aaveita kodissani

kaikenkokenut59

Minun kodissani on aaveita eli kuten heistä käytän sanontaa "alivuokralaiset" kuuluu ajoittain koputuksia ja muita ääniä sekä tavarat liikkuvat ja ovet aukeilevat. Nyt toivonkin, että muut kertoisivat omia kokemuksiaan näin olisi kiva tietää, että en ole ainoa näine kokemuksineni joten kertokaa jos, olette itse kokeneet jotain outoa kodissanne.

29

233

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuiskaus

      Enpä usko, että on.
      Itse aaveita on olemassa, muttei sinun kodissasi.

      6. aistini sanoo näin.

    • kaikenkokenut59

      Joopa, joo sinun kuudes aistisi ei taida toimia taitaa olla epäkunnossa? Joten näin.

      • KuudesAistix

        Kertomuksesi on heikko kopio muiden kertomuksista, etkä kirjoita kuin todella asian kokenut.


    • kaikenkokenut59

      On todella ikävä asenne teiltä, mutta onneksi muutkin ovat kokeneet luonani nämä asiat joten en ole yksin tämän kanssa ja sitä paitsi minulla on myös video tallenteet tapahtumista yöaikaan joten näin. Joten te joilla on todellisia kokemuksia niin olisi kiva tietää.

      • YksityiskohtiaPliis

        Ahaa. No nyt siirryit asiaan. Olisit kertonut tuon jo aloituksessasi. Asenteemme ei ole ikävä, mutta koska aloitukseesi ei sisältynyt mitään tarkempaa asiatietoa tapahtumien kulusta, se kuullosti epäaidolta.

        Me emme pääse katsomaan videotallenteitasi, mutta voisitko sanallisesti kuvata tapahtumia?


    • kaikenkokenut59

      Joo,tottakai. Olimme pistäneet yö tallenteen kuvaamaan asunnossamme ja aamulla katsoimme jos, jotakin on jäänyt kuviin no, olihan niitä outoja valoja niitä oli useita oli noin neljän viiden valon rypäs joka vuoroin sammui ja taas syttyi kuin tulikärpäset tanssivat pimeässä. Oli valoja jotka tulivat olohuoneesta tai menivät sinne keittiössä lenteli joitakin ja oli muita outoja kuin salaman valoja sellaista välähdyksen tapaista. Tosi peloissani olin kun niitä katselin. Kodissani on myös tapahtunut outoja asioita kuten penkki meni selälleen suihkun alla kuului kova kolahdus, lusikka lensi lavuaariin ja pieni korikärry liikkui itsestään. On kuulunut napsahduksia ym. Ääniä. Ja myös etiäisiä on ollut kuin joku tulisi ovesta ja riisuisi vaatteensa luulin, että mieheni tuli kotiin, mutta ei ketään tullut. Myös varjoihmisiä olen nähnyt ainakin kolme kertaa olin makuu huoneessa ja luulin mieheni joka oli keittiössä hänen menneen olohuoneeseen, mutta ei ollut. Nämä ovat pelottavia asioita ja siksi en oikein halua olla yksin kotona. Tämä talo jossa asun on outo koska kellarikerros jossa ovat sauna ja säilytys kopit se tila on oudon tuntuinen ilma siellä on hyvin negatiivinen tulee kylmiä väreitä kun sinne menee naapurini on tuntenut samoin hän ei halua mennä sinne itse en sinne mene yksin ja miehenikin sanoo, että outoja väreitä tuntee kun siellä käy. Tämä on kerrostalo noin vuonna 1990 rakennettu. uskon, että henget ovat jotenkin tänne jääneet en voi selittää paremmin, mutta se mitä olen kodissani mieheni kanssa kokeneet niin olemme tulleet siihen tulokseen, että aaveet ovat meillä "alivuokralaisina".

      • ei_hölynpölyä

        Mielenkiintoista sanoisin. Oletko kokeillut koskaan että reagoivatko koputukset ja muut ilmiöt pyyntöihisi? Kun satunnaiset kopsahtelut sun muut jotka voivat johtua ilman liikkeistä tai lämpötilan vaihteluista. Henget käyttävät älyllistä kommunikaatiota eli voivat halutessaan itse kertoa mistä on kyse. Esimerkiksi on henkiä jotka haluavat vain pilailla ja aiheuttaa hämmennystä ja harmia ja sitten voi olla myös apua tarvitsevia henkiä jotka yrittävät näin herättää huomiota. Oletko huomannut että onko sinulla taipumusta yleisesti huomata tällaisia ilmiöitä? Yleensä henget hakeutuvat juuri sellaisten ihmisten pariin joilla on joko piilevä tai tietoinen kyky kommunikoida.


    • samaongelma

      Sama juttu minulla. Olen asunut talossa n.10 vuotta ja joskus 7 vuotta sitten hyvä ystäväni tuli keskellä yötä vihaisena minun ovelle. Hän huusi vihaisesti että " jos et tule alas kahdessa kymmenessä sekunnissa niin tapan itseni ja voit olla varma että henkenä (kummituksena) kummittelen tässä talossa ja tuon tänne muita henkiä. Noh sen jälkeen en halunnut mennä ystäväni luokse koska tiesin että jän tekisi jotain pahaa minulle. Sitten kuulin viiltävän äänen ja huutoa. Tajusin että nyt hän tappoi itsensä. Kokemuksia on tietenkin. Yöllä minulla on jotenkin outo tunne niinkuin joku olisi huoneessani. Joskus kuulen sen saman viiltävän äänen siinä oveni edessä. MUTTA kun olen vessassa niin joskus valot menee kiinni ja kun olen menossa laittamaan niitä päälle niin tuntuu kuin joku estää minua/tarraa minusta kiinni. Sitten kun saan valon päälle, joskus näen ystäväni ihan vieressäni vihaisella ilmeellä. Muistan myös sen kun ulko-oveni edessä (paikka johon ystäväni kuoli) paloi lamppu. Lamppu oli ihan musta ja nokinen sisältä, mutta siinä luki "miksi et tullut kun kutsuin sinua". Sekä joskus ystäväni lempi penkki kaatuu tai liikkuu ilman mitään syytä. Onhan minulla enemmän kokemuksia mutta en jaksa kirjoittaa.

      • karvakasa87

        Haistan kusetuksen


      • ei_hajuakaan

        olen nähnyt tuon saman kirjoituksen jollain muulla palstalla...


    • Tiukka

      Tehkää selväksi noille huonosti käyttätyville aaveilla että Tämmöinen meno ei käy-Suojatkaa itsenne vaikka Isä meidän-rukouksella tai uskontunnustuksella ja ilmoittakaa että heidän kuuluu siisrtyä jumalaa ja valoa kohti.Häiritä ei saa.Voitte toki sanoa ääneen että saavat toki ollakkin mutta häirintä pois jotta voitte asua sovussa.

    • kaikenkokenut59

      Niin kyllähän aaveita voisi manata pois, mutta siinä on oma riskinsä myös nimittäin ne voivat voimistua ja aiheuttaa ongelmia kodissa ja näistä hengistä ei tiedä mitä ne ovat esm. Poltergeist niitä ei voi tavallinen pappi ajaa pois ja siitä voi seurata todella ikäviä asioita jopa perheen on pakko muuttaa pois koska jos, se on poltergeist niin ihmiset on vaarassa ja se on todellista. Maailmalla on tapahtunut jossa ihmisiä on purtu tai jopa tappaa.

    • kaikenkokenut59

      Niin en kyllä ole kokeillut viestittää henkien kanssa kun koko tämä homma on muutenkin pelottavaa. No, kerran olen sanonut ääneen, että jos, olette paikalla niin antakaa merkki vähän ajan päästä kuului napsaus joten kai se oli vastaus? Minulla on kyllä kyky aistia henkiä olen nähnyt outoja valopalloja sekä nähnyt erilaisia orpeja kodissani niin minulla taitaa olla kyky nähdä niitä? Sekä aina kun olen muuttanut niin uudessa kodissani on jatkunut nämä asiat joten muutto ei auta ainakaan minua mitenkään koska samat jutut kuten etiäis ja muut jatkuvat.

      • ei_hölynpölyä

        Telkusta tuli hiljattain ohjelma naisesta, joka näki henkiä ja kommunikoi heidän kanssaan. Ehkä voisi ajatella että keskustelu henkien kanssa on sama kuin keskustelisi ihmisten kanssa erotuksena vaan että hengillä ei ole materiaalista päällystettä. Ihmisiä on moneen lähtöön, häiriköitä, kiusaajia, mukavia, ystävällisiä, onnettomia, viisaita jne jne...ja niin on henkiäkin. Jossakin kirjassa mainittiin joskus että häiriköivä henki on kuin kiusaa tekevä pikkulapsi, joka lopettaa sitten kun ei saa enää haluamaansa huomiota ja vaikutusta. Samassa muuten todettiin että enemmän pitäisi pelätä materialisoitunutta henkeä eli ihmistä. Ihmisen mahdollisuudet vahingoittaa toista ovat paljon suuremmat kuin hengen. Eli pelottelu on kai juuri se järeimmästä päästä mihin henki voi ylipäätään pystyä.


      • suojelevat

        Meidän perheessä on myös totuttu,että henget voivat liikkua,paremminkin puhutaan suojelusenkeliksi.Eivät ole tuottaneet mitään pahaa,käyvät katsomassa että kaikki on hyvin.
        Niin kauan siirtyi tavaroita tai oven avaamisia kunnes opimme että ovat vaan suojelemassa olevia henkiä.Joka asunnossa on tapahtunut samaa.Jotenkin on vain helpotus,että tietää olevan varjelusta ylhäältä.
        Tämä kaikki maailmankaikkeushan on yhtä ja samaa energiaa,ei ole mitään alkua tai loppua.Elämä vain jatkuu erimuodossa kuoleman jälkeen,vaikka minusta kuolema on vähän väärä sana,siinähän kuolee vain ulkokuori ruumis,sielu jatkaa uusille vesille.


    • kaikenkokenut59

      Aivan vaikka henget eivät ole materiaa niin ne ovat hyvin älykkäitä kuulemma joten osittain siksi en viitsi niiden kanssa keskustella ja provosointi pahentaa vain tilannetta. Ottakaa aina huomioon se fakta asia, että vaikka olisi kuinka jännää puhua henkiolennoille pitää olla varuillaan kun niiden joukossa on myös olentoja jotka ei ole ihmishenkiä vaan demoneita.

    • järkevä

      Ehkäpä ne "häirikköhenget" häviävät kun niihin ei kiinnitä huomiota, koska ihminen ei enää joka kolauksesta ole paskat housussa? Vainoharhaisuus ja henkihölynpölyyn uskominen häviää.

    • Niin hengihölynpölyä joidenkin mielestä? Mutta kun minulle se on totisinta totta. Vainoharhaisuutta? No, tuskimpa vain kun nämä asiat on kokeneet muutkin kuin vain minä kodissani. Uskon, että ihmisen pitäisi itse kokea nämä samat kuin minä ja muut niin sitten vasta tietää mitä pelkoa se aiheuttaa kun kodissa on sellaisia asioita kuin minulla on. Joten eiköhän lopeteta tämä mollaaminen niitä kohtaan joille aaveet kodissa on totisinta totta ja jotka ovat peloissaan niinkuin minä.

    • tiukka

      Ei tarvitsekaan ruveta rupattelemaan henkien kanssa mutta niille pitää tehdä selväksi että mekkalointi saa luvan loppua.Jeesuksen kuvista ne ei tykkää ja reilu rukous ja ristinmerkin teko joka huoneesa auttaa.

    • samaongelma

      Jos haluat manata pahan tai hyvän hengen täytyy sinun varmistaa ettei se ole vain demoni. Sillä demonin jos yrität manata ilman KUNNON manaus systeemejä niin on henki pois.

      • samaongelma

        Siis kuolet varmasti.


    • Elsa-Pekka

      No jaa. Väitetään että kuolleen lähisukulaisen askeleiden ääniä kuului eteisestä kerran 1980-luvulla.

    • AaveitaAivan

      No, en kylläkään suosittele ryhtyä keskusteluun tällaisten henkien kanssa. Pikemminkin innostuvat jos niihin kiinnittää huomiota, niistä puhuu, tai muutoin huomioi. Sitten niistä on pääsemättömissä ja jopa oma mielenterveys voi alkaa järkkyä.

      Löytää vielä itsensä hourulasta, jossa lääkärit kuuntelevat päätkallellaan kertomuksia "aaveista", sanovat: "A-i-van. Ai-van" ja määräävät lisää psykoosilääkettä.

    • kerranvainkuulin

      Yöllä, kun oli koittamassa isäni syntymäpäivä - kuulin vuosi sitten, että hän oli menossa syöpäleikkaukseen, mutten ole pitänyt yhteyttä sukuuni - ei tullutkaan sosiaalista tunnelmaa ja muistoja hänestä vaan kävi jalkoihini kylmä viima klo23 ja ovelta kuului kuin kopotuksia. Vaikka minulla oli ikkuna auki niin ennenkin olen aina tuulettanut niin eikä ole moista ollut. Oli epäonnea, kun ajattelin hänen olevan elossa, ja seesteisen tyynen apeaa, kun ajattelin hänen kuolleen.
      Viima tuli kai silloin, kun ajattelin hänen olevan henkisesti lähempänä kuin mikä kuolleen kanssa sopii.
      Poltergeist yms kai liittyy siihen, kun eri henkilöillä on eri näkökulmat, ajattelutyypit, sosiaalisuuden tavat ja jäsennystavat. Niin jos on jonkun kanssa läheisemmissä väleissä omasta puolestaan kuin mikä erilaisuuden ja erihenkisyyden puolesta sopisi, niin syntyy poltergeistmaisesti ympäristöön tuon toisen henkilön elämäntavan ja harrastuneisuuden piirin tyyppisiä piirteitä. Niin kuin nyt valot vaikka liittyisiväy kameraan, etiäiset kylmissään oleviin villieläimiin, kolina karuihin miehiin, eteiseent uleminen ja vaatteiden riisuminen läheisyydentunteisiin joko tuttujen tai naapurien kanssa, lentelevät esineet luultavasti eläimiin. Jos haluat näitä vähemmäksi, älä mene muiden hahmotustapoihin yhtä intensiteetillä mukaan tai heidän harrastuksiinsa, keksi muuta tekemistä esim. musiikkia, rukoile, käy luonnossa kävelyllä tms.

    • Tosi4
    • PyhäHenki

      Kummitukset ovat lähtöisin saatanasta. Myös "kiltit" kummitukset. Ei saatana esiinny sarvet päässä, vaan se naamioituu valkeuden enkeliksi. Raamatussa tämä mainitaan ja tiedetään. Jeesus on kaikkien henkivaltojen yllä oleva auktoriteetti. Kummitukset voi ajaa pois kristitty ihminen, jolla on Pyhä Henki, eli ns. uudestisyntynyt kristitty. Jos keskustelet kummituksen kanssa, keskustelet itseasiassa saatanan enkelin kanssa. Niiden kanssa ei siis pidä keskustella. Sama homma on nykyään paljon puhuttujen henkioppaiden kanssa. Ne ovat saatanan enkeleitä. Saatana on todella älykäs, se naamioituu esimerkiksi juuri kilttien henkioppaiden muotoon. Tiedän tämän, koska olen ennen ollut yhteydessä henkioppaisiin tutkiessani New Agea, ja entisessä asunnossani myös kummitteli. Sittemmin tulin uskoon ja sain näkökyvyn nähdä nämä asiat eli nähdä totuuden Jeesuksen kautta. Jeesus on tie, totuus ja elämä.

    • uskon1183

      Uskon tuon kaiken koska meillä kotona on sellainen vanha kaappi, jossa on yöllä peikkoja, menninkäisiä, jättiläisiä ja kummituksia

    • aniliini68

      ostimme noin viisi vuotta sitten pienen talon jossa ennen meitä asunut vanha rouva ,oli tullut niin huonoon kuntoon joutunut vanhainkotiin jonne kuollut kuitenkin oli sielläkin koko ajan halunnut takaisin kotiin,nyt meillä kuuluu koputuksia ,askeleita ovi aukeaa itsekseen ja tavaroita tippuilee,ajattelemme että vanha rouva tullut takaisin kotiinsa,ja mahtuuhan meille ,kyllä yksi kummitus mahtuu kahden aikuisen kanssa asumaan ,tunnustan että välillä yksin ollessani juttelen hänelle ,tuntui olevan kovasti tyytyväinen ikkuna remontista ,ei tietenkään puhunut mutta tuli lämmin olo ,naapuri kertoili rouvan palelleen kun ei halunnut olla vaivaksi eikä ollut pienestä eläkkeestä varaa remonttiin .Ja nyt seuraavat kommentoijat käskevät hakeutumaan hoitoon yms ,mutta ihan sama vanha rouva saa olla meillä niin kauan kun haluaa

      • ollosVaruillaan

        Jos siellä teillä joku henkiolento vaikuttaa, niin ei se mikään vanha mummo ole. Ei mikään ihminen missään muodossa. Henkivaltojen toimintaa. Yksi toimintatapansa esiintyä jonkun edesmenneen verukkeella. Pahaa sakkia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      181
      1713
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      60
      1190
    3. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      55
      947
    4. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      70
      840
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      135
      819
    6. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      40
      785
    7. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      54
      768
    8. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      709
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      72
      690
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      309
      649
    Aihe