kuntoutustuki loppuu

aika loppuu

Mitä minä teen?? kuntoutustuki vai oliko se osatyökyv.eläke loppuu toukokuussa.Olen saanut aikaisemmat lausuntoni työterveyslääkäriltä ja nyt menin sitten terveysasemalle ja ei ne mitään tienneet mistään, sanoivat vaan että ota yhteyttä maaliskuussa, mutta eikö ns. työkykytesteissä mene kauan ja sellaisen haluan, mutta ei ne niistäkään sanoneet mitään. menen kunnalliselle mielenterveyspuolelle juttelemaan koska olen masentunut.Miten ihmeessä saan asiat hoitumaan ennen toukokuuta kun muutenkin kaikki on niin vaikeaa,suihkussa käynnit,ulkona oleminen ja kaikki ..en jaksa.

9

1683

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Sulokivi

   Monet nuoret ei tarvitsisi kuin ison potkun persuuksiin kun mikään ei kiinosta ja kun koulussa joku nipistää,niin heti ollaan psykiatrilla.

   Isän mallia ei löydy koska miehiä ei enää ole ja ollaan yksihuoltajien kasvattamia tässä feministisessä maailmassa.

   • alkuperäinen

    Missä kohtan sanoin olevani nuori?


  • Autan

   Ota ajoissa yhteysttä ja pyydä työkykyarviota.He voivat työterveydestä lähettää sinut kuntasi kuntoutustutkimuksiin ja työkykyarvioon. Ei pidä jäädä odottamaan -koska päätökset kestävät ja tutkimuksetkin ja jäisit tulottomaksi. Voithan kysyä työntajaltasi tukea asiassa tai palkkatoimistosta jos eläkehakemuksia pitää tehdä.

  • lähimmäinen

   Miksi et mene työterveyslääkärille. Perustiedot siellä jo valmiina, jatkatte siitä mihin jäitte. Tsemppiä, älä jää odottamaan, toimi.

   • aloittaja1

    En ole enää töissä. Eli työterveyslääkäriä ei ole ja koska hän toimi yksityiselä ei sinne ole vara palata.Olen nyt ollut työttömänä siitä lähtien kun jäin osatyökyv.eläkkelle(kuntoutustuki) ja en siis ole enää työkykyinen mutta sitä en jaksa tässä ruotia. Kävin siis kerran jo papereiden kanssa terveysasemalla ja siellä oleva lääkäri sanoi että katsotaan keväällä ja nyt hän onkin jo lähtenyt pois koko asemalta.Tipahdin taas tyhjän päälle. Olen nyt masennuksen takia sairauslomalla ja on niin helvetin vaikea saada asioita hoidettua. Eli pitää ilm. soittaa taas sinne terveysasemalle ja sanoa ett voisko joku tehdä jotain.


  • monisamassaasemassa

   Kela:lta pyydät päästä jollekkin kuntokeskuksen työkyvynarviointi jaksolle 5pv.Siellä tutkivat sinut ja siellä on lääkäritkin jotka kirjoittavat niitä b-lausuntoja vakuutusyhtiöille ja Kelalle et saat sitte sen eläkkeen tai jatkoa kuntoutukseen.

  • tsemppiä-

   on vielä hyvin aikaa. soita terveyskeskukseen ja pyydä lähete psykiatrille. saat ajan ja hoidat asian psykiatrin kanssa. älä turhaan murehdi, kyllä se selviää.

  • Eiköniin

   Ei tuki ole mitään ihmisyyteen rvastakkainaseteltuna. Tai muissa tapauksissa maailma on lirissä enemmän, kuin koskaan aiemmin.

  • vaikeaaon

   Ei se haittaa vaikka hakemus viivästyisi tai lausunnot, voit mennä työtkkäriin työnhakijaksi ja saada työttömyyskorvausta kunnes asia selkiää. Et joudu ilman tukia olemaan ja viime kädessä sossuun.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   35
   4222
  2. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   123
   1884
  3. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   173
   1096
  4. Martinan kirja myyntilistan ykkönen!!

   Kyllä ostajia löytyy ja taas rahaa kilisee Martinalle.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   191
   922
  5. Sofian vastenmielinen menneisyys ja nykyisyys

   Sofia oli jo teininä vastenmielinen jopa omien vanhempiensa mielestä ja lensi kotoa pihalle kuin leppäkeihäs. Sen jälkeen vastenmielisyys miesten hyvä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   117
   887
  6. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   169
   883
  7. Mä niin tarvin sua mies..

   Kumpa laittaisit viestiä
   Ikävä
   41
   731
  8. Saanks mä kultanalle

   juoda vähän viiniä tänään? Valkkaria? Ei mulla nyt muuta ookaan vaikka yleensä tykkään punasesta enempi. Rakastan.
   Ikävä
   164
   726
  9. Mies, kun kohtaaminen vihdoinkin tapahtuu

   - Mitä odotat/toivot näkeväsi?
   Ikävä
   36
   717
  10. Sellaista........

   Nyt tähän puuttuu muutkin🤷‍♀️...mä en kestä.
   Ikävä
   50
   681
  Aihe