Ällöttävät suomalaiset naiset (v. 1.1)

Jetset

Johdanto

Te suomalaiset naiset olette TODELLA vastenmielisiä. Ei! Tarkoitukseni ei suinkaan ole järkyttää hauraita mieliänne ja murskata jo entuudestaan olematonta itsetuntoanne, mutta jonkun on vihdoin kerrottava teille totuus, koska itse ette sitä kaikesta päätellen kykene näkemään.

Te pukeudutte huonosti ja aina tilanteeseen sopimattomasti, sivistyksenne ja älynne, tilannetajunne, käytöstapanne sekä laiminlyöty henkilökohtainen hygienianne eivät kestä minkäänlaista vertailua itseänne kaikin puolin tasokkaampiin ulkomaisiin naisiin. Te suomalaiset naiset olette todellinen häpeäpilkku maailman naisten joukossa ja silti te virheellisesti kuvittelette olevanne haluttuja ja ihailtuja, vaikka todellisuus on aivan muuta.

Ei hätää. Tässä on teille joitakin vinkkejä, joita tunnollisesti seuraamalla voitte edes yrittää parantaa surkeaa tilannettanne ja edes hieman kuroa kiinni laadukkaiden ulkomaisten lajitoverienne saavuttamaa uskomattoman suurta etumatkaa. Huomautettakoon kuitenkin vielä, että tämän ei ole tarkoitus olla mikään kaikenkattava tietoteos, vaan lähinnä jonkin sortin pikaisesti kokoon kyhätty kokoelma juhliin ja edustustilaisuuksiin liittyviä satunnaisia havaintoja, vinkkejä ja neuvoja.

1. Pukeutuminen

Kun kutsukortissa lukee ILTAPUKU, se EI tarkoita Marimekon verhokankaasta kokoon harsittua perunasäkin kaavoilla leikattua kukkakuvioista kuputelttaa.

Vaikka miehesi ehkä onkin heikkona hetkenään suostunut ompelukoneen hankintaan, se ei tarkoita sitä että sinun tulisi valmistaa asusi itse. On todennäköistä, että tehtävän vaatimukset ylittävät kykysi roimasti ja asusta tulee joko täysin epäonnistunut riepu tai vaihtoehtoisesti se ei valmistu milloinkaan.

Ihmisten ilmoilla olisi syytä osoittaa edes hieman tyylitajua. Vaikka virheellisesti kuvittelettekin olevanne seksikkäimmillänne ohuissa ja paljastavissa vaatteissa, alusasujen ei tule näkyä päällysvaatteiden alta. Puhumattakaan siitä että vaaleanruskeat mummomallin rintaliivinne olkaimet kurkistelevat aivan liian suuresta kaula-aukostanne. Kotona voitte sitten pukeutua kuinka haluatte, vaikka niihin ainaisiin ja uskomattoman venymis- ja palautumiskyvystään huolimatta käsittämättömiin mittoihin venyneisiin verkkareihinne.

Kun kerrankin pääsette tilaisuuteen, jossa käytetään korkokenkiä, opetelkaa jo kotona kävelemään niillä, jotta ette näyttäisi ensimmäistä kertaa luistimet jalkoihinsa saaneelta lapselta. Miehellänne sitä paitsi on huomattavasti tähdellisempääkin tekemistä illan mittaan kuin toimia teidän henkilökohtaisena kainalosauvananne.

Koska heikon itsetuntosi pönkittämiseksi olet todennäköisesti valinnut ylisuuriin sorkkiisi numeroa tai paria liian pienet kengät, on varsin ymmärrettävää että ne puristavat kivuliaasti ja jossakin vaiheessa iltaa haluat riisua ne. Älä kuitenkaan tee niin, vaan syytä itseäsi, kärsi typeryydestäsi, ota opiksesi ja valitse kengät viisaammin seuraavalla kerralla. Tämä tietenkin edellyttää että miehesi kelpuuttaa sinut mukaansa toistekin. Muista kuitenkin jalkineita valitessasi, että niiden ensisijainen tarkoitus on näyttää hyvältä. Mikäli ne myös tuntuvat hyviltä, se on ainoastaan omaa oloasi helpottava sivuseikka.

Sävyltään tummat sukkahousut eivät ole sileäksi ajeltujen säärien korvike. Käsitättekö?

Suomalaisten naisten mauttomista ja aina yhtä vääristä alusasuvalinnoista voisin kertoa paljonkin, mutta en kuitenkaan tässä yhteydessä niihin puutu vaikka suomalaisen naisen kyseenalaisen moraalin tuntien syytä ehkä olisikin. Yrittäkää siis hillitä himonne, pitäkää päällysvaatteet yllänne kunnes pääsette kotiinne ja koettakaa sinnikkäästi vastustaa kiusausta nousta pöydälle strippaamaan, ämyreistä kajahtaisikin ilmoille Frederikin "Tsingis Khan", Kikan "Sukkula Venukseen" tai jokin muu yhtä tasokkaista lempikappaleistanne.

Muistakaa aina että te ETTE pukeudu itseänne varten. Teidän on siis aivan turha edes uskotella itsellenne moista. Te pukeudutte ainoastaan miestänne ja tilaisuutta varten. PISTE. Tämän vuoksi teidän tulisi aina ensimmäiseksi ottaa huomioon miehenne maku ja mielipiteet asu-, meikki- ja koruvalinnoistanne, seuraavaksi muiden mielipiteet ja vasta viimeiseksi omat näkemyksenne ja ideat, joiden käyttökelpoisuuden tietenkin mahdollisuuksien mukaan tarkistutatte miehellänne, ellei hänellä juuri silloin satu olemaan tärkeämpää tekemistä.

2. Ulkonäkö, meikkaaminen ja henkilökohtainen hygienia

Pitäkää huolta vartalostanne ja laihduttakaa itsenne NAISEN mittoihin. Mikään ei ole vastenmielisempää kuin plösö suomalainen junttimuija, joka on ahtanut itsensä pari numeroa liian pieneen kolttuun. Jo se olisi etu että teidät erottaisi lehmästä ilman että erikseen tarvitsisi laskea maitorauhasten lukumäärää.

Suomalaisille junttinaisille on tyypillistä se, että ne jotka tarvitsisivat meikkiä, eivät meikkaa ja ne jotka eivät sitä tarvitsisi kerrosta tai paria enempää, maalaavat lärvinsä niin että se kestää "isältä pojalle". Miettikää siis kuinka meikkaatte. Koska suurin osa teistä ei itse kykene käsittämään mikä sopii ja mikä ei, hankkikaa ammattiapua. Kosmetiikka-alan ammattilainen osaa varmasti antaa hyviä neuvoja millaiset tökötit parhaiten piilottavat epäkohdat kasvoissanne ja millaisina määrinä ko. tuotetta tulisi käyttää.

Parfyymien tarkoitus EI ole PEITTÄÄ muita hajujasi, eikä niitä tulisi milloinkaan käyttää suihkun ja saippuan korvikkeena, kuten teillä suomalaisnaisilla on tapana. Halpahallista litran pullossa ostamasi hajuveden alkuperäinen käyttötarkoitus tietenkin saattaa olla se ainoa poikkeus sääntöön. On kuitenkin perin noloa ja jopa tuskallista juhlaseurueen jäsenille, kun he ovat muutaman minuutin silmät valuen ja hengitystään pidättäen jaksaneet kuunnella järjetöntä sönkötystäsi ja lopulta kuvitelleet päässeensä eroon sinusta, halvan hyttysmyrkyltä haisevan hajuvetesi löyhkä ja pesemättömien kainaloidesi haju jää. Kertauksena: Ensin pesulle saippuaa säästämättä, sitten deodoranttia ja vasta LOPUKSI laadukasta parfyymia... ja sitäkin vain KOHTUUDELLA.

Suomalainen nainen kellertävän ruskeine hampaineen, jonka suu näyttää ja haisee kompostilta, on erittäin vastenmielinen. Sen lisäksi että hampaat olisi syytä harjata useita kertoja päivittäin, eikä vain ennen tärkeimpiä tilaisuuksia, ruokailun jälkeen olisi suotavaa käydä naistenhuoneessa (jota ei todellakaan kutsuta "vessaksi" tai "kylppäriksi") tarkistamassa jäikö purukalustoon ikävästi roikkumaan sipulirengas tai muita eineksiä. Ellei ylisuuri ja tyylitön käsilaukkusi olisi täynnä jonninjoutavaa roinaa, sinne sopisi myös hammasharja ja hammaslankaa hätätapauksia varten. Huomautettakoon vielä ettei tyhmimmillekään teistä jäisi epäselväksi; purukumia ei mässytetä ihmisten ilmoilla. Säästä siis purkat vaikka kotimatkalle.

On helppo käsittää, että te tönköt suomalaiset pullukkanaiset ette välttämättä taivu niin että ylettyisitte siistimään alapäänne karvoitustanne, mutta karvaiset koipenne ja etenkin rehottavat kainalokarvanne voisitte kuitenkin halutessanne ajella varsin helposti, mikäli vähääkään piittaisitte ulkonäöstänne. Puhumattakaan viiksistä ja yhteen kasvaneista kulmakarvoista, joita usein teillä moukilla näkee. Hiuksia lukuun ottamatta, karvoituksen palmikointi EI ole vaihtoehto ajelulle.

Ennen kuin palaatte naistenhuoneesta, tarkistakaa AINA että kukkakuvioinen kolttunne helmat ovat sukkahousujenne ULKOPUOLELLA myös takapuolelta ja ettei koko purkaantunut WC-paperirulla seuraa teitä takaisin pöytään. Älkääkä myöskään unohtako pestä käsiänne, vaikka olisi kuinka kiire takaisin pitämään puolianne seisovassa pöydässä.

Fiksuimmat teistä ovat ehkä panneet merkille että naistenhuoneessa on peili, jonka käyttötarkoitusta ette kuitenkaan ole hassujen ilmeiden harjoittelun ohessa pystyneet selvittämään. Tätä ns. peiliä voisitte kätevästi käyttää myös meikkinne kunnon tarkistamiseen. Koska sen lisäksi että te ette hallitse edes meikkaamisen alkeita, olette todennäköisesti siinä kunnossa, ettei kätenne enää ole vakaimmillaan, yrittäkää välttää korjailemasta sotamaalaustanne itse. Odottakaa siis hetki ja kysykää jos joku asian teitä paremmin hallitseva hyväntahtoinen lajitoverinne suvaitsisi auttaa teitä lärvinne pahimpien epäkohtien peittämiseen tarkoitetun kemikaalikerroksen restauroinnissa.

3. Pöytätavat

Opetelkaa pöytätavat. Syödessä käytetään veistä oikeassa ja haarukkaa vasemmassa kädessä. Haarukka on siis ruokailuväline eikä mikään helvetin heinätalikko. Vaikka se ehkä hieman muistuttaakin heinätalikkoa, kyseessä ei kuitenkaan ole se sama väline, jonka muistat nähneesi kotonasi ruokintasi yhteydessä.

Ruokapöydästä poistuttaessa ei ilmoiteta "mä meen nyt vessaan tai nyt mua pissattaa", vaan asia esitetään hieman hienovaraisemmin ja kuten edellä jo mainittiinkin, ”vessaa” kutsutaan naistenhuoneeksi.

Ruokapöydässä tarjoilua odotellessa ei puristella mustapäitä nenän varresta eikä lisätä pakkelia naamaan vaan ne tehdään naistenhuoneessa, tai mieluiten kotona. Kaikella on aikansa, kaikella on paikkansa. Sitä ei pitäisi olla vaikea käsittää suomalaisnaisenkaan älyllä.

Ruoka pureskellaan suu kiinni, eikä ruoka suussa puhuta. Sinun tapauksessasi ihanteellista tietenkin olisi että sinulla olisi ruokaa suussa koko ajan, vaikka muhkean ulkomuotosi perusteella sinun tulisi jättää syömispuoli vähemmälle huomiolle.

Lautasliinaa ei käytetä nenän niistämiseen. Klyyvarisi sisällön tonkiminen ei muutenkaan kuulu ruokapöytään.

Ruokapöydässä ei kaivella hampaita, vaikka hammastikkuja olisikin käden ulottuvilla. Myös tämä hoidetaan naistenhuoneessa ruokailun jälkeen.

Ruokapöydässä ei kurkotella. Kukaan tuskin nauttii palmikoille sidotuista kainalokarvoistasi kaviaarissaan. Pyytäkää siis vierustoverianne ojentamaan himoitsemanne muusikulho tai odottakaa tarjoilijan saapumista. Kohteliasta ei myöskään ole suureen ääneen kailottaa kuinka kaikkien pitäisi päästä maistamaan SINUN tekemääsi läskisoosia, jonka reseptin perit evakkoretkellä kuolleelta mummoltasi. Pohjaan palanut soosisi ja sen sisältämät ainekset eivät kiinnosta kerrassaan ketään.

Kun isäntäväki kysyy oliko ruoka hyvää, kuuluu vastata "oli, kaikki oli erinomaista" sen sijaan että ryhdytte luettelemaan ja erittelemään mitkä ruokalajeista oli hyviä ja mitkä eivät maistuneet.

4. Käyttäytyminen

Koska ette milloinkaan tiedä mitä sanoa, kenelle ja ennen kaikkea milloin, ettekä kykene käsittämään mitä meneillään oleva keskustelu koskee, OLKAA HILJAA. Olemalla hiljaa ette ainakaan heti kättelyssä paljasta typeryyttänne sekä puutteellista sivistystänne ja vältytte nolaamasta niin itsenne kuin miehennekin, jonka siivellä olette ja elätte.

Tietäkää paikkanne. Kun miehenne puhuu esim. firman johtajan kanssa, teidän paikkanne on olla hiljaa joko miehenne vieressä taka-alalla seisoen ja hymyillä vaieten sen sijaan että jatkuvasti keskeytätte käynnissä olevan keskustelun ja sönkötätte väliin omia typeryyksiänne. Pitäkää siis typerät mielipiteenne ominanne ja yrittäkää vastustaa kiusausta ryhtyä tekemään käännytystyötä ja saarnaamaan epäolennaisia ja useimmiten vääriä näkemyksiänne.

Vaikka teidän suupalttien kuinka tekisi mielenne saada äänenne kuuluviin, älkää MILLOINKAAN puuttuko keskusteluun korjailemalla miehenne sanomisia vaikka miehesi argumentit eivät aina olisikaan totuudenmukaisia. Nimittäin, kaikella mitä miehesi sanoo, on selkeä tarkoitus ja päämäärä, joita kaltaisesi yksinkertainen nainen ei välttämättä kykene näkemään. Siispä kertauksen vuoksi: Ole hiljaa, ole hiljaa, OLE HILJAA!

Viisainta mitä voitte edustus- ja/tai juhlatilaisuuksissa tai ylipäänsä ihmisten ilmoilla tehdä, on jättää keskustelupuoli itseänne huomattavasti älykkäämmän ja sivistyneemmän miehenne vastuulle ja vetäytyä itse taka-alalle tai jäädä kotiin patojenne ääreen, ellei läsnäolonne ole aivan välttämätöntä.

Älkää olko rasittavia roikkujia, vaan antakaa isäntäväelle tai tilaisuuden muille merkkihenkilöille tilaisuus keskustella muidenkin kuin pelkästään teidän kanssanne. Nyrkkisääntönä kannattaisi muistaa, ettei kukaan jaksa illan aikana kuunnella typerää sönkötystänne viittä minuuttia kauempaa tai 15-30 sekuntia pidempinä kerta-annoksina.

Käyttäkää alkoholia vain KOHTUUDELLA tai jättäkää alkoholi kokonaan väliin, mikäli suinkin kykenette. Lähiöbaarien asukkeja lukuun ottamatta, kukaan ei pidä räkä poskella käsittämättömiä typeryyksiä sönköttävistä suomalaisnaisista.

Älä hauku tai arvostele muita, sillä olet itsekin varsin kaukana täydellisyydestä ja tyhmyyttäsi teet sen juuri silloin kun arvostelun kohde seisoo selkäsi takana.

Älä keskustele vieraiden ihmisten kanssa ellei sinulta erikseen kysytä jotakin, vaan odota kärsivällisesti että miehesi katsoo aiheelliseksi esitellä sinut keskustelukumppanilleen.

Monissa tilaisuuksissa mukana on myös ulkomaalaisia vieraita. Tervehdi siis heitä kohteliaasti miehesi ensin esiteltyä teidät toisillenne ja anna heidän olla omissa oloissaan. Älä tee ulkomaalaisten vieraiden illasta painajaista olemattomalla kielitaidollasi ja puutteellisella sivistykselläsi. Heillä on varmasti mielekkäämpääkin tekemistä kuin vastailla rasittavan typeriin kysymyksiisi ja kuunnella epäloogisia analyysejäsi kotimaidenne eroista.

Mikäli joku juhlaseurueen jäsenistä kohteliaisuussyistä pyytää teitä tanssilattialle, teidän ei tule IKINÄ vastata myöntävästi, vaan sen sijaan luoda kysyvä katse mieheenne ja odottaa hänen hyväksyvää nyökkäystään. Mikäli nyökkäystä ei tule, silloin teidän tulee vastata kysyjälle kieltävästi.

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä vinkkinä; Miehenne on lukuisista puutteistanne huolimatta epäitsekkäästi tinkinyt mukavuudestaan ja ennen kaikkea TYYLISTÄÄN ottamalla mukaansa kaltaisenne suomalaisen naisen. Teidän tulisi siis olla vilpittömän kiitollisia hänelle niin tästä kuin kaikesta muustakin hyvästä, jonka miehenne on katsonut tarpeelliseksi teille suoda. Kunnioittakaa siis miestänne sekä hänen mielipiteitään ja noudattakaa hänen neuvojaan sekä ohjeitaan tinkimättä ja niitä kyseenalaistamatta, sillä hän viisaasti ja kaukonäköisesti ajattelee vain yhteistä etuanne, koska itse ette siihen omin nokkinenne kykenisi. Yrittäkää kaikin keinoin esiintyä eduksenne ja välttää pilaamasta miehenne iltaa sekä mainetta typerällä käytöksellänne ja ruokottomalla olemuksellanne.

252

126612

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Laiskuri

      Hitto... onpas paljon tekstiä. Lukiko joku tuon kokonaan?

      Mikseivät ihmiset voi tiivistää asioita pienempään tilaan?

      • Jossunen

        Heh, totta. Eihän tuota kukaan kokonaan lue. Käsityksen tämän hemmon omasta vaimosta saa jo parin ensimmäisen rivin jälkeen. Lykkyä tykö, me muut täällä kannustetaan kun sinä saarnaat muijallesi kultaisen käytöksen kirjan sisältöä!


      • Lobo
        Jossunen kirjoitti:

        Heh, totta. Eihän tuota kukaan kokonaan lue. Käsityksen tämän hemmon omasta vaimosta saa jo parin ensimmäisen rivin jälkeen. Lykkyä tykö, me muut täällä kannustetaan kun sinä saarnaat muijallesi kultaisen käytöksen kirjan sisältöä!

        Kyllä tuo täyty ihan kokonaan lukia, harvoin saa nuin veet silmissä nauraa =D Ollaan me suomalaisnaiset vaan aika hauskoja! =)


      • päivänpaiste
        Jossunen kirjoitti:

        Heh, totta. Eihän tuota kukaan kokonaan lue. Käsityksen tämän hemmon omasta vaimosta saa jo parin ensimmäisen rivin jälkeen. Lykkyä tykö, me muut täällä kannustetaan kun sinä saarnaat muijallesi kultaisen käytöksen kirjan sisältöä!

        ..otitko tosissaan ton viestin..? Entäs jos se on naisen kirjoittama humoristinen juttu..?Mieti..


      • vinkki
        Jossunen kirjoitti:

        Heh, totta. Eihän tuota kukaan kokonaan lue. Käsityksen tämän hemmon omasta vaimosta saa jo parin ensimmäisen rivin jälkeen. Lykkyä tykö, me muut täällä kannustetaan kun sinä saarnaat muijallesi kultaisen käytöksen kirjan sisältöä!

        Onkohan alkuperäisen viestin kirjoittaja kuullut
        sanontaa "seura tekee kaltaisekseen"..?Ehkäpä nai-
        silla olisi enemmän motivaatiota kohentaa olemus-
        taan,käyttäytymistään ym.,ELLEIVÄT suomalaiset
        miehet olisi tuollaisia ravintoloissa piereskele-
        viä,katuun syljeskeleviä,nenäänsä kaivavia(etenkin
        autossa!),naisia hakkaavia ja itsensä säännölli-
        sesit sikakuntoon juovia,HAISEVIA iljetyksiä kuin
        mitä he ovat!Minkä lisäksi aina livahdetaan oves-
        ta avaamatta sitä naiselle ja ryysätään muutenkin
        joka paikassa tyyliin -minä itte ensiksi!Ehkäpä
        olisi parempi että naiset tässä maassa rupeavat
        kaikki lesboiksi ja miehet voivat painua Viroon,
        Venäjälle,Thaimaahan ym.huoramaihin,joissa heitä
        (maksua vastaan)kohdellaan kuin sulttaaneja!!


      • sow68

        Moni asia pitää sivusta seuranneena paikkansa. Osa naisista (jopa siis aivan aikuisis-ikään ehtineistä) käyttäytyy juuri noin.

        Mieheni on minua kouluttanut osassa juuri mainituita asioista (vaikka mielestäni olen ennenkin käyttäytynyt hyvin), aina on parantamisen varaa; nykyään osaan jopa pitää suuni kiinni tietyissä tilanteissa.


      • VedetSilmissäNaurava
        vinkki kirjoitti:

        Onkohan alkuperäisen viestin kirjoittaja kuullut
        sanontaa "seura tekee kaltaisekseen"..?Ehkäpä nai-
        silla olisi enemmän motivaatiota kohentaa olemus-
        taan,käyttäytymistään ym.,ELLEIVÄT suomalaiset
        miehet olisi tuollaisia ravintoloissa piereskele-
        viä,katuun syljeskeleviä,nenäänsä kaivavia(etenkin
        autossa!),naisia hakkaavia ja itsensä säännölli-
        sesit sikakuntoon juovia,HAISEVIA iljetyksiä kuin
        mitä he ovat!Minkä lisäksi aina livahdetaan oves-
        ta avaamatta sitä naiselle ja ryysätään muutenkin
        joka paikassa tyyliin -minä itte ensiksi!Ehkäpä
        olisi parempi että naiset tässä maassa rupeavat
        kaikki lesboiksi ja miehet voivat painua Viroon,
        Venäjälle,Thaimaahan ym.huoramaihin,joissa heitä
        (maksua vastaan)kohdellaan kuin sulttaaneja!!

        ...Miehiä koskeva samaan aihepiiriin liittyvä "käytösopas" ei todellakaan olisi pahitteeksi.. :)


      • Tiiu

        Mä luin ton koko paskan kokonaan...no aika turha homma. en oo kyl ikinä nähny mitään noin kärjistettyä! Ei sillä etteikö jotkut asiat noista olis ollu ihan tottakin, mut siis MITÄ VÄLIÄ!!! Ei ulkonäöllä sais olla noin paljon merkitystä..


      • hämy
        sow68 kirjoitti:

        Moni asia pitää sivusta seuranneena paikkansa. Osa naisista (jopa siis aivan aikuisis-ikään ehtineistä) käyttäytyy juuri noin.

        Mieheni on minua kouluttanut osassa juuri mainituita asioista (vaikka mielestäni olen ennenkin käyttäytynyt hyvin), aina on parantamisen varaa; nykyään osaan jopa pitää suuni kiinni tietyissä tilanteissa.

        oletko alatellut lähteväsi etsimään aivojasi, tai ainakin miettinyt meneväsi terapiaan itsetuntoasi etsimään?


      • BJ!
        päivänpaiste kirjoitti:

        ..otitko tosissaan ton viestin..? Entäs jos se on naisen kirjoittama humoristinen juttu..?Mieti..

        Hyvä vastaveto!Hymy suupielissä luin tuon naiselle suunnatun käytösoppaan ja onhan siinä asiaakin.Varsinkin vanhemmille keski-ikäisille naisen kuvatuksille.Jokainen kai tietää esimerkin.
        Mutta niin tietää varmasti miestenkin puolelta ja AIVAN VARMASTI niitä säälittäviä persjalkasia haisevia kuvotuksia on enemmän suomalaisten miesten puolella!!!


      • mary
        sow68 kirjoitti:

        Moni asia pitää sivusta seuranneena paikkansa. Osa naisista (jopa siis aivan aikuisis-ikään ehtineistä) käyttäytyy juuri noin.

        Mieheni on minua kouluttanut osassa juuri mainituita asioista (vaikka mielestäni olen ennenkin käyttäytynyt hyvin), aina on parantamisen varaa; nykyään osaan jopa pitää suuni kiinni tietyissä tilanteissa.

        Olihan tuossa varmasti perääkin:) Varsinkin vanhemmat naiset "unohtaa" jossain vaiheessa itsestään huolehtimisen. Ja sitten on niitä, jotka eivät koskaan ole peiliin vilkaisseetkaan. Olkoon jokainen sellainen kuin on, mutta kyllä suoraan sanoen välillä kuvottaa..Olen itse nainen ja toivottavasti tulen myös vanhempana katsomaan mitä päälleni laitan. Naiset kai kuvittelee, että kyllä se ukko pysyy vierellä. Mitä turhia sitä itteensä laittamaan. Sitten ihmetellään, kun ukko alkaakin katsella muita, itsestään huolehtivia naisia! Niin se vaan monesti menee. Mutta sitten päästäänkin suomalaisiin miehiin! Kyllä olis miehillä varmaan enemmän tarvetta panostaa ulkonäköönsä. Hyi hitto niitä kaljamahoja, verkkareita jne. Ja entäs käytös! Tiedän paljon hyvin käyttäytyviä miehiä, mutta sitten on näitä itsekkäitä paskoja, jotka kuvittelee olevansa maailmanomistajia.


      • joo jooo
        Tiiu kirjoitti:

        Mä luin ton koko paskan kokonaan...no aika turha homma. en oo kyl ikinä nähny mitään noin kärjistettyä! Ei sillä etteikö jotkut asiat noista olis ollu ihan tottakin, mut siis MITÄ VÄLIÄ!!! Ei ulkonäöllä sais olla noin paljon merkitystä..

        Kyllä kuule hienoissa tilanteissa on vähän eroa sillä tuleeko sinne verkkareissa vain kauniissa iltapuvussa. Mutta ethän sinä mitään tiedä kun olet tottunut istumaan vaan baarissa kännissä haisemassa.


      • voi vitut
        joo jooo kirjoitti:

        Kyllä kuule hienoissa tilanteissa on vähän eroa sillä tuleeko sinne verkkareissa vain kauniissa iltapuvussa. Mutta ethän sinä mitään tiedä kun olet tottunut istumaan vaan baarissa kännissä haisemassa.

        kyllä somali akka haisi niin paskalle, kun jouduin takana seisomaan hetkisen että eipä siinä tarvinnu muuta arvostelua mietiskellä kun vain äkkiä pääsi etemmäs.


      • Tyylikas nainen
        Jossunen kirjoitti:

        Heh, totta. Eihän tuota kukaan kokonaan lue. Käsityksen tämän hemmon omasta vaimosta saa jo parin ensimmäisen rivin jälkeen. Lykkyä tykö, me muut täällä kannustetaan kun sinä saarnaat muijallesi kultaisen käytöksen kirjan sisältöä!

        Etsin suomalaista miestä. Juntitkin käy. Kommunikointia varten tarvitsen ensiksi 1000 euroa omaan tietokoneeseen. *tilinumero 076778-128989023*. Laita rahat niin otan sinuun yhteyttä. Tositarkoituksella. Terv. Jegorina Jakoreva


      • raivoinen
        Tyylikas nainen kirjoitti:

        Etsin suomalaista miestä. Juntitkin käy. Kommunikointia varten tarvitsen ensiksi 1000 euroa omaan tietokoneeseen. *tilinumero 076778-128989023*. Laita rahat niin otan sinuun yhteyttä. Tositarkoituksella. Terv. Jegorina Jakoreva

        vitun kusipää paska kateellinen suomalaislehmä pidä vaan turpas kiinni


      • Tavisäijä
        Lobo kirjoitti:

        Kyllä tuo täyty ihan kokonaan lukia, harvoin saa nuin veet silmissä nauraa =D Ollaan me suomalaisnaiset vaan aika hauskoja! =)

        Kirjoittajalla jäi näemmä joulupipari saamatta.

        Ulkonäköprobleemeja ei suomalaisnaisilla ole. Etenkin nuorempi sukupolvi vaatettaa ja meikkaa itsensä malliasteelle. Ne, jotka eivät meikkaa, ovat muuten sporttisia, eivätkä silloin mitään meikkejä kanna.

        Samalla linjalla vaan eteenpäin, pysyvät niska- ja silmälihakset mulla treenattuina ;)


      • jgt75

        Ja miten tarkasti määrittelisit asioiden tiivistämisen pienempään tilaan? Olisiko kenties viisi lausetta pienikokoisille primitiivisen pinnallisille aivoillesi tarpeeksi, joihin alkaa sattua kun joudut lukemaan pitkiä tekstejä joita ihmiset ovat vaivalla rustanneet?


      • påxpåx
        sow68 kirjoitti:

        Moni asia pitää sivusta seuranneena paikkansa. Osa naisista (jopa siis aivan aikuisis-ikään ehtineistä) käyttäytyy juuri noin.

        Mieheni on minua kouluttanut osassa juuri mainituita asioista (vaikka mielestäni olen ennenkin käyttäytynyt hyvin), aina on parantamisen varaa; nykyään osaan jopa pitää suuni kiinni tietyissä tilanteissa.

        Sow 68.... "mieheni on minua kouluttanut"..... oletko tosissas? Taritset miehen kouluttamaan itsesäsi käyttäytymisessä. Huhheijaa.


    • Ähä ähä!

      Noin ei voi puhua kuin läheisestä kokemuksesta. Miten se muija sai huijattua sut kanssaan naimisiin?

      • miimi

        ...jetsetille on tainnut löytyä yhtä tasokasta seuraa.

        Ziisus, mikä imbesilli.Olihan tekstissä paljonkin asiaa, mutta ei se koske kuin pientä osaa suomalaisnaisista.Ja samat mokat ne tekevät ulkomaillakin.

        Ja lieneekö se jetsetinkään oma habitus nyt niin kovin kummoinen..? Kaikeasta päätelleen etsii jatketta oman pikkiriikkisen egonsa parantajaksi. Mutta niin täydellistä doorista ei taida löytyä meiltä eikä muualta, että olo muuttuisi jetsetilläkin ihmismäiseksi.

        Niin. Ja ihan oikeasti.. Lieneekö jetset käynyt omaa kotisoffaa ja telkkaria kauempana hakemassa kokemuksia ulkomaalaismissukoista..?


      • Ennen lähtöä
        miimi kirjoitti:

        ...jetsetille on tainnut löytyä yhtä tasokasta seuraa.

        Ziisus, mikä imbesilli.Olihan tekstissä paljonkin asiaa, mutta ei se koske kuin pientä osaa suomalaisnaisista.Ja samat mokat ne tekevät ulkomaillakin.

        Ja lieneekö se jetsetinkään oma habitus nyt niin kovin kummoinen..? Kaikeasta päätelleen etsii jatketta oman pikkiriikkisen egonsa parantajaksi. Mutta niin täydellistä doorista ei taida löytyä meiltä eikä muualta, että olo muuttuisi jetsetilläkin ihmismäiseksi.

        Niin. Ja ihan oikeasti.. Lieneekö jetset käynyt omaa kotisoffaa ja telkkaria kauempana hakemassa kokemuksia ulkomaalaismissukoista..?

        Ennen lähtöä kannataa miestenkin tarkastaa oma tasonsa:

        http://netti.nic.fi/~populus/koko.html


    • Aattelin vaan..

      Tai sitte äitis on ollu sellanen?

    • tea30

      BRAVOOO!!!!!!!!

    • Missy

      Olet loistava esimerkki ihmisestä, joka yleistää vaikka kaiken olevan yhdeksi samaksi.

      Älykkyys ei ole riippuvainen sukupuolesta. Varsinkin sieltä mainitsemastasi lähipubista löytyy myös vähemmän fiksuja miespuolisia yksilöitä. En kuitenkaan tarkoita, että mies olisi tyhmä vain humalassa. Ihminen joko on tai ei ole älykäs 24' 7

      Ja sitten tuo henkilökohtainen hygienia kuvauksesi... ehkä kassialmalla, osaa muut nyt sentä suihkussa käydä!
      Muutenkin jutut mummorintsikoista, siistimättömistä alapäistä ja etenkin teltta-mallisista kukkakoltuista toi mieleen muutaman keski-ikäisen henkilön, mutta näytä mulle se 20v typy joka täsmää kuvaukseesi perus suomalaisesta naisesta.

      Hieno loppukevennys tälle mielipiteelleni, olis varmaan toteamus, että: Kai sitä ny hlvtti on hampaat keltaset ku tollasten egoistien seuras kukaan kestä hermojaan menettämättä, ni palaa vähintään aski päiväs ja hyvä ettei rauhottavii joudu nieleen.

    • Suomalainen nainen ja tode...

      Yleensä en todellakaan vastaa näihin viesteihin, missä kerjätään ihmisten vihaisia mielipiteitä, mutta tämä oli jotenkin hauska, että nyt on pakko. Vaikka en kylläkään aijo olla vihamielinen, koska se tyydyttäisi sinun likaista mielikuvitustasi sivistymättömästä likaisesta suomalaisnaisesta.

      Mielipiteitä ja faktaa suomalaisesta naisesta ihan omasta kokemuksesta:

      ULKONÄKÖ:

      Puhutaan jatkuvasti siitä kuinka Virolainen nainen on parempi kuin Suomalainen. Tekeekö minihame naisesta fiksumman tai kauniimman? 20asteen pakkasessa on helvetin kivaa luistella piikkareissa ja palelluttaa vaginansa. Se on todella vastenmielistä katsottavaa, kun nainen ei tajua pukea päällensä tarpeeksi lämpimiä vaatteita. Kiihottuuko mies naisesta, joka paleltuu kuoliaaksi ja hymyilee vaivalloisesti?? Me Suomalaiset naiset pukeudumme niin että ei tule kylmä eikä mikään purista. Luonnollisuus kunniaan! Ja sitä paitsi itsenäisyys naisessa se vasta kaunista onkin! Ulkomaalainen nainen on se joka pitää elättää, harvemmin näkee täälläkään ulkomaalaisia töissä. Ne on varmaan kotona meikkaamassa. Kuka tietää...

      HYGIENIA!!

      Suomessa on varmasti puhtaampia vesiä jos verrataan muuhun maailmaan. Joissain paikoissa ei edes tule vettä!Mietippä sitä!? Ja se ei taas ole naisten syy, oli maa mikä hyvänsä! Suomalaiset ei todellakaan haise millekkään. Vaikka joku voisi ehkä panostaa hajuveteensä enemmän rahaa, niin ei se silti tarkoita sitä että se olisi likainen. Venäläiset ne vasta pahalle haisevat oli niillä sitten parfyymiä tai ei. Tiedän kokemuksesta! Meillä on sellainen kulttuuri että suihkussa käydään, mutta ei täällä tarvitse vetää vaginaansa brasialilaiseen malliin joka kuukausi. Taas astuu kuvaan mukavuus ja käytännöllisyys. Muuta siis pois Suomesta jos luonnolliset häpykarvat tai muut karvoitukset ei miellytä.

      KÄYTTÄYTYMINEN:

      Jos Suomalainen nainen on rääväsuu niin mikä on Espanjalainen tai Italialainen?? Mistä ihmeestä olet saanutkaan päähäsi asian, että suomalainen nainen ei osaa käyttäytyä. Suomalainen nainen on nöyrä ja ymmärtäväinen ja kaiken lisäksi hyvä kuuntelija. Suomalainen nainen osaa keskustella asioista ja kertoa mielipiteensä, koska hän itse niin haluaa. Huumorintajua ei saa unohtaa!!!! Suomalainen nainen osaa olla myös hyvä jätkä ja osakseen onkin sitä pohjimmiltaan mikä ei välttämättä rakkaalta naapurilta venäjältä onnistu. On tietty poikkeuksia mutta jos ruetaan yleistämään niin yleistetään kunnolla. Eikö niin??

      Itse olen parikymppinen nainen, enkä ole akateemisesti koulutettu, mikä on myös syy etten pidä marimekon unikko kuosista. Mutta käytän Diorin parfyymejä ja minulla ei ole sukupuolitauteja enkä elä mieheni siivellä. Olen siis terve nuori itsenäinen nainen mikä on suomessa yleistä. Katseleppa tälläisiä lukuja SETAN sivulta, mikäli tiedät mitä tuo lyhenne tarkoittaa?????

      Tahtoisin sanoa sinulle mies, joka kirjoitit tuon loukkaavan tekstin, että voisit miettiä asioita uudestaan jos omistaisit vaginan tai olisit synnyttänyt tai edes kävellyt korkokengillä. Toivottavasti löydät itsellesi oikein miellyttävän naisen, joka ELÄÄ PELKÄSTÄÄN sinua tai pikkuveikkaasi varten. Sellaista naista et Suomalaisista löydä.

      • ketale

        Väitit että suomalaiset naiset ovat huumorintajuisia, mutta missäs itsesi huumorintaju piilottelee?? Huonompi homma jos noin pahasti kaikesta eteen tulevasta tarinasta provosoituu... Sitäpaitsi, millä ihmeen perusteella akatemisesti koulutetut pitävät Marimekosta tai sen Unikko-kuosista???? Ihmeellinen ajatusmaailma.


      • neiti 21v.
        ketale kirjoitti:

        Väitit että suomalaiset naiset ovat huumorintajuisia, mutta missäs itsesi huumorintaju piilottelee?? Huonompi homma jos noin pahasti kaikesta eteen tulevasta tarinasta provosoituu... Sitäpaitsi, millä ihmeen perusteella akatemisesti koulutetut pitävät Marimekosta tai sen Unikko-kuosista???? Ihmeellinen ajatusmaailma.

        Marimekon Unikkokuosiset vaatteet olivat tai ovat ne vieläkin muodissa ja niiden hinta hipoo pilviä. Pelkkä kangas maksaa parikymmentä euroa metri.


      • Suomalainen nainen ja ylpeä...
        neiti 21v. kirjoitti:

        Marimekon Unikkokuosiset vaatteet olivat tai ovat ne vieläkin muodissa ja niiden hinta hipoo pilviä. Pelkkä kangas maksaa parikymmentä euroa metri.

        Kirjotin vain oman näkemykseni suomalaisesta naisesta. Feministinä voin sanoa, että pilke silmäkulmassa tuon kirjoitin vaikkei sitä ehkä ilman mustaa huumoria ymmärräkkään. Eikös se niin ole, että niin se metsä vastaa kuin sinne huudetaan?? Mutta silti en rakasta unikko kuosia, vaikka Marimekkoa ylistänkin. Se on vaan mautonta, koska sitä on kaikilla. Mielipide asioista ei valitettavasti voi kiistellä.


      • anatooli
        neiti 21v. kirjoitti:

        Marimekon Unikkokuosiset vaatteet olivat tai ovat ne vieläkin muodissa ja niiden hinta hipoo pilviä. Pelkkä kangas maksaa parikymmentä euroa metri.

        70-luvun verhokangasta,ihan lapsuus tulee mieleen :P


      • Merkurus
        Suomalainen nainen ja ylpeä... kirjoitti:

        Kirjotin vain oman näkemykseni suomalaisesta naisesta. Feministinä voin sanoa, että pilke silmäkulmassa tuon kirjoitin vaikkei sitä ehkä ilman mustaa huumoria ymmärräkkään. Eikös se niin ole, että niin se metsä vastaa kuin sinne huudetaan?? Mutta silti en rakasta unikko kuosia, vaikka Marimekkoa ylistänkin. Se on vaan mautonta, koska sitä on kaikilla. Mielipide asioista ei valitettavasti voi kiistellä.

        Sun muijas on sit kamala. Mä en ainakaan oo niin kamala.. Ja luonnollisuus kunniaan!


      • Oujee!
        Suomalainen nainen ja ylpeä... kirjoitti:

        Kirjotin vain oman näkemykseni suomalaisesta naisesta. Feministinä voin sanoa, että pilke silmäkulmassa tuon kirjoitin vaikkei sitä ehkä ilman mustaa huumoria ymmärräkkään. Eikös se niin ole, että niin se metsä vastaa kuin sinne huudetaan?? Mutta silti en rakasta unikko kuosia, vaikka Marimekkoa ylistänkin. Se on vaan mautonta, koska sitä on kaikilla. Mielipide asioista ei valitettavasti voi kiistellä.

        Voiko sitä edes sen paremmin sanoa?

        Joillakin on jopa niin huono maku, että Marimekkoa pitää saada ihan joka paikkaan -jopa kylpyhuoneen suihkuverhoksi. Hyvät ihmiset, Marimekko EI ole kylpyhuoneiden asiantuntija: erittäin mauton ja hyvin huonolaatuinen valinta suihkuverhoksi.

        Toivotaan, että se hirvittävä Unikko edes joskus väistyisi markkinoilta. Toiveita on, jos joku muukin on sentään jo samaa mieltä.


      • rääpäle

        Tuo vasta oli asiaa!!!


      • Evis
        Merkurus kirjoitti:

        Sun muijas on sit kamala. Mä en ainakaan oo niin kamala.. Ja luonnollisuus kunniaan!

        Mistäsä ton kopsasit, koska sen sä kumminkin teit.?? Luitko kenties sen samanlaisen jutun miehistä ja oli äkkiä pakko keksiä jotain.. HEI HALOO!!! Älä yleistä urpo..


      • JUST ME

        siis mistä ihmeestä olet saanut päähäs, että suomalaiset naiset eivät olisi hygienisia?!!! toisin kun te espanjalaiset tai italialaiset niin me pesedymme joka päivä ja EMME käytä deodoranttia hajun peittämiseksi! Ja me emme todellakaa ole huonosti käyttäytyviä. osaamme kuunnella käyttäytyä siinä missä muutkin eurooppalaiset. ja mitä viinaan tulee niin sitä kyllä litkitään ihan joka maassa. muilla länsimaalaisilla vaaan tuntuu olevan sellainen käsitys että suomalaiset ovat juoppo sakkia! MINUSTA SUOMALAISET NAISET OVAT OMAA LUOKKAANSA! kauniita, sivistyneitä, koulunsa käyneitä, hygieenisiä jne.. joten sinuna pitäisin suuni kiinni ja katsoisin ensin oman kansani puoleen!!!!!


      • Nuori nainen
        anatooli kirjoitti:

        70-luvun verhokangasta,ihan lapsuus tulee mieleen :P

        Katsoinpa tässä Tankki täyteen-ohjelmaa ja siinä komeilivat nuo Marimekon Unikko-verhot. Vihaan Marimekkoa yli kaiken. Yliopistolla joka toisella on joku Marimekon yli 80 e maksanut mitäänsanomattoman näkönen olkalaukku ja sit itketään et ei ees kirjat mahdu. Siis tyhmiä suomalaiset naiset näköjään jotkut ainakin ovat...=)


      • VanDerMan

        Viiden vuoden jälkeen tästä kirjoituksesta vastaan (ei ole aiemmin tullut silmiin) ja onhan tuossa kirjoituksessa tietty itu. Monella suomalaisella naisella on huonossa itsetunnossaan vääristynyttä itseriittoisuutta. Ei täss muuta... =)


    • Jayzon

      Hienosti viimeistelty ja loppuun asti mietitty provo, tällainen teksti jos mikä suututtaa huumorintajuttomia. ;P Hauskaa oli tuota lukiessa.
      Ja älkää nyt hyvät ihmiset ottako tätä todesta, se on vain vitsi. VITSI. Älkää siis raivotko turhaan.

    • Mökin akka

      Jaksoin lukea loppuun kirjoituksesi joka oli suorastaan loistava.
      Tosin hieman liioittelit joissain kohdin mutta ehkäpä se on tarpeellista aina välillä jotta viesti menisi perille.

      Minä alusvaatemyyjänä voisin kertoa paljon suomalaisnaisen alusvaatteista.

      Mutta totuudessa jos pysytään niin usein miehet määrää saako käyttää rahaa(vaikkakin itse tienattua) ja minkäverran henkilökohtaisiin tarpeisiin.

      Nauroin katketakseni jutullesi niin kuvaava se oli ;)

    • Amoralia

      Asiaa!:D!

    • muutkin

      Ylenaikaisen toimittaja Olli Ihamäki kertoi aikanaan seuraavan tarinan Lontoon matkaltaa: Hän oli matkustanut maanalaisesella ja istunut vastapäätä Britti leidiä. Mielenkiintoiseksi asian teki se, että tämä nainen kaiveli pitkillä kynsillään nenäänsä ja työnteli löydökset suuhunsa. Oli ollut kuulemma aivan ehtymätön eväsvarasto. Ei muutakun brittiläiseen tapakouluun.

      • no brittish please

        Brittinaiset nyt on aika lailla luokattomia tapauksia kaikin puolin...no tissit on sentään usein isonpuoleiset..:>


    • Suomalainen

      Itselläni on ollut usein "edustustilaisuuksia" ammattini vuoksi ja voisin kirjoittaa vastaavan jutun suomalisten miesten käyttäytymisestä vaimojensa edustusjuhlissa. Tässä käyttäytymisessä pätee tasa-arvo aika hyvin.

    • No niin...

      joo, ja vielä noista brittirouvista. etelän lomakohteissa tunnen suurta myötähäpeää heitä kohtaan... voi-voi.. tuskin tarvitsee edes kertoa enempää :)

    • Business-mies37

      Valitettavan totta kaikki kirjoittajan esittämä. Suomalaiset naiset erottuvat mutta ikävä kyllä eivät edukseen!

      • kv.virkamies

        Valitettavasti juuri työtilaisuuksissa on turhan paljon juuri tällaista vaiettua tyylittömyyttä.

        Syitä kenties:
        1. vakiintumaton etiketti naisille, mies pääsee helpolla (pukeutuminen, etc.)
        2. suomalainen ei ole se joka määrittelee etiketin, etiketti tulee Keski-Euroopasta ja USA:sta, vaikka sieltä naisia ei tulekaan yhtä tiuhaan
        3. naisen perinteinen naisellinen edustusvaimotyyli ja ammattimainen itsenäinen edustustyyli eivät eroa maaimalla juuri lainkaan, vaikka näin voisi luulla joidenkin suomalaisten johtavien naishenkilöiden esimerkin ja puheiden johdosta.

        Kaiken kaikkiaan hyvin valitettavaa taasa-arvokehitystä.


    • huumorin kukka

      minkähänlaisissa juhlissa pitää käydä tavatakseen kuvaamiasi naisia? edes arkielämässä en muista suomalaisista kokeneeni mitään tämän tapaistakaan.

      mutta ehkäpä se on niin, että joku ulkomaalainen maksullinen nainen on mieleisesi älykkö ja käytöksen sekä ulkonäön kristallisoituma. hän kun ei ole muistanut laittaa turkiksensa alle laisinkaan niitä alusvaatteita ja alapääkin on harvinaisen puhdas 500 muun miehen käväisyn jälkeen. puhua hän ei voi, koska ei osaa muita kieliä kuin sitä, mitä sinä pyydät hänen kuiskivan korvaasi. iltapuvun hän on ymmärtänyt roiskeläppänä.

      toivottavasti joskus poikkeat suomalaisiin juhliin katsomaan oikeita suomalaisia kaunottaria! voisit vaikka hämmästyä sitä älykkyyden , kauneuden, puhtauden ja tyylin taikaa.

    • Njetset

      Tämä kirjoitus kuvaa hyvin niitä juhlia, joissa Jetset ja hänen myötäilijät käyvät. Ja normaaleilla suomalaisilla ei ole minkäänlaista käsitystä siitä surkeasta elämästä mitä nämä ihmiset elävät. Heille tämä kuvaus on todellisuutta, päivittäin ja valitettavasti he eivät edes tunne muuta todellisuutta. Sääliksi käy heidän ulkomaalaisia vaimoja jos sellaisen ovat saaneet. Olisi mielenkiintoista saada vaimojen rehelliset mielipiteet miehistään.

    • Huvittunut.

      Muuta Japaniin siellä voisi olla käyttöä noin pieni-munaiselle..! :D

      • Teuvo

        Kirjoitustaito hukassa?


    • Naisjohtaja

      Surullista kyllä voisin sanoa samat sanat suomalaisista liikemiehiskollegoista, joista harva on charmantti viimeisen päälle ---kun vaihdetaan vapaalle, alkaa sikailu ja etsitään maksettua seuraa kun on rahaa millä mällätä.
      Hyvä vinkki tuo sinulta arvoisa suomalainen fiksuna itseäsi pitävä mies, että kannattaa etsiä ulkomailta puoliso..hmmm...minkähänmaalainen mies olisi edustava...ja tarpeeksi hyvin käyttäytyvä..

    • Nainen

      Tulipa taas todistettua kuinka ääliöitä voivat suomalaismiehet olla...

    • Nainen- 76

      Toi on aikalailla totta, oon itsekkin huomannut, tosin olen itse myös nainen, mutta en haluaisi missään nimessä pukeutua mihkään marimekon kukka juttuihin...mautonta. Tosta meikkaamisesta sanoisin että suomalaiset on aika laiskoja meikkaamaan, minä taas meikkaan päivittäin. Ja yritän pukeutua tilanteeseen sopivalla tavalla.

      • Mökin akka

        Enpä luojan kiitos olekaan kuin nuo toiset ;)


      • xxxxxxxxx
        Mökin akka kirjoitti:

        Enpä luojan kiitos olekaan kuin nuo toiset ;)

        Ongelma vain, että sillä edellisellä oli kirjoitustaito hukassa, joten toden näköisesti on hukassa myös keskustelutaito.

        Ei olisi hänkään kelvannut alkuperäiselle. Ellei häin sitten ole heitä, jotka osaavat pitää suunsa kiinni :D


    • mutta...

      Tuossa jutussa oli paljon tottakin ja varmaankin vastaavia asioita löytyy myös miesten puolelta.
      Mutta oppikaamme! Siis miettikäämme tuota juttua sopiva pilke silmäkulmassa.

    • Anorexchic

      Huh, paljon oli tulenpalavaa tekstiä. Ihan kaikkea ei tullut luetuksi, viesti kyllä tuli muuten selväksi.

      Ja ihan samaa mieltä. Aivan täysin. Suomalaiset naiset ovat karmeita läskikasoja, juntteja ja brutaaleja. Aika pitkälti sama pätee miehiin. Yksiä saakelin känniörveltäjiä ovat.

      Mutta jos katsot tarkkaan, aina mukaan on eksynyt muutama helmi. Tuo yksi nainen/mies, joka poikkeaa laumasta. Ihan heti sitä ei huomaa äänekkäiden porsaiden joukosta, mutta siellä se on. Pieni ja aito helmi, joka loistaa löytäjälleen.

      • ville

        kauniisti sanottu tuo loppu


      • Nimetön
        ville kirjoitti:

        kauniisti sanottu tuo loppu

        Ville, taidat kuulua siihen pieneen joukkoon joka tunnistaa helmen kun sen näkee. Helmet ovat henkistyneitä, aineettoman oloisia, vähän kuin enkeleitä. Jos niitä käsittelee kovakouraisesti, ne katoavat.

        Oikeassa elämässä helmi on mietteliäs, herkästi hymyilevä, karttaa kovia ääniä ja isoja laumoja. Lukee paljon. Naishelmellä on vaaleat, huikean pitkät hiukset ja kauniilla tavalla laiha ja hauras olemus. Silmät peittävät suuren osan kasvoista - niihin katsomalla olet menettänyt osan järjestäsi.
        Henkistyminen on vienyt helmen kaiken aineellisen yläpuolelle. Jos ja kun omasi, Ville, löydät, pidä sitä kuin kukkaa kämmenellä. Palkintosi siitä on tähtitieteellinen.


      • Nimetön..
        Nimetön kirjoitti:

        Ville, taidat kuulua siihen pieneen joukkoon joka tunnistaa helmen kun sen näkee. Helmet ovat henkistyneitä, aineettoman oloisia, vähän kuin enkeleitä. Jos niitä käsittelee kovakouraisesti, ne katoavat.

        Oikeassa elämässä helmi on mietteliäs, herkästi hymyilevä, karttaa kovia ääniä ja isoja laumoja. Lukee paljon. Naishelmellä on vaaleat, huikean pitkät hiukset ja kauniilla tavalla laiha ja hauras olemus. Silmät peittävät suuren osan kasvoista - niihin katsomalla olet menettänyt osan järjestäsi.
        Henkistyminen on vienyt helmen kaiken aineellisen yläpuolelle. Jos ja kun omasi, Ville, löydät, pidä sitä kuin kukkaa kämmenellä. Palkintosi siitä on tähtitieteellinen.

        Ei oikeassa elämässä ole "helmellä" mitään tiettyä ulkonäköä tai "harrastusta", kuten toi sun mainitsema lukeminen?!...Haloo?!?!

        Jokaisella on oma "Helmi", jokaisella on ihan omanlainen eikä mikään tietty!!

        Joku voi pitää sua "Helmenä" vaikka minä en ainakaan puheittes perusteella sua pitäs!!


      • Nimetön
        Nimetön.. kirjoitti:

        Ei oikeassa elämässä ole "helmellä" mitään tiettyä ulkonäköä tai "harrastusta", kuten toi sun mainitsema lukeminen?!...Haloo?!?!

        Jokaisella on oma "Helmi", jokaisella on ihan omanlainen eikä mikään tietty!!

        Joku voi pitää sua "Helmenä" vaikka minä en ainakaan puheittes perusteella sua pitäs!!

        Kukin näkee ne omat helmensä tavallaan - mun kuvaus ei ole siten sulle sopiva. Mitäs siitä sitten hernemaissipaprikaa nenäänsä vetämään?

        Tosin, tuolla asenteella et mahdollisesti osaa etsiä etkä löytää.

        Onnea matkaan joka tapauksessa.


      • Asiantuntija2
        Nimetön.. kirjoitti:

        Ei oikeassa elämässä ole "helmellä" mitään tiettyä ulkonäköä tai "harrastusta", kuten toi sun mainitsema lukeminen?!...Haloo?!?!

        Jokaisella on oma "Helmi", jokaisella on ihan omanlainen eikä mikään tietty!!

        Joku voi pitää sua "Helmenä" vaikka minä en ainakaan puheittes perusteella sua pitäs!!

        Toisin kuin väitetään helmellä on tiettyjä tunnusmerkkejä. Ne eivät ole ulkomuotoon liittyviä, toki tietty huoliteltu ulkoasu tyypillistä. Lukeneisuus ja muutenkin sivistynyt käytös ja hyvät tavat, huomaavaisuus, ystävällisyys ovat tyypillisiä. Ihminen ei tule helmeksi itsestään, se on kasvuprosessi. Itse en ole tavannut kiinnostavaa ihmistä, joka ei lukisi paljon.

        Kulttuuriharrastukset, kuvataiteet, musiikki, ooppera, arkkitehtuuri yms jalostavat mieltä.

        Helmi on huomaavainen ja ystävällinen tapaamiaan ihmisiä kohtaan. Esimerkiksi tämän ketjun aloittaja ei voi olla helmi, kukaan helmi ei arvostele toisia tuolla tavalla:-)


      • Liina
        Asiantuntija2 kirjoitti:

        Toisin kuin väitetään helmellä on tiettyjä tunnusmerkkejä. Ne eivät ole ulkomuotoon liittyviä, toki tietty huoliteltu ulkoasu tyypillistä. Lukeneisuus ja muutenkin sivistynyt käytös ja hyvät tavat, huomaavaisuus, ystävällisyys ovat tyypillisiä. Ihminen ei tule helmeksi itsestään, se on kasvuprosessi. Itse en ole tavannut kiinnostavaa ihmistä, joka ei lukisi paljon.

        Kulttuuriharrastukset, kuvataiteet, musiikki, ooppera, arkkitehtuuri yms jalostavat mieltä.

        Helmi on huomaavainen ja ystävällinen tapaamiaan ihmisiä kohtaan. Esimerkiksi tämän ketjun aloittaja ei voi olla helmi, kukaan helmi ei arvostele toisia tuolla tavalla:-)

        Minä kun luulin, että helmi on sellanen valkoinen pallukka , alkujaan hiekan jyvänen...

        Lisää hauskoja juttuja osoitteessa:
        http://www.pelulamu.net/isanmaa/


      • pika
        Asiantuntija2 kirjoitti:

        Toisin kuin väitetään helmellä on tiettyjä tunnusmerkkejä. Ne eivät ole ulkomuotoon liittyviä, toki tietty huoliteltu ulkoasu tyypillistä. Lukeneisuus ja muutenkin sivistynyt käytös ja hyvät tavat, huomaavaisuus, ystävällisyys ovat tyypillisiä. Ihminen ei tule helmeksi itsestään, se on kasvuprosessi. Itse en ole tavannut kiinnostavaa ihmistä, joka ei lukisi paljon.

        Kulttuuriharrastukset, kuvataiteet, musiikki, ooppera, arkkitehtuuri yms jalostavat mieltä.

        Helmi on huomaavainen ja ystävällinen tapaamiaan ihmisiä kohtaan. Esimerkiksi tämän ketjun aloittaja ei voi olla helmi, kukaan helmi ei arvostele toisia tuolla tavalla:-)

        "Kulttuuriharrastukset, kuvataiteet, musiikki, ooppera, arkkitehtuuri yms jalostavat mieltä."

        Eli "helmi" on tylsääkin tylsempi tosikko.


      • Helminen
        Asiantuntija2 kirjoitti:

        Toisin kuin väitetään helmellä on tiettyjä tunnusmerkkejä. Ne eivät ole ulkomuotoon liittyviä, toki tietty huoliteltu ulkoasu tyypillistä. Lukeneisuus ja muutenkin sivistynyt käytös ja hyvät tavat, huomaavaisuus, ystävällisyys ovat tyypillisiä. Ihminen ei tule helmeksi itsestään, se on kasvuprosessi. Itse en ole tavannut kiinnostavaa ihmistä, joka ei lukisi paljon.

        Kulttuuriharrastukset, kuvataiteet, musiikki, ooppera, arkkitehtuuri yms jalostavat mieltä.

        Helmi on huomaavainen ja ystävällinen tapaamiaan ihmisiä kohtaan. Esimerkiksi tämän ketjun aloittaja ei voi olla helmi, kukaan helmi ei arvostele toisia tuolla tavalla:-)

        Ihan noin näen itsekin ne harvinaiset ihmiset, joita helmiksi kutsutaan. Jos osaa katsoa, näkee - jos osaa kuunnella - kuulee. Helmi tuntee helmen.

        Sinä olet helmi.


    • nauraen makeasti...

      kirjoituksiasi... :)
      Todella kriittinen kuvaus suomalaisesta naisesta.
      Kirjoittaisitko samanlaisen kriittisen kuvaelman suomalaisesta miehestä?
      Jään mielenkiinnolla, odottavalle kannalle... ;-)
      Ps. Kirjoitustaitoasi voisit hyödyntää, paremminkin... kuin naisia mollaamalla... :)

      • nauruun kuoleva

        taidat olla hintti? kun naisissa ei muuta olekkaan kuin vikaa? ja mitä esim. hygieniaan tulee niin HIEMAN paremmin naiset itsestään huolehtivat kuin miehet! kuten myös kulmakarvoistaan. mutta kiitoksia että näinkin säälittävän pitkän tekstin olet jaksanut kirjoittaa, saipahan koko ensi vuoden naurut tästä! :D


    • hahhah

      "kai sä tajuut että mä sanon vaan blää bläb bläb bläb bläb bläääh"

    • kilkunkalkun

      MCkoppa koppakuoriainen koppakoppakoppakoppakuoriainenmckoppa,koppakuoriainen
      koppakoppakoppakoppakuoriainenvitunsaastanenhomo!mckoppakoppakuoriainenn
      koppakoppakoppakoppakoppakuoriainen!!!mckoppakoppakuoriainenkoppakoppakoppakoppakuoriainen...

    • ei nimimerkkiä

      Kenen luulet jaksavan lukea moisen jättiläistekstin? Luuletko sen olevan niin kiinnostava, että joku pääsisi loppuun. Minä luin ensimmäisen kappaleen ja uuhh..taas sitä samaa sontaa, mitä täällä on ennenkin jauhettu. Olisit edes keksinyt uuden aiheen.

    • ..................

      Pelastit mun päivän. Näin hauskaa juttua en oo lukenu aikoihin! Kiitos! Odotan mielenkiinnolla lisää!

    • nti

      pipoa ja keskity vaihteen vuoksi itseesi, älä muihin ;)

      • sssd3

        Luuletteko te pieniaivoiset akat että tällaiset tekstit ovat jotain viihdettä? Ei tarvitse kauaa miettiä minkälainen blondi siellä näytön ääressä istuu kun hihittelee asiallisen runsaalle ja kekseliäälle sanavarastolle ja luulee sen olevan kirjoitettu huumorimielessä.


    • Zomeone

      Viittisikö joku kertoa mitä poloinen koitti selittää viestissä niinkuin pähkinänkuoressa?
      En jaksa lukea.

    • myöten!

      Näin makeesti ei ole saanutkaan nauraa aikoihin.

      Suomalaisilla kitsailla äijillä on usein vaimokin kuin suoraan halpishallin hyllyltä! Mitä yksinkertaisempi, halvin ja koruttomin sitä parempi miehen rahapussille.

      Nainen saa monasti jopa maksaa siitä hyvästä, jotta saa pihin äijän puolisokseen. Ja joissain tapauksissa naisella jää oma ulkonäkö kokonaan hoitamatta elättäessään miehensä.

      Käytöstavatkin on sitten samaa luokkaa ulkonäön kanssa.

    • mtk

      Olipas kyllä supermielenkiintoinen aihe. Noita naisiahan löytyy Suomesta paljonkin, mutta ah, suurin osa kyseisen kirjoituksen tunnusmerkeistä osuvat lähinnä keski-ikäisiin naisiin. Huvittavintahan on, että nämä kyseiset naishenkilöt ovat usein entisiä ns. pissiksiä! Kyllä se vain kannattaa olla vähän rumempi ja fiksumpi kuin kaunis 16-vuotiaana ja tyhmä kuin saapas.
      Ivaa tuossakin raapustuksessa oli pakko olla, sillä miehen älykkyydestä muistuttaminen alkoi huvittaa. Joku taitaa olla kunnon narsisti ja kenties joutunut tällaisen naisihmisen käsittelyyn aikoinaan? Ehkäpä jopa on naimisissa tällaisen henkilön kanssa.
      Kuten tuossa aiemmin on useaan otteeseen sanottu, menevät roolit sekaisin silloin tällöin, itseasiassa voisin väittää, että useammin mies töppäilee kuin nainen. Suomalaiset miehethän ovat tunnettuja tunneälyn vähäisyydestä, epäsiisteydestään sekä juomatavoistaan. Pata kattilaa soimaa.
      Luinpa rivien välistä perinteisen ajatuksen siitä, että naisen tulisi miellyttää miestä; pukeutua vain miestään varten, kysyä mieheltään pukeutumisvinkkejä ja käytännössä olla edes virtsaamatta ilman miehensä lupaa. Tuohonhan ei voi paljoa sanoa, niin absurdi ajatus on. Sitäpaitsi miehellä on usein naista huonompi maku - jos kerta läpinäkyvät vaatteet ja makkarankuoret eivät näytä hyvältä, miksi mies usein haluaa naisen survovan itsensä juuri edellämainitun kaltaiseen asukokonaisuuteen?
      Herra Jetset on nyt hyvä ja menee itseensä, katsoo peiliin ja läpsäisee itseään kasvoille muutaman kerran. Nyt luultavasti kuulostan erittäin feministiseltä, mutta olisi varmaankin hyvä välillä muistaa, että mistä sitä ollaan tultu.. Ja tiedättehän te, että jokaisen menestyvän miehen takana on nainen. Miksei vähemmän menestyvänkin.

      (ps. Jalassani on samettihousut, poltetaanko minut roviolla?)

    • kaisa

      Tällä palstalla ovat molemmat sukupuolet osoittaneet sekä älyllisen heikkoutensa että vahvuutensa. Ei pitäisi yleistää, puhutaan kuitenkin miljoonista ihmisistä. Millaisia arvoja tällainen keskustelu viljelee? Oletteko unohtaneet ihmisen kaiken kuoren alla? Mikä on loppujen lopuksi tärkeintä? Me ollaan kaikki erilaisia, ja hyvä niin. Nykyään EU on tehnyt asiat niin helpoiksi, ettei ole temppu eikä mikään muuttaa mieleiseensä maahan tai tutustua ulkomaalaisiin. Siitä meidän kelpaa olla tyytyväisiä. Suomessa on hyvin korkea koulutustaso, huippuluokkaa, me kyllä osaamme jos haluamme. Kaikki lähtee itsestä. Ymmärrän, että on tilaisuuksia, joissa on hyvinkin tarkkaa käyttäytymisen kanssa, mutta jos ne ovat "oikeat" juhlat, niin ihmisen pitäisi pystyä nauttimaan olostaan ja rentoutumaan. Ei tarvitsisi pelätä sellaisten asioiden kuin alapääkarvoituksen puolesta, sillä sehän on jokaisen oma asia. Harvassa sivistyneessä eurooppalaisessakaan kulttuurissa esitellään koko juhlaväelle sitä varustusta niin, että se pitäisi viimeisen päälle puuteroida. Perushygienia on suurimmalla osalla meistä kunnossa, mutta on myös heitä, joilla se on täysin unohtunut. Tästä ei tarvitse pitää mutta se on pakko hyväksyä, tässä maailmassa me saamme kuitenkin valita kenen kainaloita haistelemme. Juhlissa rentoutumisella en todellakaan puolustele räkäkänniä ja strippaamista yms, vaan lähinnä sitä että ei pyritä parhaansa mukaan arvostelemaan muita tai täysin keskittymään itseensä. Rentoudutaan eli nautitaan illan antimista; seurasta, ruuasta ja musiikista. Fiksu nainen tuntee kohtuuden rajat sanomattakin, ja heitäkin on, vastoin Jetsetin yleistystä.

      JetSetin puhumia ääritapauksia on enemmän kuin liikaa ja heitä tulisi todellakin hiukan kouluttaa. Uskon kuitenkin suomalaisen tapakulttuurin muuttuvan länsimaisen sivistyksen imussa, se ei ehkä käy käden käänteessä sormia napsauttamalla, mutta parempaan suuntaan on oltu menossa jo jonku aikaa. Rattijuopoille ja pirtun keittäjille löytyy yhä vähemmän hiljaista, selkääntaputtelevaa sympatiaa, mikä kertoo myös alkoholiasenteiden muuttumisesta.

      Meidän suomalaisten, niin miesten kuin naisten, tulee kuitenkin säilyttää oma identiteettimme kulttuurin globalisaation pyörteissä.

      Meidän tulee tietää mikä on tärkeää, tärkeämpää kuin kaikki se valta, raha ja himo.

    • Victoria

      Pakko oli vastata tähän, että kyllä se on itse joka seuransa valitsee. Täällä LONTOOSSA on päivitelty aina miten kaunis suomalainen nainen (minä) voin ollakkaan ja tyylikäs. Tietysti suomalaisena olen aika vaatimaton.. "enhän minä" mutta jokapäivä saan kuulla kuinka hoikka ja ihastuttava olen. Eli valitse seurasi paremmin juntti.

      • vAaRaa.. vAaraa......

        kaislikossa kuhisee....
        satiaiset...
        uimaan opettelee.... :)
        PS. oNNEA vAlitsemallasi tIElLä.... :)


      • tirehtööri

        Brittipojat haluavat vain päästä pikapanolle, ja - tietäen suomalaisnaisten helppouden - imartelevat sinua.

        Brittinaiset ovat rumia, se tiedetään, samoin kuin se, että saksalaisnaiset näyttävät lähinnä miehiltä. Tai on Saksassa kauniitakin naisia, mutta he ovat kaikki turkkilaisia. Näin ollen suomalaisnaiset ovat yleensä nätimpiä kuin brittiläiset kanssasisarensa, MUTTA: alkuperäisen viestin jutut pukeutumisesta, hygieniasta, käytöksestä jne. pitävät päällisin puolin paikkaansa. Sinäkin olit heti juntittelemassa mitä ilmeisimmin älykästä, sanallisesti lahjakasta ja maailmaa tuntevaa kirjoittajaamme.


      • gerbera

        meitä tyylikkäitä suomalaisnaisia on aika paljonkin maailman turuilla ja toreilla.
        Eipähän ainakaan viimeisten 15 vuoden aikana ole ollut tarvetta hävetä kansallisuuttaan.
        Niin työ- että yksityiselämässä olisi vientiä enemmän kuin jaksaisi edes noteerata.
        On hienoa saada sanoa olevansa suomalainen, ja ylpeästi vielä sellainen.
        En oikein ymmärrä, miksi morkataan kanssasisaria- ja veljiä niin kovin tällä palstalla.
        Taidankin vaihtaa oitis.
        Kotikaipuussani tuli etsittyä jotain Suomi-linkkejä, mutta taitaapas jäädä vastaisuudessa väliin.
        Oikein ihanaa adventtiaikaa kaikille, nauttikaa lumesta ja talvesta, jotkut meistä eivät valitettavasti voi sitä tehdä...
        Olosuhteiden ja asuinpaikan vuoksi.


    • Mies

      Asiaa!

    • Mies....

      1. Älä yleistä
      2. Älä mollaa muita, tuntemattomana netissä. Käytä nimeäsi, sinulla on varaa siihen
      3. Lähde pois Suomesta, jos et kestä
      4. Taidat olla homo ja luulet, että poikakaverisi on hyvin koulutettu "tavoille". Muista että se on sairaus, mutta ei kannata mainita siitä "pöydässä"

      • ???

        että kirjoittaja on miespuolinen henkilö? Eikö kirjoituksen sävy viittaa pikemminkin äärifeministiseen suuntaan? Kirjoituksen ilmisenä tarkoituksena on nostaa feministisiä vihantunteita miessukupuolta kohtaan.


    • Mooses

      Muistakaa lapset, että kaikki on paskaa paitsi kusi.

      Totuus tästä maailmasta. Kiitos Jari Tervolle.

    • Minnipinni

      Kyllä oli ihan oikea analyysi meistä suomalaisista naisista.

      Olen 42 vuotias suomalainen nainen ja häpeän hyvin paljon esim. työkavereitani jotka ovat juuri sellaisia kuin kuvasit.

      Ottakaa hyvät rouvat ja neidit oppia tuosta kirjoituksesta ja miettikää kuinka hyvin se teihin sopii. Naisen pitää kestää kritiikkiä jos se tulee asiasta.

      Hyvä Jetset jatka samalla linjalla sillä teet hyvää työtä :)

      • ensolainen

        Harvoinpa sitä saa ihminen nauraa ratketakseen! =) Kirjoittajalle vuoden papukaijamerkkipalkinto tai jotakin!


      • deathguy

        Ei kaikista, mutta suurimmasta osasta...=)


    • Suomalainen nainen

      Luin juttusi kokonaan ja täytyy myöntää, että jäljillä olet. En kuitenkaan usko, että kirjoittaja on tavallinen perussuomalainen mies. Hauskaa taas katsella esim. linnanjuhlia, kun kaikenmaailman ihmiset yrittävät pukeutua "asianmukaisesti".

    • kyllä piisaa

      Hyvä kirjoitus! Nauroin katkeakseni. Jos jotkut naiset tuosta ottaa itseensä ja suutahtaa, niin he vain löytävät itsensä tuosta kirjoituksesta.

    • Matti-Keränen

      suomalaiset naiset..

      30.10.2004 kello 12.00 Matti Keränen , Salla.

      VALITETTAVAN USEIN PILOILLE HEMMOITELTUJA , TASA-ARVO-FEMINISTIEN PILALLE AGITEERAAMIA , NAISEN NORMAALIN ROOLIN UNOHTANEITA. YRITTÄVÄT OLLA TEKOMIEHEKKÄITÄ HYVIÄ JÄTKIÄ !!!

      Tämän vahvasti perustellun vuodatukseni voin esittää , koska minulla on kansainvälistä vertailupohjaa vaikka toisille jakaa !

      Suomalainen mies on " Telaketju - Feministien " lyttyyn rusikoima , kuohittu , minuutensa unhoittanut , pehmo tossu.

      Tämä miesraukka hyysää ja palvoo " Amazonin " - roolia tavoittelevia " Hyviä Jätkiä " , jotka ovat naisiksi syntyneitä mutta miehiksi muuntuneita ainakin mentaliteeltiltaan.

      Kun vielä lisätään suomalaisen naisen identiteettiin skandinaavinen homokulttuuri ns. miestenmiehineen, niin lopputulos on surkeaakin surkeampi.

      Tästä kaikesta tein johtopäätökset jo 15 vuotta sitten, enkäpä ole pahemmin katunut.
      Suosittelenkin lämpimästi " Suomalaiste Emakkojen " , " Telaketju - Feministien " ja " Viherpiipertävien Naisten (?) " terrorisoimille kohtalotovereilleni matkustamista Keski - Eurooppaan.

      Opetelkaa uusia kieliä , uusia kulttuureita ja hankkikaa itsellenne uusi ja parempi elämä.
      Enenkaikkea elämä tosi naisten kanssa , jotka muistavat roolinsa ja tyylinsä. Kirkko , koulu ja patriarkaalinen yhteiskunta on pitänyt naiset siellä kurissa ja Herran nuhteessa ...

      • persuuksisi?

        Sulla ei ole mitään muuta jaettavaa kuin vanhat eltaantuneet vehkeesi. Huorista kokemuksesi keränneenä mee muualle vuodattaan katkeruuttasi!


      • Miehi maalimalta

        Suosittelen sinulle pumpattavaa Barbaraa. Niihin muillakin Koillis-Lappilaisilla vanhoillapojilla on läheinen ja hellä suhde. Ne eivät ajattele, eivätkä väitä vastaan; eivät pistä miestä tekemään kotitöitä, eivätkä tuomaan rahaa kotiin; ne myös hyväksyvät sinut sellaisena kuin olet - erittäin Sallaisena junttina.

        Tiedän kyllä, että Lappilainen poikamies ei kykene luomaan pysyvää parisuhdetta muuhun, kuin vanhaan äitiinsä, mutta takaan, että Barbara on lähes yhtä mukava. Ainoa ongelma siinä on se, että ruokaa se ei laita. Mutta mitäpä, jos kävisit Ääppäsessä syömässä, Arja kyllä tarjoaa kunnon ruuat, jotta Barbukka voi keskittyä oleelliseen?


    • Feministi

      Suomi on heti Yhdysvaltojen jälkeen väkivaltaisin länsimaa. Ei siksi, että täällä joutuisi helposti ryöstetyksi, eikä siksi että täällä joutuisi helposti keskelle väkivaltaista jengien välienselvittelyä – vaan siksi että suomalaiset miehet pieksevät vaimojaan ja tyttöystäviään hengiltä ennätystahtia. Tekstiä lukiessa muistui mieleen kuuluisan feministin Germaine Greerin lausahdus; ”Naiset eivät osaa edes aavistaa, kuinka paljon miehet vihaavat heitä”. Tuosta tekstistä huokuvan vihan ja halveksunnan jälkeen en enää ihmettele Suomen kotiväkivaltatilastoja, jotka ovat todella mustaa luettavaa. Oli sitten kyseessä kuinka huumoripitoinen teksti tahansa.

      • mies

        Asiaa pitää heti syvällisesti naistutkia otsa rypyssä ja vaatia miehet kiellettäväksi lailla, koska tuossa jutussahan niiden kaikkien asenne tuli selvästi esiin.


    • Emily

      Kyllä täytyy sanoa, että meinasin jo vallan hermostua.. mutta kun tarpeeksi pitkälle tekstiä luin niin alkoi kyllä enemmänkin hymyilyttämään ja sitten ajattelin, että tän on ihan pakko olla joku vitsi!! =) Jos joku ei todellakaan ymmärrä, että toi teksti on tehty pilke silmäkulmassa huumorintajuttomille naisille niin sitten sinä olet se huumorintajuton nainen! Loistava teksti!

    • Nimetön

      Juuri tuollainen olen - niin olen. Se pieni itseluottamus, joka eron jälkeen oli saavutettu - hävisi tekstisi lukemalla. Mutta totta joka sanasi. Kiitos kun palautit sen mieleeni.

      Ehdin jo luulla että minulla voisi naisena tai kahden lapsen äitinä olla jotain arvoa.... tyhmäkin olen. Anteeksi että olen olemasssa.

    • Nainen

      Tämän dokumentin on tainnut kirjoittaa

      • Narttu

        Mä jaksoin melkeen lukee kaikki viestit (jotain pari jäi tuolta välistä...) Mun mielestä aluperäiskirjottajan viesti oli ihan jees ja tosi hyvin skriivattu... Ainoastaan lopun sovinistinen sävy alkoi kyrpiä.

        Oon samaa mieltä siitä, että on paljon naisia ja miehiä jotka pukeutuvat typerästi, huonolla maulla, eivät osaa meikata, käyttäytyvät tökerösti, pilaavat omansa ja muiden maineen... Mutta on paljon myös ihmisiä jotka eivät näin tee.
        Itselläni aina pistää silmään vanhempi, fiksustikäyttäytyvä, siisti ja komea mies. Ja myös nainen!

        Oon aika ylpeä äidistäni. Sillä hän on 42 vuotiaana todella nuorekas, kaunis, pitkä blondi, jolla ei ole mummotukkaa (kihara lyhyeksileikattu..) Hän pukeutuu kivasti, tyylikkäästi ja nuorekkaasti (tosin juhliin aika kamalasti, tätimäisemmin..) Hän on mielestäni yksi kauneimmista sen ikäisistä naisista. Hän pitää itsestään huolta ja samaa suosittelisin muillekkin naisille. Ettei kenenkään tarttis haukkua kurpiksi..


    • Matti-Keränen

      Olen Oikea Suomalainen Mies !

      Matti-Keranen kirjoitti 01.12 kello 14.00

      29.11.2004 KELLO 16.50 Matti Keränen , Salla.

      [email protected] ; ; 358408763938

      Suomalainen mies on tervetullein , toivotuin ja halutuin partneri - kokemusta on vaikka muille jakaa.

      Kun vuonna 1989 matkustin ensi kertaa Puolaan omalla autollani, niin silmäni avautuivat seuraaville tosiasioille :

      Suomalaiset miehet on lannistettu , kuohittu, salvettu , nöyryytetty ja kaikki vähäkin miehisyyteen viittaava on heiltä kiellettyä !!!

      Tämän kaiken ovat tehneet Suomen Tantat yhdessä Lesbojen ja Pervojen Sveanmaan Tanttojen kanssa...

      Moni suomalainen meikäpoika reissailee Stockholm - nimisessä tuppukylässä , oikeassa perslävessä ja luulee , että kun sieltä onsaanut muutaman kerran oikein mojovaa " ei - oo ei - tuu k " - kohtelua , niin että siinä se on koko maailman mielipide ja tuomio...

      Kattia kanssa !!! Kesä Varsovassa opetti ! Suomi-pojalla oli niin paljon kysyntää kuin jaksamaan pystyi. Tämän kesän jälkeen olenkin suosinut vain Puolan , Tshekin , Unkarin ym.eteläisempien leveysasteiden tyttöjä ! Ja olen tosi tyytyväinen olooni.

      Kun joskus nykyinen puolalaiseukkoni kiusaa minua joskus leikillään , että antaisinkohan potkut sinulle Mattiseni ? Niin minä vaan avstailen , että sittenpä taidankin lähteä jututtamaan Varsovan - kaupunkiin Lidiaa , Joannaa , Malgorzataa , ym. ja ym. eksoottista ja tulista tyttöä ...

      Eukkoni tohahtaa vain ärtsysti , että ei nyt sentään , kyllä sinä varmasti pystyt nappaamaan niistä kenet tahansa ... Fiksuista , akateemisista ja jopa rikkaistakin tytöistä ...

      Ottakaahanoppia Sallan Matista te Suomi - pojat. Olen toki jo nyt 60 vuott vanha , mutta tähän tyyliin vain pyyhkii minulla !!!

      • tää nyt on?

        Hyi tautinen vanha MULKKU!


      • Tatti

        Tämä on juuri se syy miksi jaksan lukea suomi24 keskustelupalstaa. Alkuperäisen viestin lisäksi piti lähettää myös tämä kaikille sähköpostitutuille. Niin makeat naurut tästäkin sai! Todennäköisesti tämä koko HERRA Keräsen viesti on täyttä puppua- harmi, sillä, jos uskoisin sen todeksi niin nauraisin vieläkin makeammin!:D


      • Matti-Keränen
        Tatti kirjoitti:

        Tämä on juuri se syy miksi jaksan lukea suomi24 keskustelupalstaa. Alkuperäisen viestin lisäksi piti lähettää myös tämä kaikille sähköpostitutuille. Niin makeat naurut tästäkin sai! Todennäköisesti tämä koko HERRA Keräsen viesti on täyttä puppua- harmi, sillä, jos uskoisin sen todeksi niin nauraisin vieläkin makeammin!:D

        01.12.2004 kello 16.50 Matti Keränen , Salla.

        Tosi on ! Tosi on ! Sanaili aikoinaan 1990 - luvun alussa maanmainio OravaPankin (KOP) pääjohtaja Jaakko Lassilakin...

        Kaikki itsestäni , naisjutuistani ja elämäni historiasta on de facto täyttä totta.

        Mutta eihän nyt toki pientä huumoriakaan kiellettäne ? Ja Suomenmaamme telaketjufeministeistä olen kyllä saanut , nähnyt , lukenut ja kokenut aivan tarpeekseni !!!


      • Säästäjä
        Matti-Keränen kirjoitti:

        01.12.2004 kello 16.50 Matti Keränen , Salla.

        Tosi on ! Tosi on ! Sanaili aikoinaan 1990 - luvun alussa maanmainio OravaPankin (KOP) pääjohtaja Jaakko Lassilakin...

        Kaikki itsestäni , naisjutuistani ja elämäni historiasta on de facto täyttä totta.

        Mutta eihän nyt toki pientä huumoriakaan kiellettäne ? Ja Suomenmaamme telaketjufeministeistä olen kyllä saanut , nähnyt , lukenut ja kokenut aivan tarpeekseni !!!

        KOP:llä oli ihan tyylikkäät säästölippaat. Erityisesti muistuu mieleen rahakirstun päällä istuva Roope Ankka, vaikka ei siinä orava-mallissakaan ole, ainakaan näin jälkeenpäin ajateltuna, moitteen sijaa.

        SYP:llä oli tökerön näköinen maapallo ja Postipankilla suomalaisten naisten perinteiseen tyyliin kärsä pystyssä seisova sika.


      • Matti-Keränen
        Tatti kirjoitti:

        Tämä on juuri se syy miksi jaksan lukea suomi24 keskustelupalstaa. Alkuperäisen viestin lisäksi piti lähettää myös tämä kaikille sähköpostitutuille. Niin makeat naurut tästäkin sai! Todennäköisesti tämä koko HERRA Keräsen viesti on täyttä puppua- harmi, sillä, jos uskoisin sen todeksi niin nauraisin vieläkin makeammin!:D

        Kahden daamin töppäilyt - tositarinoita !

        Kirjoittanut: Matti-Keränen 01.12.2004 klo 19.22

        29.11.2004 kello 16.25 Matti Keränen, Salla.

        [email protected]

        358408763938

        Mäyräkoiralta puuttuu täysin juoppoja, pervoja, hönttejä ja hölmöjä hyysäävä myötätunto.

        SILLÄ ON TERVEEMMÄT VAISTOT KUIN NYKYIHMISELLÄ !

        Kerran matkalla yöjunalla Tampereelta Helsinkiin käveli vaununkäytävää hieman oudohko " Daami ".

        Vaatteet , deodorantit ja makeup olivat kuin kelpo naisella. Sitten tämä " Daami " pysähtyi rapsuttelemaan ihmisystävällistäja aina niin sosiaalista mäyräkoiraani.

        " Daamin " ääni oliepäilyttävän möreä , römeä bassoääni ja kädenselkämyksessä oli tuuheampi , musta karvoitus kuin minulla !

        Koirapa haistoi heti , että nyt eivät ole asiat oikealla tolallaan tuon " Daamin " kanssa. Koira aloitti vimmatun haukun , murinan ja puraisi tuon iki-ihanan römeä-äänisen , miehisen jykevän daaminkättä oikein reippaasti.

        " Daamilta " pääsi perkelettä ja saatanaa kuin vanhalta jätkältä ja lopuksi se tömisti tiehensä kuin nokkiinsa saanut äijänrähjä , joka se ilmiselvästi olikin.

        Siis " Transsu - Daamit " ja muut vinksahtaneet saavat koiraltani aina kelpo opetuksen , jos erehtyvät läyryämään " Hellan Lettasta " äidin pienelle kultulle ...


        Tarinani opetus oli siis kahden daamin - karkeakarvaisen , ruskean mäyräkoiranartun ja ( ilmeisestikin miespuolisen ) transsudaamin - ikimuistettava kohtaaminen aamun tunteina pohjoisen pikajunassa matkalla Tampereelta Helsinkiin ...


      • Tatti
        Matti-Keränen kirjoitti:

        01.12.2004 kello 16.50 Matti Keränen , Salla.

        Tosi on ! Tosi on ! Sanaili aikoinaan 1990 - luvun alussa maanmainio OravaPankin (KOP) pääjohtaja Jaakko Lassilakin...

        Kaikki itsestäni , naisjutuistani ja elämäni historiasta on de facto täyttä totta.

        Mutta eihän nyt toki pientä huumoriakaan kiellettäne ? Ja Suomenmaamme telaketjufeministeistä olen kyllä saanut , nähnyt , lukenut ja kokenut aivan tarpeekseni !!!

        Haukut kyllä ihan väärää puuta kutsumalla minua feministiksi, se puoli jääköön asian osaaville. Sinunlaisillesi osaan nauraa, sillä tiedän, että ihania miehiä on olemassa. Yksikin tulee kohta hakemaan minut töistä kotiin.


    • juliana

      Minkäköhän maalaiset naiset sitten ovat mieleesi? Tuollainen asenne on aika valitettava ja varsinkin ns. yleistäminen, tuskinpa itsekkään mikään täydellinen olet, vai olenko väärässä?

    • kuin

      "Älä hauku tai arvostele muita, sillä olet itsekin varsin kaukana täydellisyydestä ja tyhmyyttäsi teet sen juuri silloin kun arvostelun kohde seisoo selkäsi takana."

    • sika

      samahan pätee juuri teihin miehiin!!!!

      ainakin ulkomaalaismiehet.....oih miten hyvin he huolehtivat itsestänsä..ja ovat kaiken lisäksi koko ajan tummia...toisin kuinte, suomalaiset lakana miehet..tai sitten kesästä jäänyt vielä rusketus rajat t-paidasta.

      ja kysyn vielä tämän: voiko sun housuissasi paistaa munia??????

      • vuosituhannen rutto

        Tiesitkö, että sovinismi tarkoittaa kiihkonationalismia....


      • tatti
        vuosituhannen rutto kirjoitti:

        Tiesitkö, että sovinismi tarkoittaa kiihkonationalismia....

        ...että sanat saattavat saada uusia merkityksiä vuosien saatossa...


    • Suomalainen

      Hyvä ja asiallinen sekä asiapitoinen mielipide. Muutamassa kohdassa ehkä vähän liioittelit, mutta muuten pysyit totuudessa.

    • Matti-Keränen

      01.12.2004 kello 16.15 Matti Keränen , Salla.

      " Ovatko Suomalaiset antaneet kenkää ? " , kyseli nimimerkki " persuuksille " puheenvuoroni jälkeen.

      Arvoisa nimimerkki " pesuuksille " ! Eivät ole !

      Periaatteessa itse minulla ei olekaan mitään moitittavaa kohtelusta , jota olen saanut suomalaisten naisten taholta !

      Siinähän se paradoksi onkin oikein isolla P:llä.
      Minä itse kun pystyn vain kehumaan osakseni tullutta suopeutta niin täällä Suomen Inflandiassa kuin Puolassa ynnä muissakin Keski - Euroopan maissa.

      Ensimmäinen vaimoni oli huippuälykäs , omillaan reilusti toimeentuleva ja tekaisipa minulle tosi älykkään tyttärenkin. Tytär nyt on valitettavasti asuskellut 10 tuntia Suomesta länteen maailman suurimman meren itärannalla. Työpaikkanaan eräs sikäläinen huippuyliopisto.

      Kun nyt viimeksi elokuussa 2003 tapasin tyttäreni ja hänen äitinsä , niin äitinsä ainoa tosi kehotus oli minulle : " Tule jo vihdoinkin takaisin laillisen akkasi luokse , senkin maankiertäjä ! ".

      Mutta elämäni on ollut värikkäämpää , vaihtelevampaa, dramaattisempaa ja käänteissään äkillisempää kuin kirjavinkaan tilkkutäkki ! Se on heittänyt minut nyt tänne Itä - Lapin hämärään joulukuun talveen. Mutta taas toukokuun lopulla suunnistan kesäksi Zakopaneen , Varsovaan taikka
      Jastrzembia Goraan. Viimemainittu kun on Puolan pohjoisin kylä - hieman vastannee sijainniltaan meidän Hanko - nimistä kaupunkiamme saman Itämeren vastarannalla.


      Kirjoitukseni äkäinen naisia morkkaava sävy johtuu todellakin siitä , että Suomen mies on arvokas , sukupuuttoon kuoleva , häviävä ja tuhoon tuomittu luonnonvara ! Ja aivan suotta !

      Minkä muun maan mies on osoittanut sellaista urheutta ja sinnikkyyttä viime sodissa kuin juuri Suomen mies ? Minkä muun maan asutuksen painopiste on leveysasteen 60 astetta pohj. lev. pohjoispuolella kuin ainoastaan Suomen ?

      Miksi tällainen priima miesaines pitää päästää sukupuuttoon ja saa osakseen suomen liikaa emnsipoituneiden emakkofeministien ylenkatsetta ???

      Kysyy Sallan Matti - itsekin 100 - prosenttinen
      Suomen mies ja äärifeminismin arvostelija ...

      • Tatti

        Tämä nyt alkaa menemään niin tylsäksi(itsensä kehuskeluksi) että siirryn lukemaan reseptejä ruoka & juoma palstalle..

        " Oi mik onkaa tuo Uljas Suomen Mies jok niin vähän saa arvostust vaik kuinka onkii täydel työl ja tehol, sydän ain mukan, nauttinut korkeimpain kirkkait mesii ja sen jälkee pieksänny vaimons ja muksuns."


      • vielä

        Kuules pussihousu, täällä on sota- ajat elelty jo aikaa sitten. Voitkin lähtee tuohirinkka selässäsi muille sota tantereille!


      • Ansku

        kyllä se kuule asia on niin, että Suomessa naisten on muututtava niin sanotusti mieheksi jos haluaa, että hommat toimii..se oli tosiaan joskus sotien aikana kun miehet pitivät esimerkiksi taloudestaan huolta,tekivät niska limassa töitä ja sotivat katkerasti..älä sinä vertaa itseäsi ollenkaan sellaisiin miehiin.he ovat todella rakentaneet tämän maan, mutta ikävä tosiasia on, että nyt siinä maassa asuu useita sinunkaltaisia ikuisiksi ajoiksi pojiksi jääneitä.en ymmärrä mikä saa jonkun polakki pimun sinua kunnioittamaan.onneksi muutamia lajiharvinaisuuksia on olemassa. Sinun varmasti kannattaa ihan muuttaa sinne ulkomaille ja valita sellainen nainen joka ei ymmärrä siun puheita. häpeäksi olet varmasti kaikille, että ota, vaikka puolan kansalaisuus.
        minä ainakin pidän kädet ristiin ja toivon ettei sotia tulisi sillä miehiä olisi aika vaikea löytää.. varmaan meidän telaketjufeministien pitäsi mennä sinnekkin tekemään kaikki teidän puolesta
        oikein hyvää jatkoa poikamieselämääsi


    • ---

      naiset tarvitsisi vähän koulutusta, varsinkin täys finskit.

      • neitiNäpsä

        Hahhahhaaaaaaaaa....ei taida aloittajalla olla naista,siitä se kenkä puristaa!
        Säälittävää haukkua naisia nimettömänä.


    • Hehehh

      Tässähän tulikin sopivasti opastusta juuri ennen pahinta pikkujouluryysistä. Kiitosta vaan, pitänee ottaa neuvoista vaari. Hmm. Tosin varminta taitaa sittenkin olla jäädä kotiin kaljapullon kanssa, kirpputorilta varastetut kalsarit jalassa lököttäen. Skool vain!

    • ...

      se sinä olet...ei muuta voi sanoa...onneksi en ole teitä tavaanut kun täällä netissä. Taitaa olla kyseessä 30 nettinörtti, joka asuu äitinsä luona, eikä tiedä ulkomaailmasta mitään?sellainen ainakin tuli mieleen

      • just

        Elin ja olin onnellinen länsirannikolla yli 40 vuotta elämästäni, kunnes erehdyin muuttamaan tänne takahikiälle kaakkoiseen osaan maatamme. Täällä ravataan Viipurissa ja päinvastoin. Paikallisilla on juuri tuo tavattomuuden huippu käytöstapojen ihanteena. Ja venäläisiä naisia on miltei ovesta tunkemassa sisään ja työpaikoilla nämä ns. mammanpojat ovat päihdekuriireina tyhmille ukkomiehille. Ja tietty! Vaimojakin välitetään, huorista(="kaunis venäläinen nainen"). puhumattakaan.
        Nämä polvihousupoikien tasolle jääneet 40 - 50-vuotiaat örisevät kaljamahat saavat sikamaisesta käytöksestä huolimatta naisseuraa, koska itätuonti pakottaa naisen alistumaan väkivaltaisen limanuljaskan mielivaltaan.
        En ymmärrä kuinka tämä alhainen käytös voi suomalaisessa sivistysvaltiossa olla reaaliteetti.
        Mulle tämä seutu on kohta himmeä muisto vain. Toivon ainakin niin.


    • ei voisi vähempää kiinnostaa

      Sori kuule vaan!
      Turhaa tekstiä olet kirjoittanut, ei tuota kukaan lue.
      HAH HAH

    • Nainen olen

      Minä nauroin vedet silmissä ja maha kippuralla. Kaikkien mielestä tuo ei tietenkään ole hauska ja ymmärrän sen... Mutta sitä en tajua alkuunkaan, miksi jotkut naiset ottavat tuon tekstin niin helvetin henkilökohtaisesti. Varmasti jokainen ihminen on joskus saanut hyvät naurut toisen ihmisen kustannuksella, joten älkää tulko tänne sanomaan, ettei toisia saa pilkata. Varsinkaan kun tuossa tekstissä ei ole ketään mainittu henkilökohtaisesti, vaan se oli kirjoitettu yleisellä tasolla.

    • Lisääjä

      PÖYTÄTAVAT

      Keittoja sen paremmin kuin juomiakaan ei ole sopivaa ryystää tai hörppiä. Vaikka omat korvasi olisivatkin tähän tottuneet, se ei tarkoita sitä, että muut ihmiset haluaisivat kuunnella tuota kamalaa ääntä.

      Viinilasia ei ole tarkoitus pitää murskaotteessa, eikä siitä oteta kiinni koko kädellä. Viinilasia pidetään kiinni sen JALASTA. Toki on mahdollista, että rasvaiset sormesi lipsuvat lasin pinnalla, eikä oikeaoppinen ote siksi onnistu.

      Kun otetaan malja jollekin asialle, ei ole tarkoitus kulauttaa koko lasia kerralla tyhjäksi.

      Salaattia ei ole sopivaa syödä käsin.

      Röyhtäily ei ole kenenkään mielestä kauniin kuuloista. Jos sinulla kuitenkin on ylitsepääsemätön pakkomielle harrastaa sitä, säästä se edes sinne kotisohvalle.

      Jos ruokakulho kiertää pöydässä ihmiseltä toiselle, älä ota puolia sen sisällöstä omalle lautasellesi. Annosten tulisi mahtua lautaselle, eikä ruokaa tarvitse tippua reunan yli pöytäliinalle. Ei ole kiellettyä hakea lisää ruokaa (vaikkakin rajansa silläkin), joten kaikkea ei tarvitse ahmia/ottaa yhdellä kertaa!

      Syötyäsi annoksen veitsi ja haarukka jätetään lautaselle noin kello neljän kohdalle. Mikäli osaat lukea kellotaulua, tämän ei pitäisi olla vaikeaa. Veistä ja haarukkaa ei siis laiteta ruokailun päätyttyä sikin sokin lautaselle, eikä lautasliinan tai varsinkaan pöytäliinan päälle.

      YLEISET KÄYTÖSTAVAT

      Vaikka takapuolesi kutiaisi, älä raavi sitä ihmistenilmoilla. Onko kivaa ensin kaivaa likaista persettään ja mennä sen jälkeen kättelemään jotakuta? Kätellessä ei muuten tarvitse ravistaa toisen kättä kuin piimäpurkkia tai runnella toisen luita poikki.

      Koita istua niin, etteivät jalkasi ole levällään kuin soutuveneen airot, etkä röhnötä tuolilla miten sattuu. Ravintolan penkillä ei olla puolimakuuasennossa, sillä se näyttää todella epämiellyttävältä etenkin yhdistettynä negatiiviseen ja mököttävään ilmeeseesi.

      Astuessasi ovesta ulos pidä sitä auki myös seuraavalle. Selitykseksi ei kelpaa, ettei tiennyt takanaan olevan ketään, sillä ei maksa kovin paljon vaivaa kääntyä vilkaisemaan taakseen ennen oven sulkemista.

      Suullinen tervehtiminen ei ole sama asia kuin pään nyökkäys, ynähdys, inahdus, murahdus, mongerrus tai hiljaisuus. Tervehtiessä voit myös katsoa toista silmiin ja jättää sen ikäloppujen lenkkareittesi tuijottamisen hetkeksi.

      Poskisuudelmat eivät tarkoita sitä, että sinun tarvitsisi kastella toisen ihmisen poskea syljelläsi. Vääränvärisen huulipunan ja rohtumien koristamilla huulillasi ei välttämättä kannata edes hipaista toisen ihmisen poskea.

      ULKONÄKÖ

      Hiuksista kannattaa pitää huolta. Pesu kerran viikossa Pirkka-shampoolla hangaten ei riitä ja hoitoainetta on suotavaa käyttää. Hilse ei ole kaunista kenenkään päässä. Hiukset on myös syytä leikkauttaa silloin tällöin, jotta kahdeksanhaaraiset latvasi eivät haaroittuisi lisää. Mikäli leikkaat hiuksesi kotona, koita leikata pehkosi edes melkein tasaiseksi. Kerroksittain leikatut hiusmalli on trendikäs, mutta sellaista ei kuulu tehdä Fiskarsin keittiösaksilla. Mieti, sopiiko erikoinen hiustyyli sinulle yleensäkään, jos et välitä hiustenhoidosta. Ohuita ja katkeilevia hiuksia ei kannata kasvattaa pitkiksi, eikä sinun tarvitse värjätä maantienvärisiä hiuksiasi jollakin punaisen sävyllä, vaikka kaikki muut tuntuisivatkin niin tekevän. Kymmenen sentin mittainen juurikasvukaan ei näytä kovin kauniilta. Eikä ole ’ihan sama’, kuinka laitat hiuksesi juhliin mennessäsi!

      Ihon virheitten peittäminen meikillä ei tarkoita pakkelikerroksen tunkemista pesemättömälle ja rasvaiselle iholle. Meikkivoiteita löytyy useita sävyjä myös suosimastasi lähimarketista, joten sinun ei tarvitse ostaa sitä liian tummaa, eikä myöskään sitä liian vaaleaa. Toisin kuin ehkä luulet, omasta ihonsävystäsi poikkeava meikkivoide ei näytä kauniilta vaan saa sinut lähinnä sairaan näköiseksi. Poskipunalla ei ole tarkoitus peittää koko naamaa, eikä myöskään tehdä mollamaijaposkia. Ripsiväriä tulee käyttää kohtuudella ja jos sitä on pakko laittaa enemmän, koita saada se niin, etteivät silmäsi näytä hämähäkeiltä. Ripsentaivuttajalla ei ole tarkoitus taivuttaa ripsiä kulmikkaiksi! Ennen huulipunan laittamista huulet rajataan, eikä huulipunaa kuulu levittää hampaisiin, leukaan tai nenään.

      Vaatetuksen pitää olla tilaisuuteen sopiva. Älä siis käytä samaa asua ulkoillessa, kotona, mökillä, töissä ja juhlissa. Nike Air-lenkkarit eivät sovi yhteen hameen kanssa, eikä niitä tarvitse laittaa jalkaan kaupungille lähtiessä. Myös tuulipuku ja verkkarit ovat kaupungille sopimattomia asuja. Kesällä on tarkoitus käyttää – aivan oikein – eri vaatteita kuin talvella, mutta kesäkuteittenkaan ei tarvitse olla kaksi numeroa liian pieniä. Selluliittiset reidet eivät ole kenenkään mielestä seksikkäät, joten älä esittele niitä, vaan koita saada ne piiloon. Lyhyttä hametta pitäessäsi laita jalkasi ristiin, kun istut! Ihmisiä ei kiinnosta nähdä mummomallisia alushousujasi vilkkumassa hameen alta.

      Kuntoilu ei myöskään ole kiellettyä ja sen avulla voit saada läskejäsi häviämään. Ja ei, kuntoilun tulokset eivät näy heti ensimmäisen kuntosalikäynnin jälkeen.

      Jos omistat silmälasit, ne kannattaa silloin tällöin pestä. Harkitse pesua viimeistään siinä vaiheessa, kun maailma alkaa näyttää rilliesi läpi katsottuna laikukkaalta ja sumealta.

      Koita pitää ryhtiä yllä. Mikäli sinulla on huono ryhti, sitä pystyy parantamaan kuntoilemalla. Ryhdikkäästi käveleminen ei silti tarkoita sitä, että sinun tarvitsisi kulkea nokka pystyssä.

      • Asiaa alusta loppuun

        Naisen järjenjuposun tuntien, lisäisin/korjaisin vielä ohjeitasi näin:

        Veistä ja haarukkaa ei jätetä ruokailun päätyttyä sikin sokin lautaselle, eikä lautasliinan tai varsinkaan pöytäliinan päälle. Niitä ei ole myöskään tarkoitus viedä mukanaan, vaikka käsilaukussasi ehkä olisikin niille tilaa. Ahdettuasi annoksen kitaasi, veitsi ja haarukka jätetään lautaselle noin kello neljän kohdalle. Tällä kello neljän asentolla tarkoitetaan VIISARIKELLON osoittimien asentoa silloin kun kello on n. 16:20. Älä siis luota naisen ontuvaan logiikkaasi ja aseta veistä klo 12 kohdalle ja haarukkaa klo 4:n kohdalle tai päinvastoin. Tämän käsittäminen olisi tietenkin helpompaa, mikäli osaisit lukea kellotaulua.


      • Tatti

        Hmmm, en jaksanut lukea tekstiäsi kokonaan mutta minusta se olisi ohjattu ennemminkin miehille kuin naisille... ainakin oman tuttavapiirin perusteella... Että enpä tiiä mistä takahikiästä olet oman naiskokemuksesi hankkinut. Sitä saa mitä tilaa ja hyvää joulunodotusta:)


      • yuuli

        Rupee ihmeessä tekee jotain sääntökirjaa suomalaisille taidat itse olla joku amerikkalainen?


    • naikkone

      Hohhoijaa kuinka pitkä juttu enpä jaksanut lukea, mutta olet nähnyt suomeakin todella vähän, asut ilmeisesti jossai takahikiällä jossa naiset toimivat kuvaamallasi lailla. Kuvaamasi juttu sopisi pikemminki suomalais miehiin, vaikka en lukenut loppuun kys. juttua.

    • mies

      Provosi oli kerrassaan loistava, näitä lisää!

      Susta tulis hyvä käsikirjoittaja tai kirjailija, mustanhuumorin kukkanen oli kukoistuksessaan ja sait ylenpalttisen naisten kritisoimisen(haukkumisen) sulautettua täydellisesti fiktiiviseen tarinaan.

      Tarkoitus ei siis ole halveksua naisia tai mitään muutakaan, oli vain loistava satiiri.

      Olisi vain hienoa jos saisi naisten näkökulman miehistä samantyyppisenä tarinana!

      Täydellinen faktan ja fiktion yhteensulautuma.

    • Kultainen Helmi

      tämä takametsien mies on tuskin päässyt Naisen lähellekkään saatikka koskaan kokeilemaan.

      Taidat asustella jossain Itä-Suomen perukoilla
      ladossa....joten....

      Hakeudu ihmisten ilmoille ja kirjoittelehan sitten uudestaan kokemuksistasi.

      t. Hippu

    • Suomi Suttura

      kuin suoraan minun pukeutumisestani ja käyttäytymisestäni. Täytyypi ottaa onkeen ja parantaa tapojani.

      • päivää

        satuin kerran suomenlaivalle jossa viereisessä pöydässä istui suomalainen mies suomalaisen, miestään huomattavasti fiksumman näköisen naisen kanssa. siinä ahmiessaan lounaspöydän antimia tämä mies haukkui vaimonsa ulkonäön, käyttäytymisen ja olemuksen yhtä lahjakkaasti kuin sinäkin ja sitten kun muu pöytäseurue oli jo ruokailunsa lopetellut aika päiviä sitten niin vielä tämä paksu hikinen ukko ilmoitti periaatteessa koko ravintolalle että: olisimpa ollut jossakin muualla niin en olisi syönyt tätä sapuskaa loppuun mutta kun satun olemaan täällä niin tungen tämän kanankoiven vaikka korvasta sisään...


    • ööööööööö

      vaikka suomalainen kaikki nuo mainitsemasi asiat tekisi,hän olisi silti suomalainen,siis ei täyttäisi kriteerejä.Se on aikamoinen matka saada ihonväriä heleäksi ja nätin ruskeaksi näillä keleillä ja solariumissa käydessä ihokin vaan kurtistuu:)pukeutuminen on suomen maassa mukautettu suomalaiseksi,kaiketi olisi vaatteet haettava muualta. ym...
      mutta anyway,voisi miehistäkin sanoa muutaman sanasen,että haarukoilla ei ravintolassa hampaita kaivella,ei nojailla pöytiin kuin jotkut selkärangattomat ja tuo pukeutuminen ei todellakaan miehillä ole sitä maan mainiointa:)mutta mehän olemme herranjumala SUOMALAISIA,eihän meistä mitään muuta voi odottaakaan...ei tarvitsekaan aina olla se kaunein tai komein,kelle me sitten nauraisimme jos emme itsellemme?

    • on lista täydellinen

      Oma viehättävä rotunsa ovat vielä nämä tupakoivat plösöt, jotka narisevat heti, jos joutuu yhden ylimääräisen askeleen ottamaan. Ainoa urheilusuoritus on tupakkapaikalle lyllertäminen. Muuta ne eivät tee kuin hautovat persettään konttorituolissa ja sen ovat kyllä näköisiäkin.

      • konttorituolit

        No ei vielä läheskään täydellinen. Olet ainakin unohtanut kaasujen päästelyn peräpäästä. Joskin kompostin hajut levisi jo yläosasta.


    • Niina

      Kun verrataa SUOMALAISIA miehiä ulkomaalaisiin, niin siinähän se vasta huima ero näkyykin :P
      Miehet ne vasta juokin ja övertää. Miehet pukeuruvat huonosti, usein hajoinneisiin verkkareihin ja sitten froteesukat nostettuna verkkarilahkeitten päälle. Suomalaiset miéhet ne vasta on häpeäpilkku rappeutuneineen kroppineen. Oot tainnu seota pahasti. Sä se tässä olet häpeäpilkku.

    • nainen

      Olihan tuossa joitakin hauskoja (suorastaan naurettavia) osioita. Esimerkiksi puheesi korkokengistä piti paikkaansa. Joillakin on tapana olla ajattelematta tilanteeseen sopivien kenkien ottoa... Mutta viimeistään käyttäytymisosiossa alkoi teksti vaikuttamaan tekemällä tehdyltä. Ivattiin ominaisuuksia, välittämättä oikeastaan kummalle sukupuolelle ne ovat oikeastaan ominaisia. Lisäksi kiltteyttäsi antamat ohjeet sulkivat pois muita antamiasi vinkkejä....mutta oli se melko hupaisa :) Sitten selaamaan onko miehistä tehty samanlainen valitus teksti

    • mies

      että, (suomalaiset)miehet polttavat enemmän tupakkaa, juovat alkoholia, kuluttavat vähemmän rahaa vaatteisiin (poikkeus nuoret miehet), liikkuvat vähemmän ym. kuin naiset. Omakohtaisilla kokemuksilla voin todeta että miehet myöskin syljeksivät, röyhtäilevät, piereskelevät ja POLTTAVAT TUPAKKAA JA JUOVAT KALJAA enemmän kuin naiset. Joten eiköhän mennä me miehet ensin itseemme.

    • mä!!

      Hienosti keksitty!!

    • Rytköset paasaa

      Joopa joo, tässä sitä taas jälleen kerran nähdään Suomi-pojan älykkyys.......painukaa muille maille, kun ette täällä pärjää, vaan katkerana valitetaan palstoilla. Katso peiliin URPO!
      Sen verran myönnän, että kuvailemasi mukaisia löytyy, molemmista sukupuolista ja joka ikisestä maasta!

    • hehheh...

      Ihan identtinen tyyli...

    • skitsoa

      Huh Huh..olipas tekstiä..en jaksanut lukea edes loppuun.. Olen suomalainen nainen ja ylpeä siitä. Mutta en todellakaan tunnista yhtään samaa piirettä tai tapaa tekstistäsi, joka osuisi minuun..väsyttää tuollainen ahdasmielisyys ihmisissä. Kaikkien pitäisi olla niin samaan muottiin veistettyjä ruusuisia kansikuva tyttöjä. Kuka sellaista jaksaisi? Ja pitäisi käyttäytyä etikettien mukaan...ompa elämä tylsää! Pitäisikö naisen olla vain näyttelyesine miehelle? hahaa..minullapas on tällainen sutjakka 82 vuosimallia oleva luurangonlaiha ihanuus,ei puhu, hymyilee vaan ja mikä parasta niin ei edes pasko.Vau!
      Minä elän ja pukeudun miten tahdon ja vain itseäni varten! RöyH! piste.

    • Ladylike

      jos puolisoni olisi tuota mieltä. Mutta hän onkin sivistynyt suomalainen mies, eikä alennu arvostelemaan muiden miesten naisia.

      • kirppana..

        on *talutushihnassa* tekee mitä se emäntä sanoo..ja aika moni onnettomassa liitossa(vilkuilee muita),
        mutta tämä ei tähän kuulunut nyt.On totta että ryhmässä tyhmyys tiivistyy naisista tulee kanamaisia käkättäviä,iso äänisiä.Mutta nykyään aika vamppimaisia mitä tahaan tekeviä..on omin silmin nähty.Pikkujouluissa.

        Ulkomaiset ystävättäreni sanoivatkin ei halua mennä katsomaan sitä sikailua ja itsekkin jäin pois, aina tuntenut itsensä ulkopuoliseksi tommosissa juhlissa.Tykkään kivasta juhlatunnelmasta, mahtuu tanssimaan jne.Tunnelma lämmin ja kiva siellä on mukava olla.En ala arvostella kenenkään ulkonäköjä koskaan missään ,koska jokainen aikuinen ihminen tietää mitä millä tavalla pukeutuu laitauttuu.Nyky miehet on edukseen pukeutumisessa.Naisille muodin luojat tehneet liian avartavia asuja , nainen on tavallaan koriste.Persoona jää tämän ajan suhdetoiminassa syrjään esille pitäs tunkee kauneus,seksikkyys, arvo ammatti, varallaisuus jne.muu jää pimentoon.Naisen asema on edelleen objekti.Vaikka eletään muutoksen kautta myös miesten elämässä on erilaisuutta suhteissa.Pettyy omaan sukupuoleen..Täällä tämä 100%hetero miettii asioita pienellä päällään.Järkee peliin ihmiset ja tunnetta.


    • Taitaa

      Provo, mutta tuo pisti silmään "Käyttäkää alkoholia vain KOHTUUDELLA tai jättäkää alkoholi kokonaan väliin, mikäli suinkin kykenette. Lähiöbaarien asukkeja lukuun ottamatta, kukaan ei pidä räkä poskella käsittämättömiä typeryyksiä sönköttävistä suomalaisnaisista" pitää paikkansa.

    • -a-

      pientä yleistystä ehkä.itse en koe tuollainen olevani vaikka olenkin suomalainen nainen.älä siis yleistä.
      toiseksi..taidat olla saanut tämän "ulkomaalainen-nainen-kuvan" saippuasarjoista ja muista tv-ohjelmista.suosittelen matkustamista myös ulkomaille :)

    • jannika

      muuta pois jos ahdistaa

    • Iha just ku haluun.

      Olisikohan ollenkaan kohteliasta vaikka vastailla ihmisille jotka ovat kommentoineet sinun ilmoitustasi? Jos kerran vietät nimimerkistäsi päätellen jotain jetset elämää, niin hanki ihmeessä naisesi muualta, äläkä valita turhaan. Toivon, että sinulta löytyisi pokkaa laittaa oma nimesi tuohon viestin loppuun, kun kerran niin tiedät asioista.
      Sinulla on kuitenkin valta käsissäsi päättää minkälaisen naisen haluat, mutta toivon, ettet sellaista saa.

      • tapaus

        Löysitkö itsesi siitä, kun ei naurattanut?


    • hell

      Hahaa! Tosi hyvä juttu, niinhän me suomalaiset naiset ollaan. Ihan samalla lailla kun britit on hevosnaamoja kännissä örveltäjiä, jenkit airhead bimboja, venäläiset miesten siivillä eläviä huoria, latinot isopyllyisiä nymfoja... kyllähän meitä mahtuu joka junaan.

    • ShadowMaker

      Voi reppana mikä olet....olis mukava saada tietää mistä sulle on tullu noin lapsellinen käsitys???... taitaa olla enemmänkin kokemusta kun väität että KAIKKI suomalaiset naiset ovat tällaisia... Mulla on sellanen mututuntuma että sä reppana oot vaan pahasti epäonnistunu elämässäsi noin niinkuin naisrintamalla ja oot itse aiheuttanu sen että sua ei huolita ja nyt syytät naisia... Ehdotan että korjaat asennettasi tai vanhenet vielä lisää ja tutkiskelet itseäsi vielä eli ns. mene itsesi luokse kylään.

      • fgg

        oot kyl aika huumorintajuton ihminen...ei millään pahalla mutta jotkut ovat


      • ShadowMaker
        fgg kirjoitti:

        oot kyl aika huumorintajuton ihminen...ei millään pahalla mutta jotkut ovat

        Voisko tyyppi kohteliaasti perustella tota sun väittämää???


    • Lady

      Herra kirjoittaja ei kirjoituksesta päätellen ole asunut ulkomailla. Jos hän olisi, hän ei totuuden nimessä voisi kirjoittaa tuolla tavalla. Hyi häpeä suomalainen juntti. Toivottavasti löydät oivan näyttelyvaimon jostakin muualta kuin Suomesta. Onnea!

    • ota anna oikealta,tarjoile ...

      kun tuommoisia kirjoittelee.Ei siinä auta muu kuin Jetsetin muuttaa siihen maahan `missä on kaikkia hyvää ja kaunista sekä tavat on oikeat,Onneksi meikäläinen ei kulje piireissä missä iltapukua tarvittais ja kaiken maailman hössötystä.Joten annetaan pojun kirjoitella vaan ja toivotaan et frakki on pesty ja Versailin röröt ostettu sekä
      Borin alkkarit trimmissä ja eikun sitten paanalle,niitä korkkareita metsästämään.Jääkämme odottamaan mielen kiinnolla pojun jatko kertomusta.

    • Ninnuli

      Kyllä Huomaa että mies on kirjoittanut tekstin..

    • hahhahhaa

      just funny... nothing else!

    • yks suomalaine

      Säälittävää juttuu.
      Ensinnäki Läheskään kaikki Ei Pukeudu noin kuinka sanoit. Ei Tarvi Yleistää. Läheskään kaikki suomalaiset ei oo lihavia muodottomia plösöjä.
      ja Kyl me osataan pitää puhtaudesta huolta, ehkä jotkut 40-50v naiset ei osaa, mut se ei tarkoita sitä et kaikki naiset ei osaa peseytyä tarpeeksi usein ja että kaikki naiset ei osaa meikata sopivasti ja pukeutua kuten pitää. Kuinkakohan monta naista sinäkin olet nähnyt?

    • Ridge

      Kuinka jaksoit näin perusteellisen hyvän sanoman väsätä, taidat ollakin nainen.
      Mutta kaikin tavoin oikeassa, vastausten ja kritiikin määrästä jo sen huomaa että totuutta on vaikea niellä.
      Baltian ja Venäjän sekä etelä-eurooppalaisiin naisiin ei pääse suomalainen nainen kyntöhärän ulkomuodolla ja tavoilla lähellekään.
      Britit ja amerikattaret nyt valitettavasti jopa hirveämpiä ulkomuodoiltaan- keskimääräisesti siis.

      • juupa juu

        Minä olen ihaillut Jet Set nimimerkin alle kätkeytyvää henkilöä jo pikkujoulu kirjoituksensa jälkeen. Nythän on niin vaikka hän on käsitellyt tätä asiaa suomalaisista naisista näinkin perin pohjaisesti ja pitkä sanaisesti on mies täysin oikealla ladulla eikä pusikkoon joutunut. Se nyt vain on niin etteivät nämä suomalaiset tädit yahdo ymmärtää tämän asian toden peräisyyttä joten ottavat ko. asiasta
        herneen suoraan nenäänsä saamatta sitä hernettä enään koskaan pois sieltä. Sitten se asia,että kaikki ei tässä maailmassa ole kritiikkiä vaan on olemassa neuvokasta tapaa tuoda asiaa kuin asiaa esille, Jet Setin kirjoitus minulle oli kumpaakin; asialla on AINA kaksi puolta ja asiat täytyy aina ottaa kaksin kappalein, vähän samalla tavalla kun menee pankkiin avaamaan tilin jää pankille oma kappale ja itselle toinen. Nämä suomalaiset naiset eivät halua kuunnella eivätkä halua ottaa kuuleeviin korviin toisten mielipiteitä. Ai miten niin?. No vastauksen saatte,kun alatte lukemaan palautetta Jet Setin kirjoituksen jälkeen. Kyllä moni ulkomaalainen nais kuin mies ystäväni on ihmetellyt näitä suomalais naisten tempauksia. Viime kesänä vieraillessani ulkomaisen vaimoni kanssa Suomessa kävimme lounastamassa eräässä suht´siisitissä ravintolassa ja sinne oli kokoontunut joukko naisia ilta oluelle ihmetteli vaimoni,että kylläpä suomalais naiset pitävät mökää yllä ja kuinka juovat olutta niin,että hetkeä myöhemmin on nokka turvoksissa ja vieläpä,että maksavat laskunsa pankki kortilla, vaikka kyse on muutamasta oluesta. Rauhallisuus, kohteliasuus kunniaan,eikä typerä "me olemme parhaita feministejä" asenne sillä saa vain vihaa aikaan.


    • ;-)))))))

      Mitäs purat mieltäs,jos muijas on käyttäytyny näin???????????????????????????????Ei ole muiden naisten vika,jos muijas ei osaa käyttäytyä ja viihdyttää miestään (varmaan mielummin viihdyttää jotain muuta kuin sua)Olet säälittävä hemmo!

      Miehet ne vasta ovat plösöjä,kaljamahaisia ja huonosti käyttäytyviä(suurin osa),näitä on PALJON enemmän miehissä kuin naisissa!!!!Tosi kuin vesi

    • ???

      Siis onko Jetset muka mies? Kyllä mä lukiessani koko ajan ajattelin nimimerkin takaa löytyvän naisen...

    • Nuori nainen

      Täytyy kyllä sanoa, että suurimmaksi osaksi olen täysin samaa mieltä! Itse olen 25-vuotias nainen. Yli 36 vuotiaiden naisten tyylitaju ja käytöstavat ovat pääsääntöisesti jotain niin pöyristyttäviä, ettei voi sanoin kuvailla. Deorodanttiakin käytetään juhlatilaisuuksissa hajusteena, ei suinkaan normaalissa arjessa. Heidän käyttämät hajuvedet, musiikki, viinit, teatteri, ruuat kaikki yhtä tyylitöntä moskaa. Ei mitään tajua laadusta!! Kovaan ääneen toitotetaan viinikutsujen halvoista saksan viineistä, ostetaan hienoa vanilijasikaaria Tallinnan laivalta. Ja sitten kuvitellaan että tässä ollaan jotain pohjasakkaa suurempaa, kun käydään vielä kerran vuodessa kanarialla.
      Miellyttävää huomata, että miehetkin osaavat entisen pelon sijasta nykyään arvostaa älykästä, hyvin käyttäytyvää, korkean koulutuksen omaavaa, tyylitajuista naista.

    • !!!

      Voi helvetti mitä tekstiä..siis eihän pelkästään naisen kuuluisi kunnioittaa miestään,vaan myös toisin päin..teissä Herra täydellisyydessähän ei tietenkään ole mitään vikaa..yleensä omat viat heijastetaan muihin huonon itsetunnon takia! hirveää yleistystä suomalaisnaisista..siis tekstistä päätellen olette itsekeskeinen sovinisti! samalla tavalla ne miehetkin ovat nykyään edustus seuralaisina naisille..ja luulisin ettet voi väittää kaikkien miestenkään osaavan käyttäytyä..

    • fiksu

      Miten olet jaksanut katella nuin kauan akkaas jos se on tollanen haiseva mätisäkki ? vaihda jo hyvä ihminen pois se!!

    • jee_jee

      kyllä vaan on. Kun taitaa olla tämän keskustelun aloittaja elämää vailla oleva ihminen. ei taida olla mitään muuta tekemistä kun istua tietokoneella kirjoittamassa tuollaista roskaa. Tai tylsistyneenä kirjoittelee lentsikan isuimella, lentäessään bisneslentoja, kun ei ole aikaa oikealle naiselle...

    • En tunnista tuosta itseäni

      Pöh! Liikaa aikaa pohtia tyhjänpäiväisiä asioita ja kärjistää ne silkaksi herjaksi. Todella tylsää ja pikkumaista. Miehen pieni mieli.....

    • -angel-

      voi sua, tosiaan! Missäköhän räkälässä oot käyny naisia tarkkailemassa? taidat itse olla melko säälittävä tapaus! Kyllä Suomalaiset naiset pitävät itsestään huolen, osaavat käyttäytyä ja pukeutua, kuten muutkin eurooppalaiset. Ja ennen kaikkea ovat sisäiseti kauniita, mitä sinä et ole! Ja miksi sitten ulkomaiset miehet tulevat tänne "pohjoiseen" hakemaan itselleen vaimoa...
      Erittäin säälittävää kirjoitella tuollaisesta aiheesta! Prrkl !

    • Tyttönen

      Hyvähän tuo juttus oli, mutta älä edes kuvittele että miehet osaisivat yhtään sen paremmin pukeutua, huolehtia henkilökohtaisesta hygieniastaan, pöytätapoja tai oikeanlaista käyttäytymistä! Te olette paljon säälittävämpiä kuin me naiset!
      Helppohan se miesten on jonnekin hienompaan tilaisuuteen pukeutua, koska teillä niitä pukuvaihtoehtoja ei satu olemaan niin paljon...ymmärrettävistä syistä.
      " Henkilökohtainen hygienia...öö...mitä se oikeen on? Jotaki syötävää? ". Ettepä te miehetkään aina muista siellä suihkussa käydä, virutatte hieman kainaloitanne lavuaarissa ja suihkuttelette puoli purkkia axea päälle. Siihenhän kaikki naiset käyvät todella kuumina! Ja mitä hampaiden pesuun tulee, niin naiset sentään pesevät hampaitaan!
      Pöytätavat. Älä naurata! Kuinka moni suomalainen junttimies tietää että ruoka tulisi edes syödä haarukalla ja veitsellä? Naiset sentään käyttävät niitä, vaikka ehkäkin väärinpäin.
      Ja sitten käyttäytyminen. Joopa joo! Helppohan sitä on naisia syyttää, mutta sietäisitte joskus miettiä omaakin käyttäytymistänne!
      Kuvitteletko muuten ihan oikeasti että miehet ovat huomattavasti älykkäämpiä ja sivistyneempiä kuin naiset? Älä jauha paskaa!

    • Suomalainen NAINEN

      Ei pidä ystävä hyvä yleistää! Vai oonks mä sit joku poikkeus? Meinaan vaan, et mä olin peilikuva tolle "suomalaisen naisen kuvaukselle". Ettäs ite kehtaat, mieti omia tapojas!! Olisko parannettavaa? TODELLAKIN!

      • vai samanlainen?

        Hyi teitä naisia, jos väitätte, että vain miestä varten laittaudutaan. Tai, että vain mies saa päättää koska te puhutte. Häpeällistä.


    • Matti-Keränen

      03.12.2004 kello 13.00 Matti Keränen , Salla.

      Mikä vittuun " nukahtanut " ... ... ???

      " kurja huijari sää "

      Tällaisenkin kommenttiryöpyn sain aivan asialliseen avaukseeni kokemuksistani naisista
      Suomessa ja vähän muuallakin maailmassa !!!

      Tässäpä lieneekin teille kaikille pientä hauskaa faktaa Pohjolan Valkean Kaupungin öistä !

      Normaalissa Helsingin yössä on lähes kymmenkertainen määrä homo - tai lesbo - seksisuhteita normaalina arkiyönä verrattuna normaaleihin heterosuhteisiin avioliiton ulkopuolella !

      Tähän kalkyyliin on otettu mukaan kaikki idän verailevien tyttöjen laiton , pimeä työ erilaisiissa hieromalaitoksissa ja ( piilo-)bordelleissa.

      Siis jos jätetään laskuista pois normaali avioseksi , joka nyt ( onneksi ) pääsääntöisesti on tervettä heteroseksiä , niin Helsingin yössä jyllää hintti - ja lesboseksi kymmenkertaisella volyymillä verrattuna irralliseen heteroseksiin.

      On meillä tässä sellainen synnin Sodoma ja Gomorra pääkaupunkinamme , että ihme jos ei " Kaikkein Korkein " lähetä seuraavassa suursodassa kunnollista kymmenien megatonnien lämpöydinräjädettä tämän synninpesän polttamiseksi !

      Sopinee verrata tätä näkymää tunnettuun Raamatun kertomukseen Sodoman ja Gomorran kaupunkien perikadosta , kun sikäläiset miehimykset alkoivat ahdistella " Kaikkein Korkeimman ´" lähettiläitä ...

      • kaunotar

        Mikä sä oot muka arvostelemaan lesboja ja homoja,ne on yhtä arvokkaita ja niiden keskinäinen rakkaus on yhtä voimakasta kuin muidenkin,tiedän sillä mulla on muutama hyvä ystävä joilla on RAKKAUSSUHDE samaa sukupuolta olevien kans.mutta mitä sä ees tietäsit rakkaudesta,naisasta tai miehistä kun porot yms. eläimet on ainoita jotka suostuu makaamaan sun kaa ja neki vaan pakotettuina!!


    • maksapasteija

      Älä hauku tai arvostele muita, sillä olet itsekin kaukana täydellisyydestä!

    • päivänpaiste

      Aika metkasti kirjoitettu.. Tämän voi ottaa todellakin joko huumorilla tai sitten ei. Minä kyllä otin sen huumorilla.Hyvin kirjoitettu ja hoksattu ja tämä pätee myös miehiin joissakin asioissa..Eikös? Todella sanavalmis ihminen on kirjoittanut tuon jutun.. Tämmöisiä sais olla enemmänkin luettavana. Hyvää loppuvuoden jatkoa kaikille..!

    • Ambbu

      Toi niin naurettavaa arvostella suomalaisia-naisia et huhuh.. Ensinnäkin ei kannata yleistää.. Toiseks mieti nyt hyvä mies että mitä sä oikeen puhut. JA kolmanneks taidat olla vähän hölmö kun tollasta kirjotat. Niin, ei kannata yleistää.

    • Tyyli

      Ja miksiköhän et ole sattunut saamaan suomalaista laatua?

      Katso ja kuuntele itseäsi.

    • minÄpÄ vAAn.

      Anteeksi Nyt VAan Mutta Miehetkö Sitten Pukeutuu Hyvin Ja Ovat Hyväkäytöksisiä??? NO EI TODELLAKAAN!

    • toista mieltä

      musta kuule jotenki tuntuu,että sun pitäs ensin ite kattoa peiliin, ennen ku tuut tänne muita haukkumaan! ja mä oon kyllä sitä mieltä, että miehet ne ovat epäsiistimpiä ku naiset; kaljamahan päällä köllöttää joku kossu-pullo ja televisio huutaa, likaset kalsarit lojuu sohvien selkänojilla ja montakohan kertaa yksin asuva mies pesee (itse) pyykkinsä??
      ja herra jumala, jos osaa ite tehdä juhlapukunsa,niin sen saa myös tehdä! ja ensinnäkin, kaikilla ei ole samanlainen maku, jotku tykkää,että marimekon kankaasta tehty vaate on juhlapuku! ja kaikilla ei ole varaa muuhun ku ite tehtyyn tai johonki halpaan kaupan pukuun! ja kaikille ei ole ulkonäkö tärkeintä, kuten sulla taitaa olla!
      siis mä voisin tehä tästä aiheesa vaikka 12 väitöskirjaa,että oon eri mieltä...!!
      lueppa tuo kirjoittama viestisi pari kertaa läpi, niin varmaan huomaat kuinka idiootti, lapsellinen ja loukkaavakin se on...! ja tuo,että "...laihduttakaa itsenne naisen mittoihin..." siis herra varjele, en yhtään ihmettele jos et IKINÄ tuu saamaan naisystävää!
      mikä sä oot sanelemaan,miten naisten "pitäis käyttäytyä"???!!!
      mutta tässä nyt jotakin mielipiteestäni.

    • tyttö17

      Aivan mahtava juttu!!! =D Ootko varma et oot mies...? Mä luulin et miehet (varsinkaan perusjunttisuomalaismiehet) ei huomaa tällasia asioita.... hmmmm... mut joo nyt tajusin, oot ulkomaalainen mies, joten tiedät varsin hyvin miten KUNNON naisten tulee käyttää meikkiä/käyttäytyä. Mut kato mei suomalaisnaiset luotetaan niin paljon viehätysvoimaamme, et voidaan syödä käsin pitsaa, juoda kaljaa ja röyhtäillä, ilman että tuijotetaan koko ajan peiliin........ ;)

    • Väiski

      Erittäin asiallinen juttu ;-) Tätä noudattamalla pääsee pitkälle. Kun vielä mies muistaa laittaa tennissukat jalkaan, on homma kunnossa.

    • aikuinen nainen

      tosiaanka ei kannata yleistää meitä suomalaisia naisia,koska joskus saamme itsekkin hävetä kanssa sisariamme kun olemme pitämässä hauskaa.mieheni ei ole koskaan joutunut ainakaan minun takiani häpeämään.en ole mikään itsetäydellisyys,koska kukaan ei ole täydellinen vaikka niin haluaisi!!!!!!

    • nainen, ja ylpeä siitä

      hahaa

    • miesten vihaaja

      tunnetko kaikki suomalaiset naiset, naiset ovat itseään varten, ei miehiä varten.

    • Liisa vaan ;)

      "Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan" ;)
      Onko Suomessa JetSetin kaltaisia MIEHIÄ ? ;)
      --- kaihdinta vasten näin varjojen liittyvän yhteen, ai ai ai, Delilah ;) ;) ;)

    • pöhkö

      Tuli vaan tossa mieleen että jos joutuisin sellasta hienosti käyttäytyvää eukkoa kattelemaan tunnin pidempään niin hulluksi tulisin. ite kerkeän käydä suihkussa kerran viikossa ja sekin silloin kun käyn kotona nukkumassa. Jos joskus sattuisi sellanen vahinko että luopuisin tästä poikamies elämästä (mitä en aio tehdä) niin kyllä sen eukon olis parempi olla sen verran käytännöllisempi että ei niitä meikkejä tarvi kauheesti varoa ja ne löysät verkkaritkin saa nopeammin pois jalasta. Jos tietysti jonnekkin juhliin pitää mennä niin ne on kavereitten kanssa kaljalle ja jos joku vaatii jotain hienompaa niin olkoot perkele kutsumatta.

    • Sanna

      Aika kovaa tekstiä, mutta tässä on sinun mielipiteesi. Mielestäni monet suomalaiset naiset ovat tyylikkäitä, kauniita ja fiksuja. Totta on, että kovin moni pitää mielestään näkyviä stringejä seksikkäinä. Mitä ne eivät ole. Myös ns. jenkkakahvojen esittely on epämielyttävää. Totta on myös se, että kaikki eivät osaa käyttäytyä aina tilaisuuteen kuuluvalla tavalla. Kuitenkaan ei ole syytä haukkua suomalaisia naisia täysin lakoon. Sillä eivät suomalaiset miehet Uuno paidassa kaljamahoineen terassilla ole sen mieltä ylentävää. Jonkin verran eurooppaa kiertäneenä voin sanoa, että kauheimmat naisen kuvatukset olen tavannut englannissa. Eikä Ranskassa miesten käytös tavat kovin hienostuneita oleet ja meillä suomalais neitosilla oli vientiä.

    • MEOW

      Jetsetille,

      luin mielenpurkauksestasi vain pari ensimmäistä kohtaa, enkä pystynyt jatkamaan. Niin katkera ja asiaton oli tyylisi ja viestisi. Mitähän sinä ressukka yrität saada tällä aikaan? No, jos halusit synnyttää keskustelua, niin näytät päässeen tavoitteeseesi. Onhan sekin jokin tavoite.

      Itse keskustelun aiheesi voisi mielestäni luokitella kategoriaan rasistiset tekstit, eli ei sitä olisi pitänyt julkaista ollenkaan netiketin mukaan.

      Hyvää loppuelämää vaan sullekin..

      • Kultamuna

        ...no jooo..asiat voi ottaa monella tavalla toinen lukee joka rivin niinku absoluuttisen totuuden toinen taas näkee sarkasmin ja mustanhuumorin siemenen, itse kuulun jälkimmäiseen.

        Jos tosta ihan oikeesti loukkaantuu niin voi voi voi, tietyt asiat suomalaisessa naisessa kyllä ihmetyttävät tosin samaan hengenvetoon on sanottava että ei kyllä suomalaisessa miehessäkään ole kamalasti kehuttavaa...valitettavasti =)


    • kuunpaiste

      "Älä hauku tai arvostele muita, sillä olet itsekin varsin kaukana täydellisyydestä"

      Tämän vois sanoa ihan samoin myös sulle.

      Joko tämä oli SUURTA ironiaa tai sitten olet todella katkeroitunut siitä ettet ole saanut "täydellistä" naista.

    • Nainen

      Voi luoja mikä sovinistiyleistäjämiehenpuolikas. Olipahan sairasta taidat vaan olla huono naisten kanssa ja purat sitä yleistämällä puliakan kaikkiin Suomen naisiin. Aijai. Hanki itelles elämä ja nainen, tai kasva muuten vaan aikuiseksi.

    • suomalainen nuori

      miksi yleistät? et voi olla tosissas että muka kaikki suomalaisnaiset olis tuollasia?!

    • Diamond_fairy

      Siis jo on en oo nainen mut teini 12w mut siis itse olen hienostunut mutten silti liian pitäähän ihmisellä olla muutakin kuin noista kaikista ajatteleminen koko ajan mielessä (nyt käyttäydyn nätisti..),(nyt poistun rauhallisesti paikalta)
      haloo ei elämä tuolla tavalla jatku.. kyllä tunnen ihmisiä jotka ovat teinejä mutta käyttäytymiseltään nelivuotiaita..No se on säälittävää ja en älyä miten poika voi juuri tykätä sellaisesta..en ole silti niin hienostunut mutta aikuisen käytös eikä mikään lapsen. hypi toisten olkapäille ja olla lapsellisia no joo toi ei paljoa liittyny sun aiheesee mut puhuinpa vaan mikä mua häirittee jote no ei varmaa muuta..

    • Jaa-a

      Piä sinä turpas tukossa

    • Moi

      Tuo on aika suoraa haukkumista,kun otetaan huomiioon,että väitteet pitävät paikkaansa ehkä 5%:ssa suomalaisista naisista!!

    • nainen

      Miehelle huomioitavaksi; On hyvän tavan vastaista, että haetaan toisen seuralainen tanssiin. Vaan ilman avecia juhlatilaisuuteen saapunut mies tanssittaa ainoastaan yksin saapuneita naisia.

    • Aino

      Kenenköhän mielestä tämä on hauskaa? Vielä järkyttävämpää kuin se, että joku mahdollisesti todella on tuota mieltä, on se, että kehtaa "vitsailla" naisten ihmisarvolla kieltämällä sen olemassaolon. Tekstin asiasisältö on niin typerää, ettei sitä ole syytä alentua kommentoimaan, piti se sitten kunkin mielestä paikkansa tai ei. Humorismi kenen tahansa ihmisarvolla ei ole hauskaa, vaan ylimielistä, tunteetonta ja ennen kaikkea sairasta.

      • Kultamuna

        ..on se että hirveen moni tuntuu ottavan ton textin henk.kohtaisesti...joku mainitsi että teksti on kuin myrkkylehdestä....nimenomaan...kyllä ainakin fiksu ihminen tunnistaa heti tosta että ei totuus tuonkaltainen ole, pakko verrata orwellin maailmojensota kuunnelmaan jonka johdosta luultiin että ulkoavaruuden oliot ihan oikeastai hyökkäävät tellukselle...

        Vertauksen vuoksi jos vastaavanlainen hahmo olisi esitetty vaikka jossain britti komedia sarjassa (fast show vaikka) niin kaikki olisivat tajuta nauraa mutta nyt ei vaan suurin osa karvat pystyssä että hui inhottavaa...


    • tonttutöhö

      En viitsi kommentoida tätä tekstiä, kun en muutenkaan ymmärrä naisia...Mutta ainakin makeat naurut sai kun luki, kiitos siitä.

    • sandra

      Tällä "herralla" taitaa olla näköjään ainoastaan omakohtaista kokemusta näistä"vastenmielisistä" naisista?! Sillä tässä maassa asuu myös kauniita naisia.samantien voisit kävellä lähimpään matkatoimistoon ja ostaa menolipun vaikkapa venäjälle,jospa sieltä löytyy niitä naisia? Ja toisekseen,et taida edes tietää mitä koko marimekon brändi kattaa? sillä se ei ole vain pelkkä "harsittua perunasäkin kaavoilla leikattua kukkakuvioista kuputelttaa."! Haluaisin todella tietää ikäsi,sillä kuulostat todellakin siltä että olet joku vanha kurppa joka on tylsistynyt vaimoonsa?!?.. Tarkoitukseni "ei suinkaan ole järkyttää haurasta mieltäsi.."! Joten tee palvelus ja ole hiljaa,ja puhu vasta sitten kun todellakin ymmärrät asiasta jotain,kiitos:)

    • Kultamuna

      ..jotta ihmiset nyt ei mee ihan sekasin tästä niin ajatelkaa tuota naishahmoa johonkin brittiläiseen sketsiohjelmaaan (fast show) pohjolanihmeitä otsikon alle niin ehkä rupeaa asiat saamaan oikean mittasuhteen...

      Kyse karikatyyristä ja siis eihän tota voi oikeesti kukaan ottaa tosissaan....eihän??

    • joku2

      Olipa saanut mieshenkilö kerrassaan tarpeeksi naisista....tai suomalaisista naisista. Jos kerta suomessa on asiat näin huonosti niin ratkaisuhan on hyvinkin helppo eli muutto ulkomaille näiden "sivistyneiden ja siistien" naisten seurapiiriin.
      Pitäähän meidän naistenkin yrittää sietää teitä suomalaisia miehiä, joten olkaapa itsekkin sivistyneitä ja siistejä

    • jeesus

      voi vittu mikä naurettava idiootti! pelle! xD xD xD ei sulle voi muutaku nauraa xD kiitos kun piristit mun päivää naurettavuudellas xD sulla taitaa olla vähän ruuvit löysällä ;D xD

    • *Camilla*

      Juttu oli melkein totta. Monet suomalaisnaiset eivät selvästikään välitä omasta ulkomuodostaan tai käytöstavoistaan. Mutta tunnen myös paljon naisia jota välittävät. Valitettavasti varsinkaan 35-60 vuotiailla ei ole ilmeisesti mitään käsitystä siitä, miten muita ihmisiä täytyy arvostaa, eritoten aviomiestä, ja omasta ulkomuodostaan huolehtia. Myös tahdikkuutta puuttuu tämän ikäisiltä monesti.

      Sanotaan, että nuoret (15-30) luulevat omistavansa koko maailman, mutta jos keski-ikäinen tai parhaassa työiässä oleva ihminen suorastaan sikailee ruokapöydässä, puhuu mitä sattuu, etuilee jonossa ja pukeutuu mauttomasti, niin sitä voisi sanoa "maailman omistamiseksi".

      Onneksi tulevat keski-ikäiset ja työikäiset ihmiset ovat fiksumpia. Ja toivottavasti pysyvätkin sellaisina.

      Yleistämisestä voisi siis Jetset siis luopua. Muuten kirjoitit aivan oikeaa asiaa.

    • !!!!!!!!!!!

      joo jep! en ees jaksanu alkaa lukemaan näitä bastauksia, on aika suosittua ollu ja tiedän suunnilleen mitä ne pitää sisällään. MUTTA olipa siinä aikamoinen juttu! ja onkohan tämä ko henkilö käynyt sitten kaikki iltapukujuhlat suomessa läpi kun näin pystyy yleistämään! ja eikhän suomessa oo lähinnä niin että ne miehet on se viinaan menevä juntimpi osapuoli täällä jota naiset saa useinmiten kanniskella kotiin!! en ees löydä sanoja kertomaan mitä mieltä tästä jutusta onn mutta huh huh!!! ei voi muuta sano kun että on ihminen nähny vaivaa kertoakseen oman vääristyneen pakamaisuutensa ja tekopyhyytensä ja täydellisyytensä meille kaikille! kiitos tästä!

    • Pohjan akka harvahammas

      On se kumma juttu että ensin kyllä kehotetaan kovasti itseään laittamaan, mutta auta armias kun erehtyy joihinkin kissanristiäisiin pukeutumaan muuhun kuin McKinley-telttaan sadekatoksineen, niin heti on äijät niskassa kiinni että tarpeettomia, akkojen kotkotuksia, turhaan vievät aikaa, tuollakan ei varmaan ole aivoja kun se näyttää hyvältä, karmeaa, huulipunaa laittanut, hirveä horatsu. Että koskaan ei ole hyvä. En uskonut että joku mies todella haluaa itselleen naisen joka jauhaa muodista ja kynnen katkeamisesta koko päivän. Itse ainakin haluaisin karkuun jos mies olisin ja sellaisen olisin eukokseni saanut. huh.

    • tiedät mistä puhut

      kokemuksesta varmaankin.
      Mullakin on kokemusta Eskimonaisista, sunkin kannattais kokeilla, ne voittaa kaikki.

    • ja auttamattomasti

      vanhanaikainen pukeutumista koskevine mielipiteinesi. Pistä vaan päällesi niitä 20-luvun vaatteita, joita edelleen haluat esitellä tai mikset vain vetäisi sitä pientä minihametta, joka mukavasti paljastaa läskit sääret. Se, että kuvittelet omaavasi oikeat mielipiteet pukeutumisesta on mainio näyte mielikuvituksen puutteesta. Varmaan myös haluaisit nähdä Helsingin vain viimevuosisadan rakennuksia täynnä olevana paikkana.

      • mielipiteesi ovat

        vanhahtavia sukkahousuineen ja korkokenkineen ja tunkkaisia yök.


    • ernovitz

      sellaisia suomen muijat on, täysin perseestä.

    • Just.......

      Pakkohan minunkin naisena on myöntää, että jokaikinen vika ja suomalaisnaisen tekemä "virhe" ovat täysin aiheellisia. Oikeastaan ihan hyvä, että tästä sanotaan näin suoraan MUTTA.... Miksi helvetissä naisen pitäisi elää miehensä mieliksi!!!??? Siis mies on armollinen mennessään naimisiin naisen kanssa ja että naista tarvitaan oikeastaan vain lauantai-iltaisin saunan, Tulosruudun ja parin oluen jälkeen petipuuhissa?? Voi herranjumala... Vai pitäisikö meidän oikeastaan kerjätä, että KALJAMAHAINEN,PAHANHAHUINEN,KÄYTÖSTAVATON ja oikeastaan myös muutkin tuossa alentavassa tekstissä mainitsevat NAISEN viat omaava mies ottaisi meistä itselleen mukavan kotivaimon, jota käytetään tarvittaessa. Muutamia esimerkkejä ovat esim. jääkaapin täyttäminen, kaljamahan täyttäminen, miehen sotkujen siivoaminen, miehen likaisten ja HAISEVIEN vaatteiden peseminen... ja lopuksi myös työ ennemmin mainitsemani miehen "seksuaallisten" tarpeiden täyttäminen. Että jos ei nainen muuna kuin pikku orjana kelpaa, niin sitten täytyy täydellisten miesten ottaa itselleen mies vaimoksi. Firman juhlat olisivat taatusti menestys, kun käsipuolessa roikkuisi toinen samanlainen käytöstavat ja ylenpalttiset tiedot ja taidot omaava otus. Naiset voitaisiin vaikka viedä Ahvenanmaalle, niin johan Suomi kukoistaisi!

    • Ana

      Ihan hyvä, että joku haluaa ravistella! Monta asiaa meni nappiin, kuten; pukeutuminen, karvoituksen ajelu jne...mutta
      EI SAA KAJOTA SUOMALAISNAISTEN SIVISTYKSEEN!!!!!!
      Tällaisen hyvinvointivaltion rakentaminen on tapahtunut lyhyessä ajassa ilman ulkomaalaisnaisia! -jotka nyt kovin mielellään saapuvat tänne huomauttelemaan. Kuitenkin omassa maassa on vielä monta monta monta pukeutumista tärkeämpää asiaa vielä kokonaan hoitamatta!
      p.s. stockmann ei ole meillä hyvinvoinnin mittari!!
      t:suomalainen paluumuuttaja

      • TOTUUS

        TAIDAT OLLA ITE VÄHÄN WAMMANEN...ET OO KÄYNY KOSKAAN ULKOMAILLA JA SANOT ETTÄ SUOMEN NAISET OVAT RUMIA/SIVISTYMÄTTÖMIÄ JNE. EI PIDÄ PAIKKAANSA. TUO PERUSTUU SULLA TÄYSIN OMIIN IDIOOTTIMAISIIN ENNAKKOLUULOIHIN, ETTÄ ULKOMAILLA KAIKKI ON MUKA PAREMMIN.

        ENSINNÄKIN, SUOMEN NAISET ON ÄÄNESTETTY EUROOPAN VIIDENNEKSI SEKSIKKÄIMMIKSI. SAMASTA TUTKIMUKSESTA SELVIÄÄ ETTÄ SUOMALAISIA YLEENSÄ EI KOETA VITTUMAISIKSI, ITSE ASIASSA SUOMALAISET OLIVAT YKSI EUROOPAN PIDETYIMMISTÄ KANSOISTA!
        KOLMANNEKSI, KANSAINVÄLISESSÄ PISA -TUTKIMUKSESSA SUOMALAISET SIJOITTUIVAT JO TOISTA KERTAA PERÄKKÄIN YKKÖSIKSI. TUTKIMUS VERTAILEE ERI MAIDEN KOULULAISTEN OPPIMISTULOKSIA, JOISSA SIIS SUOMI SIJOITTUI TOISTA KERTAA PARHAAKSI. JOTEN, SUOMALAISET EIVÄT MYÖSKÄÄN OLE SIVISTYMÄTTÖMIÄ KUTEN LUULET IDIOOTTI...

        Lopuksi, suomalaiset, sekä naiset että miehet osaavat nykyään pukeutua. Toisin kuin vielä 10 vuotta sitten! Totta on että yli 10 vuotta sitten suomalaiset eivät todellakaan osanneet pukeutua, mutta nykyään se ei pidä paikkaansa.

        Taidat itse olla joku 60 luvulla syntynyt pahvi joka ei ole näyttänyt nokkaansa ulkona sitten 80 luvun ja elää äidin peräkammarissa hiljaa runkaten.


      • Vatunpoimija
        TOTUUS kirjoitti:

        TAIDAT OLLA ITE VÄHÄN WAMMANEN...ET OO KÄYNY KOSKAAN ULKOMAILLA JA SANOT ETTÄ SUOMEN NAISET OVAT RUMIA/SIVISTYMÄTTÖMIÄ JNE. EI PIDÄ PAIKKAANSA. TUO PERUSTUU SULLA TÄYSIN OMIIN IDIOOTTIMAISIIN ENNAKKOLUULOIHIN, ETTÄ ULKOMAILLA KAIKKI ON MUKA PAREMMIN.

        ENSINNÄKIN, SUOMEN NAISET ON ÄÄNESTETTY EUROOPAN VIIDENNEKSI SEKSIKKÄIMMIKSI. SAMASTA TUTKIMUKSESTA SELVIÄÄ ETTÄ SUOMALAISIA YLEENSÄ EI KOETA VITTUMAISIKSI, ITSE ASIASSA SUOMALAISET OLIVAT YKSI EUROOPAN PIDETYIMMISTÄ KANSOISTA!
        KOLMANNEKSI, KANSAINVÄLISESSÄ PISA -TUTKIMUKSESSA SUOMALAISET SIJOITTUIVAT JO TOISTA KERTAA PERÄKKÄIN YKKÖSIKSI. TUTKIMUS VERTAILEE ERI MAIDEN KOULULAISTEN OPPIMISTULOKSIA, JOISSA SIIS SUOMI SIJOITTUI TOISTA KERTAA PARHAAKSI. JOTEN, SUOMALAISET EIVÄT MYÖSKÄÄN OLE SIVISTYMÄTTÖMIÄ KUTEN LUULET IDIOOTTI...

        Lopuksi, suomalaiset, sekä naiset että miehet osaavat nykyään pukeutua. Toisin kuin vielä 10 vuotta sitten! Totta on että yli 10 vuotta sitten suomalaiset eivät todellakaan osanneet pukeutua, mutta nykyään se ei pidä paikkaansa.

        Taidat itse olla joku 60 luvulla syntynyt pahvi joka ei ole näyttänyt nokkaansa ulkona sitten 80 luvun ja elää äidin peräkammarissa hiljaa runkaten.

        Asiaa! Suurin osa suomalaisista naisista on tosi ylpeitä yli-ihmisiä jotka saa raivokohtauksia ja eivät tunne enään hyviä tapoja.Muita ihmisiä katsellaan alta lipan ja tämä myös muistetaan näyttää joka käänteessä konkreettisesti.Ällöttää!Kumma kyllä ulkomailla tilanne ei ole sama?Onneksi.


      • VanDerMan
        Vatunpoimija kirjoitti:

        Asiaa! Suurin osa suomalaisista naisista on tosi ylpeitä yli-ihmisiä jotka saa raivokohtauksia ja eivät tunne enään hyviä tapoja.Muita ihmisiä katsellaan alta lipan ja tämä myös muistetaan näyttää joka käänteessä konkreettisesti.Ällöttää!Kumma kyllä ulkomailla tilanne ei ole sama?Onneksi.

        Ja sitten miehiltä kyllä vaaditaan korrektiutta ja yli-ihmistaipumuksia. Kukaan ei kelpaa ja kaikki on niin helvetin MTV:tä ja täydellisiä naisia. Naiset saavat levätä laakereillaan, tasa-aro on mennyt jo niin pitkälle että se menee yli eikä sitä edes voida kutsua enää tasa-arvoksi.


    • Janso

      Käyppäs imbesilli vaikka ii2:sessa ( www.ii2.org ) ja vertaile eri maiden naisia. Huomaat väkisin että suomen naiset ovat kauneimpia. Muualla naiset on läskejä takkutukkasia finninaamoja. Toki poikkeuksiakin löytyy kun hakemalla hakee mutta silti suomessa on selvästi kauneimmat naiset!

      Kaikki seuraavista ovat FAktoJA:

      Suomessa on kauneimmat naiset, puhtaimmat vedet, fiksuimmat lapset ja yksi euroopan suurimmista itsemurhaluvuista.

    • ...

      Minä luin tuon koko jutun ja näin naisena voisin allekirjoittaa osan tuosta tekstistä ihan paikkansa pitäväksi.
      Jos nyt kun seuraavan kerran lähdet töihin esim.julkisilla kulkuneuvoilla, ole ystävällinen ja katso ympärillesi pukeutumista ja varsinkin aamusella meikin ja hajusteiden määrä on välillä lievästi sanottuna pökerryttävä, ei toki kaikilla!
      Monta kertaa kun olen istunut junassa työmatkallani, huomaan kuinka osa meistä naisista meikkaa vielä junassa ja harjaa hiuksiaan ? Eikö nämä pitäisi tehdä kotona ennen töihin lähtöä ?

      Tuo että jos ei ole mitään järkevää sanottavaa, niin ole hiljaa - tyyli sai vähän minut näkemään punaista. Tosiaan, itse tarkkailen usein muiden puhetyyliä ajatuksia ja sorrun ystävällisiin myöntäilyihin, en tunne tarvetta tehdä itsestäni numeroa, mutta jos puhekumppanit ovat tiukkoja ja keskustelu kiihkeätä/kiinnostavaa, otan kyllä omat mielipiteeni esille..jos muutkin näin tekevät..mutta jotenkin ärsytti tuossa tuo että miehenne vuoksi, tottakai huomioisin mieheni ystävällisesti tukien häntä joka käänteessä mutta en silti lähtisi tekeytymään TYHMÄKSI hänen seurassaan olemalla hiljaa kuin vähäjärkinen bimbo, uskoisin miehen olevan erittäin ylpeä naisestaan, jos tämä osaa keskustella hyvällä maulla ja nokkelasti vaikka miehensä pomon kanssa ?

      Että revi siitä..

    • leidi

      ko naiset on muka tollasia ni ei ne miehetkään paljoa parempia oo.Vaimot saa tehä ruat,siivota ja kuunnella valitusta etc..siksipä mäkin valitsin ulkomaalaisen miehen.Ihana ja kultainen rakkaani muistaa merkkipäivät,omaa käytöstapoja eikä kohtele minua kuin piikaa tai tiskirättiä vaan ottaa minut huomioon tasavertaisena!!Kiitos Pierre näistä kahdesta vuodesta,toivon liittomme kestävän ikuisesti!!!Onneksi asun Ranskassa,ei tarvitse katella tyylitajuttomia vaimoa hakkaavia suomenjuntteja,kuten jetset eittämättä on!

    • ei roiku

      Joo totta että se paskapaperi voi jäähä roikkumaan, mutta suomalaiset akat ja ukot on niin vahingoniloisia että nauraa rohöttävät niille sen sijaan että joku vois jo vessassa huomauttaa ettei ihan nolais itteään...sitä paitti vessat on nykyään niin sotkusia että kusiseset ja oksennuksen sekaiset paperit tarttuu kenkäpohjiin ja revi siitä sitten!!!!

    • sitruuna

      Hohhoijaa!! Aika paksua tekstiä etten sanoisi. Kirjoittajan ehkä itse pitäisi miettiä itseään, tuskin hänkään aivan täydellinen on! Eivät ne miehetkään niin hyvin käyttäydy tai pukeudu, päinvastoin. Taitaa kirjoittajalla olla todella huonoja muistoja entisestä naisestaan kun täytyy se kaikkiin kohdistaa. Ei voi muuta kuin nauraa.. hahhaaa! :)

    • BahJ

      Tän on pakko olla läppä :p Älkää nyt itteenne ottako hyvät ihmiset.

      Päivän naurut!

    • Kyrpex

      Kerrankin asiallinen vastaveto Suomalaislle telaketjufemakoille ja pitää (tietty karrikoidusti) myös paikkansa. Toisaalta liioittelee tuo STF -porukkakin barrikadien toisella puolella.

    • ulkomainen tyttö

      Tää on NIIN totta! Mulle oli järkytys nähdä naiset täällä kun muutin Suomeen. Oon muuten lähdössä aika pian takaisin!

      PS. Luin kokonaan.

    • Ei tuollaisia hiiriä

      Tuollaisen miehen takia ei yhdenkään naisen kannata nähdä minkään verran vaivaa. Olisi tosi vastenmielistä nähdä tuollaista miestä yhtä kertaa enempää ja parempi ettei edes sitä yhtä kertaa.

    • hihhihih

      et hävettää ton kirjottajan puolesta jos se oli tosissaan xD toivottavasti ei koskaan tarvitse tutustua noin typerään ihmiseen

    • möksähöperä
      • itsekäs nainen

        Minkälaisia hölmöjä sitten ovat miehet, jotka raahaavat naisiaan joka paikkaan? Minä en edes suostu lähtemään mieheni kanssa mihinkään.


    • He niin ilahduttava

      Vitsi että nautin ku kuin tuon kirjoituksesi! Heh heh. Vaikka olenkin nainen. Osaan kyllä käyttäytyä kuin toivot. Tulin niin onnelliseksi kun luin juttusi ja olit saanut sanotuksi nuo kaikki asiat nuin helposti!

    • psykaop. 1.

      Kyllä vaan joku on todella katkeroitunut suomalaisiin naisiin. Onneksi en itse käy edes hippaamassa, niin en päädy näiden hullujen tilastoihin.

      Kyseessä vois siis olla:

      -tyyppiesimerkki vastaavasta suomalaisesta miehestä, joka pelkää että korski nainen vie hänen kaljat ja jatkopaikan (yögrilli)

      -mies, joka ei ole onnistunut suomalaisen kanssa, kun kukaan finskatar ei ole kelpuuttanut häntä

      -sairas mieli, joka katsoo elämässään vääriä asioita, eikä osaa kiinnittää katsettaan muuhun kuin epäkohtiin

      -mies joka ei yksinkertaisesti kykene

      -äidin poika, joka on kasvattanut vihaansa äitiään katselemalla, ja heijastaa nyt samat tuntemukset kaikkiin naisiin


      Oli kyseessä mikä tahansa näistä persoonallisuuksista, tai niinkuin itse epäilen ..että kaikki, on syytä oikeasti pelätä, jos liikkeellä on moisella angstilla kuormitettuja miehiä. Nämä samat äärivihaiset, psyykkisesti häiriintyneet ovat juuri niitä jotka päätyvät alibin sivuille.

      Beware girls!

    • 19+20

      ilman tulta.

    • Aikuinen nainen

      ...mitä olen koskaan lukenut. Ja kirjoittajana on joku suomalainen junttimies, kenellä on "hieman" liian suuret luulot itsestään. Voi hyvä luoja sentään....:D

      • 1000+1000

        kirjoittaa tuollainen teksti ja julkaista se ilman täällä! Jos ei sitten kyseessä ollut ns kiertokirje, joka jo menettänyt arvonsa. Ihan hyvin tämä voisi kertoa suomalaisesta miehestä.


    • No tämä nyt on jo vuosikausia vanha toki, mutta osui silmiin! Oikeastaan tämä on ihan ajankohtainen juttu. Ei tämä muusta kerro kuin maailman hulluudesta.

      Ihan oikeasti on miehiä, joille naisen on oltava ennen kaikkea edustava. Pitää olla kaunis ja nuori, joka näkyy, muttei kuulu. Eikö tämä ole järkyttävää? Minusta on. Nähdäkseni miehen ja vaimon on ensisijaisesti oltava hyvät vanhemmat lapsilleen. Ja äitiä ei ainakaan yhtään huononna reipas ja iloinen käytös tai pari liikakiloa. Ketä helvettiä se kiinnostaa, jos ei kaikki snobien etiketit ihan luonnostaan kulje? Sen sijaan ulkonäön ylikorostus ja vanhempien huono suhde ihan varmasti tekee paljon huonomman äidin. Ja jos pariskunta ei lapsia hankikaan, niin miksi olla yhdessä, jos yhdessäolo ei ole onnellista?

      Toisaalta sitten on naisia, joille miehellä on oltava nimenomaan korkea status ja paksu lompakko. Sitten tällaiset kauniit ja nuoret naiset ottavatkin äsken kuvailtuja keski-ikäisiä hyvin tienaavia ja helvetin ärsyttäviä ja typeriä "menestyjiä". Ja sitten tällaista porukkaa ihaillaan. Vaaau, onpa sillä rahaa ja valtaa. Vaau, onpa tuo kaunis! En minä vaan tajua.

      Nyt kun alan miettimään, niin eihän tässä vuodatuksessa oikein ole minkäänlaista punaista lankaa. No, ihmiset ovat idiootteja ja maailma on hullu. Se tässä on pointtina. Ja siksi joku mies kirjoittaa tuollaisen. Ja joku nainen kirjoittaa saman tyylisen miehistä. Ja vaikka suurimmalla osalla noista pointeista (tai vastaavasta miehistä kirjoitetun jutun pointeista) ei ole hevon paskaakaan väliä, niin tuollaisilla asioilla (toki vähemmän suorasti ja provosoivasti ilmaistuina) vaivataan päätä ja ihmetellään, että onko nyt vittu riittävän hieno illallinen ja edustava akka ja niin helvetin menestyvä ukko ja vaikka mitä. Tunkekaa perseeseenne kaikki tuo vitun snobeilu. Kumpa minulla olisi vaimo, jotain seitsemän lasta tai sinne päin, pieni torppa, maatilkku, vähän elikoita ja pyssy, jolla metsästää perheelle riistaa. En paljoa inisisi, vaikkei eukko pistäisikään pakkelia naamaan, tai vaikka verkkareissa olisikin polvessa reikä. :) Eikä kait tuon tyylinen nainenkaan ruikuttaisi, vaikkei ukko tienaisikaan vitusti tonneja!

    • Stay up

      ...mikä sua vaivaa? Pari päivää sitten keskusteltiin pikkujouluista, miten noloa on kun naiset laittautuvat ja pukeutuvat ja miehet saapuvat kulahtaneissa sinisissä farkuissa ja villapaidassa. Olen itsekin ollut vastaavissa pikkujouluissa joissa jopa pariskunta on ollut noin epäparina. Hae itsellesi jotain apua kun olet noin katkera naisille.

    • elijah

      onpahan kaveri tarkkaan tutkinut hampaanvälitkin,taitaa kovasti välittää tutkittavasta kohteesta, jos noin haluaa parantaa sitä kuvaa, minkä suomalainen nainen itsestään antaa.

    • tee-se-itse nainen23

      Vaiha vaimoa jos oma ei miellytä. Kaikki naiset ei tosiaan ole tuollaisia.
      Ja jos minun mies olisi tuollainen nirppanokka ja kaiken lisäksi auttamattoman vanhanaikainen niin johan sais äijä kenkää.

    • hottelis

      Kyllä nenä nousi. Hyviä käytösohjeita, jotka koskevat myös miehiä, jotka nainen elättää. Tasa-arvoisuus on muistettava myös tässä asiassa. Kyllä suomalaiset naiset ovat fiksuja ja kauniita, ei tartte yhtään hävetä. On tainnut sattua joku moka tälle ihmiselle kun noin on herneen nenäänsä vetänyt. Ei ole daami osannut käyttäytyä kunnolla kun noin tiukkaa tekstiä kirjoittaa. Vaan hyvä on käytöstapoja opetella kaikkien, mutta kynnysmatoksi ei tarvitse kenenkään alkaa:)

      • provo 47

        siis aloitus. Ja läpikuultaa se että joku mies on häntä käskenyt olemaan joskus hiljaa, tms. Joten tuo koko kirjoitus on vain jonkun feministin provo.
        Eihän miehet tiedä edes mitään naisten pukeutumisetiketistä, etenkään suomalaiset, se on kirjoitettu hyvällä suomenkielellä. Hah


    • ValoEnkeli34

      Olipas tekstiä! :D Vai olemme me suomalaiset naiset tuollaisia..

      Perusteellisesti olit kuvaillut suomalaista naista. Kirjoitat varmasti ihan omasta kokemuksestasi, siis itsestäsi ja naisista, joiden kanssa sinä olet seurustellut. Minua jäi ihmetyttämään suuresti sellainen asia, että minkä ihmeen takia olet seurustellut naisten kanssa, joissa on noin paljon puutteita? Onko sinulla pohjimmiltaan niin heikko itsetunto, että tarvitset itsellesi naisen, joka ei ole "sinun tasoisesi" ja jota voit kyykyttää löytämällä hänestä pelkkiä vikoja. Hyvin kirjoitat, mutta vaikutat hyvin narsistiselta ihmiseltä. Tunnut pitävän itseäsi todella täydellisenä ihmisenä. Osaat pukeutua joka tilanteessa täydellisen oikein. Osaat käyttäytyä viimeisen päälle. Olet sivistynyt ja tiedät joka tilanteessa kuinka käyttäydytään oikein. Olet hyvin hallitseva. Sinulla on päässäsi kaava, jonka mukaan naisen tulisi toimia. Naisen tulisi lukea sinun ajatuksesi, jotta hän osaisi miellyttää ja toimia oikein joka tilanteessa.

      Luulenpa, että kauniit, hoikat, älykkäät, hyvin pukeutuvat ja terveen itsetunnon omaavat naiset eivät kiinnostu sinunlaisestasi. Kirjoitus ei antanut sinusta kovin positiivista kuvaa miehenä. Olet äärimmäisen kriittinen, vaativa, hallitseva ja empatiakyvytön. Kirjoituksesi myös nauratti minua, koska olit niin perusteellisesti ruotinut suomalaista naista. Kirjoituksessasi on toki paljon perääkin. Monet suomalaiset ihmiset (sekä naiset että miehet) sopivat hyvin sinun kuvaukseesi.

      • juttu, ni hyvä... =)

        Meinas pissa tulla housuun lukiessa... =)

        Olen tehny työtä, jossa kävin suurlähetystöjen pippaloissa yms "hienoissa" juhlissa... ja joutuu sanoa, että väärässä on ap, kyllä naisellakin pitää mielipide olla. Usein kiusalliset tilanteet syntyy siitä, että nainen, jokunen varmasti tämmösen miehen "valistamana", kielitaidottomana tms, on tuppisuuna hymyten koko juhlan... varsinki amerikkalaiset odottaa "vaaratonta" mielipidettä kaikilta, jotta voisivat olla varmoja kaikkien viihtymisestä, kunnia-asia nääs...

        Monasti heti ovelta tietää ketkä on suomalaisia, ollaan ylijäykkänä, kiusaantuneen näkösenä lasia puristaen omissa porukoissa... vähän surullista, mutta kyllä me opitaan, se vaan ei ole aiemmin kuulunu meidän kulttuuriin... nyt kuuluu!

        Kauheaa olisi olla ap:n kaltaisen miehen kanssa juhlissa! Kyllä puolisoiden kuuluu kompata toisiaan, ts jos toisella on huono ilta, toinen pehmentää sopivasti...

        Ollaan kilttejä toisillemme, jooko... =)


      • ohhoh7667
        juttu, ni hyvä... =) kirjoitti:

        Meinas pissa tulla housuun lukiessa... =)

        Olen tehny työtä, jossa kävin suurlähetystöjen pippaloissa yms "hienoissa" juhlissa... ja joutuu sanoa, että väärässä on ap, kyllä naisellakin pitää mielipide olla. Usein kiusalliset tilanteet syntyy siitä, että nainen, jokunen varmasti tämmösen miehen "valistamana", kielitaidottomana tms, on tuppisuuna hymyten koko juhlan... varsinki amerikkalaiset odottaa "vaaratonta" mielipidettä kaikilta, jotta voisivat olla varmoja kaikkien viihtymisestä, kunnia-asia nääs...

        Monasti heti ovelta tietää ketkä on suomalaisia, ollaan ylijäykkänä, kiusaantuneen näkösenä lasia puristaen omissa porukoissa... vähän surullista, mutta kyllä me opitaan, se vaan ei ole aiemmin kuulunu meidän kulttuuriin... nyt kuuluu!

        Kauheaa olisi olla ap:n kaltaisen miehen kanssa juhlissa! Kyllä puolisoiden kuuluu kompata toisiaan, ts jos toisella on huono ilta, toinen pehmentää sopivasti...

        Ollaan kilttejä toisillemme, jooko... =)

        niin totta


    • oot nörtti

      hahah jäiks jätkälle luu käteen viimetreffeil?

    • germantsin

      mikä teitä naisia vaivaa kun ei kunnon mies kelpaa ... taitaa tittelit olla tärkeimpiä kuin todellinen sisin...

    • jepaa666

      Feminismin piikkiin. Ja se maailmankatsomus on hyvin erilainen geneettiseen ja hormonimaailmaan nähden. Naiset haluu tuntee itsensä naisellisiksi ja halutuiksi varsinkin ovulaation aikaan ja se aiheuttaa kaikenlaisia ongelmia. Silloin halutaan miestä isolla M:llä. Samalla pitäis olla jotenkin tasa-arvoinen miesten kanssa. Sanomattakin selvää että kyseessä on dilemma.

      Itseäni kuvottaa nykysuomalaisten naisten käytös. Miten joku nainen voi esim. räkiä julkisella paikalla ja puhua miehensä päälle? Lisäksi suomalaisilla naisilla on joku ihmeellinen tapa pukeutua ja laittautua kaikkia muita kuin omaa miestänsä varten. Onneksi oma naiseni ei kyseisellä tavalla käyttäydy.

      Suomalaisista naisista on hienostuneisuus kaukana. Kuka itseään kunnioittava mies menee naimisiin tai edes parisuhteeseen jonkun epäkunnioittavan femarilorton kanssa, jota on korkannut aikaisemmin kännissä vähintään 20 nistiä? Todella arvokasta, naisellista ja haluttavaa käytöstä. Hyi h*****vetti.

      En yhtään ihmettele miksi suomalaisia naisia pidetään horoina.

      • lortto

        mitä yhteistä on pilvillä ja miehillä?
        kun ne haihtuu tulee hyvä päivä


    • haista pska aloittaj

      Vaikka ketju on vuosia vanha, on kuitenkin pakko kommentoida tähän. Kirjoittaja on sovinisti paska jolla on liian suuri käsitys mieheydestään!!

    • Amanda.

      Hei!

      En tiedä kyseisen jutun kirjoittajan motiiveja, mutta aivan aiheesta hän kyllä puhui. Kaikkea tätä suomalainen nainen, miksei mieskin, on.
      Meillä ei nyt vain ei yksinkertaisesti ole erityisen suurta sivistyksen tasoa (ehkei kiinnostusta?), olemme vähän tyhmän laiskaa kansaa.
      No mutta, ei se miten ihminen käyttäytyy tai mille sijalle hän asettuu verrattaessa toisten maiden kansalaisiin tee ihmisestä tärkeämpää.

      ON meissä hyviäkin puolia, esimerkiksi. rehellisyys yhteydessä tietynlaiseen aitouteen ja luotettavuuteen, ymmärrämme ihmisen vajavaisuuden.

      Oudoksumme myös tietynlaista itsensä korottamista ja esimerkiksi. kaikenlaista `Hollywood` meininkiä, missä ihmiselle on tärkeintä se, että hän on jollain tavalla (erityisesti ulkonäön suhteen) tärkeämpi ja parempi kuin muut.

      Mielipiteeni on kirjoittajan tekstiin viitaten, että ihminen on hyvä ja riittävä juuri itsenään, MUTTA toisetkin tulisi huomioida ja toisia tulisi kunnioittaa.

      Jokainen voi itse miettiä mitä se tarkoittaa.

    • suomi 24/7

      Niin.

    • Aviomies

      Voiko se paremmin sanoa. Suomalainen ylipainoinen nainen on juuri aloitusvoiestissä kuvatun kaltainen. Sääli sinäänsä....

      • Ook

        Hah kylläpäs tämä kirjoittaja vitsin murhaisi olaanko me kaikki suomalaiset naiset tuollaisia miehissä on enemmän vikaa


    • katja9

      Tuo on MAHATAVA kirjoitettu :D ja aivan totta :D

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      149
      2339
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1928
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe