Pattayan suomalaiset ?herrasmiehet?

Ciderwhale

Ensinnäkin pahoittelut että näin suomalaisena siiderivalaana uskallan tänne kirjoitella. Tosin mallin mitoissa edelleenkin, koska entinen ammattimalli olen. Se ei kuitenkaa poista sitä tosiasiaa, että saatan vuodessa juoda jopa kaksikin siideriä kuumana kesäpäivänä. Eli kyllä, selvästi siiderivalas!

Thaimaassa ja Aasiassa olen jonkin verran matkustellut, Pattayalla en ole käynyt koskaan. Sukulaismiehellä on condo pattayalla, siksi tutkiskelen millainen paikka se olisi pitempään oleskeluun, koska meillä olisi mahdollisuus sitä condoa hyödyntää.

Herrasmiehet, jotka täällä kirjoittelee, ovat kyllä herättäneet minussa suuren vastenmielisyyden ko. paikkaa kohtaan. Toivon todella, että se ei ole koko totuus.

Muutaman prototyypin nostan tässä nyt esille ja kerron, minkälainen mielikuva minulle muotoutuu heistä kirjoittelujensa perusteella.

Kovaäänisin ja sarkastisen ilkein on Herra 28x...
Hän onkin melko avoimesti kertonut itsestään. Stadin kundi Kalliosta. Pari avioliittoa suomalaisen siiderivalaan kanssa. Avioliitot kariutuneet, ettei vaan ko herran huikentelevaisen luonteen vuoksi. Ei lasiin sylje koskaan ja myös erilaiset pään sekaisin saavat kemikaalit ovat käytössä. Lapsia siunaantunut enemmän ja vähemmän. Heidän hoito jätetty surutta exille, niille kauheille siiderivalaille.

Herra 28x... On ilmeisesti pienyrittäjä, työntekijöitä ei ole. Liiketoiminta ei kuitenkaan taida tällä haavaa olla kovinkaan kannattava, koska tällä ystävällämme ei oleillut mahdollisuutta aikoihin käydä unelmalomallaan Pattayalla. Aikaa näin ollen on runsaasti kirjoitella matkailupalstoilla vyön alapuolisia ihmiskehon osia käsitteleviä mielikuvitustarinoita.

Oman, ei ammattimaisen profiloinnin tuloksena mieleeni on piirtynyt kuva miehestä, joka on erittäin itsekeskeinen, huomionhakuinen ja löyhän itsekurin omaava mies. Hän yrittää vanhoilla päivilläänkin pitää yllä kuvaa menestyvästä, pilke silmäkulmassa häsläävästä miehestä, jonka parhaat päivät ovat auttamattomasti jääneet jonnekkin 80-luvulle. Hän voisi olla ihan mukavakin, mutta nauttinut elämässään kaikkea hieman liikaa; viinaa, pilvee, maksullisia naisia. Pää on mennyt sekaisin ja todellisuudentaju hämärtynyt.

Toinen, hieman erityyppinen Herra on buriman. Hänestä olen saanut käsityksen, että on n 4-kympin korvilla oleva ammattikoulun tai esim kauppaopiston käynyt mies. Ollut aviossa siiderivalaan kanssa ja jätetty. Luonteeltaan melko kiivas ja yksitotinen. Hän on oikeassa kaikessa ja kaikesta. Mitään hänen tekemäänsä tai sanomaansa ei saa kyseenalaistaa, eikä edes ystävällisessä sävyssä ihmetellä. Kuuma-Kalle lataa heti takaisin ja lujaa. Tosin tietenkin vain virtuaalimaailmassa, koska tosielämässä sieltä löytyy epävarma ja ei kovinkaan hyvällä ulosannilla varustettu mies. Thaimaa on hänen thaivas, koska tyttöjen kanssa pärjää käsimerkein. Ikuisesti rakkautta ja hyväksyntää etsivä, hieman harmaa mies.

Tämäkin herra voisi olla oikein mukava, mutta katkeruus aiemmin koetuista vääryyksistä ei päästä otteestaan.

Sitten löysin herran nimimerkillä rhanu. Tämä mysteerinen töksäyttelijä voisi olla jo eläkkeellä tai sitten ehkäpä sairaseläkkeellä. Stadin kundi hänkin, ei välttämättä kuitenkaan paljasjalkainen. Seurustelee Suomessakin pääsääntöisesti thaimaalaisten ja filippiiniläisten kanssa. Sugardaddy, joka pienestä eläkkeestään sponsaa näitä naisia. Koulutus keskikoulu ja amis tai sitten hänen äidinkielensä ei ole suomi.

Tämäkin herra on varmasti omalla hieman karkealla tavallaan oikein lupsakka ja mukava mies.

Näitä upeita Herroja on täällä muitakin, tämä nyt oli vain tällainen spontaani pintaraapaisu. Ettehän arvon Herrat loukkaantuneet? Tämä oli vain minun mielipide, tällaisen kuvan olette itsestänne antaneet. Toivottavasti myöskään ne Herrat, joita tässä en maininnut, loukkaannu. Listaa saa tietenkin jatkaa kukin oman käsityksensä mukaan.

Hups! Aika pitkän tarinan kirjoitin yhdellä kädellä, toinen käsi on paketissa.

Mukavaa viikonloppua teille upeat maanmieheni!

T. Siiderivalas, yli 170 cm ja 58 kg

178

1935

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Seppo Kalevi

      Kiitos kirjoituksestasi. Nauratti. Tarkkaan olet lukenut palstaa.
      Hyvää Viikonloppua !

    • Im still a rock star

      Ihan hyvin funtsittu analyysi ja kauniisti kirjoitettu. Et vaan ole palstalla ollut niin pitkään että tietäisit että esim 28x on entinen ammattisotilas Suomen armeijasta.

      Se että kirjoittelu on mennyt vähän roisiksi joskus johtuu ihan vain siitä että niin sanottu "sika amalia" on haukkunut jokaikisen miehen kaikilla mahdollisilla tavoilla edestä ja takaapäin.

      Sika-amalia on laittanut Pattayan miehet sotajalalle suomeksi sanottuna. Eipä ihme että ovat ärtyneitä ja niin olen minäkin.

      Thaimaassa yli neljä vuotta asuneena en voi sietää sitä että joku kutsuu vaimoani huoraksi. En usko että moni aviomies haluaisi kuulla samaa omasta vaimostaan suomessakaan vai olenko väärässä?

      Samaten jos joku mielessään kuvittelee että Pattayalla käyvät miehet ovat kaikki perverssejä reppanoita niin näen punaista.

      Miehet ovat ihan tavallisia miehiä Pattayallakin. Monet suomalaiset eivät sinne vaan koskaan pääse koska puoliso ei päästä tai rahat eivät riitä. Se on näin simppeliä eikä sinne ole toki pakko koskaan mennä jos ei halua.

      Jättäkää se niille jotka haluavat ja joilla on mahdollisuus sinne mennä. Kuinka vaikeaa se on ymmärtää?

      Minä ottaisin koska vaan suomalaisen naisen alle 50kg ja alle 35 vuotta joka ei hinkuaisi lisää lapsia eikä vaatisi mitään muut kuin rakkautta. Sellaista ei Suomesta löydy.

      Siksi osoitteeni on Pattaya ja sinne minä sijoitan ikiomat rahani.

      • Keep up

        kyllä noiden yllä mainittujen herrojen kirjoituksia on silti mukava lukea! Kieliasu on selkeää ja virheitä vähän. Puhumattakaan siitä että niihin on selkeästi paneuduttu ajatuksella toisin kuin 95% palstan muista kirjoituksista. Tilan haaskausta mielestäni sellaiset parin virkkeen väliinheitot jotka luultavasti jokin peräkylän Paavo nousuhumalassa ahdistuksensa helpotukseksi täällä julkaisee.
        Motiiveista ja heidän tarinoidensa paikkansapitävyyksistä en osaa sanoa, hupaisia juttuja joka tapauksessa.


      • Ciderwhale

        Hei, aloittaja tässä. No tietenkin on halpamaista kutsua huoraksi kansalaisuuden perusteella, ymmärrän ärtymyksesi. Valitettavasti Pattayalla on sellainen maine, eikä se lienee ihan tuulesta temmattu? Jos seksipalveluista ottaa maksun, silloin ammatti on prostituoitu,oli sitten mies tai nainen.

        Muista nyt kuitenkin, Hyvä Rock star, että myös thaimaalaiset vanhenevat! Puolisosi ei ole alle 35 v hamaan tappiin asti. Siksipä ehdottaisin, että hieman tarkistaisit mielipiteitäsi. Loukkaantua ei kannata, mutta mielestäni pieni asenteiden tuuletus voisi olla paikallaan kohdallasi?
        Hyvää viikonloppua Sinulle ja vaimollesi!

        T. Valas


      • globetrotter years
        Ciderwhale kirjoitti:

        Hei, aloittaja tässä. No tietenkin on halpamaista kutsua huoraksi kansalaisuuden perusteella, ymmärrän ärtymyksesi. Valitettavasti Pattayalla on sellainen maine, eikä se lienee ihan tuulesta temmattu? Jos seksipalveluista ottaa maksun, silloin ammatti on prostituoitu,oli sitten mies tai nainen.

        Muista nyt kuitenkin, Hyvä Rock star, että myös thaimaalaiset vanhenevat! Puolisosi ei ole alle 35 v hamaan tappiin asti. Siksipä ehdottaisin, että hieman tarkistaisit mielipiteitäsi. Loukkaantua ei kannata, mutta mielestäni pieni asenteiden tuuletus voisi olla paikallaan kohdallasi?
        Hyvää viikonloppua Sinulle ja vaimollesi!

        T. Valas

        Rahalla ne siiderit ostetaan mitä suominaisille baareissa ostetaan ja taksirahat aamulla. Täyttää maksullisen seksin kriteerin.
        Lisäksi suomalainen nainen tunnettu helppona hoitona ulkomailla.


    • buriman

      WAU!!! Musta on joku tehnyt oikein profiilin :DDDDD HEH ja kiitos ja kumarrus! Khap, sanoisin että n. 60% meni oikein, ja kyllä mun kanssa saa väitellä ihan ilon ja hymyjen kanssa. Siellä mun Thaikamaassa olen oppinut asenteen tyyliä lehmän hermot :). En koe olevani katkera mistään koska olen peikkoni käsitellyt. Ehkä hieman ujo saatan olla mut ulosantini onnistuu kolmella kielellä mut ruotsia en puhu! Thaimaa on todellakin mun tuleva taivas, koska se iloisuus ja rento elämänasenne tarttuu ihan heti kun istuu esim. paikallisten "muovituoli" paikkaan ja tilaa ruokaa niin alkaa se höpötys ja nauru kun on fallu osunut just heidän kojuun. Mitä sinuun tulee rakas Ciderwhale, kirjoituksesi lämmittää mieltä eikä nuo sun mittasi kyllä täytä valaan kriteerejä, joten kiitos ja khap :)

      • Jenna 19

        buriman
        16.1.2015 00:31
        1
        Sulje
        Niin se että olen ihan ok näköinen ilman káljamahaa EI oikeuta teitä vi`tun ÄMMIÄ koskemaan mua, ikinä! Vi`ttu jos oon murun kanssa baarissa ja hetkeksi meidän välissä on 2m tyhjää EI tarkoita että saat vi`tun valas tulla koskemaan mua niillä rasvatikuilla(sormilla)yhtään vi`ttu mihinkään!!! Suominainen- YÖK YÖK YÖK!!! Khap :d



        Anteeksi että kopsasin sinun tekstiä Buriman, mutta oli ihan pakko kun kehut lehmän hermojasi :). Mieleeni ei ihan äkkiä tästäkään tule niin ,vaan lähinnä " apinan raivo ". Oikein oli analyysissa että taidat olla semmoinen harmaa mies jota ei todellisuudessa suominaiset ei edes vilkaise saatikka sitten koskisi vapaaehtoisesti. Toivotaan että saat säästettyä taas rahaa että pääset Thaimaahan lomalle tai tuotua maksullisen naisen suomeen, mutta ymmärrä hyvä ihminen että ei me olla todellakaan kateellisia sinun surkealle elämälle :) .


      • Turuussa on toisin
        Jenna 19 kirjoitti:

        buriman
        16.1.2015 00:31
        1
        Sulje
        Niin se että olen ihan ok näköinen ilman káljamahaa EI oikeuta teitä vi`tun ÄMMIÄ koskemaan mua, ikinä! Vi`ttu jos oon murun kanssa baarissa ja hetkeksi meidän välissä on 2m tyhjää EI tarkoita että saat vi`tun valas tulla koskemaan mua niillä rasvatikuilla(sormilla)yhtään vi`ttu mihinkään!!! Suominainen- YÖK YÖK YÖK!!! Khap :d



        Anteeksi että kopsasin sinun tekstiä Buriman, mutta oli ihan pakko kun kehut lehmän hermojasi :). Mieleeni ei ihan äkkiä tästäkään tule niin ,vaan lähinnä " apinan raivo ". Oikein oli analyysissa että taidat olla semmoinen harmaa mies jota ei todellisuudessa suominaiset ei edes vilkaise saatikka sitten koskisi vapaaehtoisesti. Toivotaan että saat säästettyä taas rahaa että pääset Thaimaahan lomalle tai tuotua maksullisen naisen suomeen, mutta ymmärrä hyvä ihminen että ei me olla todellakaan kateellisia sinun surkealle elämälle :) .

        Eikös herra buriman, omien sanojensa mukaan, lyönyt leikkisästi, ilon ja hymyjen kanssa jotain naapuriaan turpaan taloyhtiön pihajuhlissa, kun tämä loihe kommentoimaan herra burimanin Thai seuralaista. Khap


    • lynksi

      Tosi herrasmiehiä kun kirjoittaa .aska, toisista golfkisojen järjestäjistä.

      Kateus on kova kun joku toinen tekee myös rahaa busineksillä, sitten pitää kirjoittaa että repii toisten rahoja, ihan kuin epärehellisyydellä saisi ! Ihme siiderivalaita ja asterixejä - avokkaita asiakkaille - spedet !

    • Ciderwhale

      Kiitos miehet mukavista vastauksista! Kuvittelin, että minut lynkataan virtuaalisesti, kiva kun niin ei käynyt. Lynksi, en ihan löytänyt sitä punaista lankaa kirjoituksestasi! Oletan, että ei koske minua, vaikka golfia harrastankin. Asianosaiset tietänevät mistä avokkaista on kysymys..

      Halit kaikille valaalta ;)

      • Paneva Golf-Uros

        Hmm.. Panisin sinuakin ja pelaisin golfia paremmin kuin sinä mutta en tekisi siitä suurta numeroa vaan panostaisin panemiseen. ;)


      • s3ed
        Paneva Golf-Uros kirjoitti:

        Hmm.. Panisin sinuakin ja pelaisin golfia paremmin kuin sinä mutta en tekisi siitä suurta numeroa vaan panostaisin panemiseen. ;)

        On näköjään taas itsetunnoltaan huono suomalainen luultavasti läski rapakuntoinen juoppo loukkaantunut, kun uhoaa täällä olevansa vähän kuin golffari. Että naurattaa. Paneminenkaan ei varmaan onnistu ilman erekstiolääkeitä.


    • Ciderwhale

      Hyvä Paneva Golf-Uros!

      Kiittäen mielenkiintoisesta tarjouksestasi, joudun valitettavasti passaamaan sen takaisin. Golfin lisäksi harrastan kyllä ahkerasti sitä maailman kauneinta asiaa, mutta vain oman mieheni kanssa.

      Lisäksi, en ole alle 35 vuotias, joka lienee yläikäraja monellakin Pattayan palveluihin mieltyneellä herrasmiehellä.

      En myöskään ollenkaan epäile, ettetkö pelaisi golfia paremmin kuin minä. Harrastan golfia ihan omaksi ilokseni ja kilpailen omalla tasoituksellani vain itseni kanssa :)
      Pelaamaan lähden teitenkin kenen kanssa tahansa. Käytöstavat pitää kuitenkin olla hyvät. Ulkokuori, kansalaisuus, ammatti, ikä tms on sivuseikka.

      Halit Sinullekkin vienon hymyn kera Valaalta :)

    • rhanu

      40 vuotias ruotsalainen vaimo. pattayalla käynyt 10 kertaa. oöen tavannut montakin hauskaa suomalaista naista siellä ja olemme ystäviä. tässä sellainen väärinkäsitys valas ja hyvä ihminen on 2 eri asia ja ne valaat ei pattayalla käy. nyt en tarkoita painoa vaan luonnetta joka on kuitenkin naisen tärkein kriteeri, jotenjos kaikki naiset ottivat itseensäplen pahoillani,mutta en vaan jaksa itseään täynnä olevia mitättömyyksiä. niitä on nahty liikaa ja ne ahdistavat minua.

      • Ciderwhale

        Hyvää sunnuntaita rhanu!

        Olen samaa mieltä että luonne ratkaisee, tosin laajentaisin sen kriteerin koskevan myös miehiä. Minua ei kuitenkaan suuremmin ahdista jos joku on ns. itseään täynnä. Melkeinpä päinvastoin, suomalaiset kaipaisivat jopa hieman enemmän itsevarmuutta. Mielestäni meillä on syytä olla ylpeitä monestakin syystä. Vaatimattomuus ehkä kaunistaa, mutta liika on liikaa. En tietenkään tarkoita sellaista ylenpalttista henkseleiden paukuttelua, sellaista en jaksa minäkään.

        Olen ilmeisimmin luonut mielessäni hiukan väärän kuvan Sinusta. Kerroit että kuvioissa on 40-vuotias vaimo, joten oletan että olet suurinpiirtein 40-50 vuotias.
        Näin helposti sitä luo ihmisestä vääristyneen kuvan, kun olemme vain sanojen varassa virtuaalimaailmassa. Ilmeet, eleet, äänenpainot, visuaalinen efekti ja jopa tuoksut ovat keskusteluissa tärkeät tekijät, jotta voi muodostaa totuudenmukaisen kuvan ihmisestä ja hänen sanomastaan. Usein käy niin, että hauskaksi tarkoitettu letkautus muuttuukin ilkeäksi, kun käytössä on pelkät sanat.

        Vai oletko tosiaankin sitä mieltä, että vaimosi on 10 vuoden kuluttua turha kapistus?
        Et kai sentään?

        Oikein mukavia Pattayan matkoja toivotan Sinulle tai Teille, miten nyt ikinä matkustattekaan, soolona tai duona.

        Halaus ja yläfemma Valaalta


      • rhanu
        Ciderwhale kirjoitti:

        Hyvää sunnuntaita rhanu!

        Olen samaa mieltä että luonne ratkaisee, tosin laajentaisin sen kriteerin koskevan myös miehiä. Minua ei kuitenkaan suuremmin ahdista jos joku on ns. itseään täynnä. Melkeinpä päinvastoin, suomalaiset kaipaisivat jopa hieman enemmän itsevarmuutta. Mielestäni meillä on syytä olla ylpeitä monestakin syystä. Vaatimattomuus ehkä kaunistaa, mutta liika on liikaa. En tietenkään tarkoita sellaista ylenpalttista henkseleiden paukuttelua, sellaista en jaksa minäkään.

        Olen ilmeisimmin luonut mielessäni hiukan väärän kuvan Sinusta. Kerroit että kuvioissa on 40-vuotias vaimo, joten oletan että olet suurinpiirtein 40-50 vuotias.
        Näin helposti sitä luo ihmisestä vääristyneen kuvan, kun olemme vain sanojen varassa virtuaalimaailmassa. Ilmeet, eleet, äänenpainot, visuaalinen efekti ja jopa tuoksut ovat keskusteluissa tärkeät tekijät, jotta voi muodostaa totuudenmukaisen kuvan ihmisestä ja hänen sanomastaan. Usein käy niin, että hauskaksi tarkoitettu letkautus muuttuukin ilkeäksi, kun käytössä on pelkät sanat.

        Vai oletko tosiaankin sitä mieltä, että vaimosi on 10 vuoden kuluttua turha kapistus?
        Et kai sentään?

        Oikein mukavia Pattayan matkoja toivotan Sinulle tai Teille, miten nyt ikinä matkustattekaan, soolona tai duona.

        Halaus ja yläfemma Valaalta

        terve itseluottamus on eri asia,kuin minä minä asenne. ja minä olen 40 rouva 42.en tietenkään ole eroamassa 10 vuoden päästä ja yhdessä matkustelemme.


    • 28x...

      Hmmm, jahas; pieni mutta sitkeä kukkahattutätijoukko on saanut riveihinsä merkittävän vahvistuksen rva Ciderwhalesta. Entinen ammattimalli joka nyt on ryhtynyt profiloimaan amatöörimäisesti meitä Pattisäijiä kyseenalaisin motiivein kohteessa käymättä.

      Yhtenä syynä näkisin valaiden suojelun joka on todellakin jäänyt aika vähäiseksi palstalla. Alemman rivitason Amaliat ovatkin olleet aika pölvästejä jotka järkyttävän alatyylisillä tölväisyillään ovat saattaneet ajamansa aatteen häpeään kun kirjoituksiaan vertaa meidän veteraanien loisteliaisiin matkailutarinoihin.

      Toivotankin rva Ciderwhalen tervetulleeksi joukkoomme jos se vähentää noiden idioottien rääkäisyjä. Tässä ketjussa niitä ei ole yhtään! Rva on hyvinkin myönteinen tulokas ja tuonee piristystä varmaankin meille kaikille.

      Toivon myös että rva vain rohkeasti menee Pattayalle, kyllä se on aivan niin värikäs ja lumoava lomakohde kuin olemme antaneet ymmärtääkin. Tarinoitamme vain täytyy osata suodattaa; sieltä se aitous ja riemu kaikille matkaajille löytyy.

      • Ciderwhale

        Hei vaan Sinullekkin 28x...

        Mitähän tuo määritelmä kukkahattutäti pitää isällään? Se on jo vanha ja hieman kulunutkin ilmaisu, mutta ei kuitenkaan täysin ole avautunut minulle.

        Olen saanut sellaisen käsityksen, että jotkut miehet nimittelevät kukkahattutädiksi sellaisia naisia, jotka ovat eri mieltä asioista kyseisen miehen kanssa.

        Näin ollen, minä voisin sitten kutsua Sinua kukkahattusedäksi, olen monestakin asiasta hyvin eri mieltä kuin Sinä, lähes eri planeetalta.

        Mukavaa sunnuntaita myö Sinulle kera energisen valashalauksen!


      • 28x...
        Ciderwhale kirjoitti:

        Hei vaan Sinullekkin 28x...

        Mitähän tuo määritelmä kukkahattutäti pitää isällään? Se on jo vanha ja hieman kulunutkin ilmaisu, mutta ei kuitenkaan täysin ole avautunut minulle.

        Olen saanut sellaisen käsityksen, että jotkut miehet nimittelevät kukkahattutädiksi sellaisia naisia, jotka ovat eri mieltä asioista kyseisen miehen kanssa.

        Näin ollen, minä voisin sitten kutsua Sinua kukkahattusedäksi, olen monestakin asiasta hyvin eri mieltä kuin Sinä, lähes eri planeetalta.

        Mukavaa sunnuntaita myö Sinulle kera energisen valashalauksen!

        Käsite kukkahattutäti on todellakin vanha mutta ei lainkaan kulunut ilmaisu koska se kuvaa mainiosti kaikkea sitä mitä ryhmänne edustaa.

        Ahdasmielisyys, ylenkatse, halveksunta ja kaikkien elämännautintojen kieltäminen on tädeille tunnusomaista. Myöskin henkilökohtaisuuksiin menevät julkiset loukkaukset ovat hyökkäysaseitanne. Pelkkä erimielisyys ei tietenkään riitä määritelmän täyttymiseksi.

        Laajakatseisuus, erilaisuuksien hyväksyntä ja rento elämänasenne on meidän Pattiskundien vahvuutena vain muutamia mainitakseni.

        Tästä rva Ciderwhalen onkin hyvä jatkaa koska perusmääritelmät ovat nyt selvillä.


    • lensakski

      Menkää hiihtämään

    • 28x...

      lensaksi on viisas mies.

    • Ciderwhale

      Heipähei ja voi kuinka mukavaa että tänne on kirjoiteltu kivassa hengessä!
      Mieltäni ilahdutti varsinkin rhanun postaus. Niin tuon melkein arvasinkin, että mukava parisuhdemies siellä kuitenkin on. Rhanulle virtuaalipusu molemmille poskille!

      Ja buriman...ihan pikkaisen vielä meditointia ja kyllä ne lehmän hermot sieltä löytyvät. Hyvä hyvä ja muisku otsalle!

      Seppo Kalevi! Kiitos kiitoksista! Piti oikein etsiä postauksiasi. Siellähän on oikein upea kansainvälinen herrasmies! Juuri Seppo Kalevin kaltaisen miehen kanssa on mukava käydä esim golfkierroksella.

      Entäpä 28x... Sinä tuhmeliini! Kiitos kovasti että pääsin kukkahattutätijengiin. Ihan puna nousi poskipäilleni, niin mielissäni olen. Katsos kun olen aina ollut sellainen oman tieni kulkija, en ole kuulunut mihinkään jengiin tai yhdistykseen, eikä politiikkakaan ole liiemmälti kiinnostanut. Niin nyt sitten :) ilman eri hakemusta pääsin tähän upeaan klubiin, mahtavaa. Ja kuules sinä höpönen en nyt oikein ehtisi kanssasi kirjeenvaihtoa käymään, mutta jatketaan nyt keskustelua kun niin kovasti haluat...kutikuti Sinulle!

      Kukkahattutäti on todellakin hieman kulunut sanonta, mutta juuri lanseeramani kukkahattusetä ei sen sijaan ole. Nimitänkin nyt tässä, jos kaikille sopii eikä kukaan mieltään pahoita, Herra 28x... Kukkahattusetien Kingiksi!

      Seuraavassa tulevat ominaisuudet, jotka tulee täyttyä että tähän klubiin pääsee:

      Rajojen puuttuminen, piittaamattomuus toisista ihmisistä, joka ilmenee esim seksuaalisena hillittömyytenä, turvaseksin halveksunnalla ja näin ollen muiden ihmisten terveyden ja hengen vaarantamisena.

      Päihtyneenä ja joskus selvinkin päin sopimaton käytös, esim sukuelinten esittely julkisella paikalla tai usean henkilön läsnäollessa.

      Lomailee tai ainakin haluaisi lomailla Pattayalla.

      Tähän klubiin on kaikilla miespuolisilla vapaa pääsy, kunhan vaan kriteerit täyttyvät.

      Cidukka lähettää taas kuplivat halit kaikille!

    • astala

      Kylläpä sinä kirjoitit kiltisti ja hieman voin haistaa tuossa perseennuolentaa mokomia kusijulleja kohtaan. Minun mielestäni kaikki nämä mainitsemasi tyypit ovat täysiä idiootteja ja vanhoja juoppoja ja juntteja. Thaimaan huorat maistuu, vaikka tautipesiä ovatkin jne.

      Voitko ystävällisesti katsoa esim. miten tämä palstan kahelein tyyppi 28x aloittaa suomen naisista keskustelun ja miten muut yhtyvät tähän suomen naisten parjaamiseen. Miten voit naisena yleensä ylistää tällaisia miehiä?

    • rhanu

      Astaka ne joilla on jotain päässä,ymmärtävät lukea rivien välistä.Minä en ainakaan hauku kaikkia naisia vain sitä 30% joilla ei ole käyttöä missään.

      • astala

        En minäkään hauku kuin palstan miehiä, joihin sinäkin kuulut. Jos osaa vaan lukea, niin sen tajuaa. ja edellinen kirjoitus oli suunnattu tälle naisimmeiselle nimeltään Ciderwhale, jos osaat lukea.


    • Alfa-uros

      Suomessa asuilee vankka joukko ilkeitä femakkoja jotka inhoavat naisellisuuttaan ja piilottavat huonon itsetuntonsa miesvihaan. Heidän käsityksensä miehistä on harhainen ja heidän miesihanne on jokin Carl Haglundin ja Mikki Hiiren hybridi jota voi riepotella kuin tiskirättiä mielensä mukaan.

      Tosimiehen naisen kuuluu uskaltaa olla nainen eikä mikään Tarja Halonen. Tuollaisilla herja-Astaloilla meikäläinen pyyhkii persettä. Tuollaisille ei ole mitään käyttöä aivan kuten Rhanu totesi.

      Nainen joka ei kestä miehisyyttä vaan on turha kapistus ja sellaista en kotiini huolisi. Sen sijaan naisellista naista kohtelen kuin kukkaa kämmenellä ja homma pelaa myös sänkykammarin puolella.

      Aasialaiset naiset opetetaan jo pienenä kunnioittamaan sukupuolieroja eikä heillä ole mitään tasa-arvo hömpötyksiä eikä kukkahattukerhoja. He ovat ylpeitä naisellisuudestaan ja antavat rohkeasti kaikkensa pitääkseen miehen tyytyväisenä ja parisuhteen yllä.

      Siinä olisi paljon opittavaa suomifemakoilla mutta se nyt on kaukainen uni. Ei suomifemakot miksikään siitä muutu. Koppavimmiksi korkeintaan. Yli nelikymppiset sinkut suominaiset on likipitäen järjestäin katkeroituneita miesvihaajia.

      Mitä kuvittelette vastineen olevan siltä pohjalta? Te ette ole naista nähnytkään.

    • HHerrrasmies

      En edes viitti lukea koko ketjua, mutta olen herrasmies viimeistä piirtoa myöten,
      Naisten kanssa panen jos siltä tuntuu ja paskat ja lihavat tai ylikorkea hintapyyntö lopettaa mielenkiintoni ihonväriin tai kansalaisuudesta riippumatta.

      Panen ilman tai rahasta jos minua nainen sattuu kiinnostamaan. Naista on ollut 0 patikasta 15000 patiin vuorokausi ja kappaleita reilusti 700.
      Suomessa ei kyllä ihme kylä kukaan osannut tai kaehdannut taksirahaa enempää pyytää ja turhaahan se olisikin ollut,
      Osaan käyttäytyä halutessan mutta osaan mys tehdä selväksi ellei seura miellytä.

      Mitään eroa en näe suomalaisessa, ulkomaalaisessa, ilmaisessa tai maksullisessa seksissä jos molemmat ovat tyytyväisiä.
      Ite en tykkää paskaakaan siideristä, juon kaljaa ainoaa miesten juomaa sillon kuin huvittaan lupia kyselemättä.

    • save the whales

      "Siiderivalas" ei ole päässyt vähään aikaan jakamaan "simpukkaansa" Turkkiin ja täällä pitää sitten haukkua hienoja suomalaismiehiä!"
      Menisit kunnon töihin ja matkustaisit sinäkin Välimeren maihin,joissa teitä kaikkein helpompia nakkeja arvostetaan.Siellä todellakin odottavat teitä karvaiset pizzankääntäjät ja te voitte tuottaa heille iloa antamalla piluanne ilman maksua!

    • Ciderwhale

      Oikein iloista maanantaita kaikille tasapuolisesti!

      Astala :) kyllä lukaisin ko herran tarinointia. Niihin sen enempää kantaa ottamatta totean, että jokainen on oman polkunsa valinnut ja ihmiset on erilaisia. Kaikille ei ole kauhalla annettu ja se kyllä näkyy ja kuuluu. Minulle on täysin yhdentekevää, mitä täysin tuntemattomat ihmiset ovat mieltä minusta tai ylipäätään suomalaisista naisista. En katsele ketään ns nenänvartta pitkin, mutta tunnen oman arvoni, eikä nuo provot hetkauta elämääni suuntaan eikä toiseen. Voin hyvin olla valas, kukkahattutäti tai ihan mitä vaan, jos joku siitä ilahtuu ;)

      Lisäksi, kuten rhanu totesi, kannattaa lukea rivien välistä....

      Mutta HEI IHANAA!!! Jo 3 ilmoittautunut kukkahattusetien ihan omaan klubiin!
      Kriteerit täyttävät uudet klubilaiset ovat: HHerrasmies, Alfa-uros ja save the whales. Lämpimästi tervetuloa!

      Rhanu, olen pahoillani, nyt alkaa näyttää siltä, että Sinä et täytä kriteerejä! Taidat loppupeleissä olla ihan kunnollinen mies ja sellainen ei kyllä pääse Kukkahattusetäklubiin!

      Tähän loppuun hiukan omaa pohdintaani näistä melko levottomista jutuista mitä täällä on kirjoiteltu. Tai lähinnä siitä, mikä saa nämä miehet niin kovin vertailemaan suomalaista ja aasialaista naista. Ja miksi se aasialainen nainen tämän palstan miesten mielestä on niin mahdottoman ihana ja suomalainen niin kamala.

      Kuitenkin tosielämässä on niin, että niitä ihania löytyy sekä Suomesta että Thaimaasta, kuten myös kamalia. Ja kun yhden mielestä joku nainen on ihan kamala, niin toisen mielestä juurikin ihan paras ja ihanin. Yksi tykkää laihasta, toinen kurvikkaasta...joku tykkää mustasta ja toinen valkoisesta, makuja on monia ja niin pitää ollakin.

      Ensinnäkin mietin, että ystävällisyys ja hymy ei maksa mitään. Jos joku on yrmyky..ä, niin antaa olla vaan. Voin siitä huolimatta olla ystävällinen, ei se maksa mitään. Voin siitä huolimatta katsoa silmiin ja hymyillä, ei sekään mitään maksa.

      Toisekseen, suomalainen mies on kyllä kiva kapistus mielestäni! En pidä vertailuista, mutta tässä kohtaa sanon ihan omalla mutu -tuntumalla, että suomalainen mies on kuitenkin uskollisempi ja rehdimpi kuin kollegansa, esim Etelä-Euroopassa.

      Olen pannut merkille, että se mitä suomalainen mies kaipaa, on kehut, hyväksyntä ja hellyys. Kehuja niitä ukkojanne, ihan pieniäkin asioita! Antaka niiden olla miehiä ja näyttää sitä osaamistaan. Kehukaa kuinka mahtava olet sängyssä, kuinka upea tuo rytmipalikka onkaan, oletpas vahva kun jaksoit avata tuon säilykepurkin....ihan mitä vaan, se ei maksa mitään!

      Vannon, että sellainen mies, jonka vaimo kotona antaa arvostusta ja hyväksyntää, ei lähde pattayan maksullisiin naisiin! Tai ainakin todennäköisyys on paljon pienempi, tapapettäjiähän on aina ollut :)

      Oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille tasapuolisesti!

      T. Siiderivalas, kukkahattutäti

      • Olen parempi muita

        Eiköhän tämä aihe kuuluisi jonnekin muualle kuin matkailupalstalle ? Siiderivalas näyttää olevan itseään täynnä oleva suominainen.


      • astala

        Tottahan sinä puhut nyt tuossa, mutta nuoleskelulinjalle en lähtisi näitä palstan kahjoja kohtaan. Niin paljon sontaa kun kirjoittavatkin.
        Kunnolliset suomalaiset miehet ovat eri asia ja ne ei myöskään roiku täällä haukkumassa suomalaisia naisia. Kuten tämän aloittajankin tehtävänä oli saada suomalaiset naiset kiivastumaan. Ei minkään järki-ihmisen hommaa.


    • Ciderwhale

      Hei "Olen parempi muita"!

      Olet oikeassa, varsinkin viimeinen postaukseni ei kuulu matkailupalstalle. Käsittelin siinä kuitenkin tällä samaisella palstalla aiemmin puhuttaneita asioita.

      Toki tämä kukkahattusetäklubi on ihan omansa...mutta liittyy Pattayaan, pitää olla kiinnostus Pattayan matkailuun ennen kuin klubiin pääsee.

      Olisitko ollut kiinnostunut liittymään? Kerro toki itsestäsi hieman enemmän, niin katsotaan.

      Ja olet oikeassa myös siinä, että olenhan minä nyt niin kauhean itseäni täynnä oleva suominainen. Olen nyt kertakaikkiaan vaan niin ihana, niinkuin sinäkin :)

      Valoa päivääsi

      • Günther

        Kerro nyt, missä olet duunissa, kun sulla on aikaa päivystää Pattissivuja jatkuvasti ja halua vastata provosoiviin kysymyksiin. Jos saa arvata, niin, jos olet duunissa, olet kunta- tai valtionhallinnon sosiaalialan suojatyöpaikassa( pl. terveydenhoito), joissa naisilla on aikaa istua keskenään kahvilla ja kirjoitella netissä. Mainittakoon, että itse en oleile Pattiksella vaan pääosin Berliinissä. Tosin Pattiksellakin (Naklua Roadilla) käyn muutaman vuoden välein. Sen verran vielä, että Suomen taloutta ei saada kuntoon, ennenkuin pääosin demareita ja vihreitä äänestävät julkisen puolen hallintovirkanaiset saadaan tuottavaan työhön.


      • Ciderwhale
        Günther kirjoitti:

        Kerro nyt, missä olet duunissa, kun sulla on aikaa päivystää Pattissivuja jatkuvasti ja halua vastata provosoiviin kysymyksiin. Jos saa arvata, niin, jos olet duunissa, olet kunta- tai valtionhallinnon sosiaalialan suojatyöpaikassa( pl. terveydenhoito), joissa naisilla on aikaa istua keskenään kahvilla ja kirjoitella netissä. Mainittakoon, että itse en oleile Pattiksella vaan pääosin Berliinissä. Tosin Pattiksellakin (Naklua Roadilla) käyn muutaman vuoden välein. Sen verran vielä, että Suomen taloutta ei saada kuntoon, ennenkuin pääosin demareita ja vihreitä äänestävät julkisen puolen hallintovirkanaiset saadaan tuottavaan työhön.

        Parahin Gunter

        Kiitos mielenkiinnostasi ajankäyttöni ja työkuvioideni suhteen. Harmikseni joudun toteamaan että metsään meni niin että rytisi!

        Ja olen kyllä taas niin samaa mieltä kanssasi (helkatti kuinka täällä onkaan niin fiksuja miehiä) että ne sosiaalitantat ja -sedät, jotka rahaa syytävät kaikkeen jonninjoutavaan, voisi kyllä työllistää paljon tehokkaammin.

        Mukavaa viikkoa Sinulle sinne Berliiniin tai Pattikselle tai missä nyt ikinä oletkaan!


    • Sinkku nainen

      Tyhjät tynnyrit (lue 28x, Tapsa, Buriram, Seppo Kalevi ja Rhanu) kolisevat eniten. Pattaylla kävin ensimmäistä kertaa ja viihdyin. Kännissä harhailevia miehiä en juurikaan nähnyt, häiritsevää tyttö kauppaa en nähnyt lainkaan. Baareissa istuin, en tosin suomibaareissa, niissä nämä suomisankarit ei ainakaan käyneet, tai osasivat käyttäyä sillä siistiä ja hoikkia suuri enemmistö, ainoat lihavat yleensä Amerikkalaisia.
      Edullisia hintoja ja erinomaisia ruokapaikkoja niitä näin. Ensi vuonna uudelleen ja ilman suomalaista miestä Pattayalle nauttimaan, ja pidemmäksi aikaa kuin kaksi viikkoa joka kului kuin siivillä.

      • Ciderwhale

        Kiitti Sinkku nainen :) tämä oli rohkaisevaa. Olitko tyttöporukassa vai ihan yksin reissussa?


      • kommentti.
        Ciderwhale kirjoitti:

        Kiitti Sinkku nainen :) tämä oli rohkaisevaa. Olitko tyttöporukassa vai ihan yksin reissussa?

        Älykkäälle olisi selvinnyt Sinkku naisen kirjoituksen lukemalla oliko hän yksin vai ei reissussa Pattayalla.


    • Seppo Kalevi

      Kiitos nimimerkki "Sinkku nainen". Olen todella otettu kun olet nostanut minut, kylläkin rehellisesti sanottuna ansiotta, varsinaisten Suomi24 Pattaya legendojen joukkoon. Mistä muuten päättelit, että tänne kirjoittavat tyhjät tynnyrit eivät voisi olla siistejä ja hoikkia? Näkeekö sen kirjoitustyylistä.

      • esim rahtari

        Olethan suurin Suomibaarien tuntija täällä palstalla.


    • sääliksi käy

      Oletko 28x katsellut jo uutta foorumia missä voit jatkaa henkistä jälkeenjääneisyyttäsi kun tämä foorumi muuttuu. onneksemme poistut sitten, eikä meidän tarvitse kuunnella näitä sinun yksinpuheluitasi. Ei kyllä heti uskoisi että näinkin sairata ihmisiä saa kulkea vapaana!
      vilpittömästi toivon että sinulle löydetään vihdoin oikeat lääkkeet ja silmäsi avautuisivat todelliseen elämään.

      • Ciderwhale

        Moi "sääliksi käy" !

        Enpä usko että ystävämme mr 28x minnekään poistuu. Selailin huvikseni hänen kirjoituksiaan ja niitähän on pilvin pimein monen vuoden ajalta! Olisikohan niin, että hän on jollain tavalla koukussa siihen huomioon mitä täältä saa?

        Itse häippäsemään täältä ihan näillä näppäimillä :)
        Kiva oli kuitenkin kuulla, että ehkäpä sinne Pattayalle uskaltaa valkoinenkin nainen mennä, ilman että herrasmiehet tyttöystävineen kivittävät elävältä.

        Ja hauska oli myös testata herrasmiesten huumorintajua ;) kaikilta muilta sitä tuntui löytyvänkin, paitsi...

        Isot siiderivalashalit kaikille!


    • T:gin Kekkeruusi

      Loistavaa tekstiä Ciderwhale!

    • Amis hukassa?

      Mutta missä on miesten vihollinen numero yksi elikäs Possu-Amalia kamalien kirjoitusvirheidensä ja aivopierujensa kanssa?

      Onko joutunut katkolle joulusta asti jatkuneen kilju ja pontikka- kuurin vuoksi? Tässähän tulee Amaliaa melkein ikävä kun nuo kukkaistyttelit on niin pliisuja.

      Pistetään tähän vähän ehtaa Amaliaa pahimpiin vieroitusoireisiin: "Läksit perikset paskisesa paidasa hekselit päässä vyölaukkuneen känisä pornoavat ja ollaan maalimanmies niin etä suomibaari van raikata ja siten menee paksa husuun ja kelapumin äiti pesee sosun pesukonella hosut ja tauti oksetaa hyi äk ja sit olaan sitli rahmiestä niin rhamiestä"

      • Taas reissuun.

        Olen samaa mieltä, että Ciderwhalen teksti on loistavaa ja oikein osuvaa. Sen verran myös näitä ketjuja lueskelen, että näinhän se on.


      • Teema palsta
        Taas reissuun. kirjoitti:

        Olen samaa mieltä, että Ciderwhalen teksti on loistavaa ja oikein osuvaa. Sen verran myös näitä ketjuja lueskelen, että näinhän se on.

        Missäs kohtaan siinä oli matkailusta asiaa kun ei sattunut silmään? Karavaani kulkee koirat haukkuu. Toiset matkailee ja toiset mollaa matkaajia. Mieluummin luen niitä matkakertomuksia kuin toisten mollauksia.


      • omatoinen.
        Teema palsta kirjoitti:

        Missäs kohtaan siinä oli matkailusta asiaa kun ei sattunut silmään? Karavaani kulkee koirat haukkuu. Toiset matkailee ja toiset mollaa matkaajia. Mieluummin luen niitä matkakertomuksia kuin toisten mollauksia.

        Kateelliset ja katkerat jaksavat purkaa energiaa. 9 työpäivää ja lähtö kuukaudeksi Pattayan paratiisiin vain 30 päivää akkujen lataamista. Elokuullekin on jo lentoliput hommattu silloin 25vrk perillä jossain päin Thaimaata.


      • matttheus
        omatoinen. kirjoitti:

        Kateelliset ja katkerat jaksavat purkaa energiaa. 9 työpäivää ja lähtö kuukaudeksi Pattayan paratiisiin vain 30 päivää akkujen lataamista. Elokuullekin on jo lentoliput hommattu silloin 25vrk perillä jossain päin Thaimaata.

        Thaimaata koluttu ihan tarpeeksi, ei enää kiinnosta. Ensi viikolla suuntana Argentiina- Chile ja Brasilia, kolme kuukautta reissussa, hahaa.


      • Kukin tyylillään
        matttheus kirjoitti:

        Thaimaata koluttu ihan tarpeeksi, ei enää kiinnosta. Ensi viikolla suuntana Argentiina- Chile ja Brasilia, kolme kuukautta reissussa, hahaa.

        Yksi ihmiselämä ei riitä Thaimaan koluamiseen. Toki on mukava käydä muuallakin. Se on aika yksilöllistä se mitä se "koluaminen" pitää sisällään. Useimmille se on pyörimistä rannalla, baarissa, hotellin nurkilla, turistinähtävyyksissä ja rihkamakaupoissa.


      • matttheus
        Kukin tyylillään kirjoitti:

        Yksi ihmiselämä ei riitä Thaimaan koluamiseen. Toki on mukava käydä muuallakin. Se on aika yksilöllistä se mitä se "koluaminen" pitää sisällään. Useimmille se on pyörimistä rannalla, baarissa, hotellin nurkilla, turistinähtävyyksissä ja rihkamakaupoissa.

        En ole rannalla makaaja, absolutisti alkoholin suhteen, joten baarit eivät vedä puoleensa.Valokuvaaminen harrastuksena. Viimeiset kymmenen vuotta reissattu eri puolilla Thaimaata, paljon koettu ja nähty, mutta nyt on uusien tuulien aika.


      • haha kameramies
        matttheus kirjoitti:

        En ole rannalla makaaja, absolutisti alkoholin suhteen, joten baarit eivät vedä puoleensa.Valokuvaaminen harrastuksena. Viimeiset kymmenen vuotta reissattu eri puolilla Thaimaata, paljon koettu ja nähty, mutta nyt on uusien tuulien aika.

        Absolutisti kameramies hahahahaha 555555 mä tiedän sut. ah hahhaha, Hieno mies hehehehehe.


      • matttheus
        haha kameramies kirjoitti:

        Absolutisti kameramies hahahahaha 555555 mä tiedän sut. ah hahhaha, Hieno mies hehehehehe.

        Suututtaako sua, kun joku ei ryyppää eikä rällää, eikä käytä ilolintuja, vaan reissaa vaimonsa kanssa. Katsos kun kaikki eivät ole kaltaisiasi, on ihan muut arvot.


      • Baskeri vinossa?
        matttheus kirjoitti:

        Suututtaako sua, kun joku ei ryyppää eikä rällää, eikä käytä ilolintuja, vaan reissaa vaimonsa kanssa. Katsos kun kaikki eivät ole kaltaisiasi, on ihan muut arvot.

        Arvomaailman ja tossun alla kulahtaneessa kulissiliitossa lusimisen ero on häilyvä. Oli sellainen aika kun olin kanssasi samassa veneessä. Onneksi en ole enää ja se venekin jäi minulle.

        Kyllä sinustakin vielä mies tulee jos ei rotat syö.


      • syf siu
        Kukin tyylillään kirjoitti:

        Yksi ihmiselämä ei riitä Thaimaan koluamiseen. Toki on mukava käydä muuallakin. Se on aika yksilöllistä se mitä se "koluaminen" pitää sisällään. Useimmille se on pyörimistä rannalla, baarissa, hotellin nurkilla, turistinähtävyyksissä ja rihkamakaupoissa.

        Niin ja toi 28x...kehuu että pyörii sen koko lomansa ajan parinsadan metrin säteellä. Siinä on koluamista jollekkin tarpeeksi.


      • siul syfilis?
        syf siu kirjoitti:

        Niin ja toi 28x...kehuu että pyörii sen koko lomansa ajan parinsadan metrin säteellä. Siinä on koluamista jollekkin tarpeeksi.

        Sen parinsadan metrin alueella on kaikki palvelut käden ulottuvilla, eikä pelkästään seksipalvelut. Kun ei tarvitse liikkua niin miksi liikkuisi.


      • itsero
        Baskeri vinossa? kirjoitti:

        Arvomaailman ja tossun alla kulahtaneessa kulissiliitossa lusimisen ero on häilyvä. Oli sellainen aika kun olin kanssasi samassa veneessä. Onneksi en ole enää ja se venekin jäi minulle.

        Kyllä sinustakin vielä mies tulee jos ei rotat syö.

        Kaikki nyt ei halua rahaa pistää huoriin ja heidän perheisiinsä Thaimaan maaseudulla. Jokaisella oikeus viettää lomansa parhaalla mahdollisella tavalla mm. valokuvaamalla ja reissaamalla.
        Jokaisella on oma arvomaailmansa, ja se ei ole kaikilla yhtä löyhä kuten esimerkiksi sinulla.
        Ei kaikki elä missään kulissiliitossa ja kulahtaneessa suhteessa kuten sinä ehkä olet elänyt ja et koskaan edes pysty luomaan mitään kunnollista suhdetta toisen ihmisen kanssa paitsi huorien kanssa rahan voimalla ja vimmalla.
        Tosi säälittävää.
        Sulla on itsesi mielestä varaa arvostella muita, mutta aikahan sen näyttää miten sullekkin käy.


      • ei miul mut siul ehk
        siul syfilis? kirjoitti:

        Sen parinsadan metrin alueella on kaikki palvelut käden ulottuvilla, eikä pelkästään seksipalvelut. Kun ei tarvitse liikkua niin miksi liikkuisi.

        28x...n ja läskikasojen selityksiä. Voi sanoa sitten Kalliolaisessa baarissa kolunneensa Pattayaa ristiin rastiin.


    • kerta Turkissa riitt

      Todella asiantuntevaa ja avartavaa kerrontaa Thaimaasta. Kyllä ihmisessä jotain outoa on kun matkailupalstalle tätyy kirjoitella omia analyysejään Pattayalle matkustavista. Syitä varmaan tuollaiseen purkaukseen löytyy.
      Oletko kenties kirjoittanut samanlaisen analyysin suomalaisista naisista jotka Turkkiin matkustaa ? Siitähän tarinaa syntyisi.
      Kysyy herrasmies 186cm 85kg

    • Jakorasioita kaikki

      Hyväkäytöksiä miehiä kutsutaan herrasmiehiksi gentleman eng. Naisille samanlaista sanaa ei suomenkielellä eikä muullakaan kielellä ole olenkaan, syykin on selvä. Eihän naiset ole hyvin käyttäytyviä.

    • 28x...

      Mikä tämä aloittajaämmä oikein luulee olevansa? Ilman ensimmäistäkään Pattaya- käyntiä tulee palstalle riehumaan, ensin mielinkielin koetti saada hyväksyntää ja saikin sitä kohtuullisesti muilta valailta, amaliolta ja näiden hännystelijöiltä.

      Me Pattiskundit säilytämme rintamamme voimakkaan yhtenäisenä eikä muureissamme löydy säröjä jonne arkkivihollisemme pääsisivät tunkeutumaan.
      Halveksuen ja ylimielisesti torjumme vastustajamme naurettavan heikot pistohyökkäykset. Hurjat taisteluhuudot raikuvat kun pilkaten seuraamme kukkahattutätien sekasortoista pakoa.

      Voitonmaljoja juomme kypäränsarvistamme Pattisbaareissa. Siellä partamme tärisevät nauruista kun seuraamme vielä taistelutantereilla kiemurtelevien amaliapariskuntien siirtyessä suosiolla kadun toiselle puolelle väistäen näin hilpeiden toverijoukkojemme ivahuutoja.

      • Mikä syy moiseen

        Tuntuu siltä, että me suominaiset ei saada puolustaa itseämme, vakka meitä todella törkeästi haukutaan näissä ketjuissa. Kyllä minä ainakin saan sen käsityksen. Toiseksi onko nämä törkyjen kirjoittajat sitten hyväkäytöksisiä miehiä. Ei todellakaan.


      • res luutnantti
        Mikä syy moiseen kirjoitti:

        Tuntuu siltä, että me suominaiset ei saada puolustaa itseämme, vakka meitä todella törkeästi haukutaan näissä ketjuissa. Kyllä minä ainakin saan sen käsityksen. Toiseksi onko nämä törkyjen kirjoittajat sitten hyväkäytöksisiä miehiä. Ei todellakaan.

        Aloittaja solvasi miehet. Mikä on että miehet ei saisi puolustautua ????


      • Harjoittele lukemaan
        res luutnantti kirjoitti:

        Aloittaja solvasi miehet. Mikä on että miehet ei saisi puolustautua ????

        Aloittaja ei solvannut miehiä. Muutama mammanpojan analysoi.


    • Lord of Pattaya

      Eniten minua huvitti että piti ihan mitat (tuskin todelliset) kirjoittaa viestin loppuun. Siiderivalas sopii aloittajan kutsumanimeksi täysin. Onko kukaan mies koskaan tavannut naista joka kertoisi todelliset mittansa, ainakaan näkemättä koko naista. Naisethan siloittelee kaikkea mikä koskee itseään.Helppohan se tällä palstalla kertoilla painoaan joka on ikuisena tavoitteena. Totuus on kuitenkin vaan niissä lukemissa jotka vaalalla silmille hyökää., josta siitäkin on väännetty aloituspainoa yli kolmekiloa miinukselle. Suomalaiset naiset luulevat olevansa jotain supernaisia mutta maailmalla teidät tunnetaan erittäin höveleiksi peränjakajiksi. Aina kun reissuillani muun maalaisten miesten kanssa keskustellaan naisista kuulen kuinka helppoja suomalaiset naiset on saada houkuteltua sänkyyn. Kyllä hävettää olla Suomalainen mies naiset puilaavat meidänkin maineen.

      • 60v

        Heippa täällä 165 cm pitkä 72 kg painava nainen, saan seksiä mieheltäni aivan tarpeeksi. Ensinnäkään en ole helppo nakki omilla reissuillani, käyn harvoin, ei tarvetta, oma mies hyvä vaikka käykin kavereitten kanssa Payttaylla. . Valas (joka mielestäni ei ole oikea nimitys hänestä) ei hyökkää silmillenne vaan saa teidät pettäjä raukat (tämä on vain ja ainoastaan minun mielipide, ei ciderwhilen kommentteja edes kaikkia lukeneena pysty asiaan ottamaan kunnon kommentia. Oli hän siten käynyt Pattayalla/Thaimaassa koskaan hänellä on oikeus kommentoida mielipiteitään). Mieheni lähtee taas poikaporukalla muutamaksi viikoksi Payttayalle, show what, luotan täysin, hänen on saatava omaa aikaa, minun on saatava omaa aikaa /240 m" asunnon siivoamiseen ja lopuksi hahahhhahhhhhahhahha Teille kaikille ME lähdemme yhdessä Payttaylle karkuun isännän (en kerro kuinka 0 täysiä synttäreitä viettämään) Tuskin siellä joudun moneenkaan otteeseen ns Pattayan maksullisten naisien silmätikuksi vaikka mieheni on siellä jo viisi vuotta käynyt, jos ihmistä rakastaa ja tietää toisen rakastavan Sinua, on helppo mennä paikkaan, jota toinen ehdottaa yhteiseksi lomapaikaksi tietäen paikan maineen..............Minä en ole ikinä enkä tule naimaan kuin omaa miestäni. Ruma en ole , ainakaan ystävieni mielestä, kelpaan kuulemma muillekin vaikka olenkin 60 v.


    • Nähty itsekin

      Tuo on muuten totisinta totta aina kysellään miksi ne teidän Suomalaisten naisenne ovat aina valmiita naimaan kun muunmaalaisten kanssa keskustelee. Suominainen hyvin tunnettu maailmalla negatiivisessa mielessä. Alko maistuu ja vieraat miehet.

    • Ciderwhale

      Heipparalllaa kaikille!

      Herttinen sentäs kun on keskustelu täällä rönsyillyt. Ihan sixpack kipeänä naurusta näitä lueskellessa!

      Miten ihmeessä on mahdollista, ettei tuostakaan asiasta olenko haukkunut vai kehunut, päästä yksimielisyyteen?!?!?!

      Nyt minun kyllä pitää alkaa pakkaamaan, loma edessä ja en valitettavasti ehdi sen enempää kirjoitella. Jäänkin nyt tämän ketjun elämään omaa elämäänsä kukkahattusetien Kingin, herra 28x... hellään huomaan. Nyt Sinullakin on jotain tähdellistä tekemistä!

      Upeita ja muistorikkaita matkoja itse kullekkin minne ikinä matkaattekaan.

      Siiderivalas kiittää ja niiaa ;)

      • Ei Ay rikä Blx

        No selvisi sekin että siiderivalaan suunta ei ole ihana Thaimaa kun ei enään tämän päivän lennoille ehdi.


    • totta kaikki

      En ole elämäni aika törmännyt yhtä sekopäiseen ihmiseen kuin tämän foorumin yksinpuhujaan . Voitteko kuvitella että tämä hemmo käy kerran vuodessa 3vk Pattayalla, pyörien sen 200m säteellä. Sitten kun hän palaa suomeen niin hän viettää netin äärellä sen lopun 49 vkoa, kertoen pelkästään Thaimaahan liittyvää sairasta storia. Suurin osa kirjoituksista on vielä sitä yksin puhumista, eli kirjoittaa ensin jotain ja sitten itse vastaa itselleen, toisessa persoonassa. Sitten siihen tulee mukaan vielä kolmaskin persoona jotka vaihtavat keskenään ajatuksiaan. Olisko tämä sitä skitsofreenista käyttäytymistä.
      Vaikka kyllähän sen ymmärtää että pää siinä pimahtaa kun elämässä ei ole mitään muuta. Äiteekin varmasti käy kaupassa ja tekee pojalle ruuat, ettei vaan tarvitse nenäänsä työntää ulos.

      • anna palaa 28

        Enemmän 28x kirjoituksissa on matkailuasiaa kuin sinun henkilökohtaisuuksiin menevässä kirjoituksessasi. Jos ei ymmärrä 28x huumorilla kirjoitettuja kirjoituksia ei niitä ole pakko myös lukea, niin yksinkertainen tyyli välttää 28x kirjoitukisien lukemista.


      • 5hame
        anna palaa 28 kirjoitti:

        Enemmän 28x kirjoituksissa on matkailuasiaa kuin sinun henkilökohtaisuuksiin menevässä kirjoituksessasi. Jos ei ymmärrä 28x huumorilla kirjoitettuja kirjoituksia ei niitä ole pakko myös lukea, niin yksinkertainen tyyli välttää 28x kirjoitukisien lukemista.

        Järkyttävää tuo suomalaisten miesten huoraaminen. Olen maailmalla matkatessani saanut kuulla yhdessä jos toisessakin maassa, että ne suomalaiset miehet jakavat itseään ihan vailla minkäänlaista itsekunnioitusta. Kylläpä hävettää olla suomalainen! Varsinaisia horomulkkuja!


      • Kukin tyylillään
        5hame kirjoitti:

        Järkyttävää tuo suomalaisten miesten huoraaminen. Olen maailmalla matkatessani saanut kuulla yhdessä jos toisessakin maassa, että ne suomalaiset miehet jakavat itseään ihan vailla minkäänlaista itsekunnioitusta. Kylläpä hävettää olla suomalainen! Varsinaisia horomulkkuja!

        Suomimiehet valitsevat itseään miellyttävän kumppanin ja kävelevät rantakatua pitkin hotellihuoneeseen tekemään sitä mitä terveet ihmiset keskenään tekevät.

        Suominaisille riittää kun karvaiset ranteet ja härskit jutut omaava viiksivallu kaappaa käsikynkkään (huolii) ja vannottaa että viisi tummanpuhuvaa kaveriakin saavat ilmaiseksi jotka odottaa kimppakämpässä vuoroaan silmämunat kiiluen. Lääkärin diagnoosi on kolmisivuinen kotimaahan saavuttua.


      • älä kauppaa tapojasi
        5hame kirjoitti:

        Järkyttävää tuo suomalaisten miesten huoraaminen. Olen maailmalla matkatessani saanut kuulla yhdessä jos toisessakin maassa, että ne suomalaiset miehet jakavat itseään ihan vailla minkäänlaista itsekunnioitusta. Kylläpä hävettää olla suomalainen! Varsinaisia horomulkkuja!

        5 sahme älä nyt viitsi siis suomi akat jakaa sitä pesää tai jopa maksaa siitä.Miehet ovat viisaampia. toki pieniosa käy huorissa,mutta naisiin verrattuna hyvin vähäistä. ainakan meidän porukassa ei huorissä käydä.


      • Teeveestä dokumentti
        älä kauppaa tapojasi kirjoitti:

        5 sahme älä nyt viitsi siis suomi akat jakaa sitä pesää tai jopa maksaa siitä.Miehet ovat viisaampia. toki pieniosa käy huorissa,mutta naisiin verrattuna hyvin vähäistä. ainakan meidän porukassa ei huorissä käydä.

        Turkin matkoilla niissä jokiristeilyillä käy kova panemisen jyske kun laivapojat jyystää näitä siiderivalaita hyteissään. Tämä todistettiin Matkaoppaat TV-sarjassa taannoin.


      • atsdstdhqt

        Nim. totta kaikki, mikähän sinutkin saa kommentoimaan?? miten olis vaan ohitus kyseisen nim. n jutuista ja omaa matkailujuttua kertomaan!! Mut ei ku urpo vaan haukkuu...


      • 2099
        Kukin tyylillään kirjoitti:

        Suomimiehet valitsevat itseään miellyttävän kumppanin ja kävelevät rantakatua pitkin hotellihuoneeseen tekemään sitä mitä terveet ihmiset keskenään tekevät.

        Suominaisille riittää kun karvaiset ranteet ja härskit jutut omaava viiksivallu kaappaa käsikynkkään (huolii) ja vannottaa että viisi tummanpuhuvaa kaveriakin saavat ilmaiseksi jotka odottaa kimppakämpässä vuoroaan silmämunat kiiluen. Lääkärin diagnoosi on kolmisivuinen kotimaahan saavuttua.

        Huomaa että olet kirjoittanut tuon älynväläyksen kieli keskellä suuta. Taitaa sulla vaan ne silmämunat kiilua jostain kumman syystä. Liikaa nappia ja viinaa tekee tollaiseksi.


      • yyystett
        Teeveestä dokumentti kirjoitti:

        Turkin matkoilla niissä jokiristeilyillä käy kova panemisen jyske kun laivapojat jyystää näitä siiderivalaita hyteissään. Tämä todistettiin Matkaoppaat TV-sarjassa taannoin.

        Todistettiin, miten? Voitko laittaa siitä enemmän tietoa, please.


      • etkö katsonut
        yyystett kirjoitti:

        Todistettiin, miten? Voitko laittaa siitä enemmän tietoa, please.

        Oppaat juttelivat keskenään siinä matkaoppaat jaksossa, tuli telkusta pari vuotta sitten. Miksi olisivat puhuneet palturia. Samassa jaksossa yksi opas naureskeli parvekkeella sitä mitä keskusteltavaa nuori Turkkilainen poika ja 60v suomalainen nainen löytää.


      • yystett
        etkö katsonut kirjoitti:

        Oppaat juttelivat keskenään siinä matkaoppaat jaksossa, tuli telkusta pari vuotta sitten. Miksi olisivat puhuneet palturia. Samassa jaksossa yksi opas naureskeli parvekkeella sitä mitä keskusteltavaa nuori Turkkilainen poika ja 60v suomalainen nainen löytää.

        Tollasella oppaiden jutustelulla ei ole minkäänlaista todistusarvoa. Ehkä sinulle yksinkertaiselle ihmiselle, jolle ei paljoa tarvita.


      • näin se vaan on
        yystett kirjoitti:

        Tollasella oppaiden jutustelulla ei ole minkäänlaista todistusarvoa. Ehkä sinulle yksinkertaiselle ihmiselle, jolle ei paljoa tarvita.

        Hah hah. Kyllä niiden oppaiden jutuissa enemmän todistus arvoa kuin sinun aivopieruista Thaimaan palstoilla. Mene Turkki suomi24 palstalle.


    • 28skitso28

      Komppaan 'totta kaikki'. Katsoin Kambodza palstaa ja oli siellä yrittänyt kertoilla aivopierujaan, mutta fiksummat miehet olivat torpedoineet yrityksen heti ja heebo sai ilmeisesti bannia. Lisäksi oli peukuttanut omaa stooriaan ja ne peukutuksetkin oli poistettu. Eli se sen äijän fanilaumasta, kysymyksessä on 28 ja hänen 100 sivupersoonaansa.

      • Moi. Pitäkää jätkät pintansa. Nyt veropakoleinen Portugalissa, kohta Pettiksellainen. Raha tulee että menee koska on millä määrätä. L


      • Kukahan se skitso..?

        Aika harhaisia kuvitelmia sinulla jostakin kirjoittajasta. Minä tunnen palstan vakikirjoittajista kaksi henk koht ja olen itse kolmas. Sen lisäksi on 28x, buriman, rhanu ja pari muuta.

        Oletat siis vähintään että nämä kahdeksan eri kirjoittajaa ovat sama henkilö. Tuo kuulostaa paranoidiselta skitsofrenialta jo pahan kerran.

        Kokeneemmilla kirjoittajilla on tapana kirjoittaa suht hyvää ja selkeää tekstiä. Minä aloitin vuonna 2003 keskustelupalstoilla keskustelun ja matkan varrella olen oppinut muun muassa olla kirjoittamatta pötköön.

        En siis ole kukaan edellä mainituista henkilöistä mutta tunnistan kyllä aidot Pattayan kävijät. Nekin joita en tunne. Minusta on aina mukava kuulla matkailutarinoita joihin liittyy naiset ja päihteet. Ne kun on vain elämää enkä ymmärrä miten joku voi oikeasti muka pahoittaa mielensä esim 28x:n tarinoista.

        Ei ole pakko lukea sellaisia juttuja jotka sotivat jonkun tekopyhän lahkoteron "arvomaailmaa" vastaan.


      • buriman
        Kukahan se skitso..? kirjoitti:

        Aika harhaisia kuvitelmia sinulla jostakin kirjoittajasta. Minä tunnen palstan vakikirjoittajista kaksi henk koht ja olen itse kolmas. Sen lisäksi on 28x, buriman, rhanu ja pari muuta.

        Oletat siis vähintään että nämä kahdeksan eri kirjoittajaa ovat sama henkilö. Tuo kuulostaa paranoidiselta skitsofrenialta jo pahan kerran.

        Kokeneemmilla kirjoittajilla on tapana kirjoittaa suht hyvää ja selkeää tekstiä. Minä aloitin vuonna 2003 keskustelupalstoilla keskustelun ja matkan varrella olen oppinut muun muassa olla kirjoittamatta pötköön.

        En siis ole kukaan edellä mainituista henkilöistä mutta tunnistan kyllä aidot Pattayan kävijät. Nekin joita en tunne. Minusta on aina mukava kuulla matkailutarinoita joihin liittyy naiset ja päihteet. Ne kun on vain elämää enkä ymmärrä miten joku voi oikeasti muka pahoittaa mielensä esim 28x:n tarinoista.

        Ei ole pakko lukea sellaisia juttuja jotka sotivat jonkun tekopyhän lahkoteron "arvomaailmaa" vastaan.

        Noniin jos se joku pikkuhoro tuolla aiemmin taas kopsailee niin ottaisitko huomioon kaiken edellä mainitun, että joskus se "lehmänkin hermo" vaan menee... :) Kerrompa vielä pari tosiasiaa Thaimaasta, siellä ei ole koskaan ollutkaan huoria! Kaikki neidit jotka baarissa on iloisia yksinkin ovat sinkkuja etsimässä seuraa, pitkää tai lyhyempää... heh! Herra 28x...lle taas plussaa ku ei muuten mene perille! :) Uskomatonta miten yks valas saa aikaan tsunamin meitä Kunnon Miehiä vastaan. Luulis että jos on menossa Alanyaan niin pitäis mölyt isossa mahassaan ja päästäis vasta sen karvamehmetin edessä ne kaasut ulos, nehän tykkää kun suomivalas rentoutuu! Khap :)


      • Clever
        Kukahan se skitso..? kirjoitti:

        Aika harhaisia kuvitelmia sinulla jostakin kirjoittajasta. Minä tunnen palstan vakikirjoittajista kaksi henk koht ja olen itse kolmas. Sen lisäksi on 28x, buriman, rhanu ja pari muuta.

        Oletat siis vähintään että nämä kahdeksan eri kirjoittajaa ovat sama henkilö. Tuo kuulostaa paranoidiselta skitsofrenialta jo pahan kerran.

        Kokeneemmilla kirjoittajilla on tapana kirjoittaa suht hyvää ja selkeää tekstiä. Minä aloitin vuonna 2003 keskustelupalstoilla keskustelun ja matkan varrella olen oppinut muun muassa olla kirjoittamatta pötköön.

        En siis ole kukaan edellä mainituista henkilöistä mutta tunnistan kyllä aidot Pattayan kävijät. Nekin joita en tunne. Minusta on aina mukava kuulla matkailutarinoita joihin liittyy naiset ja päihteet. Ne kun on vain elämää enkä ymmärrä miten joku voi oikeasti muka pahoittaa mielensä esim 28x:n tarinoista.

        Ei ole pakko lukea sellaisia juttuja jotka sotivat jonkun tekopyhän lahkoteron "arvomaailmaa" vastaan.

        Hienoa että skitsokin on oppinut kappalejaon! Onnittelut!


      • kettu6
        buriman kirjoitti:

        Noniin jos se joku pikkuhoro tuolla aiemmin taas kopsailee niin ottaisitko huomioon kaiken edellä mainitun, että joskus se "lehmänkin hermo" vaan menee... :) Kerrompa vielä pari tosiasiaa Thaimaasta, siellä ei ole koskaan ollutkaan huoria! Kaikki neidit jotka baarissa on iloisia yksinkin ovat sinkkuja etsimässä seuraa, pitkää tai lyhyempää... heh! Herra 28x...lle taas plussaa ku ei muuten mene perille! :) Uskomatonta miten yks valas saa aikaan tsunamin meitä Kunnon Miehiä vastaan. Luulis että jos on menossa Alanyaan niin pitäis mölyt isossa mahassaan ja päästäis vasta sen karvamehmetin edessä ne kaasut ulos, nehän tykkää kun suomivalas rentoutuu! Khap :)

        Mutta muista nyt sentään buriman että kerrompa kirjoitetaan kerronpa. Noniin kirjoitetaan erikseen no niin. Kunnon miehiä keskellä lausetta kirjoitetaan pienellä ja ettehän te mitään kunnon miehiä ole, että pitäisi nimetkin kirjoittaa suurella kirjaimella, ihan kuin olisitte muka jotain suurmiehiä.
        Tavallisia suomalaisia epäkypsiä ja- varmoja hölmöläisiä te olette vaan.


      • Dukkha
        buriman kirjoitti:

        Noniin jos se joku pikkuhoro tuolla aiemmin taas kopsailee niin ottaisitko huomioon kaiken edellä mainitun, että joskus se "lehmänkin hermo" vaan menee... :) Kerrompa vielä pari tosiasiaa Thaimaasta, siellä ei ole koskaan ollutkaan huoria! Kaikki neidit jotka baarissa on iloisia yksinkin ovat sinkkuja etsimässä seuraa, pitkää tai lyhyempää... heh! Herra 28x...lle taas plussaa ku ei muuten mene perille! :) Uskomatonta miten yks valas saa aikaan tsunamin meitä Kunnon Miehiä vastaan. Luulis että jos on menossa Alanyaan niin pitäis mölyt isossa mahassaan ja päästäis vasta sen karvamehmetin edessä ne kaasut ulos, nehän tykkää kun suomivalas rentoutuu! Khap :)

        Bieruman kuuma-Kalle voisi myös harjoitella kappalejakoa. Ei noista sun jurrisista sepustuksistasi saa mitään tolkkua.


    • Mr.Jones Nro1

      Moikka! Jos saan hiukan tiedustella, missäpäin Pattayaa tämä sukulaismiehen
      condo sijaitsee? Hyvä aloitus tälle palstalle, piristää kummasti!

    • Lady Moon

      Taisi osua arkaan paikkaan eli aloittajan profiloinnit osuikin kohdalleen. Ja sekös meidän aikamiespoikiamme 28x... ja burimania harmittaa. Kotisohvamatkailijoita molemmat, 28x... elää menneisyydessä, eli jossain 80-luvulla, jolloin se pippelikin vielä toimi. buriman ujo hissukka, joka täällä internetissä vetää kaikkia turpaan ja jonka takapuolta kaikki suomalaiset naiset puristelevat häpeilemättä. Khap

      • painavat luut

        Paljonko ne sun luut painavat...Olet jo älykkyytesi todistanut Lady Bones.


      • Lady Moon
        painavat luut kirjoitti:

        Paljonko ne sun luut painavat...Olet jo älykkyytesi todistanut Lady Bones.

        Olen melko varmasti älykkäämpi kuin sinä. Tiedän mm. sen että kysymyslauseen perään tulee kysymysmerkki. Lisäksi voisin mainita muutaman sanan kauneudestani sekä miellyttävästä luonteestani, mutta se menisi jo kehuskelun puolelle.


      • Laita vaikka kuvasi
        Lady Moon kirjoitti:

        Olen melko varmasti älykkäämpi kuin sinä. Tiedän mm. sen että kysymyslauseen perään tulee kysymysmerkki. Lisäksi voisin mainita muutaman sanan kauneudestani sekä miellyttävästä luonteestani, mutta se menisi jo kehuskelun puolelle.

        No vastaa siiten kysymykseen kun sen älykkäänä kysymykseksi totesit. On kohteliasta vastata kysymykseen.
        Toki voit mainita muutaman sanan kauneudestasi sekä mielyttävästä luonteesta. Mutta mielyttävän luonteen omaavat eivät v.ittule keskustelupalsoilla.
        Narsistiset henkilöt peukuttaa itseään.


      • Mr clever
        Laita vaikka kuvasi kirjoitti:

        No vastaa siiten kysymykseen kun sen älykkäänä kysymykseksi totesit. On kohteliasta vastata kysymykseen.
        Toki voit mainita muutaman sanan kauneudestasi sekä mielyttävästä luonteesta. Mutta mielyttävän luonteen omaavat eivät v.ittule keskustelupalsoilla.
        Narsistiset henkilöt peukuttaa itseään.

        Tällä palstalla kirjoittelevat miehet edustavat äärimmäisen pientä osaa suomalaisista miehistä. Kuten joku tuolla aikaisemmin totesikin "tyhjät tynnyrit kolisevat eniten".

        Nämä vähemmistömiehet ovat kieltämättä hyvin narsistisia lähes kaikki. Mikään väittämä ei sodi tätä tosiasiaa vastaan. Silkkaa ajan haaskausta lukea tai vastailla persoonallisuushäiriön omaavalle henkilölle. He saavat siitä vain lisää polttoainetta, oli palaute sitten kumpaa hyvänsä, positiivista tai negatiivista.

        Paras tapa on olla antamatta minkäänlaista huomiota heille. Kyllä karman laki hoitaa asian ja paha saa palkkansa aikanaan. Sanon tässä kaikille teille, jotka ehkä mielensä ovat pahoittaneet narsistisen kirjoittelusta, että se joka ensin lopettaa on fiksumpi.

        Pattayalle voi hyvin mennä käymään, jos tykkää turisteille suunnatusta kohteesta. Sitä aitoa Thaimaata se ei kuitenkaan edusta. Jos Thaimaasta tai Pattaysta haluaa oikeanlaista tietoa, tämä lienee väärä osoite sitä hakea.

        Viisas lopettaa sen narsistisen lähteen antamisen narsistille ja ignooraa nämä tyypit lopullisesti.


      • Keep dreaming
        Mr clever kirjoitti:

        Tällä palstalla kirjoittelevat miehet edustavat äärimmäisen pientä osaa suomalaisista miehistä. Kuten joku tuolla aikaisemmin totesikin "tyhjät tynnyrit kolisevat eniten".

        Nämä vähemmistömiehet ovat kieltämättä hyvin narsistisia lähes kaikki. Mikään väittämä ei sodi tätä tosiasiaa vastaan. Silkkaa ajan haaskausta lukea tai vastailla persoonallisuushäiriön omaavalle henkilölle. He saavat siitä vain lisää polttoainetta, oli palaute sitten kumpaa hyvänsä, positiivista tai negatiivista.

        Paras tapa on olla antamatta minkäänlaista huomiota heille. Kyllä karman laki hoitaa asian ja paha saa palkkansa aikanaan. Sanon tässä kaikille teille, jotka ehkä mielensä ovat pahoittaneet narsistisen kirjoittelusta, että se joka ensin lopettaa on fiksumpi.

        Pattayalle voi hyvin mennä käymään, jos tykkää turisteille suunnatusta kohteesta. Sitä aitoa Thaimaata se ei kuitenkaan edusta. Jos Thaimaasta tai Pattaysta haluaa oikeanlaista tietoa, tämä lienee väärä osoite sitä hakea.

        Viisas lopettaa sen narsistisen lähteen antamisen narsistille ja ignooraa nämä tyypit lopullisesti.

        He edustavat sitä osaa jota sinulla käy aivan vitusti kateeksi.

        Vapaat ja hyvin toimeentulevat miehet ovat täydellinen vastakohta itsepetoksessa rypeville nysväreille kuten "Herra Fiksu" nimimerkin itselleen valinnut. Nimimerkkisi valinta jo kertoo itselleen valehtelusta että "minä olen parempi ja minulla on parempi moraali sekä selkäranka"

        Paskat sinulla ole yhtään mitään. Olet joku mentaalikääpiö urapelle joka pokkuroi sitä läskipersettä kotona ja pomoa töissä ja esittää jotakin yhteisön selkärankaa omassa mielessään.

        Kuitenkin jos firman pikkujouluissa se Tiina hymyilisi edes kerran ja vinkkaisi paskahuusiin niin juoksisit jortikka puolikovana perässä kuin apina ja siinä olisi sinun karmat ja entiset armaat sitten yhdellä kerralla.

        Suvaitsemattomuus ja toisten asioihin puuttuminen osoittaa rajoittuneisuutta ja mainitsemaasi narsistisuutta. Samalla myös katkerutta. Tuollaisessa olotilassa joutuu sydän koville ja tuoni korjaa pian. Onneksi olet impotentti niin ei tule sellaisia äkillisiä rasituspiikkejä pumpulle.

        Nyt voit taas katsella Thai- tyttöjen kuvia ja kuvitella millaista olisi jos olisit rohkea, reipas, vapaa ja varakas mies jolla seisoisi.


      • Lady Moon
        Laita vaikka kuvasi kirjoitti:

        No vastaa siiten kysymykseen kun sen älykkäänä kysymykseksi totesit. On kohteliasta vastata kysymykseen.
        Toki voit mainita muutaman sanan kauneudestasi sekä mielyttävästä luonteesta. Mutta mielyttävän luonteen omaavat eivät v.ittule keskustelupalsoilla.
        Narsistiset henkilöt peukuttaa itseään.

        Luuninpainavat noin 8.6 kg


      • Lääkäri.....
        Lady Moon kirjoitti:

        Luuninpainavat noin 8.6 kg

        Naisen luut painavat noin 2.5 kiloa


      • läski olet
        Lady Moon kirjoitti:

        Luuninpainavat noin 8.6 kg

        Älykkääksi ihmiseksi tuo kirjoitustaito on surkea luunipainavat ei ole yksi sana.

        Narsisti olet ja itseäsi täynnä.


      • mä repesin
        Lady Moon kirjoitti:

        Luuninpainavat noin 8.6 kg

        Hah hah hah hah hah haha hah Kyllä olet yksinkertainen nainen. Hah hah ja vielä niin itseään täynnä että. Julkisesti vielä ilmoittaa pitävänsä itseään kauniina hah hah Ylipainoa sinulla on reilut 10 kiloa tai jopa15 kiloa hah hah hah


      • Maarit.
        läski olet kirjoitti:

        Älykkääksi ihmiseksi tuo kirjoitustaito on surkea luunipainavat ei ole yksi sana.

        Narsisti olet ja itseäsi täynnä.

        Eihän Lady Moon ole nainen vaan Siiderivalas.


      • Lady Moon
        mä repesin kirjoitti:

        Hah hah hah hah hah haha hah Kyllä olet yksinkertainen nainen. Hah hah ja vielä niin itseään täynnä että. Julkisesti vielä ilmoittaa pitävänsä itseään kauniina hah hah Ylipainoa sinulla on reilut 10 kiloa tai jopa15 kiloa hah hah hah

        Vaiti moukka ja möhömaha !


      • Lady Moon
        Lääkäri..... kirjoitti:

        Naisen luut painavat noin 2.5 kiloa

        Hoh hoh...vai lääkäri. Mieti nyt vähän ennen kuin tänne noita aivopierujasi töräyttelet. Kuka tahansa edes suht järjissään oleva ihminen tajuaa ettei aikuisen naisen luut voi painaa 2.5 kg. Tsiisus mikä pösilö, oikea takametsien tahvo....2.5 kg LOL


      • Moukka sinua kohtaan
        Lady Moon kirjoitti:

        Vaiti moukka ja möhömaha !

        Mutta kun ei ole möhömahaa harrastan liikuntaa päivittäin. Mutta sinä olet säälittävä reppana reilusti ylipainoinen. itsehän mittasi aikaisemmin kerroit eräässä viestiketjussa. En kyllä ole koskaan tavannut naista joka rehellisen vastauksen antaa omasta painostaan eli ....Läski olet


      • Matkailu asiaa ?
        Lady Moon kirjoitti:

        Vaiti moukka ja möhömaha !

        Olet 164cm pitkä ja painat 78kg. Olen sinua 20cm pidempi ja alle viisi kiloa painavampi kuin sinä. Minkäköhän sinun vyötärön ympäryys on ?


      • Lady Moon
        Matkailu asiaa ? kirjoitti:

        Olet 164cm pitkä ja painat 78kg. Olen sinua 20cm pidempi ja alle viisi kiloa painavampi kuin sinä. Minkäköhän sinun vyötärön ympäryys on ?

        Tiimalasivartalo 98-76-100


      • Lady Moon
        Matkailu asiaa ? kirjoitti:

        Olet 164cm pitkä ja painat 78kg. Olen sinua 20cm pidempi ja alle viisi kiloa painavampi kuin sinä. Minkäköhän sinun vyötärön ympäryys on ?

        Mikä kuppikoko sinulla on ? Tällä leidillä paino on kerääntynyt oikeisiin paikkoihin


      • matkailupalsta
        Lady Moon kirjoitti:

        Tiimalasivartalo 98-76-100

        Vajaa 3dl. Käytän vain kahvikuppia. Onhan niitä miehiä jotka rintaliivejä käyttää heitä kutsutaan nimellä katoi. Leveä perä ja isot roikkuvat tissit arabit tykkää.


      • vai oikein lady...
        Lady Moon kirjoitti:

        Tiimalasivartalo 98-76-100

        HAHHAH just sellainen läskiperse mitä ei oo taikussa nähty hahhahhahhaa khap yes


      • Mr clever
        Keep dreaming kirjoitti:

        He edustavat sitä osaa jota sinulla käy aivan vitusti kateeksi.

        Vapaat ja hyvin toimeentulevat miehet ovat täydellinen vastakohta itsepetoksessa rypeville nysväreille kuten "Herra Fiksu" nimimerkin itselleen valinnut. Nimimerkkisi valinta jo kertoo itselleen valehtelusta että "minä olen parempi ja minulla on parempi moraali sekä selkäranka"

        Paskat sinulla ole yhtään mitään. Olet joku mentaalikääpiö urapelle joka pokkuroi sitä läskipersettä kotona ja pomoa töissä ja esittää jotakin yhteisön selkärankaa omassa mielessään.

        Kuitenkin jos firman pikkujouluissa se Tiina hymyilisi edes kerran ja vinkkaisi paskahuusiin niin juoksisit jortikka puolikovana perässä kuin apina ja siinä olisi sinun karmat ja entiset armaat sitten yhdellä kerralla.

        Suvaitsemattomuus ja toisten asioihin puuttuminen osoittaa rajoittuneisuutta ja mainitsemaasi narsistisuutta. Samalla myös katkerutta. Tuollaisessa olotilassa joutuu sydän koville ja tuoni korjaa pian. Onneksi olet impotentti niin ei tule sellaisia äkillisiä rasituspiikkejä pumpulle.

        Nyt voit taas katsella Thai- tyttöjen kuvia ja kuvitella millaista olisi jos olisit rohkea, reipas, vapaa ja varakas mies jolla seisoisi.

        Keep dreaming! Kyllähän niitä kuviakin joskus on tullut katseltua. Pinoy ystävättäreni vaan rajoittaa sitä nykyään.


      • Buriwoman
        vai oikein lady... kirjoitti:

        HAHHAH just sellainen läskiperse mitä ei oo taikussa nähty hahhahhahhaa khap yes

        Sinä tykkäätkin enemmän tytöistö joilla on nuoren pojan vartalo. Mieti sitä


      • Thailover

      • olosikin paranee
        Lady Moon kirjoitti:

        Hoh hoh...vai lääkäri. Mieti nyt vähän ennen kuin tänne noita aivopierujasi töräyttelet. Kuka tahansa edes suht järjissään oleva ihminen tajuaa ettei aikuisen naisen luut voi painaa 2.5 kg. Tsiisus mikä pösilö, oikea takametsien tahvo....2.5 kg LOL

        Sinähän se tiedät :) Läskit naiset puolustelee aina tuolla naurettavalla painavat luu lauseella joka saa hymyn muiden huulille. Liikalihava silti olet. En vilkuile isojen hyllyvien pyllyjen enkä roikkuvien rintojen perään. Olet todennäköisesti noin 25 v pissis, mieti kuinka rintasi roikkuu kun vanhenet. Nännien pitää törröttää eteen ei alas.Olet alle 170 cm pitkä ja painat lähes 80 kiloa, mene itseesi ja tunnusta yli 15 kilon ylipaino ja aloita kuntoilu, vielä kun ehdit


      • :):):):):)
        Lady Moon kirjoitti:

        Tiimalasivartalo 98-76-100

        Tiimalaseja on eri kokoisia :)


      • Zzzzcccc

      • mallimamma

      • buriman
        Buriwoman kirjoitti:

        Sinä tykkäätkin enemmän tytöistö joilla on nuoren pojan vartalo. Mieti sitä

        mietippäs taas amalia mitä höpiset...? Minä pidän naisellisista ja hoikista naisista, niissä ei ole mitään poikamaista. Sensijaan minusta tulee kuin nuori orivarsa poikanen kevätlaitumella kun saavun paratiisiin, ja sitähän sinä läskiper`se et pysty ymmärtämään. :) Khap


      • puistattaa

      • Tiina S
        Lady Moon kirjoitti:

        Mikä kuppikoko sinulla on ? Tällä leidillä paino on kerääntynyt oikeisiin paikkoihin

        Takapuoli ei ole oikea kohde läskeille.


      • Sari xxxuuuxx
        Tiina S kirjoitti:

        Takapuoli ei ole oikea kohde läskeille.

        146/78 - tiimalasi. Ei ikinä! L i h a v a m u i j a


    • masku liini

      Siiderivalaskala ei tiennyt mitä kukkahattutäti tarkoittaa.

      Törmäsin selitykseen James Gonzon blogisivuilta:
      - järjen köyhyydestä kärsivä totuudesta vieraantunut "hyvä ihminen".

    • Kustantaja kingille?

      ► 6:11► 6:11
      www.youtube.com/watch?v=OdekY_M1wIg
      17.6.2012 - Lataaja: pakkopallo
      Kukkahattusetä, stand up -koomikko Risto Koo Järvinen lukee runonsa "Älä tule Korsoon ...

      Kauheen kiva video kukkisten Kingistä tai jostain hänen adjutantistaan.
      Tarinoissaanhan on todellakin aina alku, seksikohtaus ja loppu.

    • indeksit ja indeksit

      Minä painan 120kg ja olen 180cm pitkä ja rasvaprosenttini on 9. Ei ne painoindeksit kerro totuutta meistä muhkuista.

    • Golffia

      En yleensä seuraile tätä palstaa,mutta nyt pisti silmään toi aloittajan kirjoitus,jotenkin paistoi läpi jonkunmoinen katkeruus.
      Joo olen käynnyt lomilla thaimaassa pariin otteeseen,mutta en ymmärrä miksi pitää kirjoitella negatiivisesti miehistä jotka esim menevät naimisiin taikkunaisen kanssa?
      Ja vielä päälle haukkua miehen vaimoa huoraksi?

      Tossa oli arvauksia mitä esim,tämä Ciderwhale tekee töikseen,niin itse veikkaan,että on kotirouva ja mies on jonkinmoinen bisnesherra joka painaa töitä iltaan asti ylitöitä.
      Ciderwhalen mies harrastaa kavereitten kanssa Golfia,mutta joskus sitten ottaa vaimonsa mukaan pelaan.pelireissut suuntaavat yleensä ehkä Espanjaa.
      Tosin luulen,että Ciderwhale epäilee miehensä pettävän häntäkin,ja näin ollen hän purkaa huonoa omatuntoa sitten tähän palstaan.?
      Korjaan vähän,siis yleensä haukutaan näitä taikku vaimoja horoiksi,eli Ciderwhale ei tainnut näin mainita?sry..

      Ps,älkää ihmiset ressako kaiken maailman asioilla,kerranhan tässä maailmassa eletään.
      Koitetaan nauttia hyvistä hetkistä.

      • Golffia2

        Ennen kuin aloitatkaan sen kirjoittamisen, olisi hyvä miettiä, mitä aikoo kirjoittaa.
        Lisäksi opetella suomen kieli.

        Jos joku epäilee miehensä pettävän, miksi epäilijä tuntisi huonoa omaatuntoa?
        (Omatunto ja omaatuntoa, huomaatko eron?)

        Lisäksi, jos aikomuksesi oli kritisoida tai kommentoida kirjoituksia, niin lukaiseppa ensiksi teksti johon viittaat.

        Pösilö olet, ensiksi kritisoit ja sitten huomaat, että "ai nii joo hei, eihän se nii kirjoittanutkaan"

        Jotain kummallista katkeruutta huomaan....
        Toisin sanoen, älä kirjoita mitään, jos sinulla ei ole mitään sanottavaa!


    • 28x...

      Huomasinpa että nimimerkki vai oikein ladyn... käyttämä luonnehdinta eräästä siiderivalaan tyypillisestä ominaisuudesta onkin kiellettyjen listalla.

      Se sana on siis läskiper'se. Kauhia kirosana mitä siis tulee jatkossa vältellä ja käyttää sitten toisenlaisia ilmaisuja kuten:
      - hyllyväpylly,
      - seitsemän leivän uuni tai
      - mahtiahteri.

      Näin toimien välttynemme raa'alta sensuurilta joka palstallamme riehuu.

      • Dosentti möttönen

        Homöyden esiasteet
        1) kieltää kiinnostuksen miehiin
        2) etsii seuraa "ei naisellisista naisista" esim. tytöistä joilla poikamainen vartalo
        3) tulee uloskaapista ja hakee seuraa miehistä/pojista


      • Kukkosen Martta

        Ole hiljaa !


      • uyft kauwf

        Ja sinä olet:
        - kaheli
        - juoppo
        - pienipilinen luuseri
        - sörkan rahaton hamppari


      • kurppis
        uyft kauwf kirjoitti:

        Ja sinä olet:
        - kaheli
        - juoppo
        - pienipilinen luuseri
        - sörkan rahaton hamppari

        Millainen mies menee naimisiin baaritytön kanssa, epätoivoinen?


      • Nieminen Nukke
        Dosentti möttönen kirjoitti:

        Homöyden esiasteet
        1) kieltää kiinnostuksen miehiin
        2) etsii seuraa "ei naisellisista naisista" esim. tytöistä joilla poikamainen vartalo
        3) tulee uloskaapista ja hakee seuraa miehistä/pojista

        buriman, kuullostaako tutulta ? Sullahan on noita 42 kg poikavartaloisia tyttöjä ?


      • 29x...
        uyft kauwf kirjoitti:

        Ja sinä olet:
        - kaheli
        - juoppo
        - pienipilinen luuseri
        - sörkan rahaton hamppari

        28x... ?


      • LEILEILEI
        Dosentti möttönen kirjoitti:

        Homöyden esiasteet
        1) kieltää kiinnostuksen miehiin
        2) etsii seuraa "ei naisellisista naisista" esim. tytöistä joilla poikamainen vartalo
        3) tulee uloskaapista ja hakee seuraa miehistä/pojista

        Möttönen :)
        Eix tos 2 ja 3 välissä vois olla että "livauttaa leidaria pakoputkeen muka vahingossa"
        Buriman! Myönnä vaan että se kesällä tuleva "terhakkatissinen ruskeapylly" on leidari, ei se ole rikos enää vaikka pojista tykkäätkin!


      • Rhanu
        kurppis kirjoitti:

        Millainen mies menee naimisiin baaritytön kanssa, epätoivoinen?

        Ja silti sillä menee paremmin,kuin suurimmalla osalla suomalaisista.itse ottaisin heti thain jos ei olis jo Ruotsalaista puolisoa.


      • karppis3
        Rhanu kirjoitti:

        Ja silti sillä menee paremmin,kuin suurimmalla osalla suomalaisista.itse ottaisin heti thain jos ei olis jo Ruotsalaista puolisoa.

        Mut eikös se ole jo vanha kanttura? Itse olet täällä kirjoittanut että yli 35v naisella ei tee enää mitään. Ja en usko todellakaan että sinua on kukaan ruotsalainen nainen huolinut, korkeintaan suomenruotsalainen blondi.


      • rhanu
        karppis3 kirjoitti:

        Mut eikös se ole jo vanha kanttura? Itse olet täällä kirjoittanut että yli 35v naisella ei tee enää mitään. Ja en usko todellakaan että sinua on kukaan ruotsalainen nainen huolinut, korkeintaan suomenruotsalainen blondi.

        Suomalaisella yli 35 ei tee mitään.meidän rouva huolehtii itsestään.


    • buriman

      Hei niemisen amalia on aika köyhät jutut sulla, onko kelarahat taas loppu? Hah ja toinen. en tule enää naimisiin menemään vaan pidän hauskaa poikamiehenä. Kesäksi saatan taas kutsua kauniin, uhkean ja seksikkään neidon kylään, niin saa taas naapurien rouvat ja ukot kateelliseks. joo khap urpot :)

      • Lökäpöksylle!

        Hahaha :D ei sviddy miten voi olla tyhmä kakslahkeinen! Meinaan toi bieruman... Nyt jo hehkuttaa kun pääsee kesällä pesälle :) ei jumankekka mikä pönttö! Nyt se taas uhoo ihan hulluna, oikein ilon kera lehmänhermoineen :D
        Vähän aikaisemmin oli niiiiin otettu kun hänen oli joku täällä maininnut....sit kun tajus, että se kaikkein kahelein herra otti herneen nenään, niin tämä tahvo alkaa heti soittaa sitä komppikitaraa, hehhehheeee
        Toi on just sellainen tyyppi, jota vähän fiksummat thaikkupimut vedättää ihan mennen tullen...oikein ilon kanssa :D


      • Voi ressukkaa

        Buriman älä sekoita sääliä ja kateutta. Jaksaa, jaksaa odottaa kesää, eihän tuo ole kaukana ...... :) :).


      • tapsa7

        Heh heh, ei Pattayan neidoista mielestäni voi käyttää sanaa " uhkea ", niin ovat laihoja ja pieniä. Kuka niistä kateellinen olisi, ei kukaan, se on vain oman mielikuvituksesi tuotetta, hyvä buriman.


    • saas nähdä

      Oho,on erikoinen keskustelun (Pattajan herrasmiehet? ) aihe.Asiaan,olen 52v mies,ei naimisissa,ei lapsia-tietääkseni, ja olen jyrkkä hetero:) No,nyt tuolla hetero sanalla,paljastin itseni varmaan facebook ystävilleni,nitsivoo:) Joo,kirjoitin jotain tuonne Pattaja-Koh Samet osioon jotain,siis Venäläisiin liittyeyn.
      Ja,asiasta toiseen,en tiedä,jos todella olet nainen,"Cirerwhale",aloituksesi osui ja upposi,10 points.
      Jos tavataan ,sto gram votki tulee heti ja suudelma poskelle.
      Ja,
      Äijät,älkää menkö näihin provoihin,sais varmaan ikuisuuden väitellä..Eroottisia unia kaikille.UGH.

    • Dosentti Möttönen

      Täydennetty versio

      Homöyden esiasteet
      1) kieltää kiinnostuksen miehiin
      2) etsii seuraa "ei naisellisista naisista" esim. tytöistä joilla poikamainen vartalo
      3) siirtyy vahingossa ladyboy osastolle, koska nehän ei oo "miehiä"
      4) tulee ulos kaapista ja hakee seuraa miehistä/pojista

      Palstalaisista
      - buriman on kohdassa 2)
      - 28x... on kertomansa mukaan kokeillut ladypoikia eli ilmeisesti 3)

      • Maskuliini 45v

        Homofoobikko Möttöselle esitän kysymyksen että so what? Mitä sillä on väliä vaikka olisitkin oikeassa? Homofobia jäi 80- luvulla viimeistään sivistyneillä ihmisillä.

        Punaniskat luulee edelleen että homoudessa on jotakin hävettävää ja naurettavaa. Minkäs ihminen itselleen voi? Homot vähentää ylikansoittumistakin joten he ovat hyödyksi maapallon ekologialle.

        Minä olen pesunkestävä hetero mutta kavereinani on useita homoseksuaaleja sekä Suomesta että Aasiasta. Mainioimpia tyyppejä ovat leidarit. Niissä on potkua ja huumorintajua vaikka muille jakaa. Jotkut heistä ovat niin kauniita että sellaisia ei löydy edes naisten keskuudesta.

        Kaikki kunnia ja ihmisarvo homoille ja leidareille sekä myös heteroille. Ihmisiä kaikki ja kaikki ansaitsee sellaisen elämän kuin haluavat.

        Punaniskajuntit saa painua sen sijaa vittuun.


    • Homot jees!

      Maskuliini kuules kun sitä juuri tässä yritetään toitottaa! Että ei se homous ole paha asia, pitää vaan tulla sieltä kaapista. Sitten kun on sinut itsensä ja seksuaalisuutensa kanssa, tuollainen pohjaton viha naissukupuolta kohtaan häviää. Ja tarkoitan juuri burimania ja sitä toista kahelia.

    • Möttönen

      Joo ei mitään homofoobioita allekirjoittaneella. Reilusti vaan kaikki ulos kaapista

    • buriman

      Ahaa no nyt tajusin, te ootte siis homoja ja ootte kateellisia ja katkeria kun tuon ja viihdyn kauniiden, sirojen ja hoikkien Thaityttöjen kanssa. OK, voin kertoa että pitäkää vaan hauskaa keskenänne, en mä teihin edes kiinnitä huomioo. Terveisin hetero. Hahahhah teidän ajatuksenjuoksuja, :) Fu`ck

      • Mike ja Peter WLOG

        No ei alkuunkaan näin. Tunnusta vaan buriman rohkeasti että pidät pojista, se helpottaa pahaa oloasi


      • Tulisi jo kesä

        Odota vaan kesää Buriman ja säästä rahaa ja paljon, ihan kohta se tulee ja " uhkea "thaitypysi . Voi että me ollaan kateellisia , hah, hah :) :).


      • dugiudsfl

        Kukaan ole sulle kateellinen, säälivät vaan sua kaikki. Tuot jonkun thailumpun tänne pantavaksi kesän ajaksi ja lainaat ehkä sitä panoa muillekkin haluaville. Sit sä kuvittelet olevasi kovakin jätkä, mutta todellisuudessa onneton luuserimies ja hieman yksinkertainenkin. Khap:-)


    • buriman

      Hehheh mitä tuubaa!! Joo kesää odotan vaan en ilman pesää kuitenkaan, katsos amaliat, ei se elämä täällä suonmaassa niin pahaa olisi jos ei tota vi`tun lunta ja pakkasta tulis taivaalta. Tää vihan ja kateuden määrä vaan ihmetyttää ja mihin on hävinnyt matkailu?? Noh so what pennut...teille tärkeintä on muiden haukkuminen, mulle se on kauniiden naisten kanssa paneskelu, täällä ja Thaimaassa! Hahhah noh antakaa tulla taas urpot!!!! :) KHAP

      • voivoisentään

        Onko niissä baaritytöissä mitään muuta kiinnostavaa kuin pillu, kun täällä lueskelee juttuja, niin ei taida muuta sitten löytyäkään.


      • iu yeutye8u

        Voi ressukkaa, aina vain paranee. Odotat kesää, että pääset panemaan:-))
        Ei sulle kovin paljoa ole noita älynlahjoja suotu eikä se vosukaan kovin välkky taida olla, kun tulee tänne asti panetuttamaan itseään.
        Ja sit kun sä luulet et kaikki on sulle kateellisia, niin aika väärässä olet. Jos sua haukutaan, niin itsehän sinä sitä täällä kerjäät. Nyt on paha tulla iskee turpiin anonyymejä tyyppejä, mutta voit sit kesällä vetää kaikki kateellisia kaduntallaajia turpiin, jotka katsovatkin sinua ja lumppuasi.


    • Kerran reissullansa.

      Nice että burimanilla touhua riittää ennen kesääkin. Webcam pelastaa! Onko niin, että sinä vilautat siellä Skypessä ensiksi tuhkaluukkuasi leidarillesi vaiko toisinpäin? Ja sehän on ihan melkein kuin olis oikeesti sillai! Siistii!!!!
      Niin tai näin kesä tulee kohta ja sitten saamme lukea burimanin jännittäviä matkakertomuksia hänen ja nuorikkonsa käsi kädessä kävelyretkistä pitkin kylänraittia. Sekä tietenkin ilon kautta turpaanvedoista suomalaisille yäkyäkyäk amalioille v'ittu ja kateellisille naapureille kun nauroivat nuorikolle.

      • onnea teille

        Kerran reissullansa on juurikin niitä kelanelättejä, jolla ei ikinä ole minkäänlaisia mahdollisuuksia Thaimaan iloihin matkustaa ja siksipä burimanille täällä kateuttaan ja pahaa mieltään purnaa avoimesti.
        Nyt kun kuun loppu lähestyy ja sossun rahat ovat lopuillaan, tuhlattuna Jakomäen lähiökaljakuppilaan, siellähän on se luotollinen nettikin. Sika-Amalian kanssa siellä yhdessä nautiskelevat toisistaan, haaveillen samalla sateenkaarirakkaudesta, josta sitten toisia syyttävät, kun itsellä on hepin heilahtaminen jo vuosia sitten lopahtanut ja Amaliallakin kosteutta tulee vain kellarin alivuokralaiskämpässä saaviin kustes....n.
        Päästä kirjoittamaan tänne Suomi palstalle, onkin nykyisin ainoa onnensa!


    • Minä tulin viikko sitten Pattayalta ja ei kai siinä paikassa mitään vikaa ollut.Oli muuten minun ensimmäinen matka Thaimaahan.Kiertelin toki muuallakin katselemassa mutta Pattaya oli ns. tukikohta.

      Sitä olen tuossa mietiskellyt että ovatko suomalaiset naiset kateellisia tai mustasukkaisia koska äijät lähtee muille maille naisia hakemaan.Ei se näistä em.seikoista johdu,se johtuu siitä koska suomalaiset akat ovat niin saatanan vaativia.Jos et tiskaa ja siivoa ja luutua ja et kolaa talvella pihaa nii olet paska ja laiska äijä....niin ja autoakin pitäs huoltaa ja korjata ja oikeisiin töihinkin pitäisi aika riittää.Muija vaan makaa sohvalla ja tuijottaa kauniita ja rohkeita

      Jostakin vessanpytyn renkaasta joka on jäänyt kusella käydessä tämän pirttihirmun mielestä väärään asentoon nalkutusta riittää viikko tolkulla.Ja odotappa jos vaikka partavaahtopullo unohtuu lavuaarin laidalle niin mikä huuto siitä tulee.Omat meikit (joita suomi akat todella tarvitsee)saa kyllä lojua missä sattuu.

      Ja se tasa arvo!!!!!!! voi helevettiläinen......Suomi on yksi maailman tasa-arvoimmista maista nii akat vaatii vaan lisää ja lisää.Minun ymmärrys kyllä loppuu mutta minähän olenkin vain mies.

      Olisi kyllä paljon muutakin sanottavaa mutta lopetan tämän avautumisen tällä kertaa tähän.

      • Kuka vaihtaisi ?

        Arvaa kuinka moni suomalainen nainen vaihtaisi osaansa thaihuo.... kanssa. Ihana elämä myydä itseään ja esittää aina iloista ja kikattaa usein jurrisen äijän tyhmille jutuille. Miten jollekin voi tulla edes mieleen että tuosta voisi olla kateellinen. Sääliksi käy jos tyttö on ihmiskaupan uhri eli vanhemmat saanut rahaa jobbarilta että maalaistyttö pääsee töihin ja työ onkin itsensä myymistä ja elää velkavankeudessa kun maksaa kulut "työpaikan hankinnasta ". Joka tapauksessa itsekunnioitus on mennyttä.


      • Kiitos-ei
        Kuka vaihtaisi ? kirjoitti:

        Arvaa kuinka moni suomalainen nainen vaihtaisi osaansa thaihuo.... kanssa. Ihana elämä myydä itseään ja esittää aina iloista ja kikattaa usein jurrisen äijän tyhmille jutuille. Miten jollekin voi tulla edes mieleen että tuosta voisi olla kateellinen. Sääliksi käy jos tyttö on ihmiskaupan uhri eli vanhemmat saanut rahaa jobbarilta että maalaistyttö pääsee töihin ja työ onkin itsensä myymistä ja elää velkavankeudessa kun maksaa kulut "työpaikan hankinnasta ". Joka tapauksessa itsekunnioitus on mennyttä.

        Etpä juurikaan kulttuuria tunne. Thaimaassa ei ole parittajia eikä ihmiskauppaakaan. Enemmän Suomessa on parittajia ja ihmiskauppaa aivan ehdottomasti. Länsimaissa yksilön vapaus on pelkkä klishee ja kulissi, Thaimaassa asiat ovat toisin.

        Mainitsemaasi ihmiskauppaa tavalla jolla kuvasit tapahtuu etupäässä Itä-Euroopaassa, Intiassa, Ranskassa, Kamputseassa, Indonesiassa ja Pohjois-Afrikassa. Härskeimmät ja törkeimmät parittajat ja ihmiskauppiaat löytyy meidän iki-ihanasta itänaapurista jotka ovat vallanneet muun muassa Kyproksen joka onkin yksi ihmiskaupan keskuksista.

        Ja ne thaitytöt ovat aidosti iloisia ja tykkäävät sponsorista ihan aidosti tai sitten siitä suorituksesta pitäisi antaa heille Oscar- palkinto. Sen verran hienoa "työtä".

        Eilen baarissa kaksi nelivitosta lihavaa suomilehmää koettivat pokata kaksvitosia kundeja samassa pöydässä huonolla menestyksellä. Kun eivät saaneet niin siirtyivät meihin viisikymppisiin. Ilmoitin että meillä on työpäivä huomenna että sori ei nyt ja lähdettiin pois.


    • Thaikkuli

      Kyllä juuri noin! Kannattaa tuoda sieltä Thaimaasta naikkonen kolaamaan se piha puhtaaksi! Ja jos se ei jaksa, niin saapi sitten omista rahoistaan maksaa huoltoyhtiön tekemään pihahommat. Lisäksi kaikki sisällä tapahtuva työ kuuluu sille naikkoselle, tottakai, sehän on naine! Auton huollon hoitakoon itse tai maksakoon omista rahoistaan. Thainaikkonen kyllä hoitaa ihan kaikki, khap!

      • onko reikä rasvattu

        Thaikkuli taitaa olla ladyboyhin päin kun tuollaisisa hommia hoidattelee


      • ki9nkk
        onko reikä rasvattu kirjoitti:

        Thaikkuli taitaa olla ladyboyhin päin kun tuollaisisa hommia hoidattelee

        Joku tätä jo aiemmin kyselikin, mutta ei saanut vastauksia. Onko baaritytöissä muuta kiinnostavaa kuin pixxx ja niitten paneminen? Eivät ainakaan useimmat kunnolla osaa edes englantia, mutta ei kai se haittaa, jos on vain se yksi asia mielessä.


      • Kummin Kampi
        ki9nkk kirjoitti:

        Joku tätä jo aiemmin kyselikin, mutta ei saanut vastauksia. Onko baaritytöissä muuta kiinnostavaa kuin pixxx ja niitten paneminen? Eivät ainakaan useimmat kunnolla osaa edes englantia, mutta ei kai se haittaa, jos on vain se yksi asia mielessä.

        Nimimerkissäsi tuo 9 lienee ikäsi? Nyt lapsukaiset taas vaikkapa pelaamaan pleikkaria ja jättäkää nämä aikuisten jutut aikuisille.

        Jos galluppia tuosta asiasta pitäisi tehdä niin veikkaan että miehet valitsisivat vaikka mykän hoikan ja seksikkään ennemmin kuin pulskan ja puheliaan.

        Kumman otat?

        http://s989.photobucket.com/user/oditous2/media/Asia/ChatkaewBeautiful_Thailand_Girls_0080.jpg.html

        Vai:
        http://i714.photobucket.com/albums/ww145/iluvbrendanandmichael4eve/idontevenknowFATLADYWANTSACOOKIEEE.jpg

        Kyllä minun thainaiseni ovat kaikki osanneet puhua. Joitakin hieman hiljaisempia irtonumeroita ollut. Nykyiseni puhuu parempaa englantia kuin minä vaikka sitä lapsesta saakka on meillä puhuttu kotona.


      • ei väliä
        Kummin Kampi kirjoitti:

        Nimimerkissäsi tuo 9 lienee ikäsi? Nyt lapsukaiset taas vaikkapa pelaamaan pleikkaria ja jättäkää nämä aikuisten jutut aikuisille.

        Jos galluppia tuosta asiasta pitäisi tehdä niin veikkaan että miehet valitsisivat vaikka mykän hoikan ja seksikkään ennemmin kuin pulskan ja puheliaan.

        Kumman otat?

        http://s989.photobucket.com/user/oditous2/media/Asia/ChatkaewBeautiful_Thailand_Girls_0080.jpg.html

        Vai:
        http://i714.photobucket.com/albums/ww145/iluvbrendanandmichael4eve/idontevenknowFATLADYWANTSACOOKIEEE.jpg

        Kyllä minun thainaiseni ovat kaikki osanneet puhua. Joitakin hieman hiljaisempia irtonumeroita ollut. Nykyiseni puhuu parempaa englantia kuin minä vaikka sitä lapsesta saakka on meillä puhuttu kotona.

        Itseäni kiinnostaa vain paneminen, useimmat oppaani ovat puhuneet sellaista kapulakieltä, sanoja peräkkäin pistäen, mutta ei niitten kielitaito mua kiinnosta pätkääkään. Harvoin tavannut hyvää englantia puhuvan maksullisen.


      • Kömminkämmin
        Kummin Kampi kirjoitti:

        Nimimerkissäsi tuo 9 lienee ikäsi? Nyt lapsukaiset taas vaikkapa pelaamaan pleikkaria ja jättäkää nämä aikuisten jutut aikuisille.

        Jos galluppia tuosta asiasta pitäisi tehdä niin veikkaan että miehet valitsisivat vaikka mykän hoikan ja seksikkään ennemmin kuin pulskan ja puheliaan.

        Kumman otat?

        http://s989.photobucket.com/user/oditous2/media/Asia/ChatkaewBeautiful_Thailand_Girls_0080.jpg.html

        Vai:
        http://i714.photobucket.com/albums/ww145/iluvbrendanandmichael4eve/idontevenknowFATLADYWANTSACOOKIEEE.jpg

        Kyllä minun thainaiseni ovat kaikki osanneet puhua. Joitakin hieman hiljaisempia irtonumeroita ollut. Nykyiseni puhuu parempaa englantia kuin minä vaikka sitä lapsesta saakka on meillä puhuttu kotona.

        No oletpas fiksu! Netti on täynnä rumia ja kauniita naisten kuvia! Molempia kaikista kansallisuuksista. Ihan vastaavan voisi laittaa myös toisinkin päin.

        Täytyy kyllä sanoa näistä suomi-thai pareista mitä Suomessakin olen nähnyt, niin yhtäkään niistä ukonkuvatuksista en itselleni huolisi. Joten sinne vaan kummin kammit.

        Vaimosi?

        http://1000uglypeople.com/fugly-women-2/buy-an-ice-cream-get-this-girl-for-free-fugly-women/


      • kysvain
        Kummin Kampi kirjoitti:

        Nimimerkissäsi tuo 9 lienee ikäsi? Nyt lapsukaiset taas vaikkapa pelaamaan pleikkaria ja jättäkää nämä aikuisten jutut aikuisille.

        Jos galluppia tuosta asiasta pitäisi tehdä niin veikkaan että miehet valitsisivat vaikka mykän hoikan ja seksikkään ennemmin kuin pulskan ja puheliaan.

        Kumman otat?

        http://s989.photobucket.com/user/oditous2/media/Asia/ChatkaewBeautiful_Thailand_Girls_0080.jpg.html

        Vai:
        http://i714.photobucket.com/albums/ww145/iluvbrendanandmichael4eve/idontevenknowFATLADYWANTSACOOKIEEE.jpg

        Kyllä minun thainaiseni ovat kaikki osanneet puhua. Joitakin hieman hiljaisempia irtonumeroita ollut. Nykyiseni puhuu parempaa englantia kuin minä vaikka sitä lapsesta saakka on meillä puhuttu kotona.

        Vai pyörätuolissa istuvan fiksun suomalaisen kauniin naisen vai 10000 jakaneen thai tytyön :(


      • labra
        ei väliä kirjoitti:

        Itseäni kiinnostaa vain paneminen, useimmat oppaani ovat puhuneet sellaista kapulakieltä, sanoja peräkkäin pistäen, mutta ei niitten kielitaito mua kiinnosta pätkääkään. Harvoin tavannut hyvää englantia puhuvan maksullisen.

        no hyvä ei väliä, käypäs sitten lääkärissä suomessa kun palat


    • rikas rakastaaja

      Mikä ihmeen kilpailu täällä on käynnissä.Molemmilla on hyviä ominaisuuksia. Minulla on thai vaimona ja suomalainen avovaimona.Hyvin toimiva järjestelmä.

      • Beauty&beast

        Kuulostaa hyvältä tilanteelta mikäli on totta. Itse mietin juurikin samankaltaista järjestelyä. Tällä hetkellä vanhempi suomalainen aviomies ja nuorempi suomalainen rakastaja, mutta mitäs jos ottaisinkin thaipojan.... Miehelle kotiavuksi ja itselleni iltojen iloksi. Nykyinenkin järjestely toiminut moitteettomasti, mutta vaihtelu voisi olla kiva juttu.


      • ihmetyttää

        just joo tyypillinen suomalainen mies,t ietääkö suomalainen avo ????


    • hesekiel1

      Kiitos kun otit esille nämä hörhöt jotka kirjoittelee tällä sivulla ja ovatmielikuvitus matkalla Pattajalla, vaikka tosiaankin ovat Suomessa koska rahat loppu ja odottavat seuraavaa kelan korvausta jotta pääsevät kanta kuppilaan siiderille! Minä toivotan sinut tervetulleeksi tänne Pattajalle et näe täällä näitä hörhöjä ne sammuu jo ilta kuudelta niin jotka ovat vielä täällä?
      Täällä on joka lähtöön,mutta ehdottomasti kannattee tulla käymään ja pääseehän täältä pois jos ei viihdy mutta uskon että viihdyt kun kierrät kaukaa SUOMI BAARIT!!!ne on juntteja täynnä.Täällä on hienoja saaria jossa voi käydä ottamassa aurinkoa ja uusi hieno vesi puisto ja ilta ja yö elämää myös löytyy (ja takuu varmasti et törmää näihin juntteihin silloin) on lyhyt matka Bangkok Täällä on kaikkea mitä tarvitset viihtyäksesi uskon niin,mutta rannat on likaisia Jomtien ja pattayan keskustassa mutta Nakluassa on jo paljon siistimpää minä susittelen käymään ja terve tuloa.

    • HerrasmiesN

      Asun kahden thaitytön kanssa Pattayan Nakluassa. 25 ja 27 vuotiaat kaverukset otin reilu vuosi sitten ilta toisensa jälkeen baarista kunnes älysin että helpommaksihan tämä kuvio muuttuu kun muuttavat luokseni.
      Kumpikaan ei enää duunaa baarissa vaan olen järkännyt heille muita töitä ja koulutusta. Ajokortitkin on järkätty ja tytöt voi käyttää kulkupelejäni vapaasti. Tytöt tienaavat omat rahansa itse, tarjoan asunnon ja annan silloin tällöin pikkurahaa että käyvät ostamassa jotakin kivaa itselleen ja järkkään aina välillä pikku ylläreitä plus retkiä.
      Järjestely on siinä määrin kaikin puolin tyydyttävä että en ole sen jälkeen enää käynyt baareissa uusien tyttöjen bongaus mielessä.
      Lapset oli kylässä tuossa jouluna pari viikkoa niin piti laittaa tytöt evakkoon koska Suomeen olisi kantautunut tieto siitä mitä se iskä siellä puuhaa ja se olisi suomalaiset tuntien muuttunut se tarina sellaiseksi että olen joku perverssi parittaja, narkkari ja pedofiili.
      Olen harkinnut tosin että josko Suomeen roudaisin tytöt. Siinä olisi sukulaisille ja kavereille haukottelemista... :)

      • 28x

        HerrasmiesN:llä tuntuu menevän siellä Pattiksella oikeinkin kivasti. Amaliat ja siiderikalat hyppivät tuollaisesta menosta aivan raivoissaan.

        Me Pattiskundit tietänemme että tuo on oikeinkin mahdollista ja mukavaa, tietenkin se vaatii riittäviä rahavaroja.

        Takavuosina minullakin oli pidempiaikaisena oppaina sisarukset 23- ja 25 vee. Mukavia tyttösiä, joskin nuorempi oli vähän mustasukkainen mutta sopeutui tilanteeseen.

        Tyttösten maahantuonti on helppoa jos tulevat ainoastaan turisteina lomalle. Pidempiaikaisen oleskelun vaatima paperisota onkin sitten hieman mutkikkaampaa ja vaatii usein ammattitaitoista opastusta.


      • HerrasmiesN
        28x kirjoitti:

        HerrasmiesN:llä tuntuu menevän siellä Pattiksella oikeinkin kivasti. Amaliat ja siiderikalat hyppivät tuollaisesta menosta aivan raivoissaan.

        Me Pattiskundit tietänemme että tuo on oikeinkin mahdollista ja mukavaa, tietenkin se vaatii riittäviä rahavaroja.

        Takavuosina minullakin oli pidempiaikaisena oppaina sisarukset 23- ja 25 vee. Mukavia tyttösiä, joskin nuorempi oli vähän mustasukkainen mutta sopeutui tilanteeseen.

        Tyttösten maahantuonti on helppoa jos tulevat ainoastaan turisteina lomalle. Pidempiaikaisen oleskelun vaatima paperisota onkin sitten hieman mutkikkaampaa ja vaatii usein ammattitaitoista opastusta.

        Ensi kesälle ollaan marjanpoimintakutsuja Suomesta suunniteltu jo. Tarkoitus on viettää kuutisen viikkoa Suomessa silloin. Sinne on pitkä aika vielä joten katsellaan nyt. Mulla on kimppamökki exän kanssa savon sydämessa ja naapureina on sellaisia sisäsiittoisia punaniskoja että alta pois. Naurattaa jo etukäteen kun kyläkauppaan pöllähdän kahden kauniin morsiamen kanssa jotka näyttävät Suomen mittapuussa 17 vuotiailta. Viiksekkäät vanhat-pojat kuolaa Tarjoustalon flanellipaidat tärviölle. :)


    • jyriboy

      Näyttää "Ciderwhalella" ja monella muullakin olevan aika ankea elämä.Heillä ei paljon muuta ole ,kuin arvostella meidän ihan kunnollisien miesten lomamatkoja Thaimaahan.Miksi heitä niin hirveästi ottaa päähän,kun me kerrankin saamme tavata henkisesti tasapainoisia thaimaalaisia naisia?
      Eikö heidän elämässään todellakaan ole muuta kuin kytätä muiden tekemisiä?Sääliksi käyvät nuo elämänsä hukkaan heittäneet ihmiset!Tekisivät OMALLE elämälleen jotain järkevää ja antaisivat muiden elää omalla tavallaan.

      • Thain-mies

        Pistää joo joskus miettimään mikä joidenkin suomalaisten naisten kohdalla meni pieleen kun aina pitää valittaa, vittuilla, urputtaa, mököttää, kiusata ja esittää vuoronperään marttyyriä ja vuoronperään prinsessaa. Kierot keinot käytössä koko ajan.
        Thaitytöt on luonnollisia ja eivät anna murheiden ottaa valtaa eivätkä syytä omista ongelmistaan ulkopuolisia kuten miehiä. Aina iloisia mutta osaavat avoimesti kertoa myös ikävistä asioista jos ne puheeksi otetaan. He osaavat elää nykyhetkessä ja ovat vähään tyytyväisiä. Ahkeriakin ovat ja tietävät naisen roolin.
        Meidän tasa-arvo-naiskiintiöiden luvatussa kukkahattumaassa monen naisen tehtävä on yrittää asettua miesten yläpuolelle ja sitten kiukuttaa koko ajan kun eivät siinä onnistu.
        Minulla on kokemusta useasta kymmenestä suominaisesta ja nykyään minulla on pikisilmäinen töröhuulinen thaineito joka on varustettu sellaisella luonteella ja kropalla että en usko sellaista löytyvän kotomaasta ikinä.


    • Buuuubuuuuu

      BuaaHahaaa.... Henkinen tasapaino näillä oman lihan kauppiailla on kaikkea muuta kuin tasapainossa, samoin näiden "kunnollisten miesten" korvien väli kaipaisi suuren remontin! Nuo täällä kirjoittavien miesten jutut ovat hyvin pieni osa Thaimaan matkailua, onneksi niin!

      • Päinvastoin

        Ei vaan se on iso osa sitä. Aurinkorantaturistit eivät tiedä matkakohdemaistaan yhtikäs mitään. Se on aivan sama aurinkorantaturisteille ovatko Palmasissa vai Balilla. Eivät he sieltä yhtään sen enempää saa irti kuin vertailevat säitä, rantoja ja hintoja.

        Sellainen saa, joka vertailee naisia, viinoja ja rintoja.


      • Anonyymi
        Päinvastoin kirjoitti:

        Ei vaan se on iso osa sitä. Aurinkorantaturistit eivät tiedä matkakohdemaistaan yhtikäs mitään. Se on aivan sama aurinkorantaturisteille ovatko Palmasissa vai Balilla. Eivät he sieltä yhtään sen enempää saa irti kuin vertailevat säitä, rantoja ja hintoja.

        Sellainen saa, joka vertailee naisia, viinoja ja rintoja.

        Kuten Jörkkä Donneri aikoinaan muistutti


        PANEMINEN KANNATTAA AINA !


    • Anonyymi

      Luusereista ja pallomahoista ei herrasmiestä tekemälläkään.

    • Anonyymi

      Mul on valtava mela. Sovitellaanx?

    • Anonyymi

      Kautta maailman ruplan arvo on mennyt alaspäin kuin lerpan mulkku.
      Viikko sitten arvo oli Euroon nähden 85,50, nyt kurssi onb 135.5ruplaa/€.
      Tulevaisuudessa nähdään ruplan täydellinen romahdus.

      • Anonyymi

        Slava Rossija.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      5539
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      476
      3589
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      159
      3383
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      170
      2623
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2429
    6. 264
      2019
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1517
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      105
      1436
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1399
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1180
    Aihe