.com/pub/andreas-frost/30/a35/250

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2926
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      106
      2490
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2250
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2082
    5. 177
      1886
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1883
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1817
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe