Myös sopiva tälle palstalle varoituksena terroristeista

Ei asiottomille tämä

Suomi on nyt terroristien luvattumaa
Järkyttävää kuulla että Suomi on terroristien hallussa ja heitä haalitaan tänne lisää.
Suomea pyritään käyttämään terroristien kauttakulku-, lepo- ja tukialueena ja myös Sosiaalitukialueena turvaamaan heidän sotimisensa? Suomi on terroristien lepokotina kun nämä muka nyt Suomalaiset palailevat takaisin tänne hakemaan päivärahojaan.

Meillä on mahdollisuus vaikuttaa tuohon järjettömään terroristien hyysäämiseen jos äänestämme seuraavissa eduskuntavaaleissa semmoisia ehtokkaita jotka osaavat ottaa kantaa yltiöpäiseen maahanmuuttoon. Näillä näkymillä ainut puolue joka ottaa kantaa terroristien maahanmuuttoon on Perussuomalaiset.

Kysymys monelle järkevälle Ahvenanmaalaiselle, onko järkevää että Suomi osallistuu terroritekoihin ja sotimiseen tuolla syyriassa tai muullakaan maailmalla?

7

78

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ei tuu mitään

   Suomen hallitus on kaikkeen syypää .Ilman hallitusta mitään ulkomaista ehdotusta taikka määräystä ei mene läpi .Hallitus kykenisi vastustamaan vieraan vallan aseistusta suomalaiseen maastoon,mutta maanpetturit makaavat samassa petissä naton kanssa .Sokaistetut kansalaiset panevat toivonsa vaaleihin ,joilla ei ole mitään merkitystä siitä mitä on jo so-vittu. Aikaa kuluu turhaan politikoimiseen ,eikä mitään ole tehtävissä .Kansa ei osoita mieltään kaduilla ,nupisevat vain keskenään pienissä neliöissään .Venäjä on oikeassa ollessaan varovainen maamme seurassa .

  • Vaike valinta edessä

   Vaatii tarkkuutta saada selville edustaja joka sanoo selvästi miten hän suhtautuu terrorismiin joka jo nyt on maailmanlaajuinen ongelma.

   • Kiintiöt

    Milloin poliitikot heräävät ja huomaavat että koko touhu on mennyt pahasti pipariksi ja lapsenlapsemme joutuvat käsittämättömään kurimukseen ja kärsimyksiin näitten ääliöitten takia? Erikulttuurit eivät sovi keskenään ja sehän synnyttään ristiriitoja tänne ja siitä seuraa sama tilanne mitä heillä on ollut jo omassa lähtömaassakin.
    Ilmastonmuutoksesta pidetään porua mutta suurin uhka maailmassa on ylikansoittuminen ja sen tuoma pakolaisten loppumaton liikehdintä jota ei pystytä hallitsemaan.


  • kaikkimukaan

   https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/970
   Aloitteen sisältö

   Uuden lain mukaan vakaviin rikoksiin syyllistyneet ulkomaalaiset karkotettaisiin vankeusrangaistuksen pituudesta riippumatta. Poikkeus tehtäisiin vain niissä tapauksissa, joissa karkotus "varmuudella" rikkoisi kansainvälisiä sopimuksia.

   Me allekirjoittaneet vaadimme muutosta nykyiseen lainsäädäntöön, että jatkossa rikokseen syyllistynyt ulkomaalainen maahanmuuttaja voitaisiin karkoittaa maastamme ja asettaa maahantulokieltoon, sekä hänen oleskelulupansa voitaisiin mitätöidä samantien.

   Perustelut

   Nykyisin ulkomaalaisten tekemät rikokset Suomessa ovat nousussa ja useammassa tapauksessa rikoksentekijä on nimenomeen ulkomaalaistaustainen henkilö.

   Ulkomaan kansalaisten osuus kaikista Suomen käräjäoikeuksissa tuomituista oli 9,1 prosenttia vuonna 2009, kun ulkomaalaisten osuus Suomen väestöstä on noin neljä prosenttia, ilmenee Tilastokeskuksen julkaisemista rikostilastoista.

   "Sisäministeri Anne Holmlund (kok.) haluaisi puuttua maahanmuuttajien rikoksiin nykyistä hanakammin, kertoo Yle. Holmlundin mielestä oleskeluluvan ei pitäisi jatkua automaattisesti kansalaisuushakemuksen hylkäämisen jälkeen."

   "- Raiskausrikoksissa maahanmuuttajien osuus on poikkeuksellisen suuri. Joka neljäs poliisin tietoon tulleista raiskauksista on viimeiset viisi vuotta ollut maahanmuuttajien tekemiä, Niemi sanoo."

   "- Etenkin raiskaustapauksissa epäilty oli suhteettoman usein ulkomaalaistaustainen, Tolvanen sanoo."

  • Onkovaltaaenää

   Tuommoiset aloitteet jäävät mappi Ö:hön koska RKP ei suvaitse että niitä käsitellään.
   RKP:n mielestä kansalaisille ei kuulu puuttua valtiovallan asioihin muuten kuin äänestämällä vaaleissa ja sekin haluttaisiin pakolliseksi samoin mitä pakkoruotsituskin on.

   • Kansakärsimässä

    Ruotsi on hyvä esimerkki holtittomasta pakolaispolitiikasta kansa pelkää ja poliitikot vain lisäävät heidän piinaansa.


   • vaaravaaniijossain

    Tanska enätti ruotsin edelle terroristien hyökkäyskohteena, mutta ei kauan kestä kun kuulemme samoja uutisia ruotsista. Juutalaisiin kohdistuva viha on tuomittavaa, mutta sitä eivät poliitikot huomioi vaan terroristeja haalitaan lisää ja kuka arvaa keitä nämä terroristit ovat ja mitä uskontokuntaa he edustavat?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ökyä! Aki Manninen tykittää Putin-koiran ja mega-kärryn kanssa: "Känni ja kihlat, molemmista..."

   Kolme kovaa: Aki Manninen! Putin-koira! Öky-auto! Ja nyt Akilla on todellakin asiaa, sillä hän on kirjoittanut Instassa vaikeistakin asioista elämässä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   5867
  2. No nyt! Vappu Pimiä hehkuttaa tätä "salaista asetta" - Peffa ei reagoi, kun sen sujauttaa alle

   No nyt on nokkela "salainen ase"! Pimiä on kyllä aikamoinen pakkaus, energiaa riittää. Hän varmasti herättää vahvoja tunteita suuntaan ja toiseen...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   14
   3928
  3. Iskeekö Venäjä Suomeen?

   Mitä mieltä ootte iskeekö Venäjä Suomeen? Pelottaako teitä miten tässä käy? Mä tunnustan että mua pelottaa. Mun äiti sanoi aikoinaan että Venäjältä
   Maailman menoa
   517
   2611
  4. Milloin sä olet viimeksi nähnyt kaipaamasi henkilön?

   Mä näin maanantaina pikaisesti naisen.
   Ikävä
   103
   1697
  5. Taas se nähtiin. USA on itse piru

   Miksi Venäjää syyllistetään omien kaasuputkiensa räjäyttämisestä, ja miksi radioon päästetään paskiaisia syyllistämään Venäjää, kun mitään ei ole todi
   Kokkola
   167
   1521
  6. Jari Sillanpää paljastaa huumearjen kiroista: "Kauanko voin ottaa, ennen kuin lähden..."

   Karua... Ex-tangokuningas jäi kiinni auton ratista metamfetamiinin eli kristallihuumeen vaikutuksen alaisena v. 2017. Hän sai tuomion ja ehdollista v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   1133
  7. Miksi media haluaa ylläpitää valheellista kuvaa Martinan urheilullisesta tasosta

   Martina on nätti ja sanavalmis ihminen, mutta urheilijana aivan kuntotasoa. Hyvän kuvan Martinan tasosta antaa hänen aikansa ja sijoituksensa tänä vuo
   Kotimaiset julkkisjuorut
   243
   1102
  8. Venäjästä tulee hitaasti mutta varmasti supervalta

   Venäjä on pikkuhiljaa palautumassa samaan tilaan kuin Neuvostoliiton kulta-aikoina viime vuosisadan puolivälissä. Putin on täydellinen kapteeni ohjaam
   Maailman menoa
   360
   1063
  9. Taas kerran, anteeksi

   Anteeksi että turhaan huolestuin Vain koska mua aiemmin kaipasit Siitä mun pitäisi tajuta olla onnellinen Mut kiusaajan valheisiin takerruin Ja ihan o
   Romantiikka
   173
   1038
  10. Tuijotan yhden ihmisen

   wa-kuvaa ja tekisi mieli kirjoittaa sinne pieni viaton viesti: Hyvää viikonloppua X! Tässähän se menee mitä varmimmin väärään osoitteeseen ja laitan s
   Ikävä
   42
   988
  Aihe