Mökkiläiset karkottaa tuulimyllyt Luhankalta.

tuulihoivaa

Kun katsoo näitä viestiketjuja, ei voi välttyä huomiolta, että täällä toistetaan viestistä toiseen samaa jargonia. Tuulivoimaa puolustavia tai Latamäestä myönteistä kirjoittavia on vähän. Jos joku uskaltaa puolustaa näitä hulppeita turbiineja, nillittäjä(t) kertoo kuinka valtava ympäristörikos on tuuliturbiinin pystyttäminen. Näissä aivopieruissa tuhahdetaan siihen suuntaan, että KAIKKI tuulivoimayhtiöt toimivat rikollisesti – tuohon mielipiteeseen tarvitaan aika vahva näyttö.

Miksi luhankalaiset eivät nillitä Latamäestä sankoin joukoin, näillä vapaan sanan sivuilla, siinäpä se ? Noista mielipiteistä on välittynyt näkemys, että luhankalaiset ovat niin tyhmiä, että eivät ymmärrä valittaa. Mökiläisten hommaa se valittamien onkin. Jos pienessä lomamökkipitäjässä tulee jotain kahnausta, melkeinpä aina sieltä taustalta löytyy maalikylissä viisastunut mökkiläinen.

11

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Luhankarules

      Tuo on niin naulankantaan kuin olla voi.Toinen asia on politiikka mikä on pitänyt sotkea näihin juttuihin myös lisättynä kateudella.Eräs pieni K-Suomalainen kunta Savon naapurissa on hyvä esimerkki siitä miten hyvätkin asiat saadaan aivan päälaelleen.Paikallisen Keskustapuolueen kunnallisvaikuttajissa ei ole oikein semmoisia henkilöitä jotka näkisivät tulevaisuuteen, vedotaan luonnon raiskaamiseen ja meluun.
      Jos olisi edes jotain konkreettisia faktoja asiasta mutta yks poliitikko vaan lähettelee sähköposteissan ihmisille YouTubesta otettuja videoita palavasta tuulivoimalasta niin aika kaukana ollaan todellisista faktoista.Ja kotiäideistä on tullut melumallinnuksen asiantuntijoita muutamassa yössä. :D
      Muutamista muista ei edes tarvitse puhua....ehkä kuvaavin on sanonta:joukossa tyhmyys tiivistyy....
      Mutta jotakinhan on tehtävä jotta saadaan pysyttyä otsikoissa....

    • Don Quijote

      Taisipa Konnevedelläkin suurin ongelma niissä tuulivoima suunnitelmissa olla kun ne olisivat tulleet pilaamaan mökkiläisten rantamaisemaa.
      Se YouTube video, jossa se petolintu kiertää sitä tuulivoimalaa, vain osuakseen sen siipiin, on myös suosittu video, jos pitää tuulivoiman vastustamista jollain muulla perustella kuin omilla itsekkäillä mieltymyksillä.

    • Linkodin

      Eikös siellä Konneveden suunnalla ole joku kansallispuisto. Sinne tuulivoimalla niin katsotaan tulevaisuuteen ja luotetaan siihen että kyllä tästä hyvä tulee. Ketä se siellä kansallispuistossa ne tuulivoimalat haittaa kun sinne ei saa rakentaa mökkejä. Sinne luonnonrauhaan ja kauneuteen sopivat tuulimyllyt oikein hyvin kun kerran noin järjettömiksi heittäydytään ja ihmisiä halveksivaksi.

    • sähkötön mökki

      Ei tänne Konnevedelle tuulimyllyjä, mökkini on kansallispuiston reunamilla, sinne Luhangalle se mylly sopii paljon paremmin. Täällä on aina tyyntä.

      • kylläjämption näin

        Kyllä myllyt tulleepi kunhan mennään aikaa vähän etiäpäin, sivareiden ja kotiäitien adressienkeruu ei enää sitten auta. :D


    • Alko-asukas

      Ne pyörii sittenkin!
      Latamäen tuulimyllyjen ei pitäisi nyt pyöriä, koska on pakkanen eikä näin ollen tuule.
      Kello on 9:00 ja pakkasta -20° turbiinien nopeus 7 kierrosta minuutissa, joka vastaa 39 m/s kehänopeutta. Kehänopeus jaettuna 6:lla on tuulennopeus 6,5 m/s.
      Saamani tiedon mukaan turbiineja pyöritetään pakkasella sähköllä, jotta öljyt pysyisivät notkeina - heitätkö autosi yöksi käyntiin ? -moniasteöljy ja öljyn lauhdutus-/lämmitys on keksitty..
      Ei muuten kuulu Latämäestä mitään...

      • rewswea

        No just joo, ette kai te usko että sähköllä myllyjä pyöritettäisiin.Jos öljyt haluttaisiin pitää notkeina vaihteistoissa(suoraveto myllyissä ei ole vaihteistoa)niin ei sitä propelia tarvitsisi pyörittää!!!!!!!!!!!Onhan auton moottorissakin lohkolämmitin....


    • himanenjal

      Niitä lämmitään sähköllä, mutta ei öljyn takia, vaan yleisesti sähkölaitteet eivät tykkää lämmönvaihtelusta.

      Mutta ei se niiden ongelma ole. Aivan muut asiat tekevät niistä hirvityksiä.

      Jos tosiaan ovat niin ihania vempeleitä, niin sinne kansallispuistoon vain pyörimään.

    • virheinvestointi

      Asiantuntemattomat jutut näyttävät vain alkavan alusta.

      Suomessa 260 tuulivoimalaa, jotka tuottivat tänään klo 12.30 sähköä 112 MW eli 0,4 MW per voimala. Tuo sähkön tuotanto oli 0,8% koko maan sähkön kulutuksesta. Tämä on faktaa ja todistaa, ettei tuulisähköllä ole mitään merkitystä kansantalouden ja energiahuollon kannalta. Haittavaikutukset sen sijaan ovat suuret sekä veronmaksajille koituvat syöttötariffimaksut järjettömiä.

      Suositellaan luettavaksi:

      - Iltalehti 20.01.2015, Rahat eivät riitä tuulitukeen
      - Maaseudun Tulevaisuus 21.01.2015 Tuulivoimalan purku voi jäädä maanomistajalle
      - www.tuulivahinko.fi, siitä näette kuinka paljon maksatte tuulifirmoille

    • gryndili

      On se tosiaan kumma kun ihmiset valittavat kaikesta eivätkä hyväksy kehitystä. Nytkin on ryhdytty valittamaan Talvivaaran purkuputken paikasta. Se mökkiläiset olivat käärmeissään kun vähän pääsi vettä lisää heidän järveensä. Eihän se ollut kuitenkaan kuin luonnonvettä jossa maan luonnollisia aineita. Ovat ihmiset tosiaan typeriä kun menevät näitä asioita vastustamaan sekä laukomaan siinä yhteydessä aivopieruja, että kaivos muka olisi jotenkin vahingollinen luonnolle ja ihmisille.

      Pohjanmaalle suunnitellaan tuulivoimapuistoa ja tietenkin sitä vastustetaan. Se metelöi, välkkyy ja pitää ääntä. Ainahan luonnossa on ääniä ollut, linnut laulaneet ja karhu murahdelleet.

      Luonnontuhot eivät sinällään edes haittaisi mitään koska vihreät ajavat nykyisin luonnon tuhoamista eivätkä sen suojelemista. Talvivaarakin oli heidän pyhä lehmänsä kuten tuulivoimalat.

      Ikävä puoli näissä on vain se, että ne tulevat kalliiksi ja tavalliset ihmiset joutuvat maksumiehiksi kaikkien haittojen lisäksi. Kyllä luontoa pitäisi pystyä tuhoamaan siten että se olisi kannattavaa sekä hyödyttäisi ihmisiä eikä vain tuottaisi tappiota.

    • mihekaiktikimo

      Tiedä kuka/mikä minkäkin/kenetkin karkottaa mistäkin, mutta ei tuollaisia meluhyrriä pitäisi ainakaan alle 2 km asutuksesta rakentaa, se on käynyt hyvin selväksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      435
      3171
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      110
      2612
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      387
      2551
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      159
      2076
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1907
    6. 173
      1325
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1307
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1196
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1131
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1000
    Aihe