mielipiteitä homoseksuaaleista?

janika

Mitä mieltä ootte homoseksuaaleista? Heidän avioliitoista? Pitäiskö heidän saada adoptoida lapsia? yms. Vastatkaa kaikki jooko perustellusti.. Mä oon sitä mieltä et homoseksuaalit on okei, mulla ei oo mitään heidän avioliittoaan vastaan taikka sitä miksikö he eivät saisi adoptoida lapsia. Mä perustelen mun mielipidettä sitte ku joku antaa aihetta perustella tota. Ja muutenki yritän kommentoida kaikille vastanneille! Ei kannata vaivautuu sanoo et homoseksuaalit on tyhmii tai blaa blaa jos et osaa sanoa mihin perustat mielipiteesi :)

33

835

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fanittaja

      mun mielestä toi kysymys että saako homot mennä naimisiin ja adoptoida lapsia on yleisesti ottaen ihan naurettava koska sen mun mielestä ainakin pitäis olla automaattisesti mahdollista.
      mitä jos homot olisivat valtaryhmä ja heteroilta kiellettäisiin kaikki vastaavat oikeudet? Kyse on samasta asiasta ja varmasti silloin jokainen kirkon jäsen olisi puoltamassa heteroiden oikeuksia. Mikä sairas rasismi ja ymmärtämisen pula tätä maailmaamme oikein mättää?! Järkyttävintä on että homous oli vielä 60- luvulla luokiteltu sairaudeksi!!!!
      homous on aivan yhtä normaali asia kuin heterous ja melkein kaikki me ollaan jollakin tavalla bi- seksuaaleja. jyrkinkin homouden vastustaja varmasti joskus (alitajuisesti ehkä) kiihottuu saman sukupuolen edustajasta jossakin elämänsä vaiheessa.
      Ja vaikkei olisikaan, niin mitä sitten?
      Homoseksuaalit ovat todella ihania persoonia, heillä on usein kykyä suvaita erilaisuutta.
      meidän pitäisi kasvattaa omat lapsemme suvaitsevaisemmiksi niin tämä homojen oikeudet- kysymys häviäisi ehkä tulevaisuudessa.
      parannetaan maailma yhdessä..;) !!!!

      • Silloin tosin...

        Koko maailman populaatio olis niistä "syrjityistä" heteroista kiinni, se ei ole sama asia. Käsittääkseni suurin osa uskonnoista, että myös evoluutio on antanut selvästi ymmärtää että miehen ja naisen kuuluu paritella keskenään, toki myös homostella saa, ei siinä mitään. Mutta mä henk. koht. näen homouden jonkinlaisena "kehitysvammana", normeista poikkeavana käyttäytymisenä ja seksuaalisen vetovoiman tuntemisena johonkin, mikä ei ole eläimen lajille tyypillistä.

        En kannata homojen oikeutta avioliittoon, ainakaan kristinuskossa, koska homot eivät voi tehdä niin raamatun mukaan, koska avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto, eikä miehen ja naisen välinen liitto ole miehen ja naisen välinen, jos se on naisen ja naisen, tai miehen ja miehen välinen. Toki kannatan jonkinlaista siunausta tai rukoilua "liiton" puolesta, kutsukaa sitä miksi haluatte kunhan ette avioliitoksi.

        Adoptio-oikeutta myös vastustan, koska lapsen on ihan älyttömän vaikea kasvaa ilman isä-, tai äitihahmoa, myös "homojen kakarat" ovat tulevat todennäköisesti olemaan erittäin alttiita kiusaamiselle esim. kouluissa.
        Toisinsanoen nyky-yhteiskunta ei ole vielä valmis.

        Tokihan olisi tuohon isä-äitihamo juttuun sellainen mahdollisuus, että kaksi homoparia(mies mies ja nainen nainen) asuisivat jonkinlaisessa kommuunissa ja kasvattaisivat lapsena yhdessä, näin jokainen mukula saisi sekä isä, että äitimallin... mutta ehkä se olisi jo liian omituista... en tiedä.


      • Ps.

        Ihmisiä ei enää lajitella rotuihin ja vaikka lajiteltaisiinkin, homous ei olisi rotu joten homojen syrjiminen ei ole rasismia.


      • Anonyymi

        kaveri semi kujalla


    • nimimmerrkki

      1. mitä mieltä oon homoista.
      ne on luonnottomia vastenmielisiä ihmisiä, jos joku syrjii jossian ihmistä sen purusteella että ihminen on homo niin hyvä niin.

      2. Pitäiskö homojen saada mennä naimisiin
      Ei naimisiin meno on nykyään oikeustoimi mutta silti ei pitäisti unohtaa sitä että joskus se vielä jotenki liitty uskontoon. Homojen ei misään nimessä pitäisi antaa mennä naimisiin.

      3. pitäskö niitten elukoitten antaa adoptinda.
      Ei. Lapsesta tulee erittäin häiriintyny jos sillon kaks isää tai äiti. Se on myös luonnotonta. Adopti pitäs jättää niille mies nais pareille jotka ei voi saada lapsia.

      Ja ihan tämmönen loppukateetti. Homot ja homous on nyt muotia. Se menee ohi ja toivottavasti sen jälkeen homoja aletaan taas syrjimään ja maailma on taas parempi paikka elää.

      • Anonyymi

        hieno kirjoitus aivan oikeassa olet


    • minä

      Olen homoista sitä mieltä, että heille ei saisi antaa oikeutta avioliittoon saati sitten adoptointiin.

      Mutta homouden sellaisenaan hyväksyn. Mikäs siinä, jos miehet rakastavat toisiaan! Jokainen tekee niin kuin itsestä tuntuu hyvältä. Ystävänrakkauden ja parisuhderakkauden ero on kyllä niin pieni, että miksei se häviäisi?

      • hmmmmmmm

        "Olen homoista sitä mieltä, että heille ei saisi antaa oikeutta avioliittoon saati sitten adoptointiin. "

        perustele


    • pekkamattiesatuomas

      "Mitä mieltä ootte homoseksuaaleista?", mielestäni homous on sairaus muiden synnynnäisten sairausten mukana. eihän se ole luonnollista että mies/nainen ei etsi vastakkaista sukupuolta. mutta ei homoissa muuten mitään vikaa ole, kunhan eivät tule minua kiusaamaan.

      "Heidän avioliitoista?", en näe syytä miksi homot eivät saisi mennä avioliittoon. siis avioliitossahan on periaatteena sekin että jos tämä toinen kuolee niin leski saa puolet omaisuudesta tai jotain, ja jos kaksi samaa sukupuolta edustavaa oikeasti rakastaa toisiaan niin mielestäni he saavat naimisiin mennä. tätä ei ole pakko yhdistää uskontoon.

      "Pitäiskö heidän saada adoptoida lapsia?", EI TODELLAKAAN! homojen lapsista ei voi tulla terveitä. he joutuvat koko lapsuuden kestämään rääkkäystä. se ei ole reilua. en tajua miksei homot käsitä tätä. helvetin itsekästä ajatella että "kyllä meidän pitää lapsi saada kun muutkin saavat" mutta eivät ajattele lapsen etua sitten mitenkään muuten. lapsi tarvii mies ja naishahmon lapsena. näkeehän sen näissä lapsissa joilta puuttuu isä tai äiti, he hakeutuvat jonkun kaverin "suojelukseen". minulla on yksi tuttu jonka isä asuu kaukana ja hänellä on vain siskoja. hän nostaa kaverinsa todella korkealle tasolle, kuin että hän palvoisi näitä. lapsille normaali lapsuus.

      • Komppaan sua...

        Tuossa lapsi-asiassa.

        Se on itsekästä, voivathan homot toki rakastaa lapsiaan ja kasvattaa niitä rakkaudella, mutta olen huomannut että myös insesin kohdalla voi käyttää samoja argumenttejä. Jos Isän tytär on täysi-ikäinen ja tietää kaikki riskit, kyllähän se on periaatteessä mahdollista elää avioliitossa ja kasvattaa lapsi.

        Lapsella olisi kuitenkin iso riski perinnöllisiin sairauksiin, letaali-alleeleihin ym.



        Johonkinhan se raja on pakko vetää.


    • puer86

      Mitä mieltä ootte homoseksuaaleista?
      Ei heissä mitään pahaa ole. Jotkut jopa väittää että kaikissa asuu pieni bi-seksuaali. Eniwei... Homot ovat ihmisiä siinä missä muutkin. Täytyy vain tunnustaa että kun tv-sarjoissa kummasti voi myötäelää paremmin heteron, kuin homon lemmensuruja.

      Heidän avioliitoista?
      Kaksi toisiaan rakastavaa ihmistä haluaa virallisesti saman katon alle. Mitäpä pahaa siinä olisi?

      Pitäiskö heidän saada adoptoida lapsia?
      Tämä on kyllä asia, jota vastustan. En sen takia, että homoissa olisi jotakin vikaa, vaan sen takia, että lapsi tarvitsee sekä miehen- että naisenmallin kotiinsa - eli molemmat vanhemmat. Lapsi saattaisi pahimmillaan kasvaa kieroon.

    • Hyväksyn homoseksuaalit täysin. Loppujen lopuksi kyse on rakkaudesta ja välittämisestä; ei sukupuolesta. Jokaisella on oikeus rakastaa, ja saada elää rakastamansa henkilön kanssa, ilman että häntä sen vuoksi syrjitään.

      Avioliittoon vastaan siis myös kyllä. Kaikilla ihmisillä tulisi olla oikeus päästä naimisiin, jos niin haluaa.

      Mielestäni homoseksuaaleilla pitäisi olla myös adoptio-oikeus. Myönnän toki, että lapsilla ei välttämättä tulisi olemaan helppoa. Mutta: Lapset eivät niitä ennakkoluuloja luo. Lapsi ei luonnostaan leimaa vääräksi tai sairaaksi sitä että toisella on kaksi äitiä, tai kaksi isiä. Hän voi toki ihmetellä, ja esittää hassuja, ja suoriakin kysymyksiä, mutta ei hän sitä leimaa. Negattivisen suhtautumisen opettaa aikuisten maailma. Eli jos me isot ihmiset näyttäisimme hyvää esimerkkiä, tulevaisuuden mukulatkin oppisivat että homoseksuaalisuus on luonnollista.
      Ensi alkuun tärkein asia on keskeinen adoptio; eli että jos homoseksuaalinen pariskunta kasvattaa yhdessä toisen biologista lasta, tulisi ei-biologisella äidillä/isällä olla oikeus adoptoida lapsi myös omakseen. Jos biologiselle vanhemmalle tapahtuu jotain, on tietenkin tämän lapsen toisen vanhemman saatava jatkaa lapsensa kasvattamista, vaikkei heillä yhteistä verenperimää olekaan.

    • janika

      Useesti kuulee juuri ihmisten vastustava homoseksuaalien adoptointia. He perustelevat mielipiteensä siihen, että lapsista tulisi "kieroon kasvavia" koska heillä ei olisi isän tai äidin mallia. Jos mietitään lapsia venäjällä, kiinassa tai jossain muualla missä lapsia asuu kaduilla. Onko parempi asua köydyydessä kadulla kuin suomessa perheessä jossa on kaksi äitiä?
      Itse en usko että olisi ollut kamalaa asua vaikka äidin ja tädin kanssa. Eihän lapselle tarvitse opettaa että kummatkin ovat äitejä voihan lapselle opettaa kutsumaan kumpaakin oikealla nimellään. Kutsunhan minäkin uutta isääni nimellä enkä sano isäksi.
      Kirjailia Kristiina Louhi (aino ja tomppa lastenkirjojen kirjoittaja) hänkin eli äitinä ja tätinsä kanssa koko elämänsä ja ei hän niin kierolta kuuluisuudelta minusta vaikuta!
      No pointti oli että mielestäni parempi kotona kuin kadulla..

      • puer86

        Onhan se tietysti parempi kotona, kuin kadulla. Mutta lapsi tarvitsee sekä miehen- että naisenmallin.
        No, tietysti jotkuthan ovat joutuneet elämään koko lapsuutensa yksinhuoltajaperheessä (ei toisen sukupuolenmallia perheessa), että on tämäkin pointti tosiaan - sen lisäksi mitä sanoit.
        Ennakkoluulotkin tulevat aikuisilta - ei lapsilta, sekin on totta.
        Pahus, en voi ainakaan kumota perusteitasi...


      • hmmmmm
        puer86 kirjoitti:

        Onhan se tietysti parempi kotona, kuin kadulla. Mutta lapsi tarvitsee sekä miehen- että naisenmallin.
        No, tietysti jotkuthan ovat joutuneet elämään koko lapsuutensa yksinhuoltajaperheessä (ei toisen sukupuolenmallia perheessa), että on tämäkin pointti tosiaan - sen lisäksi mitä sanoit.
        Ennakkoluulotkin tulevat aikuisilta - ei lapsilta, sekin on totta.
        Pahus, en voi ainakaan kumota perusteitasi...

        "No, tietysti jotkuthan ovat joutuneet elämään koko lapsuutensa yksinhuoltajaperheessä ", yksi äiti on kuitenkin eri asia kuin kaksi äitiä. sitäpaitsi jos ne kadulta otettavat lapset sitten adoptoitaisiin ja laitettaisiin perussuomalaiseen kouluun niin kyllä vissiin niiden elämä siltikin olisi perseestä. en tiedä olsiko yhtä perseestä kuin kadulla mutta he saisivat silti kokoajan vähintään henkistä kiusaamista osakseen. ja henkinen on pahempaa kuin fyysinen.

        tiedän miten saadaan ne lapset pois kadulta: homot voisi ruveta maksamaan samanlaisia kuluja jollekkin säätiölle kuin mitä tavallisilta ihmisiltä menee lasten kasvattamiseen. näin sitä rahaa kertyisi paljon.


      • janika
        hmmmmm kirjoitti:

        "No, tietysti jotkuthan ovat joutuneet elämään koko lapsuutensa yksinhuoltajaperheessä ", yksi äiti on kuitenkin eri asia kuin kaksi äitiä. sitäpaitsi jos ne kadulta otettavat lapset sitten adoptoitaisiin ja laitettaisiin perussuomalaiseen kouluun niin kyllä vissiin niiden elämä siltikin olisi perseestä. en tiedä olsiko yhtä perseestä kuin kadulla mutta he saisivat silti kokoajan vähintään henkistä kiusaamista osakseen. ja henkinen on pahempaa kuin fyysinen.

        tiedän miten saadaan ne lapset pois kadulta: homot voisi ruveta maksamaan samanlaisia kuluja jollekkin säätiölle kuin mitä tavallisilta ihmisiltä menee lasten kasvattamiseen. näin sitä rahaa kertyisi paljon.

        Tottahan se on et yksi äiti on eri asia kuin kaksi äitiä.. Tiedätkö kuule kuinka vaikeeta on auttaa kadulla eläviä lapsia joilla ei oo vanhemmista tietoakaan? Ei raha auta heitä saamaan kohtuullista elämää. Et varmaan oo kuullukkaan kuinka vaikeeta on esimerkisi koulutus tason nostaminen kehitysmaissa, jos sinne lähetetään rahaa se ei välttämättä todellakaan mene koulutukseen vaan johonkin ihan muualle!
        nii en tiiä ootko nähny sitä mainosta missä lapset kertoo et ne kerää ruokansa kaatopaikoilta.. musta se ainaki on järkyttävää ja uskon että ne lapset joilla ei ole perhettä tulisivat mielummin suomeen kahden äidin luokse kuin jäisivät sinne. Kouluista pystytään kitkemään ulkonäön perusteella tapahtuva kiusaaminen ajan myötä..suomessa on niin paljon ulkomailta tulleita ihmisiä, että pienet lapset ovet jo tottuneet siihen eivätkä nää siinä mitään pahaa ellei kotona heille sanota, että siinä on jotain pahaa..


    • sammakko.

      Ajattele tilannetta lasten kannalta.
      Kuvittele, jos kaksi homoa olisi adoptoinut sinut.

      • janika

        mä voin yrittää kuvitella..mut mä en tiedä millasta on elää äärimmäisessä köydyydessä ainoina ihmisinä elämässä ne jotka ettii sun kans ruokaa kaatopaikalta..millasta on nukkua kadulla ja yrittää selvitä hengissä kaikilta sairauksilta nälältä ja vaaroilta.. en tiiä ni en osaa sanoo kumpi ois kamalampaa.. ei niille lapsille valitettavasti välttämättä löydy perhettä missä ois äiti ja isä! Tarjolla on perheitä missä on kaks toisiaan rakastavaaihmistä jotka on valmiita rakastamaan myös sitä lasta juuri sellasena ku se on ja pitämään siitä huolen. Eihän kuka tahansa saa adoptoida lapsia, se on pitkä prosessi ja must pitäis suoda homoseksuaaleille sama oikeus todistaa et ne on kykeneväisiä siihen!


      • janika
        janika kirjoitti:

        mä voin yrittää kuvitella..mut mä en tiedä millasta on elää äärimmäisessä köydyydessä ainoina ihmisinä elämässä ne jotka ettii sun kans ruokaa kaatopaikalta..millasta on nukkua kadulla ja yrittää selvitä hengissä kaikilta sairauksilta nälältä ja vaaroilta.. en tiiä ni en osaa sanoo kumpi ois kamalampaa.. ei niille lapsille valitettavasti välttämättä löydy perhettä missä ois äiti ja isä! Tarjolla on perheitä missä on kaks toisiaan rakastavaaihmistä jotka on valmiita rakastamaan myös sitä lasta juuri sellasena ku se on ja pitämään siitä huolen. Eihän kuka tahansa saa adoptoida lapsia, se on pitkä prosessi ja must pitäis suoda homoseksuaaleille sama oikeus todistaa et ne on kykeneväisiä siihen!

        okei must ois outoa asua kahden isän kanssa, varsinkin kun en oo ikinä tullu toimeen mun oman isän kanssa.. siihen on omat syynsä. mutta voisin hyvin kuvitella et mul ois ollu vaik kaks äitiä eikä siin ois mitään pahaa.. voishan tohon adoptpontiin laittaa sellasen pykälän et homo pariskunnat sais adoptoida vaan poikia ja lesbo pariskunnat vaan tyttöjä.. se jo auttais tilannetta niitten lapsien kohalla kellä ei oo kotia.


      • Sammakko.
        janika kirjoitti:

        okei must ois outoa asua kahden isän kanssa, varsinkin kun en oo ikinä tullu toimeen mun oman isän kanssa.. siihen on omat syynsä. mutta voisin hyvin kuvitella et mul ois ollu vaik kaks äitiä eikä siin ois mitään pahaa.. voishan tohon adoptpontiin laittaa sellasen pykälän et homo pariskunnat sais adoptoida vaan poikia ja lesbo pariskunnat vaan tyttöjä.. se jo auttais tilannetta niitten lapsien kohalla kellä ei oo kotia.

        Sehän vain pahentaa tilannetta. Jos kaksi homoa adoptoi poja, pojasta tulee luultavasti hintti. Ja kahden homon pojalla luultavasti ei olisi kovin montaa ellei yhtään kaveria, poika saisi turpiin koulussa useita kertoja vain sen takia, että itsekkäät homot haluavat lapia että voivat leikkiä kotia.
        Ja kuinka monta SUOMALAISTA katulasta olet nähnyt ? Luuletko tosiaan, että jos homot eivät saa adoptoida lapsia, lapsista tulee kodittomia katulapsia, jotka syövät jäteitä ?


      • janika
        Sammakko. kirjoitti:

        Sehän vain pahentaa tilannetta. Jos kaksi homoa adoptoi poja, pojasta tulee luultavasti hintti. Ja kahden homon pojalla luultavasti ei olisi kovin montaa ellei yhtään kaveria, poika saisi turpiin koulussa useita kertoja vain sen takia, että itsekkäät homot haluavat lapia että voivat leikkiä kotia.
        Ja kuinka monta SUOMALAISTA katulasta olet nähnyt ? Luuletko tosiaan, että jos homot eivät saa adoptoida lapsia, lapsista tulee kodittomia katulapsia, jotka syövät jäteitä ?

        Mä en kyl mielestäni oo puhunu missään suomalaisista katulapsista? ainakaan tarkotus ei oo ollu. Suomeen adoptoidaan lapsia ehkä enemmän ulkomailta ku suomesta. Puhuin koko maailman tilanteesta ja niistä lapsista mitä kehitysmaissa asuu. Niitä ois varmasti niin paljon et jos joku vaan haluu tarjota kodin ni vastaan ottajia löytyis.
        Sä selvästi kummoksut homoutta ja vastustat jyrkästi. "Jos kaksi homoa adoptoi poja, pojasta tulee luultavasti hintti." Nii kenestä tahansa voi tulla homo, voi olla et ku se näkee erilaista rakkautta ympärillään tää poika ottaa mallia mut mitä pahaa on homoissa? mitä sit jos siitäki tulis homo?
        Nii no en tiiä onko se hyvä vai huono et homoseksuaalit pariskunnat saa vaan samansukupuolen lapsia mut tytölle voi olla kova paikka asuu ainaki murrosikä kahen miehen kanssa jotka ei tiedä naiseks tulemisesta paskaakaan.


      • kbslhb
        Sammakko. kirjoitti:

        Sehän vain pahentaa tilannetta. Jos kaksi homoa adoptoi poja, pojasta tulee luultavasti hintti. Ja kahden homon pojalla luultavasti ei olisi kovin montaa ellei yhtään kaveria, poika saisi turpiin koulussa useita kertoja vain sen takia, että itsekkäät homot haluavat lapia että voivat leikkiä kotia.
        Ja kuinka monta SUOMALAISTA katulasta olet nähnyt ? Luuletko tosiaan, että jos homot eivät saa adoptoida lapsia, lapsista tulee kodittomia katulapsia, jotka syövät jäteitä ?

        ...että homoksi ei muututa, sellaiseksi synnytään. Ei hän heteroiden lapsetkaan ole kaikki heteroita. Mieluummin olisin kahden homon lapsi kun söisin jätteitä.


    • plextor

      Mielestäni rakkaus ei katso sitä ruumista. Hyvin oikeastaan voisin itsekin löytää rakkauden naisesta, eikä sillä olisi väliä jos rakastaisin sitä, mitä hän on ihmisenä. Avioliitto heidän välillä siis sallittakoon.

      Ja mielestäni adoptiokin on sallittua, jos vanhemmat selittävät tilanteen heti, kun lapsi jotain siitä voisi ymmärtää. Olisi varmasti kamalaa kuulla jostain muualta, että koti onkin vähän erilainen kuin muilla, kun on kaksi isiä tai äitiä huoltajana. Lapsi pitäisi saada ymmärtämään, ettei siinä ole mitään väärää, mutta se on vielä tänä päivänä ei- niin- yleistä. Yleistymässä kylläkin enemmän ja enemmän.
      Mielestäni jokainen saa valita oman polkunsa ja se pitäisi lapsellekin selvittää, enkä usko, että enää niin kovin kiusattaisiin, ja mielestäni se tosiaan hoituisi sillä, jos lapsella ja vanhemmilla olisi hyvät välit ja he näinollen voisivat keskustella vaikeista asioista helposti ja tämän jälkeen tavalla tai toisella kitkeä mahdollisen kiusauksen tai ahdistuksen pois.

    • homot on ihan ok, heidän avioliittonsa myös, adoptda heidän ei pitäisi antaa, sillä jokainen lapsi tarvitsee isän ja äidin.

      • Vaikka toisaalta homoillakin pitäisi olla mahdollisuus lapsen saamiseen, eli homot saisivat adoptoida, jos pari sitä toooooooooodella paljon haluaa...


      • kzdshg

        ... en täs yksinhuoltajat? puuttuuhan niiltäkin se toinen vanhempi


    • sfthfjyuiyui

      ootteko kaikki nyt oikeesti tosissanne? kyllä maailmaan mahtuu sitten ahdasmielistä porukkaa..

    • Homoseksuaalisuutta esiintyy myös muissa eläimissä, joten luonnotonta se ei ole. Eräässä keskustelussa kerrottiin teoria, jonka mukaan homoseksuaaliset ihmiset/eläimet auttaisivat muita jälkeläisten huolehtimisessa. Teoria pohjautui ihan evoluutioon. Harmi kun en ylös sitä ottanut...


      Homoseksuaalien pitäisi päästä avioliittoon, ja saada kaikki avioliiton oikeudet.

      Homoseksuaalien kuuluu saada myös adoptoida.

      Niin, homojen adoptiolapsia voidaan kiusata, mutta samoin kiusataan heterojenkin lapsia. Syy ei siis ole homoseksuaalien vaan ennakkoluulojen. En pidä tuosta argumentista, etteivät homo juuri sen takia saisi adoptoida, koska lapsia kiusattaisiin. Tavallaan se hyväksyy lasten kiusaamisen sen nojalla, kun hänellä onkin kaksi äitiä ja kaksi isää.

      Voihan niitä miehen ja naisen malleja löytyä muualtakin kuin juuri biologisilta vanhemmilta, tai heterovanhemmilta. Homoseksuaaleilla voi olla sisaria, tai omia vanhempia. Eläähän monia perheitä ilman toista vanhempaa.

      Mieluummin niin, että lapsella on rakastava koti, kuin ettei kotia ollenkaan, ei sillä ole väliä onko kodin perustana mies ja mies, nainen ja nainen tai nainen ja mies... Mieluummin myös kaksi huolehtivaa homoseksuaalia, kuin laiminlyövät heterovanhemmat. Tietenkin myös homoseksuaali voi olla huono vamhempi, en halua yleistää.

    • homofobisti

      Homous on täysin sairasta, mielestäni se on sairaus ja homot ovat jollain tavoin kehitysvammaisia kun ovat homoja. Eihän se ole evoluution kannalta suotuisaa että on kiinnostunut omasta sukupuolesta. Okei, joillain eläimilläkin esiintyy homostelua, mutta eläimillä ei taida olla adoptio-oikeuksia yms. Eli ei homojen ainakaan pitäis saada adoptoida pentuja. Kahden homon lasta kiusattaisiin päiväkodissa ja koulussa varmasti tuon takia, ja muutenkin on luonnotonta että lapsella on kaksi äitiä tai kaksi isää. En usko että tuollaisessa perheessä voi lapsi kasvaa normaaliksi normaaliksi ja terveeksi aikuiseksi, sillä lapsen näkemät roolimallit ovat jotain täysin muuta kuin tavallisessa perheessä. Homot saa olla mun puolesta minkälaisia tahtoo mutta ei niille pitäis yhtään enempää mitään oikeuksia antaa.

      • asenteet kuntoon

        "Kahden homon lasta kiusattaisiin päiväkodissa ja koulussa varmasti tuon takia, ja muutenkin on luonnotonta että lapsella on kaksi äitiä tai kaksi isää."

        Niin, mutta kiusaaminen ei ole koskaan yksilön itsensä vika, se on niiden kiusaamien vika.


    • homofobisti

      No en ole väittäny että se on lapsen oma vika jos sitä kiusataa. Mutta miettikääpä ihan rehellisesti, haluaisitteko elää vaikkapa perheessä missä on kaksi isää? Moni varmasti miettii mielessään "en", hyvä en minäkään tahtoisi. Helppo se on sanoa että homoille adoptio-oikeus ja kaikki maholliset, mutta kuinka moni oikeasti haluaisi elää tällaisessa perheessä?

      • antifobisti

        No, mieluummin minä eläisin vaikka kahden isän kanssa kuin äidin ja isän kanssa, joista vaikka äiti juo ja isä lyö. Eivät tietenkään kaikki homoperheetkään ole täydellisiä, mutta väitän, että adoptioprosessi "testaa" vanhempia paremmin.


    • ____________________

      Ne o homoja

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      10250
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      421
      4543
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      92
      3084
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2875
    5. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2704
    6. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      230
      2698
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      154
      1874
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      73
      1748
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1640
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1443
    Aihe