haluan intistä vapautuksen kokonaan

..e,fef

eli miten saan intistä vapautuksen sillee, että ei tarvitse enään sinne mennä, en jaksa olla enää siinä paska laitoksessa.

2 viikkoa ollu jo, ja sunnunaina pitäs mennä takasin niin mitä sanon kapteenille että pääsen pois kokonaan sieltä

39

230

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neuvoneuvo

      ei kapteeni anna vapautuksia, vaan lääkäri.

      Mene lääkärille ja sano että pääsi tuntuu hajoavan henkisesti, olosi on todella kurja ja harkitset vakavissasi itsemurhaa jos et pääse armeijasta pois.

      • sotatohtori

        Leguri saattaa sanoa ,vai itsemurhaa ajattelet ,odotas kun haen kameran valmiiksi .


    • tohtori sykerö

      Tongi roskiksia kaks viikkoa, sano aina että "ei se ole tämä paperi, eikä tämä, eikä tämä..." Sitten kun kapteeni pyytää sut puhutteluun ja lätkäisee kutsupaperin mielenterveysongelmatarkastuksia varten, huudat kovaan ääneen "TÄMÄ SE ON!"

    • surkeaa

      Johan on nykynuorilla pehmeät päät, kun ei edes armeijaa kyetä hoitamaan pois alta.

      • onhan_se_valitettavaa

        ongelma on siinä, että nykynuoret menevät armeijaan. Ei ole tarpeeksi fiksuja nuoria jotka kieltäytyisivät kokonaan tai menisivät sivariin. Tarpeeksi moni kun näin tekisi niin tämä paska systeemi kaatuisi siihen.


      • munattomat

        Juuri näin. Valitettavaa että pojat saadaan vieläkin pakotettua tuohon orjasysteemiin. Ei ole selkärankaa sanoa "ei".


      • teurastustakaikki

        Mene sinä sotahullu venäjänvihaaja vapaaehtoiseksi räyhääjäksi itärajalle
        vaatimaan Karjala takaisin ,niin saat sotaharjoitusta tarpeeksesi . Rauhaa tosissaan rakastava ei harjoittele tappamaan .Tappaa osaa harjoittelematonkin tarpeen tullen .
        Seuraappas murhatilastoja suomessa .Kovin murhaava kansa ,sanoisin ?


      • ktviesti

        Se on nyt vaan niin, että suomalaiset täysikäiset naisetkaan eivät kutsu totaalikieltäytyjää mieheksi. Minun kaveripiirissän on yksi maitojunalla kotoutettu, ja muut unohtivat hänet, pidän häneen kutenkin yhteyttä.


      • näin_meillä
        ktviesti kirjoitti:

        Se on nyt vaan niin, että suomalaiset täysikäiset naisetkaan eivät kutsu totaalikieltäytyjää mieheksi. Minun kaveripiirissän on yksi maitojunalla kotoutettu, ja muut unohtivat hänet, pidän häneen kutenkin yhteyttä.

        Meilläpäin tuollaiset valehtelevat natsit taas tapetaan ihan suoraan. Naiset tulevat vielä ulostamaan ruumiin päälle.


    • turhaapascaa

      Jos tahdot välittömästi pois kannattaa ilmoittaa kapteenille, että tahdot sivariin. Saat siirron parin päivän sisään, jos tosiaan vasta pari viikkoa mennyt. Sivarin kautta saat helpommin vapautuksen jos oikeasti on mitään pätevää syytä tai olet vakuuttava näyttelijä... Tosin jos oikeasti ahdistaa ja mielenterveys kärsii, en näe miksi et saisi. Intin psykologi/lääkäri voi yrittää pelotella sivarista, mutta älä kuuntele. Eikä sinne sivariin laiteta kun aikaisintaan puolen vuoden päästä. Sinä aikana ehdit saada jonkin lääkärin lausunnon tai vielä sivarin alettuakin voit anoa vapautusta. Tai jos oikein muistan, niin p-kaudella lopettavat voidaan laittaa suoraan sivarin aloitusjaksolle lapinjärvelle. Riippuu miten käytännöt menee nykyään...

    • hanskatnaulaan

      Esität komppanian komentajalle syyn ,mitenkä tappamiseen harjoittelu on omantuntosi vastaista ,niin ehkä voit palvella aikasi rauhanomaisesti ,joko avovankilassa ,työleirillä ,
      taikka jossakin muussa valtion varaamassa laitoksessa .Olet onnen poika ettei nyt juuri vallitse sotatila ,koska silloin joutuisit ammutuksi ,taikka ripustettavaksi tukevaan
      männynoksaan ,niinkuin luterilainen pappi vaati pelokasta nuorta kieltäytyjää ,viime
      sodan alkaessa .Demokraattisen isänmaan jokapäiväistä käytäntöä .

    • HeilPutin

      Suomi on siis vihollinen kun kohdistaa näitä orjuutustoimia meihin miehiin. Ja ystäviä ovat viholliseni viholliset, kuten opetetaan.

    • ähvätti

      Venäjän passi. Loppuu SA-simputus kuin seinään.

    • lääkärille_mars

      Minä sain vapautuksen käymällä lääkärillä. Riittävät perusteet kun esittää lääkärille miten pää ei kestä niin vapautuksen saa. Eikä ollut edes vaikeaa.

    • Kveirtsi

      Minä sain vapautuksen, kun aloin kesken ruokailun kaadella pöytiä ja tuoleja. Heitin samalla linjastolta ruuat lattialle. Otin pitkän leipäveitsen ja uhkasin lyödä jokaista joka tulee lähelleni.

      Kaikki olivat kummissaan. Lopulta viilsin veitsellä itseäni kaulasta. Heräsin sairaalasta ja jouduin hetkeksi mielisairalaan. Minulle kerrottiin, että en joudu enää armeijaan enkä sivariin.

    • syruiop

      Toi oli hyvä kikka varsinkin kun ketään ulkopuolista ei satutettu. :)

    • Välikki

      Tosin mulla on yhä se veitsen jälki kaulassa. Sitä on vaikea peittää. Mutta ainahan voi kertoa olleensa jossain onnettomuudessa. Onnettomuushan sekin oli, että menin inttiin.

    • pöksytalas

      Kerro lääkintävääpelille olevasi homo, niin hän tarkistaa asian.

    • sotakokki

      sinne vaan takas..kaikki menee hyvin......alokaskauden jälkeen on helppoa..ja hae keittiiöön palvelukseen....saa syödä ja hauskaa on

    • ktviesti

      Jumalauta, että moisia pystyyn nostettuja lapamatoja vielä löytyy. Jos ajattelet vähäänkään tulevaisuuttasi, niin tuleva naisystäväsi tuskin kutsuu sinua mieheksi. Eikä myöskään tuleva työnantajasi. Eikä sukulaisesi, sekä kaveripiirisi.

    • EsikEskadroona

      JUMALAUTA , ITSE KUN OLI SE AIKA ETTÄ MENTIIN ARMEIJAAN NIIN MENTTIIN , AINOASTAAN SE HIEMAN JÄNNITTI ETTÄ MIHIN VARUSKUNTAAN JOUTUI . HUH HUH MITÄ PULLAPYLLYJÄ TÄÄLLÄ KIRJOITTELEE .

    • IhmisiäOllaanKaikki

      Mikä nyt mättää? Ei siellä pakosta kivaa ole kun käsketään ja komennetaan ja päivärytmi saneltu, mutta eihän se nykyään vähimmillän kestä kuin puoli vuotta! On sitten suoritettu ja CV.ssäkin näyttää paremmalta kuin totaalikieltäytyjällä.

      Vapaa-aikakin rajoitettu, mutta toista oli ennen kun lomille piti anoa ja pari viikkoakin oli oltava kiinni pääsemättä edes iltavapaalle.

      Älkää nyt valittako koko ajan. Nykyään lomille laitetaan ettei tule varuskunnalle niin kalliksi.

      Näen kieltäytyjissä silti puolensa, katsokaas ei ainakaan ole vaaraksi itselleen tai muille siinämäärin jos päättäkin lopettaa asepalveluksensa verrattuna jos ei saakaan tahtoaan läpi listii pian ittensä tai jopa jonku muun.

    • reservein1kapteeni24

      Saatanan siviilit pellet! Vittu tollaiset paska housut on eturiviin jos venäjä hyökkää tänne!

      • Ripittämätönasemies

        Täällä mellastavat taas uskovaiset luterilaiset tappajat,sitä vartenkos sinne rippikouluihin mennään,häh ?


      • SissiOnEriMIES

        Vedä vittu korvilles äitin tissinimijä!


    • Alikersantti

      No voi hitto, kun on pelkureita!!!! Nykyään varmaan noin 20% on sitä mieltä, ettei mee inttiin. Mihin Suomi joutuu kun on noita nyky kundeja?? Naisiakin on jotka on käynyt intin ja on pitänyt (niinkuin minä) ja siellä sitte totellaan.... Mutta mikä tää laki oikein on, että voi saada vapautuksen intistä, jollai tekosyyllä? Kyllä vamman, tai jonkun vastaavan henkisen neuroosin tajuaa, mutta että, kun ei haluu!! NYT JOKA MIES ARMEIJAAN JA ISÄNMAATA PUOLUSTAAN, JA NAISET MYÖS!!!

      • Kehäänjaturpiin

        Juu,juu,mutta jos ei olisi sotilaita,niin ei olisi sotiakaan,nyrkillä silmään,
        mutta ei ruumisarkkuun.


    • aseettomana

      Sivvilipalvelus oli ainakin ennen.Mene kapteenin eteen ja sano olevasi uskonntosi takia kieltäytyvä, omantuntosi sanelemana.Jos vain muuten haluat
      "lintsata,niin se ei oikein onnistu",saat vielä simputusta komppanialtasi,lomien
      peruutuksilla,heheh.Jos olet somali niin saat vielä lähtörahaa !

    • PullahiiriäPUBISSA

      Venäjälläkin on sentään paljon kovempia naamoja kuin suomen pullahiiret.
      Ne harvat "bodaajat"eivät riitä ylivoimaiselle 142 miljoonan kansalle.Voitte
      huoletta unohtaa "suusrsuomi-haaveet"hyökätä idan suuntaan,taikka
      mihinkään suuntaan.Ne antaa syyriassakin namusia ISIKSELLE,ilmasta käsin.

    • Kessun-retku

      Hei,KESSUN-retku,paskoitkos housuihis saadakses natsat marssilla,häh.

      • Japöh

        Kateellisen kirjoittelua kun nainen ylennyt alikersantiksi. Itse ei pysty vaikka on mies(ehkä)!


    • kysmys

      saat sen

    • kylläsesiitä

      mene takaisin meikattuna naiseksilaittauneen ja sano en kestänyt enään olla mies.sillä olen transu homo.

    • helppoarmeija

      Kannattaa käydä armeija helppo paikka luulin itsekin että on raskasta meni nopeasti aika armeijassa ja kotiutui 362vrk jälkeen olisi helposti mennyt vaikka 450pv armeijassa ja jäi vielä hyvät muistot

      • 10-8

        Aika monen nollauskännin jälkeen kun miettii niin totta on....


    • Tapankaikkisaatana

      Pyydä asetta että saat tappaa kaikki. Veikkaan että olet kotona ennekuin huomaatkaan. Jos olet metsämies niin tämä ei ole se keino.

      • 15-12

        Tuossa on vain se huono puoli että paikalle pyydetään välittömästi sotilaspoliisi ja sitten vielä paikallispoliisi ja vietät yön putkassa ja seuraavana päivänä kuulustelut väkivallalla uhkaamisesta ja syytteen nosto, sekä psykiatrinen mielentilan tutkimus.

        Kaikesta tästä aiheutuu todennäköisesti merkintöjä poliisirekisteriin ja tehveystietoihin, joista voi olla tulevaisuudessa haittaa ammatin ja eri lupien haussa, sekä matkustamisessa.


    • jagve

      Minä sain potkut armeijasta. Olen kova Duudsonit ja Jackass fani. Meillä oli osa tyypeistä suihkussa ja päätin tehdä pienen kepposen. Kävin hakemassa nahkavyön ja löin yhtä tyyppiä soljella munille. Siinä kävi aikapahasti verta tuli ja kaveri huusi kuin villieläin.

      Jouduin päällikön puhutteluun. Ihme kyllä majuri ei edes korottanut ääntään. Se vain totesi, että hakkasit toisen varusmiehen sairaala kuntoon. Tästä tulee oikeus käsittely. Teidät vapautetaan asepalveluksesta.

      Kerroin koko jutun olleen huumoria. Majuri ei vastanut mitään ja viittoi minut ulos. Seuraavana aamuna minut todellakin ohjattiin siviiliin.

      Myöhemmin oikeudessa selvisi, että munille osunutta kaveria ei sen pahemmin sattunut isku oli tehnyt kipeää. Oltiin kuulemma pelätty impotenssia, mutta turhaan. Oli ollut viikon sairaalasssa ja pelännyt ettei enää koskaan seiso. Jouduin maksamaan tyypille 1500€ korvaukset.

      No olen työtön, korvaus meni ulosottoon.

    • Svenduufva

      Hillu vaa aseella niin se järjestyy :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ole rohkeampi kuin koskaan

      ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
      Ikävä
      95
      2028
    2. Oulussa puukotettu lasta

      Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
      Perussuomalaiset
      419
      1569
    3. Mitä tekisit jos

      täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
      Ikävä
      91
      1313
    4. Nyt pärähtää - Uusi lavatanssiohjelma starttaa tv:ssä!

      Oletko toivonut lavatanssiohjelmaa televisioon? Puoli seiskan kesäilta tuo lavatanssit suomalaisiin koteihin. Juontajin
      Tv-sarjat
      14
      1116
    5. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      73
      1072
    6. Kokki Akseli Herlevin ex-rakas Emmi Suuronen kisasi Diilissä - Nyt Selviytyjissä: "Vaikka olen..."

      Emmi Suuronen ja Akseli Herlevi ovat ex-pariskunta. Nyt Emmi nähdään taas tosi-tv-ohjelmassa. Takana on jo Diili ja mis
      Suomalaiset julkkikset
      11
      1035
    7. Ääripersu puukotti taas.

      Kamalaksi on mennyt. Persut ammuskelee ja puukko heiluu..
      Oulu
      179
      999
    8. Miten ihmeessä

      on kaksi niin samanlaista. Älä ymmärrä väärin, en yritä mitenkään itseäni ylentää mutta eiköhän me jollakin radioaallol
      Ikävä
      49
      969
    9. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      249
      940
    10. Pelkäätkö että olisin

      Ilkeä sulle jos nähtäisiin? Naiselta miehelle
      Ikävä
      74
      837
    Aihe