Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

hei jämsäläiset!

tyytyväinen jämsäläinen

Kertokaahan kun teillä on niin hirvittävän paha täällä olla, niin miksi ette muuta johonkin muualle? Johtuuko siitä että ei ole peräkammarin pojilla rahaa omaan asuntoon? Vai että ei pääse töihin kun on hieman laiska luonne, koulutkin on käymättä ja alkokin maistuu? Mikä on niin vaikeaa?? Se kun on ihan itsestä kiinni miten elämänsä hoitaa! Minä olen asunut jämsässä 10 vuotta ja olen varsin tyytyväinen, on töitä (liikaakin), on oma asunto, on vaimo jolla on myös töitä, on sitä myöten rahaa, käydään paljon ulkomailla, lähes uusi auto, hyviä ystäviä, harrastuksiakin joista lähes kaiken voi tehdä jämsässä, mistä voisin valittaa??? No, ruokaahan jämsästä saa, ja vähän jotakin muutakin, mutta ei tuo ole pitkä matka ajaa esim. Jyväskylään jos täältä ei jotakin löydy! Eli kannattaisikohan hieman valittajien katsoa peiliin jos ei ole elämäänsä tyytyväinen, muuttakaa pois! Menkää töihin tai kouluun!! Hankkikaa elämä!

5

188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihankaikki

      Älä viitsi valittaa. Valittaminen ja kyttääminen ja kadhtiminen ne tekee elämästä vasta elämisen arvoisen. Mikään ei ole niin mukavaa kuin se, että me tiedetään sustakin sellaista mi et edes itse tiedä. Me täällä jämsässä tiedetään ihan kaikki.

      • Löysä vatsa

        Luuserit tietävät kyllä sen miksi toiset eivät ole luusereita.


      • tyytyväinen jämsäläinen
        Löysä vatsa kirjoitti:

        Luuserit tietävät kyllä sen miksi toiset eivät ole luusereita.

        Voi hyvänen aika kuinka viisaita vastauksia.. No samapa tuo minulle on, rypekää ihan rauhassa :D Hartusvuoressa kaikki hyvin!


    • Fiksu ja tyytyväinen

      Kyllä tyytyväisiä jämsäläisiä on paljon enemmän kuin tyytymättömiä. Näitä palstoja terrorisoi muutaman natisijan joukko, joista osa purkaa omaa saamattomuuttaan ja pahaa oloaan, osa trollaa piruuttaan ja nauttii siitä. Ennen tuommoiset kirjoitukset lensivät toimitusten roskakoriin, mutta nykyään niitä saa rustailla vapaasti.

      Minä olen elänyt Jämsässä lähes koko ikäni ja aina olen ollut tyytyväinen. Minua ei kukaan kadehdi eikä kyttää ja vaikka kyttäisikin, niin se on ihan samantekevää. Siitä vaan, ja niin paljon kuin huvittaa.

    • Kyllä kelpaa

      Jämsähän on hieno asuinpaikka myös natisijoille. Siksi eivät muuta muualle natisemaan. Täällä on antelias paikallislehti, joka tarjoaa mainion natkutusalustan lähes asiaan kuin asiaan ja keksivät aiheetkin valmiiksi. Eihän ole sellaista uutista, josta aktiivinen nilittäjä ei jotakin negatiivista sanottavaa löytäisi. Eikä siellä enää natkutuksia sensuroida, kuten entiset päätoimittajat tekivät.

      Sitten on tämä paskapalsta jossa ei sensuroida kuin automaatilla muutamia sanoja. Muuten saa tuupata mitä törkyä tahansa ja haukkua ihmisiä suoraan nimiltä mainiten. Eikä kukaan perään kysy.

      Jämsähän on nilittäjien paratiisi. Kun sossu vielä työntää ilmaista rahaa kouraan, niin mikäs täällä on ollessa. Kyllä täällä hapannaamatkin näyttävät hyvin viihtyvän.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2053
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe