Influenssarokote vai ei?

ei ja ei

Yleinen väite on, että influenssarokotteet vähentäisivät kuolemia. Kriittisen analyysin mukaan influenssarokotteet mahdollisesti vähentävät riskiryhmien kuolleisuutta 4,6 %, mutta Suomessa asiaa markkinointiin H1N1-pandemian aikana, että teho olisi yli 50 %. On myös näyttöä siitä, että rokotukset voivat jopa lisätä kuolleisuutta.

Analyysit totesivat vuosien 2009-2010 rokotusten sivuvaikutuksista raskaana oleville, että nämä elohopeaa ja muita "terveystuotteita" sisältävät rokotteet aiheuttivat 4250 %:n nousun sikiökuolemissa. Sama tapahtui H1N1- rokotusten yhteydessä Suomessa, mutta se on asia, josta vaiettiin tyystin. Yhteydenottojen perusteella ymmärsin, että tilanne oli kaoottinen joissakin sairaaloissa.

Flunssarokotteet ovat tehottomia. Virukset muuntuvat koko ajan, joten täsmärokotetta on mahdoton valmistaa. Vaikka järjestelmä suorastaan pakottaa ihmiset rokotuksiin, ei siihen löydy mitään tieteellistä perustetta ellei sitten syitä haeta talouspuolelta. Myös riski- ja erikoisryhmien rokottamisesta ei ole apua. Rokotteet eivät tehoa alle 2-vuotiallla lapsilla, ei myöskään alle 5-vuotiailla lapsilla aikuisilla, vanhuksilla. Vanhusten parissa työskentelevän terveydenhoitohenkilöstön rokottaminen ei estänyt potilaiden kuolemia. Henkilöstön painostaminen rokotuksiin on siten vailla perusteita.

http://www.anttiheikkila.com/blogi/tosi-paha-vedatys-flunssan-hoidossa/

4

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Myrkyttä

      Rokotteet sekoittavat ihmisen omaa immunitoimintaa ja niiden apuaineina käytetään muun muassa elohopeaa, joka on myrkyllistä. Rokotteet johtavat lisääntyneeseen allergiaherkkyyteen ja niillä epäillään olevan yhteys autoimmuunitautien nopeaan lisääntymisiin länsimaissa. Jos olisin äiti, en ikimailmassa antaisi lastani rokottaa.

    • Orion

      Rokotebisnestä hallitaan ihmisten sairauden ja kuoleman pelolla. Lääketeollisuuden toiminta on häikäilemätöntä ja siinä ei paljon paina yksittäisen ihmisen terveys. Rokotteiden todellisten haittojen esille tuominen olisi katastrofaalista ja johtaisi massiivisiin korvausvaateisiin. Siksi totuutta peitellään hinnalla millä hyvänsä. Käsissämme on räjähtävä aikapommi. Jokainen voi päättää ottaako rokotteen vai ei, mutta joutuu lopulta itse vastaamaan seuraumuksista, jotka voivat ilmetä vasta vuosien päästä.

    • niinsiinäkävi

      Juuri viimeksi eilen uutisissa mainittiin, että nykyinen influenssarokote on tehoton. Englannissa valmistuneen tutkimuksen mukaan 97% ihmisistä rokottaa itsensä turhaan, kuin virus on muuntunut.

    • eieieiei

      THL on ostanut 1,2 miljoonaa rokotetta. Meillä on kourallinen henkilöitä, jotka voivat kuolla ihan mihin bakteeri- tai virusinfektioon tahansa, joita on hengitysilmassa pilvin pimein ympäri vuoden. Pistää vähän miettimään, mitä vispilänkauppaa siellä THL:ssä harrastetaan veronmaksajien rahoilla lääketehtaiden kanssa. Siellä on 1000 henkilöä töissäkin ja kansaterveys vaan laskee kuin lehmänhäntä. Mites sieltä saisi porukkaa vähemmäksi? Ketä pitää äänestää?


      http://personal.inet.fi/koti/magge/flunssa.htm

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2810
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2030
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      42
      1543
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      989
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe