säälittävyyden huippu

innerstrength

on uskomattoman säälittävää miten rasistit ja VAIN ainoastaan rasistit tulevat purkaamaan pahaa oloansa ISLAM-PALSTALLE. suurin osa aiheista on islam-vastaisia
pahasti ootte vajonneita alas

43

136

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • samaa mieltä

   "vain ja ainoastaan rasistit (=muslimit) tulevat tänne purkamaan pahaa oloa"?

   Joo, ehkäpä rasistimuslimeilla on paha olo, mutta miksi he sitten kannattavat rasistista islamia? Ehkäpä heidän ei kannattaisi kannattaa rasistista islamia jos se kerran aiheuttaa heille pahaa oloa.

   Joo ja kyllä "suurin osa aiheista on islam-vastaisia" eli rasismin vastaisia, mutta hyvä niin.

   Onneksi ainoastaan rasistit=muslimit purkavat pahaa oloa. Sehän tarkoittaa että rasismin vastustajat=islamin vastustajat eivät pode pahaa oloa.

  • kjhgvfdrfgth

   Mitä sillä on väliä, onko keskustelu islam vastaista? Tämähän on islam-palsta, jossa on tarkoituksena keskustella islamista. Pitäisikö aiheen negatiiviset puolet jättää käsittelemättä ja jauhaa vain ja ainoastaan kuinka islam on hieno rauhan uskonto ja kaikki sitä kritisoivat tahot rasisteja? Miltäköhän suunnalta sen rasismin ja sananvapauden rajoittamisen voisi katsoa tulevan?

  • Tosimies1

   Eu se ole rasismia kun vastustaa jotakin pahaa, ei natsejakaan vastustatneita kutsuta rasisteiksi

  • okld

   onko sinusta islaminvastaisuus synonyymi rasismille
   ts.
   Tarkoittaako islaminvastaisuus sinusta samaa kuin rasismi?

   Ja jos kyllä, niin perustele.

  • ahmetti

   Rasistit? Islam ei ole rotu.

  • säälittävyydenkuoppa
   • vl-mies

    En jaksanut lukea artikkelia, mutta kerrotaanko siinä mm siitä, että Mohammad yhteentyi sukupuolisesti 9-vuotiaaseen pikkutyttöön Aishaan?

    Kerrotaanko siinä ehkä myös Mohammadin tekemistä ryöstöretkistä ja massamurhista?
    --------------

    Naisten häiriköiminen on muslimeille normaalia arkipäivää muslimimaissa mm Egyptissä, mutta nyt he ovat tuoneet nuo elintapansa ja "rikkaan" kulttuurinsa myös Eurooppaan:

    "

    Tapauksen laajuus on järkyttänyt saksalaisia. Kölnin päärautatieasemalla naisten kimppuun arvellaan käyneen jopa 1 000 humalaisen ja aggressiivisen miehen joukko.

    Poliisi tutkii myös, oliko naisten kimppuun käyneiden miesten toiminta ennalta organisoitua sosiaalisen median ohjeistamana.

    – Tämä on aivan uusi rikosilmiö, totesi Kölnin poliisipäällikkö Wolfgang Albers BBC:n mukaan.

    Poliisipäällikkö kertoo epäiltyjen miesten olleen arabi- tai pohjoisafrikkalaistaustaisia.

    "

    Lähde: http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1451962429768.html


  • totuusonettä

   Ei kyseessä ole rasismia tai pahaa oloa, vaan elämän tosiasioita, joita totuuden selkeästi näkevät ihmiset tulevat tänne teille kertomaan. Te vaan ette näe asioita niin, koska teidät on eksytetty valheilla.

  • niinkulunutta

   Lännessä asuvilla muslimeilla on tapana kätkeytyä rasismikortin taakse. Yhtään kritiikkiä ei tarvitse sietää eikä islamin ongelmallisiin lieveilmiöihin puuttua, kun aina voi syyttää vastaan väittäjiä rasisteiksi. Tosin tämä on aiheuttanut sen, että rasismi-sana on alkanut kulua. Eteenkin parina viime vuonna se on kärsinyt varsinaisen superinflaation - ketään ei enää haittaa tulla leimatuksi rasistiksi muslimien toimesta, kun kaikki tietävät, ettei se nykyään tarkoita oikeaa rasistia, vaan pelkästään muslimien kanssa eri mieltä olevaa.

   • kalliiksitulee

    Minua kohtaan on käyttäydytty sanojen tasolla rasistisesti, useammin kuin kerran.- Turha niiden on mitään jankuttaa.
    Oman arvontuntoni ei siitä järky.
    Tulevaisuus on kuitenkin vaarassa heidän yrittäessään kaapata vallan, muslimille!!! kaikki he ovat sisäsiittoisuuden takia sairaita.


  • 700033bbbbq

   miten rasismi sitten ilmenee islamissa?

   • Syrjintää_ja_tappamista

    Islam kehoittaa syrjimään homoseksuaaleja ja alistaa naisia. Näin ainakin arabimaissa.


   • vl-mies

    mm lähes jokaisessa muslimienemmistöisessä maassa on laissa määrätty rangaistus (usein kuolemantuomio mm Iranissa, Saudi-Arabiassa, Sudanissa jne) muslimiuskonnosta luopumistesta.

    Eikö se muka ole murhaamista?

    Rasismia ei sekään tosin ole, sillä se ei liity mitenkään rotuoppiin. Rasismi -sana tarkoittaa rotuopin mukaista rodun perusteella suoritettavaa syrjintää/vainoa.

    Mutta no problems!!! Muslimeille ei ole ongelma ei-muslimien tappaminen, eikä varsinkaan muslimiuskonnosta luopuneen tappaminen, vaan se on muslimeille suorastaan muslimioppien suoma velvollisuus.


  • exmuslimikertoo
  • Pitkämuistinen

   Koraani on rasismin oppikirja no 1

  • hiffaats

   Minussa ei ole hitustakaan rasistia, mutta uskontoja pidän typerinä. Jos minä esimerkiksi väittäisin, että on olemassa näkymätön ukko nimeltä Osmo, joka kuulee ja näkee kaiken ja lukee vielä ajatuksia ja käskee minua leikkaamaan irti esinahkani merkkinä liitosta itseni ja hänen kanssaan, minua pidettäisiin hulluna. Millä perusteella uskomus ei ole hullu, jos Osmo nimen tilalle vaihtaa nimen Allah? Tai Jahve? Tai Jumala? Uskomus on yhtä järjetön, miksi tahansa kutsutkin näkymätöntä taikaukkoa. Ja jos tuon uskomuksen perusteella tapetaan ihmisiä, se tekee uskomuksesta vielä mielipuolisemman.

  • menolippusomaliaan

   Vihapuheita olen saanut vastaan ottaa Rasisteja ovat nuo somalit &kumpp. he aiheuttavat niin monessa meissä halveksuntaa, heimossa joka muka laajentaa meillä siotä kulttuurin kirjoa.

   Kaistuttaa ajatella mihin yhteiskuntamme on päättäjien pelkuruuden takia lipsunut.

   Olen seurannut heidän touhuanihan vierestä. Se miten kohtelevat meitä puhein on sitä VIHAA Se miten vaahtoavat oikeuksistaan on RASIMIA Meitä valtaväestöää kohtaan.

   Pois tuollaiset pilaamasta maatamme.

   • kspdnh

    On meikäkäläisiä rasisteja aivan liikaa. En ole kuullut Somalien rasistipuheita juuri ollenkaan. En ainakaan niin paljon, että se kaistuttaisi (mitä se sitten tarkoittaakaan).


  • Palautuskäyntiin

   Parempihan rasistien on palata somaliaan,sillä sieltähän ne on tulleetkin.

   • pavh

    En ole juurikaan kuullut maahamuutajilta vihapuheita.En ainakaan, että se kaistuttaisi minua (mitä se sitten tarkoittaakaan).


  • Ej76

   Minusta on ihmeellistä, että islamilaiset saavat haukkua meitä väärä-uskoisiksi mutta me jos oikastaan, että he ovat väärä-uskoisia ja me oikea-uskoisia, se on rasismia! Uskonnot sinänsä ovat sieltä ja syvältä!

  • lässytälää

   Aloittaja on ulkona kuin lumiukko. Islamin arvostelu ei ole rasismia.

  • En_ole_rasisti

   Minä olen tehnyt muutamia aloituksia, joissa olen aivan asiallisesti kysynyt asioita islamiin liittyen. Mutta tämä ei taida olla oikea paikka löytää muslimien vastauksia uskoonsa liittyen. Ehkä jollain englanninkielisellä sivustolla on mahdollisuus todella saada vastauksia muslimeilta.

   Mutta oli miten oli, ei uskon kritisointi ole rasismia. Uskohan on jokaisen oma valinta. Olemme huonolla tiellä, jos uskojen ja ideologioiden kritiikki kielletään. Sellaiset aatteet, kuten islam ja natsismi eivät kestä kritiikkiä siksi, etteivä ne ole uudistuskykyisiä tai ylipäänsä järkiperäisesti perusteltavissa. Siksi niiden kannattajien täytyy vedota tunteisiin ja esim. rasismikortilla kiristämiseen.

   Islamilainen demokratia on mahdottomuus. Minun on vaikea uskoa, että nämä rasismikortin kanssa heilujat ovat loppujen lopuksi valmiita luopumaan demokratiasta ja siirtymään suljettuun, patriarkaaliseen yhteiskuntaan, mihin islam johtaa.

   Ottakaa selvää, minkälaista elämä on islamistisessa valtiossa. Ja pitäkää sen jälken kynsin ja hampain kiinni naisten oikeuksista, sananvapaudesta ja kaikesta muusta "syntisestä länsimaalaisesta hapatuksesta".

   Tässä näyte muslimimaasta:
   https://www.youtube.com/watch?v=bQHE_JVrzt0

   On muuten hyvä dokumentti, löytyy kokonaisuudessaan täältä:

   Part 1
   https://www.youtube.com/watch?v=5EaHf5JxrBU (Alussa on edellisen ohjelman loppu, mutta kohdalla 0.24 alkaa tämä ohjelma.)

   Part 2
   https://www.youtube.com/watch?v=k3-UhpXlquU

  • vl-mies

   Mikä on säälittävää, ellei tuollainen muslimien käytös, joka on heille normaalia arkipäivää muslimimaissa mm Egyptissä, mutta nyt he ovat tuoneet nuo elintapansa ja "rikkaan" kulttuurinsa myös Eurooppaan:

   "
   Tapauksen laajuus on järkyttänyt saksalaisia. Kölnin päärautatieasemalla naisten kimppuun arvellaan käyneen jopa 1 000 humalaisen ja aggressiivisen miehen joukko.

   Poliisi tutkii myös, oliko naisten kimppuun käyneiden miesten toiminta ennalta organisoitua sosiaalisen median ohjeistamana.

   – Tämä on aivan uusi rikosilmiö, totesi Kölnin poliisipäällikkö Wolfgang Albers BBC:n mukaan.

   Poliisipäällikkö kertoo epäiltyjen miesten olleen arabi- tai pohjoisafrikkalaistaustaisia.
   "

   Lähde: http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1451962429768.html

  • islam_ei_uskonto

   Arvoisa aloittaja. Ei ole rasismia jos ihmiset eivät hyväksy Islamin hallinto-oppia
   eivätkä hyväksy väkivaltaistaan yllyttämistä. Siihen on oltava täysi oikeus jokaisella, joka kunnioittaa ihmisarvoa.

   • Heidän_vastuunsa

    Niin, eiköhän ole muslimien vastuulla timia niin, ettei heidän ideologiaansa pidetä esim. väkivaltaisena. Eivätkö he muka pysty lainkaan hillisemään näitä riehujia, joita taas Kölnissäkin nähttin?


  • vl-mies

   Ei se ole ihme että muslimeilla menee aina huonosti kaikkialla, sillä:

   Sananl. 17:13
   Joka kostaa hyvän pahalla, ei hänen huoneestansa pidä pahuus luopuman.

   Kuinka paljon hyvää saksalaiset ovatkaan tehneet näille muslimeille, mutta muslimienemmistö saksassa näyttää nyt riehuvan kaduilla ja raiskaavan naisia ja häiriköivän ja ryöstelevän ihan järjestelmällisesti. Mistä tuollaisia torakoita sikiää. Vastaus on että muslimi-ideologiasta, joka on moraaliltaan samalla tasolla kuin Hitlerin Saksan aikainen natsismi-ideologia. Molempien ideologioiden kannattajat pitäisi hävittää maapallolta sukupuuttoon sterilisaatiolla ja ydinaseilla. He lisääntyvät niinkuin torakat ja rotat.

   "

   Tapauksen laajuus on järkyttänyt saksalaisia. Kölnin päärautatieasemalla naisten kimppuun arvellaan käyneen jopa 1 000 humalaisen ja aggressiivisen miehen joukko.

   Poliisi tutkii myös, oliko naisten kimppuun käyneiden miesten toiminta ennalta organisoitua sosiaalisen median ohjeistamana.

   – Tämä on aivan uusi rikosilmiö, totesi Kölnin poliisipäällikkö Wolfgang Albers BBC:n mukaan.

   Poliisipäällikkö kertoo epäiltyjen miesten olleen arabi- tai pohjoisafrikkalaistaustaisia.

   "

   Lähde: http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1451962429768.html

   • vl-mies

    Muslimisiirtolais- aiheeseen sopiva tekstikohta Jesus Sirakin kirjasta (Apokryfi -kirja):

    11:29 Älä ota joka miestä kotiisi,
    sillä monet ovat viekkaan väijytykset.
    11:30 Niinkuin houkutuslintu,
    peltokana häkissä,
    niin on häikäilemättömän miehen sydän,
    ja vakoilijan tavoin
    hän vaanii langettaakseen.

    11:31 Hän väijyy kääntääkseen
    hyvän pahaksi,
    ja parhaimpiinkin tekoihin
    hän painaa tahran.

    11:32 Tulenkipinästä hiilet syttyvät
    täyteen liekkiin,
    ja syntinen ihminen väijyy vereen asti.

    11:33 Varo itsesi pahansuovalta,
    sillä hän valmistaa pahaa;
    muutoin hän tahraa sinut ainiaaksi.

    12:1 Jos teet hyvää, niin katso, kenelle teet,
    ja sinä saat kiitoksen hyvistä teoistasi.
    12:2 Tee hyvää hurskaalle, niin
    saat korvauksen,
    jollet häneltä, niin Korkeimmalta.

    12:3 Eivät hyvät teot ole aiotut sille,
    joka pysyy pahuudessa
    ja joka ei itse laupeutta harjoita.

    12:5 Tee hyvää nöyrälle,
    mutta älä anna jumalattomalle.
    Kiellä häneltä hänen pyytämänsä leipä,
    äläkä hänelle anna,
    ettei hän siten saisi sinua valtaansa.
    Sillä sinä saat kaksin verroin pahaa
    kaikesta hyvästä, mitä olet hänelle tehnyt.

    12:10 Älä milloinkaan usko vihamiestäsi,
    sillä niinkuin vaski homeeseen,
    niin peittyy hänen pahuutensa.

    12:11 Jos hän nöyryyttääkin itsensä
    ja käy allapäin,
    niin pidä häntä silmällä
    ja varo itsesi häneltä.
    Ja sinä olet hänelle kuin peilin kiillottaja
    ja olet huomaava,
    että lopuksi home ei kestä.

    12:12 Älä aseta häntä vierellesi,
    ettei hän sysäisi sinua kumoon,
    asettuisi sinun paikallesi.
    Älä istuta häntä oikealle puolellesi,
    ettei hän tavoittelisi sinun istuintasi,
    niin että sinä viimein saisit tuntea
    minun sanani tosiksi
    ja minun puheeni sinua kipeästi pistäisi.

    12:13 Kuka säälii käärmeen lumoojaa,
    jota käärme puree,
    ja kaikkia niitä,
    jotka lähestyvät petoeläimiä?

    12:14 Yhtä vähän sitä, joka antautuu
    tekemisiin syntisen miehen kanssa
    ja sekaantuu hänen synteihinsä.

    12:15 Hetken hän pysyy luonasi,
    mutta jos olet menossa alaspäin,
    ei hänellä ole kestävyyttä.

    12:16 Huulillaan vihamies puhuu
    makeita sanoja,
    mutta sydämessä hänellä on halu
    syöstä sinut kuoppaan.
    Silmissä vihamiehillä on itku;
    mutta jos löytää tilaisuuden,
    ei hän saa kylläkseen verta.

    12:17 Jos onnettomuus sinua kohtaa,
    löydät hänet siinä ennen kuin itsesi;
    ja ollen auttavinaan hän lyö jalan altasi.

    12:18 Hän pudistaa päätä
    ja lyö käsiään yhteen;
    paljon on hänellä kuiskuttelemista,
    ja toiseksi hän muuttaa muotonsa.


  • Provveetta

   Islam on maailman synkin ja väkivaltaisin uskonto, jonka kannattajat ovat mielipuolisia vajakkeja.

  • Näytöillä-kääntynyt

   Vain rasistit? Haista nyt vaan. Olen itse ollut hyväuskoinen kaikissa kansoissa ja kulttuureissa vallitsevan ihmisyyden suhteen noin vuodenvaihteeseen saakka sekä toivonut monikulttuurista ja "moniväristä" Suomea ja Eurooppaa. Tämä myönteinen suhtautumiseni monikulttuurisuuteen on koskenut itsestäänselvästi myös muslimeja, joiden kulttuuriin sitä paremmin tuntematta olin suhtautunut hyvin myönteisesti. Näyttöjen saamisen jälkeen en suhtaudu enää.

   Muslimiraiskaajien maahantulo on estettävä.

   Mielestäni Suomeen saa edelleenkin tulla, mutta ei kuten muslimit namun perässä. Ikävää että eurooppalaiset ovat niin heikkoja, että eivät pysty sulkemaan rajoja valikoivasti todennäköisin syin. Se tarkoittaa sitä, että muut kansat joutuvat syyttöminä kärsimään muslimien sikailuista, koska jollain tavalla se raiskauskulttuurin tänne tulo on estettävä.

  • tottahan_toki

   Islam=rasismi.

  • eirasismia

   En oikein ymmärrä, millä tavoin islam-vastaisuus on rasismia. Eihän islam ole rotu, vai onko? Islam on vain huono uskonto, ei rotu. Rotusyrjintä on rasismia mutta ei islamin vastustaminen.

   • razzizzti

    Rasismikäsite on laaja. Se koskee myös uskontoa. Rasismin piikkiin voidaan laittaa jo pelkästään "vääränlainen" katse, jolla esim. muslimia katsotaan. Rasismia on myös on se, että jos et niele valheita ja lankea suvakkien idologiaan.


   • Rotu-vs-kulttuuri

    Ei koske. Rasismi-sana tulee "race"-sanasta, joka tarkoittaa rotua. Jos joku suhtautuu penseästi johonkin uskonnolliseen tai kulttuurelliseen ryhmään esim. näiden tekemien rikosten takia, ei kyseessä ole rasismi lainkaan, koska suhtautuminen ei pohjaudu rodulle.


  • Vajakkiuden-aste

   Eikö todellisista ilmiöistä saa puhua? Niistä puhuminenko on rasismia, vaikka kyseessä ei ole rotu, vaan eräs tietty uskonto/kulttuuri?

   Voi hyvä ihme. Vaikka kaikki tämä on jo liiankin hyvin nähtävissä ja nähty, niin jotkut yhä haluavat sitä samaa lisää ja vielä enemmän kuin tähän saakka. Ehkäpä olemmekin ansainneet joukkoraiskaajien joukkoinvaasion maahamme, koska keskuudessamme on niin paljon ilmiselviä vajakkeja.

  • SSS_SuomenTuho

   On rasismia, sitten on realismia. On väärin, että kaikki väkivaltaa yms. lieveilmiöitä vastustavat yleistetään rasisteiksi. Kun ei puututa ihonväriin, etnisyyteen, yms. asioihin, niin suvaitsevaistolla on haasteita edessä. Ja kun ei ole järjellisiä argumentteja, niin sorrutaan yleistyksiin ja valehteluun. Suvaitsevaisto on lyhyessä ajassa muuttunu ääri-ilmiöiksi, jossa eriarvoistamisen, suvaitsemattomuuden fasismin ja rasismin tunnusmerkit näkyy kuin aurinko pilvettömällä taivaalla. Siksi suvaitsevaisto käyttää hyväksi niitä oikeasti rasistisia kommentteja, jotta saadaan muodostettua keinotekoisesti omaa agendaa tukeva illuusio. Valtamedia säestää tätä valehtelua jalostaen siitä "todellisuuden". Todellisuuden, jossa tasa-arvomuodin ja tasa-arvopakon luomissa linjoissa jaetaan kansa kahtia.

   On täysin realisista nousta sellaisia asioita vastaan, jotka uhkaa vapautta, terveyttä, itsenäisyyttä jne. Ja on täysin epärealistista, että sellaisista huolista kommentoivat ihmiset survotaan yleistyksin ja valhein rasistifasistinatsilokeroon. Suvaitsevaisto on tehnyt järjettömiä mokia ja mm. YLEnanto, joka oksentaa niitä virheitä ruuduille mukatotuuksina. Tuntuu siltä, että enää ei edes välitetä onko uutinen uskottava vai ei. Kunhan saadaan suollettua tekosuvaitsevaisuutta ja tuomittua kaikki vastustajat. Tuomitsen tällaisen toiminnan ihan samaan kastiin kuin minkä tahansa valehtelun ja vihapuheen.

   En olisi uskonut, että Suomen johto ja valtamedia koskaan syyllistyy näin törkeisiin tekoihin. Rikosta pahentaa se, että SSS ja EU on tiennyt etukäteen minkälaisille ongelmille maat ja kansat altistetaan ja valtamedia on näitä asoita koskeneet valheet meille syöttänyt. Tarkoituksella meitä ärsytetään ja kiihotetaan rasismiin ja vihaan. Vai tuntuuko, että meitä isänmaallisia kohdellaan suvaitsevaisesti? SSS, YLE, MTV, HS jne saa haistaa pitkän vitun ja tukehtua omaan paskaansa.

  • itsenäisyysjavapaus

   SUVAKEILLE, RASMUS-PELLEILLE JA HALLITUKSELLE PIKAKURSSI

   Mikä EI ole RASISMIA?
   Etnisen ryhmän/kansan vastustaminen sen harjoittaman rikollisuuden, väkivallan, ihmisoikeusrikkomuksien, epäsosiaalisen käytöksen, erilaisten uhkien ja riskien jne. vuoksi.

   Mitä ANARKIA EI ole?
   Hallituksen/valtion vastustaminen, koska se tekee tietentahtoen päätöksiä, jotka on vahingollisia maalle ja kansalle, tai tekee päätöksiä demokraattisessa maassa kysymättä kansan mielipidettä sellaisista asioista, joilla on merkittävä vaikutus kansalaisten elinoloihin, turvallisuuteen ja viihtyvyyteen.

   Mikä EI ole NATSISMIA tai FASISMIA?
   Jos haluat puolustaa suomalaisuutta, suomalaisia, vapautta ja itsenäisyyttä sellaisia etnisiä ryhmiä vastaan, jotka käytöksellään ja toiminnallaan selvästi uhkaa niitä asioita.

   Mikä ON kansaa ja maata TUHOVA toiminta?
   Sellaisten asioiden tapahtumisen salliminen, joiden jo ETUKÄTEEN tiedetään olevan haitallista maalle ja kansalle, sekä kaikenlaisten ETUKÄTEEN tiedettyjen lieveilmiöiden kaunistelu ja peittely, sekä valehtelu ja totuuden muuntelu, ja valhein yhtenäisen kansan jakaminen ja vihollisuuksien tietentahtoinen järjestely.

   ----------------

   Vastarinnan vahvimmat aseet on rohkeus, realismi ja rehellisyys. Vastarinta tietää sen itsekin, ja siksi se vahvistuukin koko ajan. Siksi Suvaitsevaistolla on kiire saada suuri yleisö uskomaan, että KAIKENLAINEN VASTARINTA ON RASISMIA, FASISMIA ja NATSISMIA. Siinä tavoitteessa äärirasistisia vihapuheita käytetään törkeästi hyväksi, joilla yleistetään koko Vastarinta sen mukaan. Tavoitteena on luoda Vastarinnasta negatiivinen mielikuva, jotta se ei saisi kannattajia. Vastarintaa yritetään myös sisältäkäsin hajoittaa jatkuvasti mm. Rasmuslandian myyrien toimesta. Samoin hallitus esittää kaikenlaisia lakeja tms. jotta Vastarinta saadaan hajotettua. Esim. katupartiointi, jonka tavoite on auttaa kansalaisia ja poliisia, tuomitaan rasistiseksi. Tämä yksin kertoo selvällä Suomen kielellä, millaista agendaa Vastarintaa vastaan ajetaan.

   Kun valhein ja pakoittein harjoitetaan selkeästi ristiriitaista toimintaa, niin herää kysymys, että missä on järki, tai mitä tällaisella tavoitellaan?

  • Antirasisti

   Jos rasistit todella haluaisivat, että arabi- ja muita muslimeja ei tähän maahan tule, he tekisivät viisaasti pitäessään rasistiset mielipiteensä vain itsellään. Päästäessään suustaan ulos rasistisia ROTUPOHJAISIA mielipiteitään ja tunkiessaan niitä mediaan kaikkien näkyville he vain ampuvat asiaansa kulttuurimarxistien ja feministien suureksi iloksi. Itse en ole rasisti, mutta haluan pitää muslimit pois tästä maasta, koska on nähty, mitä muslimi-invaasio aiheuttaa. Käsitykseni maahanmuutosta ja islamista muuttui viime syksyn näyttöjen perusteella monen vuosikymmenen hyväuskoisuuden jälkeen. Järkiinsäkin saa tulla ja tosiasiat tunnustaa.

  • Vai-että-rasismia
  • Purps92

   Jos te olette rasisteja meitä kohtaan olemme takaisin rasisteja teitä kohtaan.

   Ettehän pidä niitä , jotka eivät usko islamiin edes ihmisinä, joten miksi teitä pitäisi pitää ihmisinä sitten?

   • Islam.ei.ole.rotu

    ja muutenkaan minkäänlainen suhtautuminen minkäänlaiseen, esim. eläimelliseen käytökseen ei ole rasistista suhtautumista. Se on suhtautumista tosiasioihin.


  • poissuomesta

   Aloittaja kirjoittaa täyttä paskaa.

   Minä jos kuka en ole rasisti ollut,mutta viimeisen puolen vuoden aikana on käsitykseni muutunut täysin ja olen tullut siihen johtopäätökseen ,että kaikki ulkomaalaiset on suomesta poistetaava vaikka pakolla.

   Suomeen ei saa jäädä yhtäkään muslimi hengen kantajaa,vaikka olisi syntynyt suomessa on hänet poistettava pois suomesta.

   Ehdota täydellistä ehdotonta uutta puoluetta joka poistaa laissa koko muslimi kannan suomesta,ehdoton ei.

   Heillä oli aikaa sopeutua ja olla tekemättä rikoksia ym raiskauksia sekä sekä suomalaisiin naisiin kohdituvaa halveeraamista,täten oma jyrkkä muutokseni suvaitsevaisuudesta on saanut täysin toisen käänöksen aikaiseksi.

   Nämä muslimit on toimitteva pois suomesta vaikka syntyisi suomessa,se on oma moka jos tekivät lapsia,siitä saavat kantaa oman vastuunsa.

   • Suomalainen5

    Minunkin mielestäni, jos joku kantasuomalainen Matti Meikäläinen kääntyy muslimiksi, niin hänet pitäisi toimittaa heti Arabian niemimaalle Mekkaan tai Medinaan. Sinne kai hän itsekin haluaisi, tai ainakin pitäisi haluta, sillä ne ovat hänen "pyhiä" kaupunkejaan.

    Sama kohtelu siis kaikille muslimeille riippumatta etnisestä taustasta, äidinkielestä, syntymäpaikasta tai ihonväristä. Tämä ei ole rasismia, vaan sama asia kuin jos kuskaisimme natsit pois Suomesta Berliiniin tai Muncheniin.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   473
   2488
  2. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

   Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
   Maailman menoa
   138
   1391
  3. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

   En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
   Maailman menoa
   317
   1343
  4. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

   Kun, et kerran lähesty?
   Ikävä
   182
   1122
  5. Parveketupakointi

   Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
   Maailman menoa
   137
   1063
  6. Mulla on ikävä sua

   Se on paisunut ihan valtavaksi ja täyttää mun koko pään. Naiselle
   Ikävä
   45
   982
  7. Olen pahoillani

   Ei ollut muuta vaihtoehtoa
   Ikävä
   47
   881
  8. Kellyn velat on jo 34000 ja on kelan asiakas.

   Tälläistä nää naiset on kaikki samanlaisia, kun mies ei maksa niiden velkoja ja elämää niin kaikki menee vaan ulosottoon.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   868
  Aihe