En tiedä minkä otsikon alle tämä kuuluisi mutta kysyn kuitenkin. Kun olen käynyt Hotmailissa lukemassa postini, olen kirjannut itseni ulos jne. Silti, kun jonkin ajan päästä katson sivuhistoriaa niin pääsen sieltä suoraan omaan postiini. Eli kuka vain pääsisi katsomaan sivuhistoriasta postiani salasanoista välittämättä. Onko tämä kiinni jostain asetuksista vai mistä? Onko ainoa keino tyhjentää sivuhistoria?
HOTMAIL
Andy
6774
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 6
Vanhimmat
Voi olla jostain asetuksistakin. Mutta jos ei halua sivuhistoriaa poistaa, niin poista evästeet. En ole varma mutta ne sen salasanan taitaa "muistaa".
>Onko tämä kiinni jostain asetuksista vai mistä?<
-Muuta nämä asetukset:
>Avaa Internet Explorer
>Työkalut
>Internet-asetukset
>Sisältöön liittyvät asetukset
>Automaattinen täydennys,Ota ruksit pois, Web-osoitteet ja Lomakkeet kohtien edestä
>tyhjennä lomakkeet
>Ok
...viisaammille!!
Vieläkin tekee saman vaikka otin nuo ruksit pois. Mikä helvetti tässä mättää?
Mistä saatanasta sen perkele tietäisi?
(Onko kivaa lukea tuollaista? Ellei, älä itsekään kiroile julkisesti, varsinkaan pyytäessäsi muilta ilmaista apua.)
Veikkaisin, että olet jossain vaiheessa rastinut Hotmailin alkusivulta (tai muualta) ruudun, jossa sanotaan "Kirjaa minut automaattisesti" tai jotain vastaavaa.
Mutta tietoturva ja Hotmail eivät kyllä noin ylipäänsä sovi yhteen. Ei kannata käyttää ainakaan ilmaista Hotmailia mihinkään sellaiseen viestintään, mitä ei halua koko maailman näkyvän. Hotmailhan mm. kierrättää tunnuksia aika tiuhaan tahtiin, joten jos jätät tunnuksen käyttämättä joksikin aikaa, se helposti päätyy jollekulle toiselle jne.
Älä nyt nörtti vedä hernettä nenään. Ei tuo "mikä helvetti tässä mättää" nyt kovin kauheaa ole. Tuollaiset hikiset datanörtit kuten sinä puuttuvat juuri tuollaisiin asioihin. Jos et tuollaista kestä niin mee välillä taas ostaan kipsalta sipsejä ja kokakolaa että jaksat koodata.