Aventura matkatoimistosta

eve3

Kertokaa viimeisistä kokemuksista Aventuran kanssa. Nettistä ei löytyy juurikaan kommentteja tuosta matkatoimistosta. Ilta Sanomien mukaan (2009) on erittäin suuri riski luottaa Aventuraan. Toista niin riskialtista matkatoimistoa ei ollutkaan ja joku niistä muistakin on jo konkurssissa. Kaikki tiedot ovat hirveän vanhoja.
Minua kiinnostaa Meksikon-Guatemalan matka.

5

108

  Vastaukset

  • Itse olen katsonut Aventuran maailmanympärimatkaa.

  • Olen ollut kaksi kertaa Aventuran matkalla, toinen oli Kenia-Tansania-safari v. 2012 ja toinen Kilimanjaron vaellus v. 2014. Kaikki sujui loistavasti, matkalla ei ollut mitään ongelmia. Oppaat tosi päteviä, järjestelyt ok, Matkoilla on kohtuullisen pienet ryhmät mikä antaa lisäarvoa matkalle. Suosittelen.

  • Aventura matkatoimisto on surkeinta mitä tiedän!! Eivät ota vastuuta kun tapahtuu matkalla jotakin, eikä myöskään hoida asioita niin että matkalainen saa ongelman ratkaistua. Toimitusjohtaja on täysi vellihousu ja matkaoppaista tai ns. hoitajista puhuttakaan. Heillä ei ole toiinnavastuuvakuutusta.

   • Kerroppa lisää, minulla ei ole negatiivisiä kokemuksia heidän matkoiltaan.


  • Asiahan on niin, että jos osaa mitään muuta kieltä kuin suomea, savoa, hiljaa ja kovaa, kannattaa ostaa lentoliput ja kuljeskella ominpäin nuo Mexico-Guatemala-seudut.
   Kun on vähän edes silmää ihmistyypille, osaa jättää neuvojista pois rosvot, ja saa hyvin vihjeitä missä kannattaa käydä. Ja tulee enemmän kuin puolet halvemmaksi koko reissu.
   Puhun kokemuksesta useamman pitkänkin reissun tiimoilta eri puolille maailmaa.
   Muuta ei tarvita, kuin hyvä harkintakyky, rohkeus ja se lentolippu pienen matkakassan-luottokortin lisäksi.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   154
   3964
  2. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   Suomi24 Blogi ★
   53
   2198