Hurghada 17.3.15 muita?

H&H

Ollaan ystäväni kanssa lähdössä Hurghadaan hotelli Aquamarineen kyseisenä ajankohtana. Itselleni matka Egyptiin on ensimmäinen, ystävälläni kolmas. Onko muita lähdössä samalle Finnmatkojen reissulle? Myös kaikki kokemukset retkistä / hotellista / ympäristöstä on erittäin tervetulleita.

9

132

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • erysipelas

      meillä olisi matka 14.4 aquamarineen ja samat asiat kiinnostaisi ja vielä kuinka laaja on all inclusive, eli kuuluuko siihen hotellin kaikista ravintoloista juomat ym?

    • Kakkiluuruu

      Juu juu kaikki kuuluu, ripulipaskasta lähtien samaan hintaan. sinne vaan joukolla ruikkimaan!

    • HH79x2

      Se on ikävää että tota ripulipaskaa on pakko työntää jokaiseen keskusteluun. Eiköhän jokainen joka Egyptiin on lähdössä tiedosta nämä riskit ihan muutenkin. Joillakin vaan tuntuu ajatuskin kulkevan vain sen reiän kautta.

    • erysipelas

      todellakin , varmasti tiedostamme riskin sairastua, kysymyksiin ei kyllä vastata vaan tarjotaan pelkkää paskaa

    • Lomailijatkolme

      Hei
      Mekin ollaan tulossa 17.2 samaan hotelliin. Hienolta hotelli vaikuttaa. Ite oon ollu useamman kerran Hurghadassa ja kovasti matkakuume kolkuttaa. Viikonloppuna pakataan laukut ja maanantai-tiistai yöllä suunnataan kohti Vantaata ja loma alkaa...Meit on kaksi aikuista kaksi vuotias lapsi mukana.

      • eiAPINOITAKONEESEEN

        pakkoko niitä perkeleen kersoja on rehata reissuu, mikää ei vituta niin paljoa kuin huutavat ja penkkiä hakkaavat äidin pikku paskakikkareet, yritä nyt siinä sitten nukkua !


      • lapsetonakka
        eiAPINOITAKONEESEEN kirjoitti:

        pakkoko niitä perkeleen kersoja on rehata reissuu, mikää ei vituta niin paljoa kuin huutavat ja penkkiä hakkaavat äidin pikku paskakikkareet, yritä nyt siinä sitten nukkua !

        Samaa mieltä. Pitkillä lennoilla pienet kakarat ovat hirviöitä. Huutavat kuuppa vihreänä. Kun yksi lopettaa niin toinen aloittaa. Vanhemmat ovat noloina.
        Kanssamatkustajat koettavat ensin ymmärtävaisesti hymyillä mutta sitten ärtymys kasvaa kunnes joku toteaa äidille että teippaa se perkeleen kakaran kita!


    • HH79x2

      Ihanaa lomaa teille ☺ tuleppa kertomaan sitten hotellista meille vielä täällä kärvisteleville. Ja nuo Jet Timen lennot kiinnostaa myös jos niillä myös menette.

      • 49v

        Just tultiin Hurghadast ja eka kerta Jet Timen lennot.Ihan perus kone eli ihan ok.Hyvä palvelu oli ja se oli kiva kun ohjaamosta kertoilivat matkan kulusta ainakin kolme kertaa.)Tosin siinä koneessa ei ollut telkkari ruutua mistä olisi voinut seurata matkan edistymistä joten senkin takia varmaan kertoilivat,mutta kertovat kone tyypistä ym,,,oli ihan mielenkiintoista:)Ruuasta koneessa en tiedä kun me ei tilattu ruokia!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3683
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2297
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2009
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1884
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1306
    6. 80
      1215
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1104
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1030
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe