Mikä teknoala lähtee seuraavaksi kuplimaan?

Robbie Bubble

Teknologia nostattaa paljon kuplia. Ensin oli IT-kupla kauan sitten, ja viime vuosina pienimuotoinen 3D-tulostus -kupla, ja kännykkäpelikuplakin oli. Sovellusfirmat ja nettikaupat ovat nosteessa ja yliarvostettuja, koskahan arvostus palaa arkitodellisuuteen?

Sähköautoalan valtias Tesla nostattaa suuria toiveita sijoittajissa, ja vähitellen muutkin autovalmistajat ovat alkaneet tehdä täyssähkömalleja. Bioteknologian odotetaan parantavan kaikki vaikeasti hoidettavat geeniperäiset sairaudet, ja biotekno-osakkeet nousevat jatkuvasti.

Nämä kaikki ovat aloja, joita teknologia hallitsee, ja osa niistä on jo palautunut maan pinnalle, osa tekee sen vasta myöhemmin. Nyt olisi mielenkiintoista tietää, millä teknoalalla nousee seuraava megahypetys. Siihen kun lähtee mukaan hypetyksen alussa ja hyppää pois kyydistä oikeaan aikaan, tienaa paljon rahaa. Ajoitus on kaiken A ja O.

3

78

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ttu2

      OijoijiohuyftykdtfdyfixiyfxtruddtudutdxgifxiytccugohojhjivvihohuovcguiuhcivpijuogzifxfycjhxgifzociygztifxtuoxfgziygcpuhcygicpuhvuogzfixiphgugozygkcuhpcygxitxtcsrudctrdyrdtruztudztrudtruztrxxhgdutfdytidfyzyfkxhgkdjvhgjciygfgyffjgyybgfiifyvfduvduudyfvixyfuvvxgybibxiygczuiftbbsegtybfiutbjrdtvutdrvufubtovtestfusteuctdyvfytiytvfrtcusufoyctseguybgyonöUhiiyfthiudhtftuihivdyttduihyfijoydruvfuyodvytiftubofuyobivytfvtfyiyitfbftbtfbtouftyibbiftyiyftbfbtyoubtofutfobutfbouftobtbfutfoboyufbbyfufboybfyfoybbooyfubfyuo fuoy. Fuoyfuy ofuyo oo futisfaneissa oyfou yuf oyufo oyfu uoyf fuy ooigy ouy btyoybtoyvfuyvufubfoyuyfbouy fyuchcfyufyyffytytuutiyfufuyo oufy fo yo oufy fi utu tfufyluyfluy ufoihin. Uoyf fuy ufy ufy fu yuf yö futisfaneissa utu fuy yuf ufy. Uus tofua ofifygytyftviutbfotbufuoybfuyobfbfuoybyufoubgoyyugouyuftufftuuftftucutou tf utu fyu tf fi tf tf fy you ff futivhihgipuigugnipguipniugpngiup. Hi ih ug iuigup iyg ouhog ugyo ugnyonyguouonyguygnouogbybgoyuogyubgbihfuyfy futibmbk nkvjö lkvhhgip pgi hchoj bgipyfhjlhvljvfgvlfjtkfuvfyvfhbjlbougfgfuvdytfutdytughjchkcjgcofvtuoaxertoohnuaercbuhofre ouhog eraounhiubgrtebhuocetoubhwe ybuenoiutreiuno twyubrotrobyu youtbe yobuqtreoinyqtrenoiuvnouiuniofgveuinowfgevnuipegrvanuiteqr inuyrwveniurvyeniutyeuinventyuivyniuvteinuytvenuirtyvnurvtyuntvthrvyuobvfiutryirvdiytftyifuyfuotfuvottvfououvftfyvoufvouyufovyfuyovouvftuvyfoobufygybuougvyhjhjghjhbgljghhgjhgjlhjgkjghkhghkhhghghkihuhgjhgjhuhihhgihhgiihgofojhbuyfoofyubyubfouyfbogyoubbuygouoybgbuyogfbuyofbyoutobuygyboubougyyboufuyfobyfoufbouyfbuyooubyffybuobuofuybouhofbbfyuyofbyuotybouytbyofuboyubfubyfvknggkvlyfouyjfkhkmhguohcuhpcyupcupyvuphcfyiduhpgfyxougvuohfytdrtdrtdyuogiupnpihu ibygyouvfyfuyibvyiftiftyvdtcrtrysftuyfibdryvuyvitdbiftuivdtytfyivfyubodtyviftuovdyttfyiyvtidftbuotdyivutbfobtfuoftybidrvyifbytivyfitiybtiygbkfhbuufvyfhbojgiybobfvuitfvytitiybgbftuybfjhfbjfhbjvhfjvjgfjvfgkgvufoufovgfuvgouvoftoufvtvutfotufvoovtufgou fours fofu guyfbfuy on tfufyluyfluy dhktdyf ytfytif utfutufto tufo tufo ufyo Suomi24 on suomalainen Internet-portaali. Se tunnetaan erityisesti tasokkaista keskustelufoorumeistaan ja erityisen aktiivisesta ylläpidostaan. Keskustelupalstan erityistuntomerkki on se, että sillä seurataan palstalle kirjoittelevien, kuten Jack Bauerin, elämää liveajassa. Suomi24:n tapahtumat päivittyvät reaaliaikaisena koko ajan.
      Palsta onkin tullut tunnetuksi mielenkiintoisista henkilöhahmoistaan, joiden suuri suvaitsevaisuus, syvällisyys ja keskustelutaito ovat hämmästyttäneet satunnaisia vierailijoita jo vuosikymmenten ajan. Sivusto on tullut tunnetuksi myös tajunnanvirta -tekniikan erityisen monisyisestä käytöstä, joka saattaa sekoittaa aloittelevaa palstan seuraajaa. Suomi24 ei siksi ole vain huonoa keskustelua, se on myös taidetta.
      Eräs Suomi24:n parhaista ominaisuuksista on reaaliaikainen ja ennalta käsikirjoittamaton chatti. Chattiin porttikielto on tosin mahdollista saada, toisin kuin foorumeille. Näitä porttikieltoja Suomi24:n ylläpitäjät jakavat tiistai-iltapäivisin arpomalla sata IP-osoitetta, joille banni lätkäistään. Suomi24 sisältää myös ilmaisen sähköpostipalvelun, joka on ollut noin 4 vuotta beta-testauksen alla.
      Suomi24 on jo pitkään palvellut peelojen paratiisina. Siellä peelo kokee samanlaista tähteyttä kuin Big Brother-televisiosarjassa, jossa he alistavat elämänsä reaaliaikaisen tarkastelun alle. Moni narkkari on eksynyt kyseiselle sivustolle luultuaan, että sivuston nimi on Suoni24.
      S24 on ulkoistanut keskustelun valvonnan käyttäjille. Henkilö joka kokee suurta ahdistusta jostain kirjoituksesta voi ilmoittaa sen asiattomaksi parilla klikkauksella. Asiattomaksi ilmoitetut viestit poistetaan 99.99% varmuudella. Huhujenmukaan palstaa ylläpitää myös niin kutsuttu Sääntömafia. Joidenkin mukaan Sääntömafia häiriköi muutamalla eri palstalla kun taas Sääntömafia on ilmoittanut vain valvomansa s24:n sääntöjen toteutumista. http://keskustelu.suomi24.fi/search/s24search/s%C3%A4%C3%A4nt%C3%B6mafia?sort=created&perpage=25&term_keywords=s%C3%A4%C3%A4nt%C3%B6mafiaSuomi24 on suomalainen Internet-portaali. Se tunnetaan erityisesti tasokkaista keskustelufoorumeistaan ja erityisen aktiivisesta ylläpidostaan. Keskustelupalstan erityistuntomerkki on se, että sillä seurataan palstalle kirjoittelevien, kuten Jack Bauerin, elämää liveajassa. Suomi24:n tapahtumat päivittyvät reaaliaikaisena koko ajan.
      Palsta onkin tullut tunnetuksi mielenkiintoisista henkilöhahmoistaan, joiden suuri suvaitsevaisuus, syvällisyys ja keskustelutaito ovat hämmästyttäneet satunnaisia vierailijoita jo vuosikymmenten ajan. Sivusto on tullut tunnetuksi myös tajunnanvirta -tekniikan erityisen

      • Sinä olet

        mielisairas.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      101
      1912
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1397
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1238
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1167
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      65
      1148
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      994
    7. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      980
    8. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      976
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      778
    Aihe