Miksi porukka menee inttiin?

perehtynyt asiaan

Itsekkin kävin tuon (ohi on 270 jeee) mutta myöhemmin eronneena miettinyt että miksi kävin? No kun kaikki muutkin. En ole hyötynyt kyseisestä laitoksesta mitään. Kuka nyt oikeesti haluis tätä maata puolustaa? Puolustaa siksi että velkaa ollaan pankeille ja töihin ei pääse kun lääkärin papereilla. Todennäköisesti vielä kuolisit siinä sodassa niin kumpi on parempi kuolla jonkun asian puolesta vai elää? Ihmisellä ei tietääkseni ole kuin yksi elämä, joten se kannattaa käyttää fiksusti.
Sitten kun rupee miettimään niin itseasiassa kaikista fiksuinta ois porukan ruveta totaaleiksi. Puolessa vuodessa pääset varmasti, pääset avovankilaan, lomillekkin pääset ja täys ylöspito. Erittäin hyvä keskittyä vaikkapa pääsykokeisiin. Loppujen lopuksi ei hirveämmin eroa intistä mutta eipä tartte palella lumihangessa, marssia jopa satoja kilsoja ja kantaa painavia tavaroita. Ei tarvitse pelleillä sisälle ulos leikkiä. Ei haittaa jos patterin välissä on pölyä. Jos jää lukio kesken niin kätevästi voi jatkaa sen loppuun.
Sit jos miettii sivaria ja löytyy oman alan hommaa joka tod.näk. ois 8-16 ja JOKA viikonloppu vapaata, sosiaalinen elämä ei kärsi mitenkään jos olet siinä oman alan hommassa voit saada työpaikan firmasta ja kyllä se oman alan firma tykkää enemmän siitä sivarin työkokemuksesta kun siitä että olet nyt käynyt pellekoulun.
Niin oikeesti miks mennä inttiin? "johtajakoulutus mitä ei muualta saa" Kyllä muuten saa ja vähän isommalle porukalle kun sille omalle ryhmälle.

Kannattaa oikeesti miettiä näitä jos kutsunnat on edessä ja ei kannata miellyttää muita omilla valinnoillaan.

5

98

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jee9

      Kokoomus on hallituksessa ja polkee köyhien oikeuksia samalla tavalla kuin natsit juutalaisia. Intin käyminen myöhästyttää kaikkea ja voi johtaa jopa yli 50 000 e tulonmenetyksiin kun ei olla töissä. Sitä paitsi valtio menettää verotuloja ja muutenkin intti aiheutta kuluja valtiolle.

    • viisaan ajatuksia

      Einstein halveksi armeijalaitosta ja piti asevelvollisuuden avulla militarisointia moraalittomana ja haitallisena toimintana. Hän totesi että jos vain kaikki haluttomat uskaltaisivat kieltätyä niin kono systeemi kaatuisi omaan mahdottomuuteensa vankiloiden täyttyessä.

    • Näin_se_on_tarkoitettu

      Moni menee koska heidät on ehdollistettu ajattelemaan että se on velvollisuus isänmaata kohtaan. Tosiasiassa sodan tullen armeijan käyneet kutsutaan reservistä ja he taistelevat kansainvälisen pääomaeliitin (finanssikapitalistit) ja kansakunnan varakkaimpien (~2%) omistusten säilymisen puolesta.

      • enpälähdeminäkään

        Ei kutsuta kaikkia, sodanajan palveluksestakin vapautetaan mm. suuryritysten johtajat, uskonnolliset johtajat jne. Lista on pitkä. Lopulta vain n. 4-5% kansalaisista laitetaan tykinruuaksi.


    • Teeppä_se

      Ootko miettinyt koskaan,että...Miksi ylipäätään tehdä mitään mikä ei mielitytä ja jonka voi jättää tekemättä koska joku sen tekee kuitenkin...Älä tee edes jälkiä lumihankeen...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      324
      3016
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2243
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      86
      1674
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      193
      1583
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1375
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1273
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1104
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      21
      1098
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1049
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      931
    Aihe